nagasadowcz napsal:
Jo, jo, Jagten je výborný. Phillip Glass rovněž. A včera jsem viděl naprosto skvělý film - The Boat That Rocked. Fantazie a naprostá povinnost pro všechny fandy rock'n'rollu
Věděl jsem, že to bude tvá parketa . Já si na dnešek večer stáhnul film V zajetí démonů, tak jsem zvědav jaké to bude, ale prej je to pecka .
@Mahoney: Jo, The Conjuring (V zajetí démonů) se mi taky moc líbilo. Sice zdaleka nesouhlasím s tím, že by to byl zas tak děsivý film (mnoho lidí tvrdilo, že je to to nejděsivější od Kruhu - podle mě blbost). O to ale nejde. Je to řemeslně výborně provedené, má to krásnou atmosféru, ústřední duo vyšetřovatelů dobré, scény hrůzné se nepotácí v kalužích trapné přehnanosti a vůbec je to pocta klasickým duchařinám z let dřívějších. Takže určitě doporučuju.
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Zajímavý ... .mimochodem večer sem razil na Thalmorskou ambasádu na večírek .... všecky věci sem dal tý debilní Delfíně, oblík se do toho hnusnýho civilu a najednou všichni začali mávat mečema a přilít drak ....... no a já tam stojím vymóděnej a beze zbraní
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Tak to jsem rád a o to víc se těším . Člověk díky takovýmhle filmům, jako třeba Jagtenu, který jsem, jak už jsem řekl shlédnul včera vidí, že filmový průmysl ještě nejde úplně do kytek . Většina dnešních filmů za moc nestojí a nezaujmou.
@Mike: Především norština, dánština a islandština. Švédština je údajně nejvíce odlišná, ale dorozumí se všichni. Prostě Panskandinavia. Breivik by měl z nás radost
@EldeR: Hezká příhoda
Upravil/a nagasadowcz dne 20.08.2013 16:47
Protože hRDLA teď forum nenavštěvuje příliš. Přinejmenším ne, jakožto aktivní člen, tedy člen, píšící příspěvky, a to z blíže nespecifikovaných důvodů z jeho strany.
Tak jsem si právě pořídil prográmek MAGIX Music Maker a mám začátek krátké skladby na zkoušku pro klavír a smyčce. Musím říct, že bez kláves, jen s myší a na klávesnici, to není kdovíjak pohodlné. Ale jestli mě to chytne a půjde mi to, tak si možná ty klávesy pořídím Až bude hotovo, budu-li spokojen, uploadnu to v mp3 a hodím vám sem link
@Všichni: Tak jsem se dostal do prekérní situace... Skyrim mám rozehraný na dvě postavy. Obě již mrtě vytrénovaný, se spoustou známostí a majetku, s oběma jsem si užil spoustu a spoustu hodin srandy i nervů... A teď s hrůzou zjišťuji, že mě už ani jedna z postav...nebaví... Zdaleka nemám všechny úkoly a furt je co dělat, ale ty postavy mě prostě omrzely..
Možná nejvyšší čas na novou!
Ano. Proto mi trvalo asi 10 postav, než jsem si našel takové, které mě bavily. A pravidelně je střídám, aby mě žádná neomrzela. A když omrzí, tak prostě chvíli nehraju Skyrim
Tak to jsem nezažila... Není to tak dlouho co jsem s nehoráznou lítostí, málem se slzami v očích, při doprovodu agónie a s pícháním u srdce ( no, možná to trochu dramatizuju ) opouštěla přes 300 hodin vypiplanou postavu. Protože mě už nic nového nepotkalo... Mám teď druhou a zjišťuju, že půlku questů jsem zapomněla a dokonale se bavím
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.