Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
V zajetí nadpřirozena
Tondulin
"Měla by jsi jít Tamami, dokud to nevyřeším s Róniny." Doporučím dívce a jestli už nikdo nebude mít co říct, tak se pomalu zpátky vrátím do lavice.
 
Sarako
Oba:
Asami souhlasně přikývla na Henryho návrh na posečkání, ohledně možné pomsty od Misuzu.
,,Možná." odvětila váhavě Tamami se na Chibovo doporučení ohledně účasti v klubu.
,,Hele Asami." podíval se Kanji na Asami ,,Jestli chceš, tak půjdu do třídy s tebou."
,,Tak dobře." odpověděla mu Asami a přehodila si aktovku přes rameno.
Nikdo další už neměl žádné návrhy, ani připomínky a tak se Chiba připravil k odchodu. Tamami se sbalila a připravila se ho následovat.
,,Tak to vypadá, že to pro dnešek rozpustíme." poznamenala Yuna a začala se balit taky, načež se Midori podívala na Henryho, jestli by ještě chvíli nezůstal, ale Yuna na to pronesla: ,,Obě jsme dlouho nebyly zkoušený z Angličtiny, tak by jsme se na to měli před hodinou podívat a krom toho potom, jak jste se ráno chytli s Misuzu, snad skoro celá škola ví, že jdeš dneska s Henrym na rande. Budete na sebe mít dost času po škole."
Midori se lehce začervenala, dostala ze sebe: ,,M-Máš pravdu." a dala se do sklízení svých věcí taky.

Když byli všichni sbalení, vydali jste se pryč ze školní střechy. Prošli jste dveřmi, které vedly ke schodišti. Kanji se nadechl, jakoby chtěl něco říci, jenže v tu chvíli prostorem schodiště zaznělo tiché bolestivé zasténání následované nezřetelným šepotem, který chvílemi zněl, jakoby někdo sám sobě něco vyčítal.
,,C-Co to bylo?" zašeptala vystrašeně Asami, zatímco se Midori natiskla blíže k Henrymu.
,,Nevím." pokrčil rameny Kanji.
,,Co? Já jsem nic neslyšela." dodala Tamami s výrazem ve tváři, jakoby se snažila pochytit něco, co jí unikalo.
O poschodí níž se ozval šramot.

Sešli jste o pár schodů níž, kde jste spatřili fialovovlasou dívku, která si právě poupravila levý rukáv a zprudka vstala.
,,Yuri?" podivila se nad jejím chování Tamami, přitom na ní bylo vidět, že dívku zná ze své třídy.
Yuri se otočila směrem k vám, chvíli na vás zírala s podivným výrazem v obličeji, než ze sebe dostala: ,,J-Já... Já už m-musím j-jít."
https://d6scj24zvfbbo.cloudfront.net/44b34a6e9055343cbc3a7ccfa37166eb/200000134-afc59afc5b/700/Yuri%20Yandere.png?ph=47dd850f6f

Ani jednomu z vás dvou neuniklo, že něco schovává za zády, ale než kdokoliv z vás stihl nějak zareagovat, rozběhla se fialovovlasá dívka pryč.
,,Tak to bylo fakt divný. Nemáte někdo ponětí o tom, co tu mohla dělat?" prohodil Kanji poté, co Yuri utekla pryč na chodbu ve třetím podlaží.
Jenže ani jedna z dívek po podivném Yurině chování nebyla schopna slova.
Aurelius:

Upravil/a Sarako dne 24.12.2021 22:32
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„To teda bylo...“ přikývnu překvapeně Kanjimu nad podivným chováním dívky. Když však zahlédnu kapky krve v místě kde dívka seděla, obrátím se na Kanjiho s Chibou. „Nezdálo se vám, že drží něco za zády?“ zeptám se, „Tamhle... vypadá to jako nějaké kapky.“ ztiším hlas, abych nevzbudil zbytečně rozruch a upozorním ostatní na červené kapky.
 
Tondulin
"Nevím proč by se snažila se podřezat ve škole, snad to nebyl nějaký démonický rituál, na téhle škole už by mě nic nepřekvapilo..." Okomentuji situaci, ale jelikož mám teď svých starostí plnou hlavu nebudu se tím nějak déle zaobírat a pomažu do třídy.
 
Aurelius
Když spatřím Chibovu lhostejnost, která mě překvapí, rozhodnu se místo prozkoumat bez něj. Pokynu Kanjimu ať jde se mnou blíž. „Všiml sis těch kapiček?“ zeptám se. Bližším prohlédnutím místa kde stála dívka zkusím potvrdit svoji domněnku o krvavých kapkách.
 
