Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Balerion napsal:
P.S: Omlouvám se LordeS, nějak jsem předtím nějak upravil tvůj příspěvek. Otázka zvyku. Dřív na tom místě nebylo editovat, ale citovat
F cajku, prcinko
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Cha! Já si to myslel Nago!
Mimochodem, nevím proč, ale mě spíš připomínáš Russella
Moffat má totiž vražednější pohled
Jediné co máš Moffatského jsou ty kudrlinky
Ok tak v tom kabátu nemám ani jednu fotku, proklínám fotografa!
Ok o oblečení už ani slovo
ad focení: Já se taky zrovna 2* rád nefotím, jen při speciálních příležitostech
Ad Naga: Ok představoval jsem si tě jinak můj úchylný příteli, ale nevím proč tak trochu mi připomínáš Froda....
Ligos napsal:
Mopi Mopi, co ta mluva...? Nevíš, že podle pravidel není takové vyjadřování povolené?
YO! (já to radši prve nekomentoval, páč minule se mi tu za to pak smáli, tak radši hmmčím. )
Mimochodem, ono možná by to chtělo nějaké mantinely nastavit přímo pro toto téma, kde bychom možná mohli udělat mírné výjimky, popravdě, sem stejně chodí spíše taková stálice fora, ale… ale i tak, no.
Podívejte, já jen tlumočím pravidla, který zakazujou vulgarismy... Přeberte si to každej, jak chcete, nechci sem zas vnést nějakou debilní hádku vo ničem, jasný? Krleš!
@Whirt: Však kvůli nim mě tak pojmenovali. Druhý chlápek, co mi pak gratuloval na chodbě, říkal, že jak jsem se tam objevil, tak mu vytanul na mysli 4. Doktor No, Davies byl taky super. Ale já raději Moffata. Je to zabiják, pravá ruka ďábla a vůbec...
@Len: Samá dobrá přirovnání. I když na Froda, myslím, vůbec nevypadám Já tak nějak celkově nevypadám na nikoho mi přijde No, to by mě zajímalo, jak sis mě představoval...
EDIT:
Jedna stará klasika, co už jsem dlouho neslyšel...
Ale já se nezastával!! Dobrá, blbě jsem se možná vyjádřil, ale teď jsem spíš stál na tvý straně, i když, možná tak trochu na pomezí, říkám, od té doby, co jsem si minule vyslechl své… no nic.
Whirt: Hele, vim, že se tu někdy mihla diskuse "Mahoney a dominy", každopádně ale nevim o co jde, proč mu to furt otíráte o hlavu - je k tomu nějakej funny příběh?
Mike: Tady vůbec nejde o dominy, jde spíš o Mahoneyho změněný avatar. Konverzace na to téma mezi mnou a Mahoneym začala někde na str. 145... A celá konverzace začala o par stran dříve, tak se mrkni. Důležitý je však Mahoneyho komentář:
Mahoney napsal:
To nemá být smutný pohled, takhle já se prostě tvářím...
Naga: No aspoň že konečně místo tvého avatarového znaku vidím za klávesnicí konkrétní osobu
Upravil/a Whirt dne 05.12.2013 18:21
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.