Dle mého názoru by měl být maximální level navýšen na číslo 30.
Tato anketa je nezávazná a není jisté zda se na daném levelu obrázek skutečně objeví.
Znáte to, "sto lidí - sto chutí..."
Obrázky se vyberou podle počtu hlasů. Hlasujte od levelu 16 až 30. Vždy napište co byste chtěli na obrázku levelu a jeho číslo(16-30). Myslím, že není důvod měnit ty "staré", dle mého stačí je jen navýšit.
Může to být obrázek zvířete, nějaké bestie, a co já vím ještě... Obrázek musí být z TES universa. Nejlépe z posledního dílu - Skyrim.
Pokud má někdo něco proti tomuto topicu, ať mě ignoruje a považuje tuto "anketu" za bezpředmětnou.
No těžko říct, zda se třeba já dostanu tak vysoko.....
Ale popřemýšlím a pár návrhů do pléna rád nahodím....
A ano: staré bych neměnil, jen přidal pár těch nových, vyšších.....
Fajn nápad, podle mne.....
jako první mne napadá:
level 25: Harkon
PS: A co ocenění??? i ta se budou měnit???? nebo přidávat???
PPS: právě jsem si dočetl i související topic v úpravách a připomínkách..... : grafik nejsem, mohu nabídnout jen nápady... grafickou stránku věci, už bude muset dát do kupy někdo šikovnější.....
Upravil/a SeveruS dne 27.05.2013 18:23
Vyjádřím se k tomu - obecně si myslím, že by levely měli být znovupředělány až budu mít čas, jelikož tyhle Levely už mají svůj vrchol. Nějak logičtěji navazující levely...
Zdravím,
nechci nijak Vaše návrhy zavrhovat, nicméně, omlouvám se, ale koncept pro nové levely byl již vytvořen. Budou obsahovat rozsah od 1 do 50 a k vidění na webu by měly být do několika dnů
hRDLA napsal:
Tady jsou moje návrhy, jsou tam i věci z Dragonborna a Dawnguardu
Citaci jsem krapet okleštil... : o )
Těšil jsem se na Krosise, ale toho eventuálně čert vem....
... ale Dračí kněz mi tu hodně chybí. Teda pokud jsem se nepřehlédl....
SkyrimAdmin napsal:
Zdravím,
nechci nijak Vaše návrhy zavrhovat, nicméně, omlouvám se, ale koncept pro nové levely byl již vytvořen. Budou obsahovat rozsah od 1 do 50 a k vidění na webu by měly být do několika dnů
He, he....
aha...
tak nic...
ale začínám hořet zvědavostí.....
Upravil/a SeveruS dne 27.05.2013 22:24
Wau, docela hezké zvlášť moderátor, řekl bych
E:Nevím jestli to je tím, že to (asi) teď dáváte nebo ne, ale trochu mi to blbne....
Upravil/a Leneren dne 28.05.2013 00:37
@Len: Já bych právě řekl, že to je takhle fajn. Je vidět, že si s tím pěkně pohráli, a hlavně můžou mít lidi takhle radost z pravidelného levelování, aniž by je touha tlačila k posthuntingu a spamování.
Upravil/a nagasadowcz dne 28.05.2013 00:47
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.