Nejslepší je slaninová pochoutka, to vezmete slaninu, na to slaninu a mezi to slaninu fakt skvělej recept, sice zvyšuje cholesterol, ale tak koho to zajmá, že?
BW: Přesně tak! Houby jsou totálně skvělý, ale ne k jídlu. A kdybych nemohla bydlet v obří knihovně, chtěla bych bydlet aspoň v obří plodnici houby. Jako Neloth Ale nesměla by zevnitř smrdět jako houba.
Jo a víte, který je největší organismus na světě? Václavka!
A tohle je moje oblíbená houba.
Spolubydlící je na houby a tvrdí, že roste i u nás, ale nikdy jsem jí neviděla.
Omlouvám se, že jsem se tak dlouho neobjevila Ale nyní jsem tu a chystám se vám tu chvíli zase zavazet Mimo jiné přeji krásný nový rok 2014!! Kéž nám tento nový začátek pomůže zase k trochu více šťastnému životu "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Za chvíli jedu do Plzně na přijímačky, budu tam, pokud se poštěstí, celý týden, tak mě držte palce, ať se dostanu aspoň do toho druhého kola a nemám o sobě tak mizerné mínění
Zato já začínám mít dojem, že tu zkoušku příští týden na 1 nedám :/ Nejlepší je, když vám učitel na konci poslední přednášky před zkouškou řekne, že "se zakecal a stihnul vám říct jenom to, co není pravda"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.