Když mluvíš o tržnici tak jsem si taky na něco vzpomněl: Někdy před rtyřmi lety, kdy jsme byli s rodinou v černý hoře nosil táta takovou námořnickou če!@#%§. Přišel na tržnici a prohlížel si tam nějaký hrozny, potom je položil a prodavačka na něj ,,Když jste je osahal, tak si je kupte!" a táta na ní ,,Já to ale můžu dělat, já jsem policajt!" Ta prodavačka se mu překvapeně podívala na halvu, kde měl tu námořnickou če!@#%§ a mlčela. Potom, když z tý tržnice odcházel, tak tam všichni řvali ,,Vy policajti si myslíte, že můžete všechno!"
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Lord Rade napsal:
Když mluvíš o tržnici tak jsem si taky na něco vzpomněl: Někdy před rtyřmi lety, kdy jsme byli s rodinou v černý hoře nosil táta takovou námořnickou če!@#%§. Přišel na tržnici a prohlížel si tam nějaký hrozny, potom je položil a prodavačka na něj ,,Když jste je osahal, tak si je kupte!" a táta na ní ,,Já to ale můžu dělat, já jsem policajt!" Ta prodavačka se mu překvapeně podívala na halvu, kde měl tu námořnickou če!@#%§ a mlčela. Potom, když z tý tržnice odcházel, tak tam všichni řvali ,,Vy policajti si myslíte, že můžete všechno!"
.
Reverzní upír (Vampire Reverse) diagnosed by Whirt
Eh..? Člověk se mrkne od desíti večer na pár filmů a ono najednou půl sedmý ráno
jen tak mimochodem, mrkněte se na film Maniak, hraje tam Elijah Wood hlavní roli, mě se to děsně líbilo.
Upravil/a Mahoney dne 10.08.2013 07:36
hRDLA: promiň, omlouvám se, poslední dobou jsem ňák na NERvy () a ještě mi spadl Morr
A tamto je první český kosmonaut v DALEKÉM vesmíru vím že češi už ve vesmíru byli
Jo a včera jsem zas čumákovala na Animaxu na doktora a ten Rory, či jak, to je Říman? já vím, mám se na to mrknout od začátku, ale jestli je Říman jakože Říman tak je to supermegaübercool
Upravil/a Mopidu dne 10.08.2013 11:13
Novej L4F3 mě moc nezajímá sotva jsme si koupil 2
A source engine jsem nechtěl napsat, protože jsem odkazoval na to video
A jsme sice trochu pomalej, ale Slowpoke nejsem
E: http://signup.war...k3g2a0bzu4
Nechcete to pak někdo zkusit?
Za 5 lidí co k tomu dotáhnu prej dostanete zaručený přístup do Alfy.
EE: Tak co Sanuede jak bylo?
Upravil/a Leneren dne 10.08.2013 12:48
Len ukáž mi kde VALVe oficiálne ohlásilo Half-Life 3? Ja o ničom takom neviem, dokým nie je oficiálne ohlásene nemôžeš povedať že bude. To že sa jeho názov spolu s novým source enginom a L4D3 ukázalo na nejakej obrazovke nič neznamená, môže ísť len o vtip zo strany VALVe. Už pred niekoľkými rokmi predsa pracovníci VALVe chodili s tričkami na ktorých bolo logo Half-Life 3 a nič z toho.
I keď osobne si myslím že Half-Life 3 bude.
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.