Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
V zajetí nadpřirozena
Sarako
Tondulin:
,,Pravda, zmínila se že máte sejít před školou, když na ní zrovna pršelo, jenže jsem jí to nebaštil." ušklíbl se Shigeru ,,Jestli jí chceš vidět, tak zkus ošetřovnu. Ždíme si tam blůzičku a léčí si poraněnou dušičku." načež opět nastavil ruku, aby si mohl plácnou s Kazouem. Kazou si s ním plácnul a Shigeru se škodolibým úsměvem dodal: ,,Jo a sorry za to zkažený rande, i když bylo jen falešný."
,,Hele, už jde!" šťouchl ho Kazou loktem a ukázal ke vchodu, kde zrovna vyšel menší chlapec.
,,Nejsem slepej." odvětil mu neurvale Shigeru a pak zvolal k nově příchozímu chlapci: ,,Hej skrčku! Dej sem sto jenů a můžeš jít."
,,Ale... Ale vždyť jsem už d-d-dneska pla... platil K-Keisukemu." ohradil se roztřeseným hlasem chlapec.
,,Vážně?" podivil se Shigeru a podíval se na Kazoua ,,Ty o tom něco víš?"
,,Ne." usmál se Kazou a zakroutil hlavou.
Shigeru se opět pohledem zaměřil na onoho chlapce: ,,Tak vidíš. Ani Kazou si na to nepamatuje. Jestli zase nechceš skončit v popelnici, tak bys měl zaplatit." načež Shigeru nastavil dlaň a očekával že dostane peníze.
Chlapec se jen marně rozhlížel, jestli není nablízku někdo z učitelů, někdo ze studentského koncilu, nebo někdo, kdo by se za něj postavil.

Aurelius:
,,V-Vážně?" zeptala se tě nejistě Midori, zvedla hlavu a podívala se na tebe: ,,J-Já... Já jsem jen chtěla... teda... Nechtěla jsem tě nijak vylekat... Promiň... Já... M-Myslela jsem... ehm... Chtěla jsem..." jenže si uvědomila, že ti zase příliš dlouho hledí do očí, začervenala se o něco víc, znovu sklopila hlavu a něco tišeji dodala: ,,J-Já nechci n-nikam utíkat, já j-jen... jen n-nevím... j-jestli..."
Krátký pohled ti stačil na to, aby ses ujistil, že křídla nejsou skutečná. Na některých místech jsou patrné známky po práci s tavnou lepicí pistolí přetřené barvou, jinak se jedná o povedený cosplay. Vrchní pár křídel má Midori připevněný k čelence a spodní pár má nejspíš připevněný k opasku, nebo k nějaké konstrukci okolo pasu.
Midori zvedla hlavu: ,,J-Já... Já... bych se tě... Chtěla jsem se zeptat..." opět se ti zadívala do očí a několik následujících okamžiků nebyla schopná slova.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Jen co se dozvím, že je Tamami na ošestřovně, nebudu se dále zdržovat Roniny, ani pomáhat malému klukovi a vydám se za ní. Nejradši bych je zbil na místě, ale rozhodnu se prozatím nedělat problémy a vyřídit si to s nimi později.
 
Aurelius
Poté co zjistím, že jsou křídla falešná si oddechnu. „Jestli bychom spolu třeba někam nešli?“ zkusím jí doplnit.
 
Sarako
Tondulin:
Vrátil ses do školy a vydal ses na ošetřovnu.
Tamami jsi spatřil u umyvadla, jak si na sobě ždímala vodu z promočené blůzy. Vlasy měla zabalené do ručníku, zatímco svrchní část školní uniformy měla rozloženou přes jednu ze zástěn.

,,Au!" ozvalo se ze zadní části ošetřovny.
,,A je to." zazněl druhý hlas ,,Zápěstí bylo vykloubené, ale už by mělo být na správném místě."
Zpoza jedné zástěn ze zadní části ošetřovny se objevila zdejší zdravotnice a pár okamžiků na to následována Akari se zavázaným zápěstím na pravé ruce. Akari si to zamířila rovnou ke vchodu, aniž by na tvou přítomnost nějak reagovala, nebo se rozloučila s přítomnými.

,,Jak mohu pomoci?" zeptala se tě zdravotnice poté, co si tě změřila pohledem, když Akari opustila ošetřovnu ,,Nevypadáte na to, že by Vám něco bylo."
Tamami stále stojí u umyvadla a snaží se usušit. Tvou přítomnost zatím nezaznamenala.

Aurelius:
Midori na tebe ještě pár okamžiků zasněně hleděla, než souhlasně kývla hlavou, následně ze sebe dostala: ,,Ano... Ehm... T-Teda, p-pokud... pokud bys m-m-měl... z-zájem." a při posledních slovech se jí třásl hlas. Ještě se pokusila o úsměv, zaryla pohled do země a se sklopenou hlavou zalitá červení čekala na to, jestli onen tebou zmíněný návrh odmítneš, nebo ne.
Upravil/a Sarako dne 06.07.2021 12:40
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Ne, já jsem v pohodě, jen tu čekám na kámošku." Odvětím sestře a pokud mě vyžene pryč, tak jen prostě počkám před ošetřovnou, až se Tamami vysuší.
Upravil/a Tondulin dne 06.07.2021 16:49
 
Aurelius
„Tak jo.“ odpovím ji po krátké odmlce.
 
Sarako
Tondulin:
Tamami se po tvých slovech s překvapeným výrazem otočila za tvým hlasem.
Chvíli na tebe jen překvapeně koukala a pak se začala omlouvat: ,,P-Promiň, že jsem se zdržela. Vím, že jsem měla počkat před školou, ale omylem jsem při zalévání strčila do Noguchiho a on... ehm... skončila jsem trochu politá. Dáš mi prosím ještě chviličku?"
,,Slečno Kaizuka." promluvila zdravotnice k Tamami.
Tamami se na ní podívala s nechápavým výrazem a když školní zdravotnice ukázala na její blůzu, začervenala se a rychle si rukama zakryla hruď. Její mokrá blůza totiž nebyla tak neprůhledná, jako předtím.
,,P-Počkáš na mě prosím před ošetřovnou?" poprosila tě červenající se Tamami.
Zdravotnice se mezitím vrátila do zadní části ošetřovny a nastalou situaci nijak nekomentovala.

Aurelius:
,,Opravdu?" podívala se na tebe Midori a v její tváři se objevil úsměv ,,Už jsem se bála, že odmítneš. Já... Já..." a na následujících pár okamžiků ztratila řeč, protože se vaše pohledy opět střetly.

,,Ona je tady! Je tady další sukuba! ÁÁÁÁÁ!" ozval se ode dveří zděšený výkřik.
Pohledem jsi spatřil Hidesiho, bledého jako stěna, jak se dává na útěk stejně rychle, jako při včerejším setkání se sukubou. Než si však stihl zareagovat, vyděšená Midori ti skočila do náruče a ty jsi měl co dělat, abys jí chytil, nebo aby tě při svém skoku nepovalila na záda. Držela se tě jako klíště, oči měla zavřené a celá se třásla, jako by si v daný okamžik neuvědomila, že měl Hideshi tolik nahnáno právně z ní.
Když Midori po chvíli otevřela oči a uvědomila si, co se právě stalo, začervenala se a dostala ze sebe: ,,P-P-promiň H-Henry. J-Já... Já nevím,... co to do m-mě vjelo. Já... Já... Ehm... P-Položíš mě zpátky na zem?"
Upravil/a Sarako dne 07.07.2021 15:49
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"V pohodě Tamami. Chtěl jsem se stejně ještě na něčem domluvit s Henrym, tak já si tu nechám věci a za chvíli se vrátím, ty se mezitím dej nějak dokupy." Přijdu blíž k Tamami a položím někde vedle ní svůj bágl. "Kdyby jsi potřebovala nějaký suchý oblečení, mám v báglu náhradní na tělocvik, asi ti to bude dlouhé, ale lepší než nic." Při svém proslovu se celou dobu budu koukat Tamami do očí případně někam jinam, tak abych jí neuvedl do rozpaků, kvůli její průhledné blůze. Bez nějakého dalšího vysvětlování půjdu zpět na místo, kde jsem potkal Róniny.
 
Aurelius
„Fuhh... Asi jsem měl zavřít dveře.“ poznamenám poté co Hidesi se řevem zmizí kdovíkde a Midori se trochu uklidní, „V pohodě... nic se nestalo skoro.“ promluvím k ní s úsměvem a pomůžu jí zpět na nohy, „Akorát chudák Hidesi... málem z tebe měl infarkt...“ dodám, když budu zavírat dveře od učebny, nakrátko vykouknu
z učebny, abych si ověřil jaký humbuk Hidesi způsobil. „Možná by ses měla převléci, protože sem nejspíš přivede někoho na kontrolu.“ doporučím ji následně.
 
Sarako
Tondulin:
,,Děkuju." dodala Tamami na tvá slova.
Opustil jsi ošetřovnu a vydal ses zpátky na místo, kde jsi potkal Róniny.

Shigeru s Kazouem postávali na stejném místě a pokuřovali cigarety.
,,Tak co? Byla promočená hodně?" zazubil se Shigeru, když tě spatřil vycházet ze školy: ,,Udělal sis fotku? Musel to bejt príma pohled na to, co má pod blůzičkou." a nastavil ruku, aby si mohl plácnout s Kazouem.
Kazou si s ním s úsměvem plácl.

Nikdo další se v tuto chvíli kromě těchto dvou Róninů před školou nenachází.

Aurelius:
,,Já... Já... To jsem nechtěla." spustila na tvá slova Midori ,,Já... Netušila jsem, že... že se bude Hideshi tolik bát. Od něj bych spíš čekala, že mi vynadá, že mám na sobě něco, co je v rozporu se školním řádem. Já... Neměla jsem za to, že jsou sukuby nějak nebezpečné, spíš mi přišly jako přebornice ve svádění a..." Midori se znovu začervenala a vykoktala: ,,M-Máš p-p-pravdu. J-Já... p-půjdu... se p-převléknout." načež se odebrala do jedné z kabinek, které v klubovně sloužili k převlékání.

Po chvíli čekání na to, až se Midori převlékne, sis při pohledu na nástěnné hodiny uvědomil, že je skoro čtvrt hodiny po začátku klubových aktivit a zbytek klubu sem ještě nedorazil, ale než ses Midori stačil zeptat, kde jsou ostatní, ozvala se z kabinky Midori roztřeseným hláskem: ,,H-Henry... J-Já... Ehm... P-Pomůžeš mi? ... Z-Zasekl se mi zip... j-já... n-nechci v tom být, až t-to sem p-přijdou zkontrolovat... p-p-prosím."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Promň matko, ale dřív nebo později to přijít muselo." Pomyslím si, s vidinou toho, že se v příští minutě nejspíše strhne bitka. Tentokrát k Róninům přijdu zcela s jiným tónen a od prvního pohledu budu vypadat nepřátelsky. "Myslel jsem, že jste jí polili jen tak lehce ze srandy, ale teď jste mě pěkně nasrali. V tuhle dobu jsem z ní měl už tu blůzu dávno svlíkat a ne tady čekat jako dement na to, než si usuší vlasy, ztrácíte tím můj čas a ten je drahej." Nebudu nijak zvyšovat hlas a svoje rozčilení podám ledovým a chladným tónem.

"Mám na dnešek domluvený dvě holky k sobě domů a nepotřebuju, aby mi vaše banda teploušků kazila plány. Takže vám radím, ať se držíte dál nebo příště jeden z vás do školy přijede na vozíku. Nebo jestli chcete můžeme si to rozdat, rovnou teď, mám akorát tak náladu dát někomu do držky." Po poslední větě se jen usměju a pohledem vyzvu Róniny na souboj.
(Můj plán je zejména strhnout jejich zlobu a nenávist na mě, tak aby se nesoustředili na Tamami a mysleli si, že ji chci pouze nějak zneužít.)

Pokud se na mě vrhnou, tak prvnímu z nich hned napálím pěsťovku do obličeje, pokud bude fungovat Chibovo sebevědomí a zastrašování, tak se jen otočím na patě a beze slov se vrátím za Tamami.
Upravil/a Tondulin dne 08.07.2021 23:13
 
Aurelius
„A sakra... tohle smrdí průserem.“ pomyslím si a obrátím se ke zavřeným dveřím od klubovny poté co Midori požádá o pomoc. „Vydrž.“ zvolám na ní, následně trochu nervózně z myšlenky, že někdo vejde zrovna v nejnevhodnější chvíli a vznikne z toho kdovíco. Poté dojdu ke kabince a zeptám se jí, „Ukaž mi ten zip.“ poté se jí pokusím pomoct rozepnout zip, aby se mohla převléknout.
 
Sarako
Tondulin:
,,Kdo je u tebe banda teploušů!" zařval na tebe Kazou, když vstřebal cos jim řekl, a vrhl se na tebe.
Očekávajíc útok, jsi uštědřil Kazouovi ránu do obličeje (Tobě padlo 4, Kazouovi 3. Sílu máte stejnou.). Rána do obličeje ho rozlítila ještě víc a zaútočil ještě s větší zuřivostí, díky čemuž sis uvědomil, že tenhle souboj může skončit jen zmlácením toho druhého, protože Kazou se nejspíš bude rvát, dokud se udrží na nohou. Vyhnul ses jeho úderu a zasadils mu ránu další ránu do obličeje (ty 6, Kazou 5). Na rtech se mu objevila kapka krve. Kazou se napřáhl a úder ti opětoval a ty jsi ucítil tupou bolest na levé lícní kosti, kam ti Kazou uštědřil pravý hák (ty 3, Kazou 6).
,,Tos pos*al!" procedil Kazou mezi zuby, ale než stačil zareagovat, zasadils mu vší silou úder do břicha, což ho na chvíli dostalo do mírného předklonu (ty 3, Kazou 1) a tys mu instinktivně uštědřil ránu do obličeje, která ho poslala k zemi.
Shigeru, který prvních pár okamžiků váhal, stihl průběhu tvé bitky s Kazouem vytáhnout a rozložit menší nožík, ohnal se s ním a ty jsi měl co dělat, aby ti ho nezabodl do boku. Jen taktak jsi uhnul a zasadils mu ránu do nosu (padlo ti 5, Shigeru hodil 1, sílu má o 1 menší než ty a bonus za jeho menší nožík je pouze ke zranění).
Shigeru couvl o dva kroky zpět, věnoval krátký pohled svému zbitému kumpánovi, utřel si do rukávu krev, která mu stékala z nosu, upustil svůj nožík na zem a vykoktal ze sebe: ,,H-Hele s-sorry jó. J-já jsem to f-fakt n-n-nemyslel zle. C-Co k-k-kdyby s-sme n-na t-t-to z-zap-p-pomenuly? F-Fakt m-mě to m-mrzí. J-Já m-musím p-po škole p-přece j-ještě uklidit t-t-ten b-bazén, n-ne?" z čehož ti bylo jasné, že si nejspíš nadělal do kalhot (Shigeru nepatří mezi odvážlivce, spíš naopak. Stav životů po rvačce: Ty: 2/3, Kazou: -1/3 a Shigeru 2/3.).

Aurelius:
Nervózně ses na chvíli pohledem zadíval ke dveřím, odsouhlasil jsi Midori, že jí pomůžeš a přišel jsi ke kabince. Midori odhrnula plentu, otočila se k tobě zády, jednou rukou si přidržela vlasy stranou a druhou rukou ti ukázala, na zip umístěný na zadní straně kostýmu, který byl zaseknutý asi dva centimetry odshora. Neuniklo ti že se Midori červená ještě víc než předtím. Navíc je v kabince místo maximálně pro jednu osobu. Nemeškal jsi časem a pokusil ses o rozepnutí zipu. Šlo to docela ztuha, protože se pod jednu z drážek zipu dostala látka, kterou byl zip schovaný, aby nebyl vidět.
,,O-Opatrně, a-ať... ať se t-to n-nerozbije." dostala ze sebe červenající se Midori.

Pomalu se ti povedlo uvolnit zaseknutý zip a rozepnout Midořin převlek.
Jenže se v ten samý okamžik ozvalo cvaknutí kliky u dveří, načež s sebou Midori polekaně škubla, poplašeně zvolala: ,,Není to tak, jak to vypadá!" načež se vyvlékla z horního dílu, rychle za sebou zatáhla plentu a ty jsi zůstal stát s vrchním dílem Midořina převleku.
Dveře se jen pootevřely, dovnitř se protáhla Yuna a aniž by se pozastavovala nad částí Midořina převleku ve tvé ruce, spustila k Midori: ,,Nekřič tolik, to jsem jenom já. Takhle sem akorát přivoláš někoho dalšího."
,,K-Kdo já?" dostala ze sebe poplašená Midori.
,,Přece já Yuna." odpověděla jí Yuna, poté se podívala na tebe, usmála se, vzala tě kus stranou, aby jí Midori neslyšela a o něco tišeji pronesla: ,,Promiň, že jsem ti nic neřekla, ale přišlo mi, že by si s tebou moje nejlepší kamarádka ráda o něčem promluvila mezi čtyřma očima. Poslala jsem ostatním SMSky, aby přišli o něco později. Doufám, že to pro tebe nebylo moc velký překvapení."
Upravil/a Sarako dne 10.07.2021 17:18
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Pohlédnu na Shigeru, který už zřejmě ztratil chuť na rvaní, pomalu se přiblížím blíže a zvednu nožík, který zahodil. "Příště si líp vybírej na čí straně stojíš, ještě jednou mi tohle zkusíš vrazit do břicha a postarám se o to, aby jsi do tý špinavý pracky už nikdy nic nevzal." Arogantně s vítězoslavným šklebem na tváři napřáhnu ruku a vrátím Shigerovi jeho zbraň.

"Postarej se o něj, jestli ho budeš chtít brát na ošetřovnu, tak si vymysli zatraceně dobrou výmluvu, v které nezazní moje jméno, rozumíš?" Bude mi stačit jen slabé ano nebo pokývnutí a zamířím rovnou zpátky za Tamami, ještě než nás někdo chytí na místě bitky.


(Pokud by Shigeru sebral odvahu a v jakýkoliv moment se mě pokusil napadnout, tak ho také uzemním.)
 
Aurelius
„No... Docela bylo. Při pohledu na sukubu mi nakrátko zatrhnulo.“ odpovím ji potichu po krátkém zařazení z příchodu Yuny. Odložím někam stranou Midořinu část převleku, kdyby náhodou přišel někdo další. „Ale Hideshi to bude asi rozdejchávat trošku dýl.“ dodám stále ještě tiše s pobaveným výrazem ve tváři, přičemž si vybavím i ono předchozí setkání se sukubou, zjevně skutečnou a jeho úprk.
 
Sarako
Tondulin:
Roztřesený Shigeru si od tebe převzal svůj nožík, na tvá slova několikrát souhlasně přikývl a poté se vydal podívat, jak ke na tom jeho zmlácený kumpán. Ty jsi vyrazil zpět za Tamami.

Když ses vrátil na ošetřovnu, Tamami stála u umyvadla si dosušovala vlasy. Na sobě měla tričko z tvého náhradního úboru na tělocvik, které jí bylo o několik čísel velké a její mokrá blůza se sušila na zástěně hned vedle svrchního dílu školní uniformy. Tamami byla zabraná do vysoušení vlasů, takže si tě opět nevšimla přicházet a zdravotnice, která si na druhém konci ošetřovny listovala v lékařských poznámkách, ti věnovala jen krátký pohled a pokračovala ve své současné činnosti.

Aurelius:
,,Promiň." odvětila s úsměvem na tvá slova Yuna a pokračovala stejně potichu, jako předtím, zatímco jsi odložil část Midorřina převleku stranou ,,S tou sukubou jsem to poradila Midori já. Midori se umí perfektně vžít do role postavy, kterou ztvárňuje, tak doufám, že to moc nepřehnala. Ve většině anime mi sukuby přišly jen jako mistryně ve svádění, nebo jako antagonistky, u kterých se nakonec ukáže, že nejsou nijak moc nebezpečné. Je docela škoda, že z nich má, kvůli té školní povídačce, spousta kluků trochu nahnáno. Mě s Midori přijdou docela zajímavé." Yuna se na chvíli odmlčela a pak se usmála: ,,A s Hideshim nebude problém, ten prý od včerejška vidí sukuby úplně všude, takže Hideshiho odhalení jedné sukuby navíc nejspíš nikoho dalšího za studentského koncilu nevytrhne."

Než jsi na její slova stihl zareagovat, vyšla Midori z kabinky převlečená zpět do školní uniformy.
,,Výborně." usmála se ní Yuna ,,Doběhnu pro ostatní, a pak mi všechno řekneš." a rozběhla se na chodbu.

Midori na tebe chvíli mlčky koukala a poté ze sebe dostala: ,,H-Henry, já... já... jsem nikdy... Ehm... m-máš představu, kam by sis chtěl vyjít... já... znám to tady... myslím okolí... ale nechci to nějak pokazit." přitom na ní zase byla vidět její přehnaná nervozita.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Naprosto zapomenu na svoje slova na střeše, o tom že zůstaneme pouze kamarádi. Po svém příchodu na ošetřovnu beze slov Tamami ze zadu obejmu a přivoním si k jejím vlasům. (Kdyby se naším směrem otočila sestra, tak se urychleně odtáhnu.)
 
Sarako
Tondulin:
Přistoupil jsi zezadu k Tamami, objal jsi jí a přivoněl sis k jejím vlasům. Tamami s sebou polekaně škubla, ale nevykřikla. Jen pomalu s překvapeným výrazem otočila hlavu.
Když se pohledem přes rameno ujistila, že jsi to ty, nebránila se, jen roztřeseně zašeptala: ,,C-Co to vyvádíš? J-Jestli si nás někdo všimne... t-tak... tak z toho b-budeme mít oba průšvih." přitom střídavě přejížděla pohledem mezi tebou a zdravotnicí, jako by měla strach, že se každou chvíli může podívat vaším směrem.

Aurelius:
,,Promiň." odvětila s úsměvem na tvá slova Yuna a pokračovala stejně potichu, jako předtím, zatímco jsi odložil část Midorřina převleku stranou ,,S tou sukubou jsem to poradila Midori já. Midori se umí perfektně vžít do role postavy, kterou ztvárňuje, tak doufám, že to moc nepřehnala. Ve většině anime mi sukuby přišly jen jako mistryně ve svádění, nebo jako antagonistky, u kterých se nakonec ukáže, že nejsou nijak moc nebezpečné. Je docela škoda, že z nich má, kvůli té školní povídačce, spousta kluků trochu nahnáno. Mě s Midori přijdou docela zajímavé." Yuna se na chvíli odmlčela a pak se usmála: ,,A s Hideshim nebude problém, ten prý od včerejška vidí sukuby úplně všude, takže Hideshiho odhalení jedné sukuby navíc nejspíš nikoho dalšího za studentského koncilu nevytrhne."

Než jsi na její slova stihl zareagovat, vyšla Midori z kabinky převlečená zpět do školní uniformy.
,,Výborně." usmála se ní Yuna ,,Doběhnu pro ostatní, a pak mi všechno řekneš." a rozběhla se na chodbu.

Midori na tebe chvíli mlčky koukala a poté ze sebe dostala: ,,H-Henry, já... já... jsem nikdy... Ehm... m-máš představu, kam by sis chtěl vyjít... já... znám to tady... myslím okolí... ale nechci to nějak pokazit." přitom na ní zase byla vidět její přehnaná nervozita.
Upravil/a Sarako dne 13.07.2021 12:09
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„To popravdě nemám.“ přiznám, „Moc to tu neznám... takže to celé ponechám na tobě. Něco pěkného vyber.“ navrhnu jí.
 
Tondulin
Odtáhnu se od Tamami a usměju se na ní. "Vypadáš v tom triku hrozně roztomile, tak jsem tě jen měl chuť obejmout, klid. Tak co, můžeme jít?" Jestli Tamami bude souhlasit, tak už konečně půjdeme před školu.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
V zajetí nadpřirozena - Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze Zdejší kobky 4 24.12.2021 23:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8041 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5466 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12477 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7322 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6219 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7411 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist