EldeR: Tak to jo, to se přidávám Ale prý mají z toho blahovičníku hořké maso...
4fan: Tak se mi Riki za pár dní vrací domů z Austrálie... po šesti měsících. Zase budu mít na krku další hladovou bakterii Ale včera byla na výletě do jedné staré rozpadlé věznice a vypadá to super! (a podle jedné fotky málem snědla klokana ) http://ecoli-trav...-gaol.html
Tasemnice napsal:
EldeR: Tak to jo, to se přidávám Ale prý mají z toho blahovičníku hořké maso...
4fan: Tak se mi Riki za pár dní vrací domů z Austrálie... po šesti měsících. Zase budu mít na krku další hladovou bakterii Ale včera byla na výletě do jedné staré rozpadlé věznice a vypadá to super! (a podle jedné fotky málem snědla klokana ) http://ecoli-trav...-gaol.html
Hořký ??? Hmm to se bude muset dokořenit, ale rozhodně to půjde
Plyšák na cestách ... Slyšel jsem, že sou nějaký cestovky pro plyšáky, ale jsi první koho "znám", kdo plyšáka takhle vyslal
Upravil/a EldeR dne 25.09.2013 13:51
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Já jí ale neposílám s cestovkou, prostě jí dávám do péče svým zahraničním přátelům nebo přátelům, kteří do zahraničí jednou Platit za to nějaké organizaci mi připadá praštěný..
Tasemnice napsal:
Já jí ale neposílám s cestovkou, prostě jí dávám do péče svým zahraničním přátelům nebo přátelům, kteří do zahraničí jednou Platit za to nějaké organizaci mi připadá praštěný..
Áhá ... tak to potom jo
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Dva úryvky (slovo od slova opsané) z dnešní přednášky - Úvod do estetiky:
Umělec - poměry citem. Poměry ale naznačují, že krásu lze poznat rozumem (epistéme). Přiměřený je poměr, který není vychýlen na jednu ani druhou stranu. Jsou dány A a B téhož druhu v rovině. A je větší než B...
Základní myšlenka: rigidní relace, vztahy, gunkce. Svět je vybudovaný matematicky (1:2 oktáva, 1:3 kvinta ap.) Harmonie - matematický vztah složek objektu (proporce, míra, číslo). Estetika není sterilní, harmonie je vlastností všehomíra. Estetika patří do kosmologie (Filolaos - harmonie je sjednocení různorodých a smíšených, sladěním různě naladěných věcí.
Moje reakce:
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Leia: Já být tebou, tak na ty přednášky ani nechodím a přečtu si ke zkoušce radši Ecovi Dějiny krásy a Dějiny ošklivosti.. Rozhodně to bude zábavnější a možná i přínosnější než tyhle chodící definice. A svačinu si můžeš sníst doma
Hohó! Předobjednány lístky na první český WHO CON v Brně, který se odehraje v Hotelu Slovan v pátek-neděli 22-24. 11. Jelikož mám 21. In Extremo ve Zlíně, je asi jasné, že tohle pro mě budou úžasné 4 dny
Jedete někdo na ten WhoCON? Vstpné není žádný zabiják, ubytování se taky dá. Dohromady něco kolem 500 za osobu (+samozřejmě cesta a jídlo, pití).
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Leia: Já být tebou, tak na ty přednášky ani nechodím a přečtu si ke zkoušce radši Ecovi Dějiny krásy a Dějiny ošklivosti.. Rozhodně to bude zábavnější a možná i přínosnější než tyhle chodící definice. A svačinu si můžeš sníst doma
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.