Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Úpravy a připomínky
matthew074
Ten můj příspěvek tam mohl zůstat, ale co...

Edit: Jó asi sem to stejně napsal, až potom co se to zamklo. Jestli ne, tak fuj cenzura!
Upravil/a matthew074 dne 26.07.2016 22:36
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Adrian_S
Tož teda, když se zamklo vlákno o "realističtějším Skyrimu - pomocí módů", tak tedy musím napsat sem.

Je fajn, že se někteří moderátoři probudili z hlubokého spánku a my všichni víme, jaké to je, když zkrátka není na úpravu fóra a hlídání členů (rozlišovaní Spamerů) čas.

To, že se objevují spameři (promiňte za ten výraz, ale to už slušně nejde) NESERE jen mě, ale i ostatní členy (díky, Aure). Bojovat proti nim je sice těžké, ale přeci jen, nemá náhodou administrátor nějakou pravomoc, která by "ztížila" registraci na tyto stránky? (Kontrolní otázka, mazání neaktivních členů po nějaké době, horší přístup ze zahraničí, ...)

Druhá věc, kterou jsem převážně zmiňoval jen JÁ...
Ano, Skyrim vyšel v roce 2011 a během 2 let to byl prostě "BOOM" ve světě. Jenže čas uplynul, stránky fóra začaly upadat a neaktivita členů či neochota některých lidí (přeberte si to sami) způsobila to, kde jsme nyní... Kromě "Zdejších kobek" a "Vašeho Světa" tu pomalu není žádná jiná aktivita... Články nějak vymizely, novinky, reporty, doměnky, jak by mohl vypadat příští díl atd...

Když se podívám na historii tohoto fóra, téměř každý (tý)den se tu něco nového řešilo. Lidi bavilo sem chodit, tlachat o svých představách a rozvíjet nové nápady (třeba váš mini-komix "Totálně epické svitky" ... vzpomínáte?)

Skončil rok 2015 a celé fórum zmlklo... definitivně. Poslední novinka je o Falloutu 4. Co třeba oznámení o "remaku" Skyrimu? Nebo že se někteří lidé pokoušejí zprovoznit díky módů "Cyrodiil ve Skyrimu"? Atd.. atd..

Nebo, jak jsem tam v předchozím vláknu psal.. doplnit fórum o další informace.. Polovina věcí tu chybí (třeba bestiář, lokace, frakce atd..). Sakra, vždyť i fórum na Morrowind je "plnější" než tohle! (a to jsem tam zamířil jen pákrát).
To, že tyto nápady, které jsem napsal zde, už jsou např. ve Skyrimském průvodci, je sice pěkné.. ale ten odkaz je tak nějak.. ehm.. "málo viditelný"?

Docela mě mrzí, že staří matadoři to už zabalili a věnují se "důležitějším" věcem (práce, rodina, škola, atd..) a ti, co by to tu chtěli vylepšit, byť už éra Skyrimu odezněla, nemají zkrátka možnost, protože když něco vytvoří, tak není vidět ona odezva.
(Kdysi dávno tu psal jistý člen.. "Aragorn999" ? o výhodách vampýrismu a lykantropii.. a nic.)

Nehledě na to, že v některých článcích jsou různé překlepy, pravopisné chyby atd... Prosím vás, chápu, že pro hráče či čtenáře to není tak důležité, jak je to napsané.. ale DĚLÁ TO VIZITKU FÓRA!

Nechci na Vás nadávat.. urážet, zesměšňovat či si stěžovat. Beru to jako zpětnou reakci.. jakožto dlouhodobý pravidelný fóran jen upozorňuji na jisté nedostatky, které bych klidně (ve svém volném čase) upravil.
Dlouhou dobu píšu povídky, takže s pravopisem jsme kamarádi. Pokud chcete nějaké obrázky, není problém, pokusím se nějaké vytvořit, pro vylepšení daného článku atd...

Jsem tady a klidně vám pomůžu toto fórum upravit. Pokud ovšem budete chtít mou pomoc. Nic za to nechci (to je to hlavní). A takovou to "výmluvu", že jsme "neoficiální fórum, kde nezáleží na chybách", já nehraju.