Sarako
Tondulin:
Okomentoval jsi situaci a bez dalšího zdržování jsi pokračoval do třídy. Tamami tě následovala.
Došel jsi s Tamami do druhého podlaží a poté jste prošli chodbou až ke třídě fyziky, kde se od tebe Tamami oddělila a pokračovala dál chodbou ke své třídě, zatímco ty ses vydal ke své lavici.

,,Takže jste byli zase spolu. Co bych za to dal, kdyby pro mě měla Kanna takovou slabost, jako má Tamami pro tebe." prohodil k tobě s úsměvem Kai, kterému neuniklo, jak tě předtím Tamami doprovázela. Došel ke tvé lavici a pokračoval: ,,Po obědě jsem se potkal s Nyou a když jsem jí řekl, že Junji říkal, že jsi s ní ty a že to nebyla pravda, protože jsi byl celý odpoledne s Tamami, říkala, že prý to Junji musel splést, protože si vyrazila s Teshiem, ale že jestli budu chtít, tak mi to prý dneska odpoledne vynahradí, ale já jsem odmítl..."
Jenže to už se do toho vložila Kanna a přerušila ho: ,,Odmítl? Kdybych ti nepřipomněla, že se tě zase snaží vodit za nos, tak by si tě zase omotala kolem prstu." usmála se a přesunula se ke tvé lavici taky.

Aurelius:
,,Všiml." poznamenal Kanji na tvá slova a zadíval se na červené kapky na podlaze.
,,N-Není to krev?" zeptala se ho otřeseně Asami.
,,Nejspíš ano." pokrčil rameny Kanji: ,,I když nejsem takovej expert na rituály jako Hledači, tak si klidně tipl, že na rituál, jak říkal Chiba, to nevypadá. Spíš bych se vsadil, že si něco zabodla do ruky a potom se to snažila sama vyndat, nebo se nějak zranila a snažila se to ošetřit." načež nahodil úsměv, jakoby se svou odpovědí snažil dívky uklidnit.
,,Asi máš pravdu. Možná jenom zbytečně plašíme." přikývla na jeho slova po chvíli Yuna.
Asami chtěla ještě něco namítnout, ale nakonec zůstala zticha.
,,Ale proč si tedy nedošla na ošetřovnu?" zeptala se Midori, která se doposud nepřestávala tisknout k tobě.
,,Nevím, ale moc se mi za ní chodit nechce." pokrčil rameny Kanji ,,Každopádně mi připadala vylekaná víc, než ty s Yunou a Asami dohromady."
Yuna se mezitím naklonila blíž k místu, kde byly ony kapky a začala si je prohlížet také.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Zajímalo by mě o co jí jde." Nadnesu do větru a počkám, jestli někdo z mých spolužáků nepřijde s nějakou teorií.
 
Aurelius
„Taky si myslím, že rituál to nebude.“ dám zapravdu Kanjimu, „Ten by asi neprováděla na schodišti... Vypadalo to, že si poranila ruku... ale je tu jen pár kapiček.“ ohlédnu se směrem, kterým utíkala jestli neuvidím nějaké další krvavé kapky nebo stopy možné krve. „Tak snad to bude jen povrchové.“ pokrčím rameny.
 
Sarako
Tondulin:
,,To by mě taky zajímalo. Možná se jen snaží zapadnout. Je tu přece nová, ne?" utrousil zamyšleně Kai a podíval se na Kannu.
,,S tím bych si nebyla tak jistá." odvětila mu Kanna ,,Já bych řekla, že si tím jen snaží sama sobě něco dokázat. vzpomeň si na Azumi od nás z klubu. Ta předtím, než poznala Sugura, taky chodila s kdekým. Možná je jen..."
,,Jenom chodila?" ozval se Kazou z lavice u okna ,,Azumi se vyspala i s Keisukem a to to není žádnej krasavec." nadechl se, jako by chtěl ještě něco dodat, ale když viděl, že jste se jeho směrem otočili i ty a Kai, raději zůstal zticha.

