Hele, dámy, na chatě jsem začla kreslit novej komix SPACE BAR (got it? Spacebar jako mezerník a Space bar jako vesmírnej bar ) kterej je (překvapivě) ve vesmíru, hlavní hrdinové jsou UFOnka Reb co dýchá žábrama a první český kosmonaut v dalekém vesmíru, pravým jnénem Lojza Salát, ale říkaj mu Lewis (potřebovala jsem tam ňákýho Lewise, ok? )
Takže co by jste říkali na to, že bych každej tejden nakreslila jeden strip? Zatím mám materiál na tři tejdny
(upozorňuju že nemám scanner a kreslit postavu pokaždé upa stejnou je pro mě nadlidský výkon, jen se ptám jestli by stálo za to kreslit další, když to nemá nic společnýho s TES)
Až se nabije tablet tak sem asi dám 1. díl na posouzení.
Upravil/a Mopidu dne 09.08.2013 20:36
Mopi: Jsem zvědav a věřím že je těžký pořád dokola kreslit jednu postavu (hlavně pokuť to není ve stylu, kterej dělá BW v malování to je pak ok ) Já bych to ale vyřešil, tak že bych ji namaloval párkrát a pak jen měnil bubliny
naga: oh, ano. Dnes je po dlouhé době konečně dobře.
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
hRDLA: Jo viděl jsem. Právě že já jsem slyšel, žety hry máš vždy jen na ten měsíc, pak si je musíš koupit. Tak takhle je to fakt dobrý. Zaplatíš cenu jedný hry a můžeš celej rok hrát desítky her...
Mi připomělo, dneska u nás ve městěna tržnici:
Romka: "Máte pytliky?" (čtěte to tou jejich romštinou)
Vietnamec: "Nene, máme jen sáčky." (čtěte vitnamskou češtinou)
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.