Freddie Mercury will live forever
U všech Bohů to je velký Dovahkiin!Wow míříš na mě lukem to bude nějaká zábava asi my chces sestřelit z hlavy jablko že?......Počkat já ale na hlavě nemám!PRÁSK!.
Jo, tak že bych sem taky něco dal ?
Já poslouchám především Gavina Dunna (Miracle of Sound), Dana Bulla, občas si poslechnu AC/DC nebo Guns'n'Roses a pak třeba Johna Dreamera (naprosto převálcoval Two Steps From Hell)...
Teď třebas poslouchám právě
John Dreamer - True Strenght
A dám vám sem i něco jinýho od Johna
Becoming a Legend
End of my Journey
Osobně mám radši Gava (Miracle of Sound) ale nutno říct že je naprosto dech vyrážející že Dreamer to má jako hobby a přitom překonal všechnu epickou hudbu co jsem zatím viděl. Takže si zaslouží aby znalo víc lidí.
Možná ho pak překecáme aby udělal další kousek
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.