Než však kdokoliv z vás stihl na Kazouovu poznámku jakkoliv zareagovat, objevila se ve dveřích do třídy Nya, rozhlédla se po třídě a s širokým úsměvem zamířila směrem k vám.
Jakmile Nya došla ke tvé lavici, podívala se na Kannu a spustila:,,Ahoj Kanno, můžu ti na dnešní odpoledne odvést jednoho z kluků, nebo je máš oba jenom pro sebe?"
,,T-To nemyslíš vážně." dostala ze sebe Kanna, kterou Nyina otázka očividně zaskočila.
,,Neboj, Kaie ti nechám, když jsi o něj při obědě tak bojovala." odvětila jí Nya, zatímco se směrem k vám otáčeli přítomní spolužáci, protože Nya záměrně mluvila nahlas.
,,To je blbost. Já... ehm... Každý přeci ví, že s Kaiem přece nechodíme a... a že jsme jenom kamarádi." snažila se hájit zaskočená Kanna.
Nya se na ní jen usmála, pak se naklonila k tobě, že jí přitom bylo vidět do výstřihu, zadívala se ti do očí a spustila: ,,Víš Chibo, přemýšlela jsem o nás dvou, jak jsi se mě v úterý snažil balit." něžně tě pohladila po tváři a pokračovala: ,,Dneska mám čas, takže bychom si mohli spolu někam vyjít. Určitě jsi na Teshia hrozně žárlil, takže jestli máš odpoledne čas, tak bych ti to dneska mohla vynahradit. Co na to říkáš?"
Všiml sis, že se na Nyině čele mezi vlasy zaleskla nějaká ozdoba, která měla stejnou barvu, jako její oči (hod na všímavost - padlo 6). Také ti neuniklo, že se většina třídy kouká tvým směrem, zatímco Nya s laškovným úsměvem vyčkávala na tvou odpověď.

Aurelius:
Ve snaze ohlédnout se, kam fialovovlasá dívka běžela, jsi se podíval na chodbu. Spatřil jsi jí na pár okamžiků, než zmizela ve dveřích od knihovny na konci chodby.

,,Tak vidíte holky, co jsem vám říkal." prohodil Kanji k Yuně, Asami a Midori, jen co jsi dořekl svá slova.
Jenže Yuně neuniklo, jak vykukuješ na chodbu, nedalo jí to a navrhla ti: ,,Jestli se chceš za ní podívat, tak půjdu s tebou." přitom na ní byla znát zvědavost a starost o onu dívku zároveň.
,,A nebude lepší, když se před hodinou, nebo po hodině zeptáme Dominiga? Potom jak divně se Yuri zachovala, se od ní nejspíš stejně nic nedozvíme." snažil se Kanji vymluvit Yuně její návrh.
Midori se tě konečně pustila, střídavě se podívala na tebe a Yunu a řekla: ,,Já bych to nechala na Kanjim, ale jestli za ní půjdete,... tak... tak bych šla s vámi." přitom na ní při posledních slovech byla znát mírná nervozita.
Asami nic neříkala, ale bylo na ní znát, že by se nejradši vydala do třídy a radši se ještě jednou podívala na látku z fyziky.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Nezavadím o Nyu skoro ani pohledem a zachovám si lhostejný postoj, jak kdyby mě její přítomnost ani trochu nevyvedla z míry. "Možná.... uvidíme, jestli budu mít čas." Na chvíli se na ní otočím a pak se budu chovat, jako kdyby tam ani nestála a otočím se zpět na Kaie s Kannou. (Doufám, že jí tím nějak rozhodím nebo naštvu.)
 
Aurelius
„Nejradši bych se šel podívat jestli to s ní neseklo, když utekla docela rozrušená.“ přiznám, „Ale Kanji má pravdu v tom, že nám stejně asi nic kloudného neřekne.“ pokrčím rameny, „Jak jsme na tom vůbec s časem?“
 
Sarako
Tondulin:
,,Cha cha cha!" nedokázal potlačit svůj smích Kazou ,,Ty seš fakt padlej na hlavu! Che che che! Já bych na tvým místě tu cáklou kytkomluvku bez váhání vyměnil za Nyu. Ha ha ha!"
,,Jenže ty na jeho místě nejspíš nikdy nebudeš." otočila se Nya ke Kazouovi, usmála se na něj a dodala: ,,A popravdě, od nikoho jsem neslyšela, že by o tebe měla nějaká holka ze školy zájem."
Kazou, kterého velmi rychle přešel smích, se nadechl, jako by chtěl něco namítnout, ale když si uvědomil, že pohledy většiny přítomných spolužáků směřují k němu, vstal a s naštvaným výrazem opustil učebnu.
Nya, na které nebylo znát, že by jí tvá reakce nějak rozhodila, se opět zadívala na tebe: ,,Pokud si uděláš čas, tak dneska po škole u hlavní brány. A nenech se předběhnout." poté se vydala pryč, ale u dveří ze třídy se nakrátko zastavila, usmála se na tebe, poslala ti vzduchem polibek a pokračovala dál.

,,Viděli jste to?" prohodil po chvíli Kai a střídavě se podíval na tebe a Kannu.
,,Co jsme měli vidět?" zeptala se ho Kanna ,,To jak se do mě pustila, nebo jak odpálkovala Kazoua?"
,,Ne." zakroutil hlavou Kai ,,To jak se tu nakrucovala před Chibou,... jako bych tady vůbec nebyl."
,,A to jsi poznal až teď, že jí na tobě vůbec nezáleželo?" odvětila mu Kanna.
Kai jen zklamaně svěsil hlavu.
,,Nic si z toho nedělej." snažila se ho povzbudit Kanna a poté se střídavě podívala na něj a na tebe: ,,Pro Nyu jsou nejspíš všichni kluci, se kterýma něco měla, jen čárkou, nebo číslem v jejím deníčku."

Aurelius:
,,Necelejch deset minut no začátku hodiny." odpověděl ti Kanji.
,,Ale když nebudeme otálet a pospíšíme si, můžeme to stihnout." namítla Yuna.
Midori zůstala zticha a Asami jen nervózně přešlápla z místa na místo.
Upravil/a Sarako dne 06.01.2022 15:23
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Kanna má pravdu... nějak nerozumím tomu, proč se mnou chce jít najednou na rande... Divný.... Každopádně sám s ní nikam nepůjdu na to je moc podezřelá...." Chvilku budu přemýšlet a pak mi hlavou probleskne řešení. "Co takhle dvojité rande? Mohli by jste jít se mnou a krýt mi tak záda, aniž by to působilo nějak okatě." Navrhnu spolužákům, načež se zamyslím, jak tohle vysvětlím Tamami.
 
Aurelius
„Tak jo. Zkusíme to. Pojďme.“ vybídnu ostatní a vyrazíme za dívkou, která se poranila. „Můžete mi o ní něco se stručnosti prosím říct?“ požádám ostatní cestou, „Neznám ji. Spíš bude mluvit s vámi než se mnou.“
 
Sarako
Tondulin:
,,Jako že bysme tam šli já s Kannou a ty s Nyou?" snažil se ujistit Kai, kterému se tvůj návrh na dvojité rande očividně zamlouval.
,,Ale já musím cvičit na vystoupení." namítla Kanna.
,,No tak Kanno, když jednou vynecháš dramaťák, tak se nic nestane." snažil se jí přesvědčit Kai.
,,Ty to asi nechápeš?" zadívala se na něj zoufale Kanna ,,Od chvíle, co kvůli Nye nepřišel Teshio na nácvik na vystoupení, mi moje největší životní příležitost stát se idolem začala utíkat mezi prsty." přitom na ní bylo vidět, že se přemáhá, aby nezačala ronit slzy.
Kai se na ní soucitně podíval, na chvíli se zamyslel a poté navrhl: ,,Tak bych mohl jít s Nyou já a Chiba by vzal Tamami. Když budeme s Nyou my, nebude moct bejt s Teshiem a v dramaťáku budete moct zase nacvičovat na vystoupení." načež se podíval na tebe, jako by očekával, že jeho návrh podpoříš.

Aurelius:
,,Uvidíme se v klubu." prohodila na rozloučenou Yuna ke Kanjimu a Asami a spolu s Midori tě následovala na chodbu.
,,Tak ahoj." odvětil na rozloučenou Kanji a vydal se s Asami po schodech o patro níž do učebny fyziky.

,,Yuri se s nikým moc nevybavuje a přestávky tráví většinou v knihovně a čte si." odpověděla ti Yuna cestou po chodbě ,,Už jsem jí nejednou navrhovala, že by se mohla přidat do našeho klubu, že máme v klubovně i hororovou mangu... což mi připomíná, že jsem ti nezmínila, že Yuri čte hlavně hororovou literaturu. Většinou místo odpovědi jen mlčela, což vedlo k tomu, že jsme na sebe jen civěly do chvíle, než zabořila nos zpátky do knížky a pokračovala ve čtení, nebo mi řekla, že neví a že si to musí rozmyslet. Když jsem se jí chtěla zeptat posledně, seděla v knihovně mezi regály přitulená k Dominigovi a společně si tam četli jednu knížku a tak jsem své snažení vzdala. To bylo asi dva týdny potom, co Dominigo odešel od hledačů."

Když Yuna skončila svůj monolog, už jste byli u dveří do knihovny. Otevřel jsi je a společně jste vešli dovnitř, ale onu fialovovlasou dívku jste nikde nespatřili. Vidíš jen spoustu regálů s knihami. Na jedné ze židlí u stolu v prostřední časti knihovny seděla tvá spolužačka Hanako. Ta na chvíli zvedla hlavu, ale pak jí zase rychle sklopila, jako by nechtěla, abyste viděli její popálený obličej.
,,Nerozdělíme se?" zašeptala Yuna ,,Myslím, abychom jí našli o něco rychleji."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"No nevím no...Bylo by to ideální řešení to máš pravdu, ale msylíš, že nám na to Nya naletí?" Zeptám se Kaie nepřesvědčen o tom, že by tenhle plán vyšel.
 
Aurelius
„Rozdělíme. Nemáme času nazbyt.“ přikývnu, zkontroluji kolik mi zbývá času do konce hodiny, abych nepřišel pozdě a začnu procházet jinou část knihovny než holky.
 
Sarako
Tondulin:
,,Počkej?" zarazil se Kai ,,Ten plán na dvojitý rande jsi vymyslel ty."
,,Možná jen pochybuje o tvejch hereckejch schopnostech." odvětila sklesle Kanna na Kaiův údiv.
,,Já jsem náhodou docela dobrej herec." hájil se Kai ,,Pokud Teshio zase nedorazí, zavolej mi. Klidně ho můžu zastoupit."
Kanna se na něj nedůvěřivě zadívala, ale zůstala zticha.

Do třídy mezitím dorazila Asami s Kanjim a usadili se do svých lavic. Asami si vybalila z aktovky sešit z fyziky a začetla se do něj.

Aurelius:
Yuna po tvé odpovědi ihned vyrazila do zadní části knihovny, zatímco ty ses vydal mezi regály v jiné části knihovny. Midori na chvíli zaváhala, ale pak se vydala hledat onu dívku také.

Netrvalo ani minutu a skrze uličku mezi regály na tebe mávala Yuna. Hned tě napadlo, že onu dívku nejspíš našla, že se jí svým voláním jen nechce působit zbytečný rozruch v knihovně.

Když jsi dorazil za Yunou, Midori už tam byla taky.
Yuri tam seděla mezi regály a když zaregistrovala tvůj příchod, nejistě se na tebe podívala uplakanýma očima: ,,Už j-jsem Yuně ř-říkala, ž-že... že mi nic není."
,,Opravdu?" zeptala se jí Yuna.
Yuri jen roztřeseně přikývla a sklopila hlavu.
Yuna se naklonila k tobě a Midori a zašeptala: ,,Mám pocit, že její zranění asi zas tak vážný nebude. Spíš bych řekla, že jí něco hodně trápí, ale nechci na ní naléhat."
,,A neměli bychom jí pro jistotu pomoct na ošetřovnu?" zeptala se jí šeptem Midori ,,Vím, že tam bylo jen pár kapek krve, ale..."
,,Jenže si nemyslím, že by jí někdo z nás dokázal přesvědčit." přerušila jí potichu Yuna, načež Midori střídavě koukla na Yuri a Yunu a poté se podívala na tebe, jakoby k tomu chtěla znát i tvůj názor.
Hodina fyziky začne co nevidět.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"To jo... Jen to vypadalo, že Nya chce jít se mnou, jak jí přesvědčíme, aby šla s tebou? Může se na nás prostě vybodnout."
 
Aurelius
„Zkusíme ji přesvědčit ať jde raději na ošetřovnu.“ zašeptám tiše holkám a poté se skloním k uplakané Yuri.

„Yuri...“ promluvím následně k dívce, „Jmenuji se Henry... jsem ten nový student z Anglie.“ představím se jí, aby získala alespoň menší přehled o tom kdo na ní vůbec mluví. „Stalo se něco? Něco co tě trápí?“ zeptám se jí následně tak, aby to pokud možno slyšela pouze ona a Yuna s Midori. Budu sledovat její reakci a chvíli na to dodám „Víme, že ses poranila... Možná se ti to nezdá vážné, ale mohlo by být. Dovol nám tě odvést na ošetřovnu.“
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
V zajetí nadpřirozena - Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze Zdejší kobky 4 24.12.2021 23:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist