Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
V zajetí nadpřirozena
Aurelius
„Super.“ řeknu radostně, „Mockrát děkuju. Tady ho máš.“ dodám a se slovy jí deník přenechám, pokud nebude mít žádné otázky vrátím se zpět ke své lavici, abych se zavčasu připravil na nadcházející hodinu.
 
Sarako
Tondulin:
,,Hele, na Kanně mi fakt záleží, ale s Karen to bylo podobný. Byl jsem pro ní jen kamarád, jenže mi to naneštěstí došlo, až když začala chodit s Koutou." odvětil ti bez rozmyšlení Kai ,,Jestli mi můžeš dát nějakou radu, sem s ní. Páč mi došli všechny nápady."

Z nenadání zazněl tón ohlašující začátek výuky, a Kai se urychleně vrátil na své místo.
(pokračování... viz. tah Oba)

Aurelius:
,,Děkuji. Zajistím, aby se vrátil své majitelce." poděkovala Mihara, když jsi jí přenechal Yumičin deník a jelikož neměla žádné další otázky, vrátil jsi se zpět do své lavice.

Do třídy doběhl zadýchaný Kanji se dvěma papírovými taškami, než však stačil vydechnout a cokoliv říct, ozval se tón ohlašující začátek dvouhodinovky Chemie.
(pokračování... viz. tah Oba)

Oba:
Do třídy vešla profesorka Misaka Taniguchi.
Studenti začali okamžitě vstávat a pozdravili jí: ,,Dobré odpoledne paní profesorko."
,,Dobré ráno třído." odvětila na jejich pozdrav profesorka a rukou jim pokynula, ať se posadí. Následně došla ke katedře, chvíli mlčky listovala v třídní knize, jakoby se snažila důsledně zkontrolovat docházku, a až poté zahájila zdlouhavou dvouhodinovku Chemie.

Po necelých dvou hodinách zazněl tón ohlašující konec výuky.
,,Příští týden si namátkově vyzkouším tři z vás, tak se učte. Na shledanou při Fyzice třído." dodala na závěr profesorka, sbalila si věci a vydala se pryč ze třídy.
,,Na shledanou paní profesorko." odvětili studenti a pomalu, bez přílišného zaujetí, se začali zvedat ze svých lavic.
Aurelius
Do třídy přišel brýlatý chlapec s páskou studentského koncilu a zamířil si to rovnou k Chibovi a něco k němu začal povídat.
Tondulin

Upravil/a Sarako dne 28.03.2021 15:35
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
Sklidím si své pomůcky zpět do batohu a otočím se na Asami, „Tak třeba ten mop...“ odpovím stejně tiše, ale nepříliš nadšeným tónem a budu následovat její instrukce, protože se jedná o můj vůbec první úklid školy v tak velkém měřítku. Ve skrytu duše však budu doufat, že úklid nebude příliš dlouhý a zbytečně vyčerpávající.

 
Tondulin
"Už jsme to vyřešili neboj." Lehce otráveně odpovím členovi koncilu a otočím se na Hanako. "Jak se vůbec máš?" Zkusím z ní aspoň dostat nějaké to slovo.
Upravil/a Tondulin dne 28.03.2021 21:46
 
Sarako
Tondulin:
,,Ehm ... jde to." odvětila ti Hanako, přitom se tvářila překvapeně, že jsi jí oslovil.
,,To je dobře, ale i přes to bych byl rád, kdybys mi to řekl." nenechal se odbít onen člen studentského koncilu, doufajíc, že mu řekneš, kdo byl ten druhý, s kým ses dneska ráno pohádal v šatnách u vchodu.