To už si prostě přeberte sami, jestli se vám tento text líbí nebo ne. Jen se snažím pomoct. Pokud o to nestojíte, pak se vrátím do tichých vod a budu si hledět svého... já se nenabízím dvakrát.. Wink

Toť asi vše. Díky.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Aurelius
@Diego napsal:
Všechno víceméně napsal Elder, ale lidi uvědomte si, jaká doba již uběhla od vydání Skyrimu. Spousta adminů už sem tak často již nechodí nebo vůbec, protože měli dříve více času na web a ted už ho prostě nemají, jelikož mají školu nebo zaměstnání. Takže vymlouvat se na adminy, že nic nedělají není zrovna hezké. Jistě se spamem je problém, ale já ho můžu akorát zamknout a nahlásit. Takže když ho uvidím, tak jej aspoň zamknu. Sice už dávno nejsem aktivní jako dřív, ale pořád sem chodím a snažím se pomoct.
Nápad jako doplnění návodů je pěkný, ale domnívám se, že je už pozdě. Je to přeci jen už nějaká doba od vydání Skyrimu, jak jsem psal výše.
Do databáze jsem módy doplňoval, ale moc lidí tam nechodil. Každý totiž raději založil téma (ověřeno), že hledá nějaký mód. Tak jsem je pak dával do vlastního tématu. Nejen já, ale i pár dalších a myslím, že to bylo asi nejlepší řešení. Nechali jsme je v sekci o módech označit, jako "hlavní" aby zůstali v popředí a byli neustále viditelné.
Dík Aureliovi, že upozornil ostatní členy, aby nesmyslně nepřispívali do témat, které tu nemají co dělat. A proto není vůbec žádný důvod do takových témat přispívat. Příspěvky Vám to stejně nepřidá.

Teď to tu zamknu, aby se tu již nešířila další diskuze. Kdyby jste ještě něco měli na srdci, tak pište sem http://skyrim.4fa...
Nebo mi můžete klidně napsat PM.
Ahoj

Nezlob se, ale už to musím napsat. Vy nás zjevně máte za roboty co nemají potřebu chodit do práce, školy, učit se a věnovat se svým koníčkům, protože přesně tak to vždy vyzní z vaší reakce, když se bráníte. Promiň... Ale fakt to tak je.

S tou databází si myslím, že byl problém úplně na jiném místě. Málo se na ní upozorňovalo. Sice je nápis hned na úvodem do fóra, ale stejně. Vždy se v případě nějaké otázky k módům odkazovalo na nexus, nikoliv na naši databázi a nebo se ihned posílal odkaz. Databáze se nezmiňovala a tak nikomu neutkvěla v paměti. Ale to už je fuk... Tehdy nás to nenapadlo Frown

Moderování fóra není nutně doživotní funkce tak jako tomu bývá tu. Chápu, že je to určitá úcta vůči dávno neaktivním, ale pokud zkrátka už nechci vykonávat tuhle funkci nebo na ní nemám čas a moc dobře jsem si toho vědom tak odstoupím a předám funkci někomu aktivnímu kdo mě plnohodnotně nahradí. Pak se jednak ten dotyčný vyvaruje reakcím na to, že 'nic' nedělá a jednak tak zaručí budoucnost pro fórum, protože aktivní moderátor může psát novinky tím pádem může hlouběji upozornit na dění ve fóru, Škorpias třeba oznamoval na fóru velkou modifikaci v rozměrech DLC a žádal v příspěvku o uveřejnění jako novinku, ale nikdo z vás ho nevyslyšel. To samé odezva v tomto tématu. Čekal jsem skoro 3 měsíce na to, abych se dozvěděl, že mám napsal PM hlavnímu administrátorovi.

Zkrátka tím chci říci, že čas, práce a rodina popř. škola není vhodná výmluva, obzvláště při počtu jaký vás tu je. V tomto ohledu jsme zaneprázdněni všichni akorát v rozlišným mezích.

