Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
V zajetí nadpřirozena
Aurelius
„Aha... Misuzu a její tatík.“ pomyslím si při pohledu na článek s fotkou Misuzu a velkým šekem, ještě se vrátím zpět k článku s vyjádřením policisty o zmizení studenta. Poté co si jej přečtu, zkontroluji čas a schovám mobil do kapsy.
 
Sarako
Tondulin:
Vyjádřil jsi své obavy ohledně alkoholu a vzal sis další dílek pizzy. Vzhledem k tomu, že je tvá postava student s váhou 60-70 kg (Síla: 5, Životy: 3 - tvá postava není žádné tintítko), červené víno má 13%, čímž po vypití 3/4 sklenice (která má objem 0,3l) končíš těsně před hranicí pro podnapilost 0,5 promile a víno piješ k jídlu, takže s ohledem na pomalejší nástup alkoholu do krve, na sobě po vypití první sklenky zatím nic nepocítíš.
,,To by bylo barbarství a popravdě nevím, jestli by se to potom dalo pít." ohradila se na tvá slova Kanna, napila se a pustila se do druhého dílku pizzy.
,,Chiba má pravdu Kanno. Neměli by jsme tolik pít." přiklonila se nejistě k tvému názoru Tamami a vzala si druhý dílek pizzy, stejně jako Kanna.
Kanna nad jejími slovy jen mávla rukou a pokračovala ve večeři. Podle toho, že obě dívky pijí víno, jako kdyby to byla limonáda, soudíš, že s alkoholem taky nemají žádné zkušenosti. Jestli vypiješ i druhou sklenku, je na tobě, stejně jako jestli se Kanně odhadem vážící 40-50 kg (Síla: 3, Životy: 3) pití vína nepokusíš rozmluvit.

Aurelius:
Vrátil ses k ke článku s vyjádřením policisty ohledně zmizení studenta z minulého týdne.
"Zmizení studenta Izashi Honomura - Rodinné drama skončilo útěkem z domova."
Když jsi dočetl článek, schoval sis mobil do kapsy a pomalu jsi začal pociťovat ospalost.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Kanna dala najevo, jak moc jí víno chutná a nebudu se jí tedy dále snažit přesvědčovat, aspoň si třeba trochu zlepší náladu. "Máte vůbec nějaký plán na víkend holky? Podniká se tady něco společně?" Změním téma a vezmu si už třetí dílek pizzy.
 
Sarako
Tondulin:
,,Chtěla jsem s ostatními cvičit na ti vystoupení, ale kvůli Nye je všechno v háji." poznamenala na tvá slova Kanna, upila ze sklenice a pokračovala: ,,Víte, co je hrozně zajímavý?" udělala krátkou dramatickou pauzu ,,Že se kolem Nyi motaj ty samý kluci, co se předtím snažili motat kolem mě. Já to fakt nechápu. Když si odmyslíte ty její melouny..." přičemž to Kanna náležitě ukázala gestem na hrudi ,,... tak na té bejlaté holce vlastně není nic k vidění." dopila druhou sklenku, zadívala se na tebe a položila ti otázku: ,,Chibo, jsem celkově hezčí já, nebo Nya? Ale odpověz mi prosím upřímně."
Tamami s nechápavým výrazem v průběhu Kannina monologu dojedla svůj druhý dílek pizzy a aniž by si to uvědomila, přitom vypila dvě třetiny toho, co měla ve své skleničce.
Nezapomeň mi v příštím tahu napsat, kolik jsi toho vypil z druhé sklenice vína.

Aurelius:
Vrátil ses k ke článku s vyjádřením policisty ohledně zmizení studenta z minulého týdne.
"Zmizení studenta Izashi Honomura - Rodinné drama skončilo útěkem z domova."
Když jsi dočetl článek, schoval sis mobil do kapsy a pomalu jsi začal pociťovat ospalost.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
K dalšímu dílku pizzy vypiji zhruba půlku skleničky a budu s úsměvem poslouchat Kanniny úvahy. "To se takhle nedá říct, já nejsem moc na velký melouny, takže mně přijdeš hezčí ty. Ale zas vidíš, že většina těch kluků dolejzá za Nyou, jak kdyby to byli její pejsci, takže se asi většině líbí víc ona." Upřímně s pokrčením ramen odpovím Kanně a doufám, že jí moje odpověď uspokojí.
 
Aurelius
„Panejo...“ poznamenám se zívnutím, přičemž si zakryju pusu, uschovám mobil a půjdu se osprchovat, vyčistit zuby a pomalu se uložit ke spaní, abych byl na zítřejší den a test dobře vyspaný.
 
