To jsem ráda, že jsem se tu setkala s tolika lidma, kteří si jsou vědomi výjimečnosti Avatara! "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Mimochodem, všiml jsem si, že Len aktivně založil kulinářskej topic, ale rozhodl jsem se ho úplně ignorovat a pokračovat v šíření "Spasení skrze rituální požírání koal" právě tady v nekonečný, kde to podle mě má svoje místo.
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EldeR napsal:
Mimochodem, všiml jsem si, že Len aktivně založil kulinářskej topic, ale rozhodl jsem se ho úplně ignorovat a pokračovat v šíření "Spasení skrze rituální požírání koal" právě tady v nekonečný, kde to podle mě má svoje místo.
EldeR napsal:
nagasadowcz napsal:
Šmarjá, tady to zas o víkendu budu muset pročíst. Nějak jsem tu Nekonečnou zanedbával a jindy nemám teď už kdy (...bohové, to je věta )
Buď v pohodě. Je 1:15
EDIT: Tak dneska jsem to dotáhla ještě o kousek dále Dobrou noc!!!
Upravil/a PrincessLeia dne 24.10.2013 02:18
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Kolikrát je to tu jak na hřbitově, pak člověku na 2 dny vypnou net a vy jste za tu chvilku schopný napsat toho tolik, že nejít sem týden, je snad konec nekonečný
Původně se mi to množství nechtělo číst, ale tentokrát to byla i sranda ( kolikrát jsou to totiž takový ... ) Tohle stálo za to se tím prokousat, už kvůli koalňátkům, to mě málem zabilo ...
To si nechte patentovat, jednou to bude hit...
Co se týče techniky - diskety tak staré nejsou - a i když jsem o pár let mladší, tak pamatuji do PC kazety, jak do magneťáku. Zlatý Atárko, to bylo boží, když mi matka naivně zabavila kazeťák s nadějí, že mě potrestá tím, že bude s hudbou útrum ... to tenkrát nemělo chybu
Miku ! Už zase zlobíme ? myslím tím cenzuru ... Tak znova - styď se a zpytuj svědomí ....
Ehm - přišel mi dnes Anthology - a - ted vás všechny asi namíchnu, protože, zdá se, všichni jsou nadšený ( já svým způsobem taky...) - ale proč sakra to takhle na ty disky narvali a neudělali to, jak tady na tom obrázku u Morru
...
Ani u toho Morru to není DVD - "Tribunal" "Bloodmoon" - ale prostě Disk 1,2,3, se stejným potiskem a nazdar ... Mě by se to líbilo, kdyby to mělo ten správný design... a ne jen u Morru, ale i u ostatních... a to nemluvím o DCL Skyrimu, které jsou (ono je to vlastně 1 DVD ...) tak trochu divně přidané na konci... To abych snad nahradila původní DVD vypálenými a správně si je natiskla - jen ještě pořídit mechaniku s podporou LightScribe...
No - nevadí , nevadí - účel to splnilo - v podstatě mi šlo o to mít to v jednom balíku, mít Origo Areny a Daggu a hlavně o mapy ( ta ze Skyrimu je ale opravdu z lepšího matroše ... tak v rámečkách se to potom nějak srovná ...)
No nic - Jdu pokročit v Aréně, konečně jsem z dungu venku
Upravil/a MortuusDominus dne 24.10.2013 06:42
Leneren napsal:
Takže chceš abych založil topic Prd?
Ok jdu na to!
To jsi asi "trošičku" nepochopil. Jde o to, že podle mě sem do nekonečný patří v podstatě kde co, ale zakládat další "smysluplná témata" je už malinko mimo mísu, nehledě na to, že to pak ztrácí jisté svoje kouzlo a sklouzává to do úrovně trapnosti....... (Něco jako TV Nova a jejich reportáž o tom, že voda zmrzne)
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
EDIT: Tak dneska jsem to dotáhla ještě o kousek dále Dobrou noc!!!
Dobře ty, já přijdu ze školy v 7 a po chvíli pokusů o učení obvykle padnu.
A co ty, už sis zvykla ve škole?
Ona za to většinou může kamarádka. Když se potkáme k večeru na Fb, je konec. Snažíme se včas rozloučit, ale vždy se to nějak zvrhne a tři hodiny chatu se v naší časové zóně scvrknou na půl hodiny a pak jsme vyděšené, kolik už je zase hodin Ve 12.hodin už to vypadalo nadějně, jenže pak jsme si řekly, že si pošleme gif na rozloučenou a už nebudeme na sebe navzájem reagovat a zvrhlo se to v gifovou válku Až do té jedné
No i tak se to dá nazvat "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Leneren napsal:
Takže chceš abych založil topic Prd?
Ok jdu na to!
To jsi asi "trošičku" nepochopil. Jde o to, že podle mě sem do nekonečný patří v podstatě kde co, ale zakládat další "smysluplná témata" je už malinko mimo mísu, nehledě na to, že to pak ztrácí jisté svoje kouzlo a sklouzává to do úrovně trapnosti....... (Něco jako TV Nova a jejich reportáž o tom, že voda zmrzne)
Já jsem tě pochopil a tamto měl být vtip, ale vidím, že né zrovná úspěšný
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.