Na závěr si myslím, že s REMASTEREM to tu trochu ožije, protože beztak bude obsahovat chyby a halda lidí bude hledat odpovědi zde. Obzvláště pokud neopraví Esberna Grin
A oni ještě zahrnou ty módy určitě... Mno a pak by tu mohlo být opravdu rušno.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Adrian_S
Pokud se některý z moderátorů necítí být stále po tímto titulem, klidně bych se toho ujal.. Ale pod jiným jménem (tudíž bych měl dva účty).

Proč? Jako pisálek/fóran bych rád viděl ocenění a hodnost, kterou jsem získal.
Moderátora bych používal pouze pro vylepšení fóra, či pokud by byl nějaký problém (zamknutí vlákna, přidání příspěvku/článku, atd..)

+ Když už jsem začal s tím mým stručným výkladem o fóru, mohu si dovolit trochu rýpnout i k místním trollům a jejich "proti-fóranského vlákna" "Trolling room"... Byť díky tomu ožívá minimálním způsobem tyto stránky, odporují pravidlům tohoto fóra a jen se tam řeší nesmysly, které by se daly řešit třeba na chatu. Upřímně, já tyto akce nerad vidím...
Nechci hned, aby se vlákno zamklo... stačí domluvit zakladateli a přispěvatelům, aby toho nechali.. Jak to bude pokračovat dál, je jen na vás..

Ale berte na vědomí, že pravidla fóra nejsou od toho, aby se porušovala, ale DODRŽOVALA! Tudíž, pokud VY budete "kázat vodu a pít víno", tak já si přinesu pivo Wink (metafora).
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
Adri jako moderátorovi ti nezmizí ocenění Grin

Anyway #Adrian4Mod

EDIT: Ale hodnosti ti zmizí no :/
Upravil/a SuperHunter dne 27.07.2016 18:22
 
Aurelius
Adrian_S napsal:
Když už jsem začal s tím mým stručným výkladem o fóru, mohu si dovolit trochu rýpnout i k místním trollům a jejich "proti-fóranského vlákna" "Trolling room"... Byť díky tomu ožívá minimálním způsobem tyto stránky, odporují pravidlům tohoto fóra a jen se tam řeší nesmysly, které by se daly řešit třeba na chatu. Upřímně, já tyto akce nerad vidím...
Nechci hned, aby se vlákno zamklo... stačí domluvit zakladateli a přispěvatelům, aby toho nechali.. Jak to bude pokračovat dál, je jen na vás..

Tohle je mi trnem v oku už dlouhou dobu, ale jeho zavření je bohužel nereálné. Koneckonců zde máš vyjádření z dávných časů. Každopádně máš v tomhle ohledu moji plnou podporu Wink
Citace z Trolling roomu
Ale nenaváděj je k chození na chat. Bychom přišli o ten klid co tam je Grin

Posledně, když tam předváděli něco podobného to dopadlo chaoticky a kradli se tam nicky jako na běžícím páse (naštěstí nedokonale) a celá mírová harmonie chatu byla rozhozena. Na druhou stranu už tam teď nemají tak bohaté obecenstvo, protože nás tam zůstalo jen 'pár' nejvěrnějších, takže by je to brzy omrzelo.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Lord Rade
Trolling room se rušit nebude ;* Čtete ho všichni (y) Wink

Jinak přestaňte furt moderátory otravovat. Kdo pak má mít chuť tu pro vás něco dělat. Jestli chcete, tak mě podpořte v kandidaturu na moderátora a já budu ty vaše "spamy" blokovat. Včetně všech stížností, protože to všechny jen otravuje Wink
Upravil/a Lord Rade dne 27.07.2016 18:42
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
matthew074
Čo sa borítě do našaho kůta chlani?! Knight

Aurelius pořád nezapomněl na Secreho vylomeniny a pořád to zazlívá mně. Secre si teď někde drbe pupek smíchy a tobě to akorát i potom čase co uběhl stále leze na nervy. Přísahám, na Radeho knírek, že jsem s tím nic společného neměl, tak nás nech žíít.

Stejně jako Mopidu (bo kdo ) založil Anime koutek(nikdo jí tam nechodí !@#%§vat, že to je zbytečnost či to nemá nic společného se Skyrimem a je to jen jeden z příkladů, témat je tu jak...), tak my máme "Trolling Room" kde se dá vypustit ta pára. Někdo tu špinavou trollskou práci dělat musí a Rade slouží řádu již mnoho let.

Aneb jak už to na fórech chodí, tak se musí každej sle!@#%§nec roztahat po celým dvorku a přinejlepším se k tomu vyjádří celá vesnice.

V tom, že by z Aureliuse nebo Adriana byli moderátoři problém nevidím, spíš bych to uvítal (i když mi je aktivita fóra celkem u ritě). Ať se o to klidně starají, když jim to udělá radost a neaktivním moderátorům ušetří čas, který by zbytečně strávili procházením fóra, na které beztak nemají náladu či ten čas.
Upravil/a matthew074 dne 27.07.2016 19:04
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Lord Rade
BTW. Pomáhat můžete i jinak, než bojem proti kravinám. Co takhle psát články a pak je posílat módům, aby je zveřejňovali na stránce? Poslední článek je tam rok starej, takže to sem asi moc nováčku nepřivábí. Hodila by se alespoň nějaká zmínka o tom remasteru, aby to vypadalo, že to tu není mrtvý.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Diego
Adrian_S:
Zamklo, protože to tam vůbec nepatří.
Ztížit registraci (pokud to vůbec v systému jde) může jen hlavní administrátor a tím je Whirt a Hlavní admin. Můžeš jim napsat PM a požádat je o udělení postu moderátor.

Nápad o vadání novinek o velkých modifikacích je dobrý. Klidně jej zpracuj a pošli mi ho. já ho poté uvěřejním, i s tvým jménem, aby všichni věděli komu patří dík za novinku.

Uvědom si, že ikdyž je tu hodně moderátorů, tak polovina z nich, tu byla aktivních ještě před vydáním a těsně po vydání. Byli tu, aby pomohli se zvládnutím webu, jelikož v době vydání zde byl velký nápor nových členů a s nimi i hodně dotazů.

Skyrimský průvodce je vidět hned nad nápisem "Skyrim" a to dost viditelně myslím. Navíc je i na panelu vlevo, proto se domnívám, že je vše v pořádku.
Ano, dřív se tu řešilo všechno, pořád bylo o čem se bavit, ale už je to bohužel pryč. Ač s příchodem různých velkých módů, to tady ožije, ale jen chvilku, protože je to už dlouho od vydání Skyrimu. (můj názor a nenutím nikoho se s ním ztotožnit)

Dva účty mít nelze, odporuje to pravidlům webu. Ale je možné požádat o výjimku. Viz pravidla: http://skyrim.4fa...read_id=48


Aurelius:
Nezlob se, ale už to musím napsat. Vy nás zjevně máte za roboty co nemají potřebu chodit do práce, školy, učit se a věnovat se svým koníčkům, protože přesně tak to vždy vyzní z vaší reakce, když se bráníte. Promiň... Ale fakt to tak je.

Nevím kde jsi tohle zjištění sebral, ale minimálně já si to nemyslím a jsem si jistý, že ani nikdo z mých kolegů.
Na databázi módů jsem upozorňoval neustále, jak v komentářích, tak i v PMkách. Když mi někdo napsal, nasměroval jsem ho na databázi modifikací. Když jsem zjistil, že tam většina lidí nechodí a stále se ptá, kde najdou ten a ten mód, založil jsem si na to téma, stejně jako několik dalších. A bylo to o něco lepší, zvlášť když s tím začali i další. Tvůj názor ti neberu, ale jsem tu dlouho a tohle mám ověřené a pokud tomu nechceš z nějakého důvodu věřit, prosím, nebudu ti ho brát.

Moderování fóra není doživotní funkce to je pravda. Nicméně to nezáleží na mě, aby se těm co již dávno nejsou aktivní, odebrala funkce. Pokud by byla, nechal bych jim to stejně. Proč to odebírat? Něco pro web udělali a nevidím žádný důvod jim to brát.

A pokud škorp upozorňoval na nějakou modifikaci, tak ať mi napíše PM nebo můžeš i ty jestli o ní máš nějaké informace. Vždycky se posílala PM zpráva, když jste chtěli na něco upozornit nebo měli dotaz, tak nevím proč je to teď novinkou. Nejen mě, ale i ostatním kolegům psali lidé o vylepšeních, novinkách nebo když jen měli dotaz.

Zkrátka tím chci říci, že čas, práce a rodina popř. škola není vhodná výmluva, obzvláště při počtu jaký vás tu je. V tomto ohledu jsme zaneprázdněni všichni akorát v rozlišným mezích.

Na tohle ti odpovím stejně, jako Adrianovi: Uvědom si, že ikdyž je tu hodně moderátorů, tak polovina z nich, tu byla aktivních ještě před vydáním a těsně po vydání. Byli tu, aby pomohli se zvládnutím webu, jelikož v době vydání zde byl velký nápor nových členů a s nimi i hodně dotazů.....

A jestli to s remasterem ožije, tak to bude jen dobře a k prospěchu fóra.
Nojo Esbern, kdo by ho neznal Grin

...

A pokud si nějakého spamera nějaký moderátor nevšimne, tak ho nahlaste. Nebo prostě jakýkoli spam můžete nahlásit PMkou moderátorovi či hl. administrátorovi (je to i v pravidlech, že se to může).

Proč Vám ta Trolling room tak najednou vadí?
Když jsem ji chtěl tehdy já zrušit, byl to velký problém a většina stálých členů se proti tomu silně ohradila.
Argument, že to nemá nic společného se Skyrimem a odporuje to pravidlům, je bezpředmětný, protože by tady takových témat bylo dost na smazání.


Pokud budete mít něco přímo na mě PM, jinak pište svá doporučení a dotazy stále sem.
Upravil/a Diego dne 27.07.2016 22:40
 
Adrian_S
Některým reakcím se musím smát.. Grin Ale ok... trochu to uvedu na pravou míru..

1) Trolling room

Já nevím jak vy, jestli jste slepí nebo jen já... ale pravidla mluví jasně:

1.4 Spam - neboli nesmyslného posílání nesmyslných příspěvků.
Každý uživatel odpovídá za každý svůj příspěvek, za který nese plnou odpovědnost, vůči těmto pravidlům. Jakýkoli post (příspěvek) může být smazán, bude-li shledán závadným administrátorem, a/nebo moderátorem fóra.
1.4.1 - kategorie A - spam kat. A je jakýkoliv příspěvěk, který nemá co dočinění s názvem tématu (topicu). Dále jsou to nemístné otázky do témat vytvořené registrovaným členem za účelem rady - jiné otázky.
1.4.2 - kategorie B - spam kat. B je jakýkoliv příspvěk postrádající jakoukoliv stopu rozumu - nesmyslný text, urážky, rasistické projevy a vše co je v rozporu se zákony ČR a SR.


Jestliže tato "nesmyslná" kategorie je uvedena na fóru, kde se řeší ohledně "The Elder Scrolls V: Skyrim" a dalším návážejícím se dílům (starším i mladším), pak tohle tady nemá co dělat! V tomto vlákně se nejen "uráží", projevuje bezmezně sakrazmus a "nedej-bože" (byť jsem zapřísáhlej ateista) nějakej rasismus... ale tohle už vážně přeháníte! Kdysi tu byli lidé peskováni za to, že si udělali "lehká šprťouchlata". A nyní se jede ve velkém a ještě k tomu moderátoři radši "drží hubu", než aby zakročili. Proč? Protože tito členové jsou tu už několik let (vlastně už před vydáním Skyrimu) a "pomáhali" na rozrůstání tohoto fóra.. Ale kam je jejich kroky dovedly? Vidíte, s čím se tady musejí obyčejní fórané potýkat? Mě se poslední půlrok zdálo, že jsem nebyl mezi slušnými uživateli a hráči okouzlující TES série.. ale spíše jen mezi nějakou vybranou smetánkou, kde si mohli dělat co chtěli, aniž by se museli stydět nebo řešit své následky. Veškeré reakce, názory a touhy jsem potlačoval, jen abych těmto "lidem" udělal dobře a neozýval se tak, jak by si oni přáli.