Sarako
Tondulin:
,,Aha." zamumlala Kanna a zatvářila se zamyšleně, jako by přemítala nad tvojí odpovědí.
,,Já na neděli žádné plány nemám, ale moc ráda bych byla s tebou." odpověděla Tamami na tvou předchozí otázku, když viděla, že Kanna ve svém monologu nejspíš pokračovat nebude, přitulila se k tobě a položila si hlavu na tvoje rameno, aniž by si dělala starost s tím, že je tu Kanna s vámi.
Pomalu na sobě začínáš pociťovat vypité víno.
Zatímco ty končíš s 0,86‰ což je stav podnapilosti, Tamami končí s 1,5‰ což je hranice mezi lehkou opilostí a opilostí a Kanna končí s 1,88‰ s opilostí (Kanna je mladší a přibližně o 3kg lehčí, než Tamami a vypila toho nejvíc). Plný vliv alkoholu v krvi se dostaví v průběhu příštího tahu.

Aurelius:
Osprchoval ses, vyčistil sis zuby a šel sis lehnout.
(spíš...)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"To je mi jasný, ale spíš kam chceš jít?" Usměju se na Tamami a nechám jí se opírat o moje rameno. "V tomhle stavu ta fyzika bude možná větší sranda ne?" Nadhodím na Kannu, jestli chce pokračovat v učení.
 
Sarako
Tondulin:
,,Někam do přírody... K prarodičům do vesnice asi ne, to je moc daleko... Můžeme se jít na výlet do těch hor za městem... prý je tam nějaký starý chrám... a ty... ty prameny s teplou vodou." odvětila ti Tamami a úsměv ti opětovala.
Kanna se na tebe podívala nechápavým výrazem, jako by předtím nevnímala, na co ses jí zeptal a po chvíli mlčení se na tebe jen usmála a zamyšleně se zadívala jinam.
Tamami stejně jako ty vyčkávala na Kanninu odpověď a když Kanna neodpověděla, tak Tamami zvedla hlavu, zadívala se ti do očí a s úsměvem pronesla: ,,Zapomeň na učení... Můžeš mě líbat, jako předtím... Kanna se stejně nedívá... a já... já tě asi hrozně moc miluju..."
Zatímco Kanna vypadala, že se usilovně snaží vzpomenout na to, co jí předtím trápilo, Tamami díky alkoholu postupně začala ztrácet zábrany.

Aurelius:
Osprchoval ses, vyčistil sis zuby a šel sis lehnout.
(spíš...)
Upravil/a Sarako dne 15.08.2021 22:15
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Do hor klidně, ať nejsme furt ve městě..... Spíš jsi hrozně moc opilá Tamami, nedělej blbiny." Zasměju se tomu, jak najednou stydlivka ztrácí zábrany, ale budu jí stále držet jednou rukou v objetí vedle sebe a pouze jí dám pusu do vlasů.

"Hej Kanno, vnímáš? Víš kde jsi?" Budu se snažit nějak zaujmout její pozornost a vyvést ji z jejího tranzu. "To víno asi nebyl tak dobrej nápad."
 
Sarako
Tondulin:
,,Ještě jednu pusu... " zaškemrala Tamami poté, cos jí dal pusu do vlasů a ukázala na své rty: ,,Tady..."

Zeptal ses Kanny ve snaze nějak zaujmout její pozornost.
,,Ano." zamumlala na tvou otázku Kanna, chvíli se zmateně rozhlížela a pak váhavě dodala: ,,Sedím v posteli... ehm... na posteli, ale není to můj pokoj." nastala krátká pauza, po které se Kanna zprudka zvedla z postele: ,,Přijdu pozdě na nácvik na představení! Já... Já ještě musím hodně cvičit, abych se stala tou... hvězdou..." jenže přitom sklouzla na zadek na podlahu, kde zůstala sedět a znovu se podívala na tebe: ,,Nevíš, proč jsem tak... tak unavená?"

Aurelius:
Osprchoval ses, vyčistil sis zuby a šel sis lehnout.
(spíš...)
Upravil/a Sarako dne 16.08.2021 13:30
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Věnuji Tamami tedy ještě velmi rychlý polibek na rty. "Nácvik není neboj, zrušili ho. Radši si na chvíli lehni a ona tě ta únava přejde." Pomůžu Kanně se zpět vyškrábat na postel a nějak jí udržet v klidu.
 
Sarako
Tondulin:
Věnoval jsi Tamami letmý polibek na rty a pomohl jsi Kanně zpět na postel.
,,Tak dobře... ale jen na chvilku... musím na úterý hodně cvičit..." zamumlala na tvá slova Kanna, schoulila se do klubíčka s usnula.

,,Chibo..." ozvala se Tamami, když Kanna usnula ,,Kanna už spí... a já tě fakt miluju a moc bych chtěla další pusu... prosím..."
Koutkem oka jsi zpozoroval, že se venku stmívá. Tak nějak ti hlavou problesklo, že jsi díky tomu pití vína tak trochu ztratil pojem o čase a že se po setmění vrací tvá matka z práce, ale ani jedna z dívek zřejmě není v takovém stavu, abys je mohl nechat jít domů samotné.

Aurelius:
Osprchoval ses, vyčistil sis zuby a šel sis lehnout.
(spíš...)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Tamami.. jsi opilá, na chvíli si tady lehni vedle Kanny a zdřímni si....Myslím to vážně." Už se nebudu vůbec usmívat a zdůrazním Tamami to, že nežertuji a bude lepší když mě poslechne.
 
Sarako
Tondulin:
Tamami nasadila zklamaný výraz, lehla si vedle Kanny a po chvíli usnula.

I když obě dívky spaly, ve tvém pokoji byly krom tvých a Tamaminých sešitů a učebnic na fyziku, ještě sklenice s nedopitým vínem, prázdná lahev od vína a krabice s posledním dílkem pizzy. Taky sis vzpomněl na otevřené okno ve tvém pokoji, na jehož parapetu si Tamami nechávala doschnout část své školní uniformy.

Aurelius:
Osprchoval ses, vyčistil sis zuby a šel sis lehnout.
(spíš...)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Sáhnu na školní oděv a jestli už je suchý, tak ho přesunu raději na židli a okno zavřu. Napadne mě, že by si matka třeba ráda dala kousek pizzy po práci, a proto vezmu sklenici i poslední dílek pizzy a připravím je na stůl v kuchyni.

Když se vrátím do pokoje, budu chvíli pozorovat holky, jak spokojeně dřímou a pak si vezmu notes a budu chvíli hledat nějaké nové písničky do playlistu a brouzdat na netu.
 
Sarako
Tondulin:
Přesunul jsi již suchý Tamamin školní oděv na židli a zavřel jsi okno. Potom jsi slil zbytek vína ze sklenic do jedné a připravil jej i s posledním dílkem pizzy na stůl v kuchyni.

Nakonec ses vrátil do pokoje, kde jsi chvíli pozoroval spokojeně spící dívky, než ses dal do hledání nových písniček a brouzdání po netu.

Po necelé čtvrthodince se ozvalo cvaknutí kliky a ve dveřích do bytu se objevila tvá matka.
,,Ty jsi objednával pizzu?" zeptala se tě matka z kuchyně a podle blížících se kroků zamířila do tvého pokoje.

Aurelius:
(spíš...)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Vstanu ze stolu a rychle jí vyjdu naproti, ještě než stihne otevřít dveře od pokoje. "Pššš, mám tady návštěvu.... doučko na fyziku, aby mě nevyhodili hned po prvním testu... Akorát teď usnula... je to holka. Můžu ti to vysvětlit spíš zítra ráno?" Budu tak trochu plácat lehce zmateně od boku a snažit se navodit v matce pocit, že se stydím a červenám a tak se po 2 větách výmluv otočím zády a pokusím se vytratit do pokoje s tím, že jí tohle bude prozatím stačit.
 
Sarako
Tondulin:
,,Budu hádat. Je to ta dívka, co ti do školy nosila oběd." odvětila na tvá slova matka a po krátkém nahlédnutí do ledničky a pohledu na stůl, při tvém pokusu o vytracení se zpět do pokoje dodala: ,,A ještě jedna věc mladý muži. nezapomeň si do zítřka vymyslet dobrou výmluvu, kam zmizelo to víno z ledničky." a nechala tě jít, což tě ujistilo v tom, že to celé buď vzala s nadhledem, nebo na to prostě neměla sílu řešit to unavená po práci.

Když ses vrátil k sobě do pokoje, obě dívky tvrdě spaly. I ty na sobě začínáš pociťovat únavu.

Aurelius:
(spíš...)
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Rozhodnu se, že si půjdu taky zdřímnout a vůbec mi nevstane na mysl, že by třeba holky měli jít domů. Abychom se vešli na postel všichni, tak se natisknu na Tamami, zajedu rukama pod její triko a obejmu jí oběma rukama kolem hrudi, načež budu spokojeně usínat.
Upravil/a Tondulin dne 18.08.2021 19:31
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
V zajetí nadpřirozena - Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze Zdejší kobky 4 24.12.2021 23:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4082 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8039 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5464 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4642 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12475 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7320 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6396 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6217 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7409 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist