Thorgil napsal:
Ten lukostřelec nemá chybu to je nějakej bug že?
NN neni sipy se chovej jako v realu...kamkoliv ho vystrelis tam zustanu....(v oblivionu to bylo taky ale tam litaly min) ja mam treba jeste doted vsude sipy co kde kdo po me strilel(i ze zacatku hry)
Upravil/a Kapr dne 04.12.2011 12:50
Takovej blbej dotaz,cim udelam screec tlacitko mi nejde a v nastaveni sem nic nenasel,vdokumntech se nic neulozilo,nasel sem zajimavy misto a cel bych to sem postnout.
Print Screen - tlačítko napravo od F12, otevřít malování a Alt+V nebo program Fraps nebo rovnou ve hře pres F12 nebo pak to taky umí Xfire ale to už je snad zbytečný sem psát
Fista napsal:
Takovej blbej dotaz,cim udelam screec tlacitko mi nejde a v nastaveni sem nic nenasel,vdokumntech se nic neulozilo,nasel sem zajimavy misto a cel bych to sem postnout.
škoda, kdybych věděl že ty svoje vtipný situace ve Skyrimu někdy využiju tak bych to screenoval od rána do večera. Stalo se mě například, že za vlkodlaka, místo toho abych obět chytil a odhodil, tak sem ju chytil ale zůstala mě na ruce dokud sem se nepřeměnil zpět a dokonce sem s ní i mlátil ostatní bandity (nebo co to bylo )
http://skeve.sweb...Shot21.bmp Originální držák na kola
Upravil/a skeve dne 10.12.2011 12:17
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
Honzas4400 napsal:
Už dlouho jsem přemýšlel nad tim udělat tento topic a rozhodl jsem se že ano. 'Házejte' sem vtipné obrázky z vašeho hraní, prostě každou věc nad kterou jste se pousmáli.
Před chvíli sem hodil do jednoho topicu stejný obrázek ale sem to prostě patří
Doporučuji shlédnout. Jsou fakt dobří. Jako ofiko trailer by to asi neprošlo co?
Upravil/a skeve dne 05.02.2012 21:35
Ó Skyrime, Skyrime jsi prokletí mé i požehnaní. Já utápím se v Tvých hlubinách a žiji zde život svůj....
toto sa mi stalo z lovcom odmien ale lietal vysoko nad zemou a hrozne rýchlo
Ten čo chce od života veľa, môže dostať málo.
No ten čo chce od života málo, nemusí dostať nič!
(Tomas Angelo - Mafia 1) Radšej zomriem dobrou smrťou, ako sa navždy skrývať v tieňoch!!! Milujem lukostreľbu, či už v živote alebo v hre.
Hrám ako zlodej/lukostrelec no používam ťažkú zbroj a ide sa mi v poho
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.