Že jsou někdy upřímní (teď to vezmu konkrétně... Lorde Rade), je pro mne osobně OK. Já radši upřímné lidi, než ty "falešné".. Ale že budou nějakým způsobem obcházet pravidla, dělat si, co chtějí, byť to není v jejich pravomoci.. Třeba kdysi, když se tu řešilo ocenění pro Mopidu... konkrétně ocenění "Vrah", jako pisálek.. Do teď s tím nesouhlasím, nechápu a nikdy nepřijmu, byť jde o "blbost".. ale nejde mi jen o nějaký "puntík" pod jménem. Mně jde o princip.. Tady se lidé snaží něco změnit či na sebe nějak upozornit, ale místo toho jsou oceňováni ti, co jen "trollí" nesmyslnými výrazy, které stejně nepatří do těchto sekcí.

Jestliže vás tohle obtěžuje, fajn.. běžte si jinam.. třeba na chat, který zařídila Mop nebo přes PM-ka.. to je jedno.. Nezajímá mě, co se tu dělo v minulosti, protože jsem u toho nebyl a neměl jsem možnost nijak zasáhnout či rozhodnout.. Mně jde o současnost a budoucnost tohoto fóra, aby neupadlo v zapomnění. Skyrima jsem hrál několik let, prožil jsem příběh s několika postavami a pořád je i po 5 letech stále co objevovat, byť už všichni řekli, že "objevili všechno"... Nepřišel jsem na tyhle stránky jen proto, abych se podíval na rady a kouknul na nesmyslná vlákna, která vůbec nepatří k danému tématu.

Že Mopino "Anime" vlákno je v Pokecu.. ok, je to vlákno, kde se řeší vše, co není od TES... Ale jako "trolling room".. Nezlob se Rade, ale to je stejné, jako přijít za papežem do Vatikánu a říct mu, aby ti nasadil kondom, protože si to teď chceš rozdat s nějakou a nechceš pociťovat následky.. :/
Dost troufalé a prostě... já už ani nemám na to slova.

Fórum je mrtvé. Bez "Vašeho světa", "Zdejších kobek" a "Her" (ano, na ty jsem zapomenul při posledním příspěvku) by se tu nikdo neobjevil a neozval.

Pořád máme fórané možnost změnit tuto situaci a zlepšit fórum. Lze dokázat, aby "starý" Skyrim opět ožil. Ovšem, nelze to učinit, pokud budete všichni tak zatvrdlí, bezcitní a neochotní spolupracovat. Zní to jako zatracený "komunismus", kdy se každý musel na něčem podílet.. ne, já nechci vytvářet takovéto rozpory. Jen Vás žádám, abyste si uvědomili, co tu činíte a jaký to může mít dopad. Někdy mám sto chutí se ozvat na jisté téma a říct své, ale pak si to rozmyslím a jen řeknu, "Jasně.. ozvi se a sežerou tě za živa." (bohužel, takovýchto případů nebylo málo).

Zamyslete se nad sebou a řekněte si, jestli opravdu chcete "mrtvé fórum", než "trochu živé".. Je stále o čem diskutovat.. je stále co vylepšovat, pochlubit se nebo vymyslet teorie na herní děje... Ať už kobkami, nebo povídkami.

To Diego: Pokud by bylo možné a vy byste to uvítali, rád bych požádal o výjimku k udílení "moderátorství". Více kdyžtak v PM, pokud pošlete. Když ne, beru to jako uzavřenou věc.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Diego
Dovolím si Vás přesunout do jiného, k tomu určeného tématu....

Edit: Přesunuto - http://skyrim.4fa...wstart=440
Upravil/a Diego dne 28.07.2016 22:09
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Úpravy Skyrimu Skyrim - modifikace 2 28.01.2018 21:41
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12481 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist