No, neumírá, chtěl jsem to zdramatizovat Je to fakt v blbou dobu. Většina lidí teď ze startu školy a kroužků prostě nestíhá jindy než o víkendu. O prázkách to tu žilo podstatně víc, to je fakt.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Já to říkám už dlouho! Chce to starou bandu! hRDLu asi nepřitáhnem, ale Whirta a BWho bych mohla god...dyť my jsme naspamovali za noc 70 stran okay, do TÉHLE nekonečné budu přispívat pořádně ať je v příštím "V minulých dílech jste viděli" hodně Mopi
nagasadowcz napsal:
@Whirt: Aha, to jsem si nevšiml. Tak to potom jo.
No, neumírá, chtěl jsem to zdramatizovat Je to fakt v blbou dobu. Většina lidí teď ze startu školy a kroužků prostě nestíhá jindy než o víkendu. O prázkách to tu žilo podstatně víc, to je fakt.
BEEP! Špatná odpověď! Jen se tu řeší moc vážný témata, furt politika politika církev škola škola biologie politika a nikoho nenapadne jaké by to bylo mít šestimetrový uši
Mopi, souhlasím. Politika, církev ani škola není něco, z čeho bych byl naprosto odvařenej, nebo bych se chtěl o tom bavit. Za to se svým šestimetrovým uchem tě slyším až sem
(mimochodem dost příhodné že si to napsala, protože právě nedávno jsem slyšel frázi: "Jsem jedno ucho" Následně jsem si představilpostavu s uchem místo hlavy )
Naga: Ok... tuhle odpověď jsem nečekal a je to pravděpodobně jediná odpověď co tě zachránila před trestem odbublinkování (to jak jsem psal v tý tvý nový hře jak si ji nedomyslel )
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Mopidu: Jenže JÁ UŽ TO VIDÍM! Si to dáme do podpisu a skončí to tak že budu žužlat svůj hrnek s Dálekama a poslouchat Sideburns
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Upozornění, že jedu naprosto mimo vaše téma a odpovídám ještě na Tasinu odpověď v minulé nekonečné - 1-2 filmy ročně?! Tak v tomto se asi neshodneme Já na filmové produkci vyrostla. Už od malých let jsem se s bráchy dívala na plno různých filmů a seriálů ( i zakázaných ) a jsou součástí mého života A jednou z mých tzv. vášní Já prostě miluji příběhy v každé podobě. "I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Mopi: Neboj, ještě určitě povyrostou, stále jsi ještě ve vývinu. A pokud ne, tak je to jedno. Máš zase překrásně velký nos. To se poštěstí jen málokomu. Mít tak výkonné čichové ústrojí, to bych hned... dělal věci
Whirt: Jeden by si s tím hned chtěl začuchat, co? There's only one philosophy I follow and that's the mighty american dollar...
To bylo jen tak mimo mísu, kdo ví, ví
Už víte, koho budete volit?
zkuste volební kalkulačku http://volebnikal...
Názorový test pro 2013
Dle Volební kalkulačky 2013 se se mnou nejvíce shodují: Dělnická strana sociální spravedlnosti (shoda:83%), Česká pirátská strana (shoda:83%) a Občané 2011 (shoda:81%). Nejhorší je Občanská demokratická strana (shoda:35%)
Což jsem čekal.....
Est Sularus Oth Mithas
Povídka z postapocalyptického světa (Fallout)zde Máš zájem o Let´s play videa ze Skyrimu a dalších? Kliknizde LPéčková Facebook fan page klikni zde Netradiční DrD (hra na hrdiny) ze světa Falloutzde Chceš vést Osadníky k lepšímu životu? Navštiv je zde Steamnick: LordeS111 Originnick:LordeS11
LordeS: Nedělal jsem přesně tuhle kalkulačku ale něco podobnýho a vyšel mi Úsvit. Ale mě je to jedno, stejně mám ještě 3 roky než budu moct volit
Víte co jsem dlouho neudělal? Spoustu věcí, naštěstí pro vás většinu z nich nehodlám dělat na veřejnosti
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.