Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
V zajetí nadpřirozena
Sarako
Tondulin:
,,Může." odvětil ti Kai ,,Ale potom, jak se mě snažila přesvědčit u oběda před Kannou, tu pořád šance je." na krátko se zamyslel a pak dodal: ,,Škoda, že nemáme čas na to, odchytit předtím rande Teshia. Jestli se bude chovat nějak divně, mohla ho Nya očarovat nebo tak něco... i když to je asi blbost ."
,,A co když se přesvědčíte, že Nya skutečně umí čarovat, nebo že je Yōkai, nebo ta... sukuba?" podívala se na vás sklesle Kanna: ,,Ředitel je moc cynický na to aby něčemu takovému uvěřil. Budete si hrát na vymítače a pokusíte se jí přemoct?"
,,Neboj, na něco přijdem." snažil se jí ujistit Kai a podíval se na tebe: ,,Že jo."

Aurelius:
,,N-Ne, n-není t-to nic v-vážného." dostala ze sebe roztřeseným hlasem Yuri ,,J-Já už budu m-muset... jít na hodinu." otřela si slzy, vzala si svou tašku a než stačil někdo z vás zareagovat, rozběhla se pryč (hod na charisma: 2 + padlo: 2 = 4 neúspěch).
,,My bychom měli asi jít na hodinu taky." pronesla Yuna po Yuřině nenadálém útěku pryč.
Midori na její slova přikývla a podívala se na tebe, jestli půjdeš na hodinu taky, nebo se pokusíš dohnat Yuri, nebo se vydáš do učebny fyziky na test.
Hodina začne v průběhu příštího příspěvku.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Asi máš pravdu Kai, můžeme to aspoň zkusit.." Když uslyším Kannu a její otázku, dojde mi, že má vlastně pravdu a sám nevím, co bych v takovém případě dělal. "Nepředbíhejme Kanno... Teprve se musí zjistit, jestli je nebo není Yokai. Co s tím pak je problém Chiby v budoucnosti, ne Chiby v přítomnosti." Usměju se na ní, i když vím, že jí asi takováhle odpověď úplně neuspokojí.
 
Aurelius
„Dobře.“ povzdechnu si nad reakcí Yuri, „Alespoň si nebudu vyčítat, že jsem to nezkusil.“ prohne mi hlavou, když spatřím Yuri prchat a obrátím se k Midori a Yuně, „Zkusili jsme to...“ řeknu, „Vrátím se do třídy.“ odpovím ji, „Zatím se mějte a díky.“ dodám a poté budu chvátat zpět do třídy, abych tam stihl být ještě před příchodem učitele a nevšiml si mého pozdního příchodu.
 
Sarako
Tondulin:
Kanna dala oči v sloup, nadechla se, jakoby chtěla něco namítnout, jenže v tu chvíli se ozval tón ohlašující začátek hodiny. Kanna i Kai se odebrali na svá místa, vyčkávat na příchod profesorky na fyziku.
Pár vteřin na to se objevil ve třídě Henry, doběhl na své místo a v rychlosti si připravil na hodinu.
(pokračování... viz. tah Oba)

Aurelius:
,,Tak ahoj." odvětili ti obě dívky téměř současně a také se pospíchaly ke své třídě.
Seběhl jsi o patro níž, jenže když jsi byl na chodbě v patře, ve kterém se nacházela učebna fyziky, ozval se tón ohlašující začátek hodiny. Doběhl jsi ke dveřím od učebny, vzal jsi za kliku a zamířil jsi ke svému místu, kde sis v rychlosti připravil na hodinu.
,,Už jsem se bála, že to nestihneš." zašeptala k tobě Asami, když sis dochystal pomůcky na hodinu.
(pokračování... viz. tah Oba)

Oba:
Chvíli po Henryho příchodu se ve třídě objevila profesorka Taniguchi.
,,Dobrý den profesorko Taniguchi." pozdravili jí studenti.
,,Dobrý den studenti." odvětila jim na pozdrav profesorka, pohledem po třídě si zkontrolovala, jestli někdo nechybí a poté pokračovala: ,,Jak už jsem vám na minulé hodině ohlásila, dnes se píše test. Test který ukáže, jak jsou na tom vaše znalosti z právě probírané látky..." podívala se na Chibu: ,,... a jestli vůbec máte na to, aby studovali na naší škole." načež začala rozdávat papíry se zadáním, které záměrně pokládala nepopsanou zadní stranou nahoru.
,,Můžete otočit zadání. máte rovných šedesát minut." pronesla profesorka, když měla zadání testu rozdané.
Všichni studenti tak učinili a dali se do řešení testových otázek a počítání příkladů, zatímco profesorka Taniguchi chodila mezi lavicemi a kontrolovala, jestli někdo neopisuje, nebo nemá někde schovaný nějaký tahák.
Až na pár otázek, ani jednomu z vás díky času stráveném přípravou test nepřišel zas tak těžký.

Uplynulo asi čtyřicet minut a první studentkou, která odevzdala test jako první byla Mihara a po několika minutách se s odevzdáním vyplněného testu začali přidávat i další studenti, mezi nimiž byl i Henry, Asami a Hanako a po několika dalších minutách odevzdali své testy Dominigo, Chiba, Kanna, Aki, Ryoko a Kenji.
Dalších pár minut na to vypršel časový limit a profesorka Tanichchi pronesla: ,,Tak končíme." a pokynula zbytku studentům, kteří ještě neměli odevzdáno, aby tak učinili.

Když měli odevzdáno všichni, zahájila profesorka Taniguchi výklad nové lekce a o to víc byl očekáván tón ohlašující konec dnešní dvouhodinovky fyziky, kterého jste se naštěstí dočkali. Profesorka se zazněním tónu opustila třídu a většina studentů se takřka okamžitě začala balit.
Tondulin
Aurelius
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Ve vyhnutí úklidu nám pomůže Kanna s Hanako, stačí když řeknou, že jsme pomohli dost s úklidem ve třídě ne? A jak už jsem říkal dnes s tím případně nebudem dělat nic, to se musí rozmyslet..... Serou mě ty Róninové, myslíš, že je kdyžtak my dva zvládneme?" Zeptám se Kaie, samozřejmě tak, aby nás neslyšel Kazou.
 
Aurelius
„Mám z toho dobrý pocit.“ oznámím s úsměvem, když se sbalím a vydám za Asami a Kanjim, „Co vy?“ zeptám se jich a poté budu následovat Kanjiho, abychom opět zavčasu vzali nějakou práci a nebylo nám něco přiděleno.
 
Sarako
Tondulin:
Kai se na chvíli zamyslel a pak potichu pronesl: ,,Můžeš zmlátit Keisukeho a pohrozit mu, že dostane pokaždý, když on, nebo někdo z jeho kumpánů blbě podívá na tebe, nebo na Tamami, ale riskuješ tím vyhazov ze školy a nemáš jistotu, že si na tebe druhej den nepočká se zbytkem tý svý bandy. No, každopádně do konce týdne máš od Róninů pokoj a do tý doby určitě vymyslíme něco lepšího a kdyby ne, můžeš se přidat k nám do klubu. Když bude nejhůř, tak se za tebe kluci od nás postavěj." rozhlédl se po třídě, aby se ujistil, kdo všechno už odešel a pokračoval: ,,A co se týče toho dvojitýho rande s Nyou, tak můžeš sehnat Tamami, já odchytím Nyu a můžeme vyrazit, nebo si chceš napřed vypůjčit od Dominiga nějaký knížky o mýtickejch bytostech a nechat si od něj případně poradit, co a jak? Samozřejmě tak, aby o tom nevěděla Tomona."

Aurelius:
,,To já taky." usmál se Kanji cestou k úklidové komoře ,,Ale popravdě v Áčko nedoufám."
,,Já si myslím, že jsme se připravovali dost, takže bychom mohli mít za A všichni tři." odvětila Asami na Kanjiho slova.
,,Každopádně se to dozvíme na příští hodině fyziky." dodal Kanji a poté se s tebou vydal do úklidová komory, která se nacházela na chlapeckých toaletách, kde jste si opatřili pomůcky pro úklid, natočili jste si vodu do kýblů, zatímco Asami vyčkávala na chodbě.

Když jste se vrátili zpátky na chodbu, podal Asami jeden mop a pronesl: ,,Vy si vezměte na starost naší klubovnu a já půjdu uklízet o patro níž."
,,To nepůjdeš s námi?" podívala se na něj udiveně Asami.
,,Naší klubovnu zvládnete uklidit sami." odvětil jí vyhýbavě Kanji, na chvíli se odmlčel, rozhlédl se, jestli není v doslechu nikdo jiný a potichu dodal: ,,Dneska půjdu uklízet do klubovny studentského koncilu."
Asami mu věnovala nechápavý pohled: ,,Klubovny studentského koncilu?"
,,Jo." přikývl Kanji ,,To jak jsme dneska s Chibou probírali ty hledače a jak přitom Tamami zmínila ty rezervní klíče od všech místností ve škole mi vnuklo nápad, že bych si klíč od klubovny hledačů na dnešek vypůjčil pro Chibu a ten by ho potom zítra ráno nenápadně podstrčil Mihaře, nebo někomu jinému ze studentského koncilu, a nebo někomu z nich prostě řekne, že na zemi našel nějaký klíč, a že se k němu nikdo nehlásil, když se zeptal, čí je."
,,A víš, že tě za to můžou vyhodit ze školy?"
,,Neboj." usmál se Kanji ,,Do zítřka budou mít tem klíč zpátky, takže se na to nepřijde a takhle si alespoň zavážu Chibu aby vám pomohl s Misuzu a s těma jejíma kámoškama." otočil se a vydal se s kýblem a mopem chodbou ke schodišti.
Asami už nic neříkala. Jen pokrčila rameny a se mlčky podívala na tebe, jestli půjdeš s ní, nebo se to pokusíš Kanjimu nějak rozmluvit.
Upravil/a Sarako dne 03.02.2022 14:43
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Dneska máš bystrou hlavu Kai, je pravda, že Dominigo by nám možná mohl prozradit, jak porazit takovou Yokai nebo co to vlastně je." Pochválím spolužáka a kouknu se k Dominigově lavici, jestli se zrovna s někým baví nebo není nijak zaneprázdněn.
 
Aurelius
„Tohle není jako moc dobý plán.“ poznamenám s povzdechem, „Snad z toho nebude mít Kanji s Chibou problémy.“ dodám vzápětí a obrátím se na Asami, „Tak pojďme. Pustíme se do úklidu... Než nás někdo odchytne a přeřadí někam kdovíkam.“ usměju se a budu ji následovat.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
V zajetí nadpřirozena - Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze Zdejší kobky 4 24.12.2021 23:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12481 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist