Lene počkej do 00:00 včera jsem čučel na dokument a tam bylo že jedna sekta věří že bude ve 21:00 takže ještě máš šanci ale to už je hafo nepravděpodobný
ALOE VERA napsal:
Lene počkej do 00:00 včera jsem čučel na dokument a tam bylo že jedna sekta věří že bude ve 21:00 takže ještě máš šanci ale to už je hafo nepravděpodobný
Pokud máte příběh či hru, která patří do archívu(nově vytvořeného), napište to sem.
Ptám se proto, aby mi pak někdo nenadával, že tam dávám jeho např. příběh, který už je neaktivní třeba pět měsíců.
Koukám že poslední příspěvek je tu z května a přitom tu pořád přibývá zbytečných témat...
Diego už všechny informoval po soukromých zprávách, ale raději to připomenu i zde - pokud narazíte na nějaké zbytečné, nevhodné nebo už zodpovězené téma, postněte nám sem na něj odkaz, my ho přesuneme, popřípadě smažeme. Ušetříte nám touhle pomocí práci a budeme to tu mít přehlednější . Díky.
Upravil/a Mahoney dne 04.07.2013 18:51
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.