To jsem nevěděla. Tu fotku bych celkem ráda viděla
Takže ale je to Matt! Jsem dobrá
Upravil/a PrincessLeia dne 20.09.2013 00:23
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
EldeR a jeho naučné texty. Kamaráde, ty sepiš knihu... o čem chceš, ona bude stejně nebitá radami, zkušenostmi a poučkami, že to bude 500set stránkový bestseller... Fakt. (možná)
nagasadowcz napsal:
@EldeR: No vidíš! A taky že máš ženskou
Mám ... ale taky netvrdím, že ji chápu většinou spíš ne ....
Mike napsal:
EldeR a jeho naučné texty. Kamaráde, ty sepiš knihu... o čem chceš, ona bude stejně nebitá radami, zkušenostmi a poučkami, že to bude 500set stránkový bestseller... Fakt. (možná)
To právě nemůžu, protože pak by byli všichni moc chytrý a já nechutně bohatej. A v souvislosti s těma penězma by se na mě lepila spousta vychcánků a taky ženskejch a ty já přeci nechápu
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Whirt - Tos ty?!! Tak tu fotku vůbec nevidím poprvé. Viděla jsem ji určitě někdy na FB a je možné, že jsem ji dokonce i komentovala. Ale už je to dlouho
Jak říká Naga - nevypadáš sice zcela jako Matt, ale rozhodně jako Doctor
Upravil/a PrincessLeia dne 20.09.2013 00:32
"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
Jediné co mám s Mattem určitě společné je to, že vůči velikosti hlavy máme veliký či výrazný nos. Ale stejně by mě zajímalo, co na člověku dělá Doktorovský dojem
Yay, Whirtova stará fotka Fezzes are cool ještě tam chybí ten Mop
toto je jen vystřiženej obličej z té celé fotky, celá vypadá zhruba takhle, jenom s Whirtem
Jinak už mi vzali iPod definitívně, po večerech už na chatu nebudu
Upravil/a Mopidu dne 20.09.2013 09:37
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.