Aurelius:
Sklidil sis věci do batohu a odpověděl jsi Asami. Ta si s Kanjim mezitím také sklidila své školní pomůcky.
,,Seženeme si mop kýble a smeták a vezmeme si na starost naší klubovnu dřív, než si někdo ze studentského koncilu všimne, že nemáme co na práci a rychle nám něco zadá." prohodil Kanji a s batohem přes rameno a dvěma papírovými taškami v jedné ruce vyrazil k nejbližším chlapeckým toaletám, kde by se měla nacházet i komora s výlevkou a věcmi a přípravky potřebnými pro úklid. Asami která ho doposud následovala počkala na chodbě, než jí odtamtud napodáváte část pomůcek pro úklid, zatímco jste ty a Kanji vešli dovnitř.
,,Další člen studendského koncilu. Jako by nestačilo, že máme ve třídě Miharu." povzdechl si Kanji, když točil vodu do kbelíku z kohoutku u výlevky ,,Nevíš, co mohl po Chibovi chtít?"
Upravil/a Sarako dne 29.03.2021 13:56
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Koukám, že jsi neodbytný, byl to ten druhej nováček. Henry se jmenuje myslím, ale už jsme v pohodě." Ujistím brejlouna a otočím se zpět na Hanako. "To je dobře, chodíš vůbec do nějakého z těch klubů?"
 
Aurelius
„Nemám tušení. Třeba šlo jen o něco organizačního.“ pokrčím rameny, „Co všechno mám teda pobrat? Smeták a mop?“ zeptám se zatímco budu na toaletách hledat nějaký mop a smeták.
 
Sarako
Tondulin:
Zatímco člen studentského koncilu vyrazil po tvých slovech něco řešit s Miharou, Hanako zakroutila hlavou a nejistě ti odpověděla: ,,Já ... Já ... Nevím, jestli by o mě měli zájem." následně odvrátila hlavu a zaryla pohled do země.

Chvíli na to se za tebou vrátil onen člen studentského koncilu a spustil: ,,Tak Chibo, dohodl jsem se s Miharou. Bude potřeba, abys šel se mnou. Až Mihara odchytí Henryho, pošle ho za námi. Něco jsem pro vás dva připravil." přitom ti pokynul rukou, abys ho následoval.

Aurelius:
,,Na organizování úklidu je v naší třídě Mihara. Proto mi to přišlo divný." prohodil Kanji a začal plnit vodou další kbelík. Smetáky a mopy jsi našel opřené u stěny v komoře ,,Smeták a mop podej Asami. Potom bude potřeba, abys mi pomohl s kýblema s vodou, protože s tím, co jsem koupil Yuně, bych to asi nepobral. Já se potom podívám podívám po hadrech a po přípravku na okna." a následně přidal do každého z kýblů po jedné odměrce nějakého mycího přípravku.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Otráveně se otočím na brejlouna a pak hned zpět na Hanako. "Tak dokud to nezkusíš, nikdy to nezjistíš. Můžeme někam zajít spolu, taky jsem se ještě nerozhodl do jakého klubu budu chodit." Odpovím a pak už nelibě vstanu a půjdu za členem studentského koncilu.
 
Aurelius
Popadnu nalezený smeták s mopem a odnesu je ven z toalet na chodbu, abych je mohl předat Asami. Následně se bez delšího zdržování vrátím zpět za Kanjim. „Co jsi jí nakonec vybral?“ zeptám se zatímco budu čekat až dokončí přípravu kyblíků.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Sarako
Tondulin:
Hanako na tvá slova přikývla, přesto však na ní byla znát značná nejistota ,,Ale ... Ale aby to nebyl plavecký, nebo sportovní klub. N-Nechci ... se moc ukazovat."

Následoval jsi brýlatého člena studentského koncilu. Ten se pak cestou do nižších pater začal chlubit: ,,Víš Chibo, pan ředitel nám tady schválil program na předcházení sporů, který jsem sám vymyslel. Spočívá v tom, že dva jedinci, kteří se v něčem nepohodnou, dostanou společnou práci, což je naučí spolupracovat a předejde se tím všem dalším možným sporům. Už jsem za to sklidil i pochvalu, protože se snížila četnost sporů řešených profesorským sborem minimálně o padesát procent."

Aurelius:
Předal jsi Asami smeták s mopem a vrátil ses za Kanjim.
,,Yuna má ráda snad všechno co se točí kolem Isekai, takže jsem koupil trojici figurek, nějaký novely a mangu." odpověděl na tvou otázku Kanji, podal ti druhý kbelík s vodou, posbíral pár hadrů a přípravek na okna a opustil s tebou úklidovou komoru.

Jen co jsi však opustil toalety, zastavila tě Mihara: ,,Ahoj Henry, je od tebe hezké, že se rovnou pustil do práce, aniž bych ti musela říkat, ale Hideshi už má pro tebe připravenou nějakou práci."
,,A nemůže Henry pracovat s námi? Vždyť je tu spoustu jiných studentů, co ještě nezačali nic dělat." snažila se jí přemluvit Asami.
,,To bohužel nepůjde. Hideshi potřebuje právě Henryho." nenechala se přemluvit Mihara a pokynula ti, abys odložil kýble a následoval jí.
Upravil/a Sarako dne 01.04.2021 14:01
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Cože?“ hlesnu nepříliš nadšeně, když mi Mohara oznámí změnu plánu, „To je kdo?“ zeptám se Mihary, protože mi to jméno nic neříká, „Vždyť ho ani neznám a pochybuju, že by on znal mě. Myslel jsem, že naši třídu úkoluješ ty?“
 
Tondulin
Jelikož mě to jeho žvanění vůbec nebaví, nasadím si sluchátka a pokud na mě pohlédne budu jen přitakávat, jakože souhlasím.
 
Sarako
Tondulin:
Za poslouchání hudby ze sluchátek a občasného přikyvování na slova člena studentského koncilu, jste dorazili ke chlapeckým toaletám v přízemí v pravém křídle budovy, kde tu ukázal úklidovou komoru a pro jistotu o něco zvedl hlas, abys ho skrze sluchátka nepřeslechl: ,,Budeš mít s Henrym mít za úkol uklidit tyhle toalety. Spoustu kluků sem nechodí kvůli té přihlouplé školní pohádce, že tu číhá sukuba a loví panice, což je samozřejmě blbost, ale aspoň tu budete mít na práci klid. Nějaké dotazy?"

Aurelius:
,,Člen studentského koncilu, jako já. Snaží se snad ve všem zastupovat Ann a hrozně rád by nastoupil na její místo a vedl studentský koncil." odpověděla ti Mihara ,,Sice se mi nechce věřit, že byste se ty a Chiba hádali na chodbě, ale jelikož je Mitsuki hodně důsledná a všechno si zapisuje, tak jsem musela dát Hideshimu prostor. Když nepůjdeš se mnou budu tě muset nahlásit." a vyčkávala, zda jí budeš následovat, nebo ne.
,,Potom se sejdeme v Anime klubu." špitla k tobě Asami, vzala si od tebe jeden z kýblů a pomalu se začala vytrácet, než náhodou padne zmínka o tom, že u té hádky byla taky.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Je mi to jasný." Přesunu se k úklidové komoře a vezmu nějaký kbelík a mop a napustím do něj vodu, pak se otočím a kouknu se jestli ten brejloun už odešel. Pokud ano jen se opřu o zeď a budu čekat na příchod Henryho.
 
Aurelius
S hlasitým povzdechnutí budu souhlasit. „Sice je to nesmysl, nehádali jsme se, ale tak pojďme.“
 
Sarako
Tondulin:
Natočil jsi do kbelíku vodu a rozhlédl ses. Brýlatý člen studentského koncilu už zmizel za dveřmi, a tak ses opřel o stěnu a vyčkával na Henryho příchod.

Po chvíli čekání se otevřeli dveře a dovnitř vstoupila dvojice studentů, kteří ti nevěnovali moc pozornosti, jen si z úklidové komory vzali čistící prostředky, hadry, smeták a mop, do kbelíku si natočili vodu a co nejrychleji opustily toalety.

Krátce po jejich odchodu se ve Dveřích objevil Henry v doprovodu brýlatý člena studentského koncilu. Také sis na chodbě všiml Mihary, která sem Henryho nejspíš přivedla.
(pokračování... viz. tah Oba)

Aurelius:
Mihara na tvá slova nijak nereagovala, jen tě dovedla ke chlapeckým toaletám v prvního podlaží v pravém křídle budovy.

,,To je on?" zeptal se Mihary brýlatý člen studentského koncilu, který se objevil ve vaší třídě začátkem přestávky.
,,Ano Hideshi, tohle je Henry." odpověděla mu Mihara.
,,Tak pojďme, ať na nás Chiba nečeká." prohodil Hideshi, otevřel dveře na toalety a pokynul ti, ať ho následuješ.
Skrz otevřené dveře sis všiml Chiby, jak postává se sluchátky na uších opřený o zeď.
(pokračování... viz. tah Oba)

Oba:
,,Jak už jsem říkal Chibovi, v rámci předcházení případným dalším sporům mezi studenty tu máme takový program." spustil brýlatý člen studentského koncilu, jen co vstoupil dovnitř ,,Nic přeci neusmíří druhé, jako spolupráce na stejné věci. Proto bude na vás dvou, abyste uklidili tyhle toalety. Spoustu kluků radši udělá pár kroků navíc k toaletám u bazénu, nebo ve druhém křídle, kvůli té přihlouplé školní pohádce, že tu číhá sukuba, která prý loví panice, což je samozřejmě blbost, ale kvůli tomu ztracenému studentovi, se téhle pitomé povídačky chytlo spoustu studentů a začali se těmhle toaletám vyhýbat víc, než předtím. Jak si tu svou práci rozdělíte, nechám na vás, ale jestli s tím nebudete hotový až se vrátím, tak na vás bude večer čekat čištění bazénu včetně jeho zázemí. Jestli nemáte žádné dotazy, tak já půjdu."
Upravil/a Sarako dne 04.04.2021 11:59
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Ne, nemáme." Jen rychle odseknu a pak se tedy už chopím mopu a půjdu se kouknout v jakém stavu ty záchody, vlastně jsou.
 
Aurelius
„Moment moment.“ zakroutím hlavou, „Jsem tu teprve druhý den... a tohle je můj první uklízecí den. U nás na škole takhle neuklízíme... Nebo neuklízíme, neuklízíme záchody a prostory školy. Nevím co je zdejším standardem ani nevím co je potřeba všechno poklidit. Jestli jen vytřít, otřít kdeco nebo ještě vydrhnout záchody kartáčky. Kdoví.“ pokrčím rameny, „Je samozřejmě jisté, že mě Chiba do celého procesu úklidu zasvětí, protože spolu žádné neshody nemáme a celé je to jen něčí hloupí výmysl.“ kouknu s úsměvem na Chibu, „Ale i tak bych raději abys šel dovnitř s námi a jen nám stručně ukázal co se od nás očekává... kdeco najdeme a tak.“ zakončím, „A na sukubu samozřejmě nevěřím.“
 
Sarako
Oba:
Zatímco se Chiba s mopem v ruce odebral kouknout v jakém stavu jsou záchody, člen studentského koncilu odpověděl Henrymu: ,,Stačí, když vydrhnete prkénka hadrem, záchodové mísy a pisoáry vyčistíte štětkou a zalijete dezinfekcí, otřete prach z parapetu, umyjete umyvadla, okna a zrcadlo. Nakonec vydrhnete špinavé dlaždice na stěnách a vytřete podlahu. Rukavice by měli být v komoře taky a na tuhle práci bych je být vámi použil. Když už teď všechno víte, já půjdu zadat práci ostatním a za půl hodiny vás přijdu zkontrolovat." a po těchto slovech se rychlým krokem odporoučel na chodbu.
Tondulin

Upravil/a Sarako dne 05.04.2021 14:29
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
V zajetí nadpřirozena - Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze Zdejší kobky 4 24.12.2021 23:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist