Asiel z Ponurvalu napsal:
Na femkách se právě nacházím! A našla jsem tam odkaz na tento hardcore večerníček. Dobrou noc...
YouTube Video
Hmmm, to jsem neměl vidět.
Dobrou noc!
Jo, tak tenhle díl si večerníčku pamatuji... A taky jak jsem oněměla překvapením, když to tam ten Rumcajc naférovku vybalil...tomu se říká evoluce
Upravil/a MortuusDominus dne 17.09.2013 04:29
Dnes by to rada pro rozhlasové a televizní visílání kvůli vymaštěnosti dnešní společnosti zakázala a uložila by ČT pokutu...
Upravil/a Ligos dne 17.09.2013 12:14
Ten díl mě vždycky děsil (A ne díky pindíku. To mě na tom tenkrát příliš nezaujalo )"I am a reader. Not because I don't have a life but because I choose to have many."
No nevím jestli to tenkrát fungovalo a dnes je to o pokutu ...
Dnes je módní cpát erotiku všude do filmu a her a když ne úplně, tak dost zajímavé "outfity". I když u krtečka, kdo by to čekal Ještě v nějakém začátečním dílu si dělal šil kalhoty a pak se dal naostro taky ( naughty krteček )
Upravil/a MortuusDominus dne 17.09.2013 13:31
@Ligos: Souhlas, taky je mám nejraději! Hlavně protože Krakonoš byl cool, Trautenberg je k sežrání a Anče byla kočka No ale hlavně to mělo asi nejkrásnější znělku, jakou jsem kdy u večerníčku slyšel.
@MD: Tak zrovna tohle bych za erotiku nepovažoval
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.