Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
V zajetí nadpřirozena
Sarako
Tondulin:
Misaki přikývla a poté se taky vydala ke své třídě, přitom ti ještě stihla zamávat na rozloučenou.

Vešel jsi do třídy a spatřil jsi Ryoko, jak něco řeší s Henrym. Sotva si tě všimla, rozběhla se za tebou, jenže zazněl tón ohlašující začátek dvouhodinovky matematiky a tak se urychleně usadila na své místo. Došel jsi ke své lavici a začal sis vyndávat věci na matematiku.
(pokračování... viz. tah Oba)

Aurelius:
,,Aha." přikývla v tichosti Asami ,,Takže to vypadá, že nejspíš uvěřil těm Makotovejm povídačkám o uvržení světa do věčného chaosu." a poté se zadívala do svého sešitu z matematiky.

Neuplynula ani pár minut a u tvé lavice se objevila Ryoko. Na chvíli zaváhala a pak se tě potichu se starostlivým výrazem v obličeji zeptala: ,,Nevíš, kam šel Chiba? Mám o něj starost. Od chvíle, kdy jsem mu zmínila že se mi na té nové studentce něco nelíbí, se zmínil, že by Nya mohla být "taky sukuba" a snaží se odhalit, jestli je Nya člověk, nebo ne. Bojím se, že udělá nějakou hloupost a že ho KVŮLI MĚ vyhodí ze školy."

Než jsi jí ale stihl odpovědět, všimla si, že se ve dveřích objevil Chiba a rozběhla se za ním. Jenže se ozval tón ohlašující začátek dvouhodinovky matematiky a tak se Ryoko urychleně usadila na své místo. Chiba došel ke své lavici a začal si vyndávat věci.
(pokračování... viz. tah Oba)

Oba:
Do třídy vešel profesor Shimazu.
,,Dobrý den, pane profesore." pozdravili ho studenti.
,,Dobré ráno, třído." odvětil na pozdrav profesor, odložil si pomůcky a rozhlédl se po třídě a bez dalšího protahování, začal dvouhodinovku Matematiky zkoušením: ,,Jako první půjde k tabuli pan Takumi." pokynul Chibovi, aby šel k tabuli a následně mu začal diktovat zadání příkladu.

Po několika minutách u tabule profesor sdělil Chibovi: ,,Máte to za E (inteligence 3 + příprava 0, náročnost zkoušení 5-jednoduchá, 5 a více=A, 4=B/C, 3=D/E, 2 a méně=F. Známky B/C a D/E jsou ovlivnitelné tím, jestli se na danou látku postava před hodinou alespoň zběžně podívala, či nikoliv). Myslel jsem, že to budete umět lépe na to, že jste neměl řádně připraveno." a pokynul mu, aby ses vrátil na své místo.

Potom se dal do výkladu nové látky, přičemž stihl v návaznosti průběžně vyzkoušet ještě dalších pět studentů, než konečně zazněl tón ohlašující konec dvouhodinovky Matematiky a očekávanou přestávku na oběd.

V sekci Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze jsem zobrazil systém známkování, abyste měli představu o tom, jak moc máte zapracovat v přípravě na následující test z Fyziky.
Upravil/a Sarako dne 08.06.2021 14:16
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Za E, to je ještě docela dobrý, na matiku." Pronesu k Hanako a podívám se, co za další hodinu nás čeká. (Předpokládám, že už mám u sebe nějaký rozvrh nebo, že jsem si ho někam zapsal.)
 
Aurelius
„To byla hodina... brutus.“ pomyslím si tiše, když matematická muka skončí a konečně zazní signál ohlašující přestávku, také se nakrátko zamyslím nad tím co mi řekla Ryoko o Chibovi a jeho zapálení po nové studentce. Sklidím si své pomůcky do batohu a vyčkám s jakým plánem na oběd přijde Kanji s Asami.
 
Sarako
Tondulin:
Hanako se na tebe na chvíli zadívala, když jsi na ní promluvil, ale nic neřekla. Podíval ses do rozvrhu hodin, který ti úterní ráno dala Mihara, načež ses ujistil, že po hodinové pauze na oběd (při které se samozřejmě můžeš při obědvání i učit), bude následovat dvouhodinovka tělocviku.

Když jsi odtrhl oči z rozvrhu, spatřil jsi u své lavice Ryoko, která se tě po krátkém zaváhání zeptala: ,,Půjdeš na oběd s námi do školní kantýny?" přitom hodila pohledem na Aki a Kenjiho, kteří na ní čekali u dveří ze třídy.
Kaie už jsi ve třídě neviděl, Kanna obědvala se sešitem z Fyziky v ruce a vypadá to, že kromě ní, zůstane ve třídě už jen Tomona.

Aurelius:
Sklidil sis pomůcky a vyčkal jsi, co navrhne Kanji, nebo Asami.
,,Půjdeme zase na střechu?" zeptal se Kanji, když měl taky sbaleno.
Asami přikývla, vzala si aktovku a potom jste společně odešli ze třídy.

Pokračovali jste chodbou a po schodech, až na sluncem zalitou střechu.
,,Vypadá to, že jsme tu první." prohodil Kanji a vydal se zabrat jednu z laviček, kde jste se nakonec usadili i vy.

Neuběhla ani minuta a na střeše se objevila Yuna a Midori.
,,Ahoj, vy dvě." pozdravili se s nimi Kanji a Asami.
Midori jen s úsměvem přikývla a váhavě si sedla vedle tebe, přitom sis všiml, že se lehce začervenala.
,,Ahoj." odvětila na pozdrav Yuna a dodala: ,,To byste nevěřili, co se mi povedlo zjistit." načež následovala dramatická pauza.
,,Tak už nás nenapínej a řekni nám to." usmál se Kanji zatímco si vybaloval krabičku s obědem.
Yuna se usmála a spustila: ,,Ta nová studentka, Nya Hoteshi, se docela zná s Makotou. Chodí do třídy s Tamami, Misuzu a jejíma namyšlenejma kámoškama, takže se s ní nejspíš Asami potká na tělocviku..."
Podle Asamina výrazu, který jsi zachytil koutkem oka, to nevypadá, že by z toho měla moc velkou radost.
"... a na to, že je tu krátce, už slíbila rande třem klukům." dokončila větu Yuna a začala si vybalovat krabičku s obědem.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Ahoj.“ pozdravím Midori s Yunou a vytáhnu svoji krabičku s obědem, „Chiba bude mít asi solidní konkurenci.“ pomyslím si, zatímco budu jíst. „Zajímavé jak jsou z ní skoro všichni pobláznění.“ konstatuji po chvilce přemýšlení.
 
Tondulin
"Promiň, ale jsem už domluvený s Henrym, musím na střechu." Odmítnu Ryoko, vezmu si svoji krabičku a vydám se na stejné místo jako předchozí den.
 
Sarako
Tondulin:
Odmítl jsi, Ryočinu nabídku na společný oběd s ostatními členy plaveckého klubu a vydal jsi se s krabičkou s obědem na střechu.

Prošel jsi chodbou a pokračoval jsi po schodišti, ale sotva jsi otevřel dveře a ucítil jsi hřejivé sluneční paprsky na svých tvářích, měl jsi co dělat, abys nenarazil do Tamami, která stála zády ke dveřím, a rozhlížela se, jakoby někoho hledala. Jen co zaznamenala tvůj příchod, polekaně se otočila.

Když však zjistila, že jsi to ty, objevil se jí v tváři úsměv a spustila: ,,Ahoj Chibo. Už jsem myslela, že nepřijdeš..." nastala pauza, jakoby Tamami nevěděla, jak dál pokračovat, a potom rychle ve snaze pokračovat v rozhovoru nadhodila: ,,Dneska k nám do třídy přišla nová studentka... Jmenuje se Nya a je z druhého konce Japonska."

Aurelius:
,,A to je tu jen krátce." dodala na tvá slova Yuna ,,Kluci od nás, co se na ní o přestávce byli podívat, o ní mluvěj, jako by to byla ta nejúžasnější holka na škole." a vzala si ze své krabičky hůlkama další sousto oběda.

Koutkem oka jsi spatřil, jak přišla na střechu i Tamami, zavřela za sebou dveře a rozhlížela se po střeše, jako by někoho hledala a pár okamžiků na to se ve dveřích na střechu objevil Chiba, který měl co dělat, aby do ní nevrazil.

,,Ty dva maj na sebe fakt štěstí." poznamenal potichu Kanji, kterému zřejmě příchod těch dvou taky neunikl.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Jo...jo... Nya Hoteshi, každý o ní mluví, ale nejradši bych o ní už pro dnešek neslyšel ani slovo. Pojď se radši dívat na krajinu." Lehce nevrle odpovím a půjdu ventilovat svoje zklamání z dnešních neúspěchů tichým koukáním do dáli s Tamami a obědváním.
 
Aurelius
„No jo...“ pokrčím rameny, „Já ji ještě neviděl. Jen o ní pořád slýchám... Chiba o ní vyprávěl a teď vy.“ odmlčím se, abych se mohl pokračovat v jídle a nemluvil s plnou pusou.
 
Sarako
Tondulin:
Sedl sis s Tamami na lavičku a s pohledem upřeným do vzdálených kopců jste se pustili do obědvání. Zalesněné kopce a hory za městem tvořili za městem působivou scenérii. Tamami seděla vedla tebe a za občasného nabrání sousta hůlkami zasněně sledovala krajinu za městem. Občasný poryv mírného vánku a hřejivé sluneční paprsky umocňovaly uklidňující pocit při pohledu na vzdálenou krajinu. Na kopci za městem jsi rozeznal starý šintóistický chrám, bambusové a borové háje, a na vrcholcích vzdálených vysokých hor byla vidět i sněhová pokrývka.

Když Tamami dojedla oběd, na chvíli zaváhala a potom pronesla ve snaze navázat nějakou konverzaci: ,,Většinou tu bývá klid. Proto sem chodím ráda. Když je hezké počasí, člověk si tu i odpočine."

Aurelius:
,,Já jsem jí taky neviděla, ale podle toho, jak o ní mluví kluci od nás, tak je prý hezká." dodala na tvá slova Midori.
,,Hezká?" usmál se Kanji ,,Kdyby ty kluci dokázali odtrhnout oči z jejího výstřihu, tak by si možná uvědomili, že maj ve třídě hezčí holky, než je Nya."
,,A nesnažíš se mi teď lichotit?" podívala se na něj Yuna.
,,Možná... ale oba jsme Nyu viděli, takže je jasný, co na ní její obdivovatelé viděj." odvětil jí s úsměvem Kanji a potom se podíval na Midori: ,,Kdybyste s Henrym namísto vybavování se přišli včera na chodbu, mohli jste si o Nye udělat obrázek sami."
Midori se nadechla, jako by chtěla Kanjimu nějak oponovat, ale nakonec zůstala zticha.

,,Jak to vidíš s členstvím v našem klubu?" zeptala se tě po Yuna, když dojedla poslední sousto svého oběda.
Všiml sis, že se na tebe Midori dívá s upřenýma očima a prosebným výrazem, ale když si uvědomila, že ses podíval jejím směrem, začervenala se a zaryla pohled do země.
Upravil/a Sarako dne 13.06.2021 23:38
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Rád se k vám přidám.“ odpovím souhlasně poté co se budu usmívat nad jejich reakcemi ohledně nové studentky.
 
Tondulin
"To je teď přesně to co potřebuji." Ještě chvíli se budu kochat a pak se otočím, zda si nás všímá skupinka okolo Henryho nebo řeší jiné věci. Pokud si nás nevšímají, lehce obejmu Tamami kolem pasu a usměju se na ní.
 
Sarako
Tondulin:
Po chvíli kochání se krajinou ses ohlédl a ujistil ses, že se nikdo ze skupiny kolem Henryho nedívá vaším směrem a že vedou vášnivou debatu s tobě unikajícím tématem. Zlehka jsi objal Tamami kolem pasu. Tamami s sebou polekaně škubla a málem přitom upustila krabičku na oběd na zem, ale nevydala ani hlásku. Podívala se na tebe s překvapeným výrazem a otevřenou pusou, jakoby chtěla něco říct. Když si však všimla tvého úsměvu, zlehka se začervenala, zadívala se ti do očí a pokusila se ti úsměv opětovat.
(padlo 5 + charisma 2 + bonus 2 za předchozí události = 9 - úspěch)

Aurelius:
,,Tak to ráda slyším." usmála se Yuna ,,Tímto tě oficiálně vítám v našem klubu."
,,I já jsem moc ráda... ehm... I my všichni." dostala ze sebe Midori neskrývajíc nadšení.
,,Jak vlastně proběhlo Henryho provedení po klubovně a obeznámení s klubovými aktivitami?" zeptala se Yuna, načež se podívala na Midori, které to svěřila na starost.
Midori na chvíli zaváhala a pak přikývla: ,,Ano, provedla jsem Henryho po klubovně, jak jsem slíbila." přitom na ní bylo vidět, že má obavy, abyste náhodou ty, nebo Asami nezmínili, že ke konci tvého provádění odběhla pryč.
,,To je dobře. Jsem ti moc vděčná, že jsi to včera vzala za mě." poděkovala jí Yuna.

,,Jak to vlastně vypadá s tím nedělním výletem?" ozval se Kanji, když Yuna domluvila.
,,Já jsem pro." přikývla Yuna ,,Ale platit za lázně se mi nechce."
,,Takže to bude výlet po památkách s výšlapem o něco výš." usmál se Kanji.
Midori souhlasně přikývla hlavou ,,Půjdu taky."
,,Já nevím." zaváhala Asami ,,Procházka po památkách zní slibně, ale ta část s horkými prameny..."
,,Nemusíš se přemáhat." usmál se Kanji ,,Jestli si ten výlet po památkách Henry rozmyslel a nepůjde, uděláme si z toho s Yunou jen procházku k termálním pramenům."
,,Takže bys výlet po památkách změnil jenom na rande?" usmála se na něj Yuna.
,,Klidně. Ale to teď záleží na Henrym, i když pochybuju, že by si to rozmyslel a změnil názor. Takovej výlet pro něj bude větším přínosem, než hodiny Historie s profesorem Imamurou." odvětil jí s úsměvem Kanji a podíval se na tebe očekávajíc, že potvrdíš jeho slova.
Upravil/a Sarako dne 14.06.2021 21:02
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Jídlo už jsem dojedl, takže znovu budu hledět do dáli a u toho držet Tamami kolem pasu. (Jestli bude chtít, nechám jí si na mne položit hlavu.) "Věříš v nadpřirozené bytosti? Na stvoření z jiných světů?" Zničehonic se zeptám, přitom o Tamami ani nezavadím pohledem.
 
Aurelius
„Děkuji.“ poděkuji následně Yuně. „Jo. Jsem pro. Určitě bych se rád zúčastnil výletu a poznal zdejší okolí.“ přikývnu souhlasně Kanjimu.

 
Sarako
Tondulin:
Tamami se rozhlédla po střeše, jestli se tu náhodou neobjevil někdo ze studentského koncilu, nebo zda se někdo nedívá vaším směrem a poté se k tobě přitulila a položila si hlavu na tvé rameno.
,,Když jsem byla malá Dědeček mi vyprávěl, jak jedné zimní noci spatřil mladou pobledlou dívku. Neměla na sobě zimní oblečení, jen kimono a s jejími dlouhými vlasy si pohrával vítr. Vydal se za ní, ale ona jakoby zmizela a objevila se jinde. Mále té noci zabloudil a umrzl a to znal hory ve kterých žil velmi dobře. Kdyby ses ho zeptal i dnes, bude si stát za svým, že ta dívka, co té noci viděl, byla Yuki-onna. Když jsem ještě chodila na základní školu, na týden vyhlásili ředitelské volno odůvodněné tím, že několika rodiči byla viděla Kuchisake onna." dostalo se ti od Tamami zprvu vyprávění na místo odpovědi, potom zvedla hlavu z tvého ramene a podívala se na tebe: ,,Sice jsem nikdy žádného Yōkai neviděla, ale spoustu lidí věří tomu, že existují. Nebudeš... Nebudeš se mi smát, když řeknu, že ano?"

Aurelius:
,,Bezva." zaradoval se Kanji a podíval se na Asami: ,,Tak co, jak ses rozhodla?"
,,Tak jó, tak jó. Půjdu taky." odvětila mu Asami, i když na ní byly znát obavy.
,,A kdo se zeptá Ayu?" zeptal se Kanji.
,,To je jedno. Já, nebo ty." usmála se Yuna, na chvíli se zamyslela a pak se Kanjiho zeptala: ,,Že ty se bojíš že odmítne, když se jí zeptáš?"
Kanji hal oči v sloup a s úsměvem přikývl: ,,Jen si vzpomeň, jak ještě před rokem tvrdila, že jsou všichni kluci úplně pitomý a uměj jen kazit zábavu."
,,Ty časy jsou pryč Kanji." ujistila ho Yuna.
,,Dobře." přikývl Kanji ,,Ale stejně bude lepší, když jí to navrhneš ty."

,,A co vlastně Ayu dělá, že už nechodí na oběd s námi?" zeptala se Midori Yuny.
,,Tak s tím se mi nesvěřila." odvětila jí s úsměvem Yuna ,,Nejspíš zase chodí na oběd se spolužáky ze třídy, ale je tu i možnost, že už si našla kluka a nepochlubila se." a následně hodila pohledem k místu, kde seděli Chiba s Tamami přitulení k s sobě.
,,Tak to vypadá, že je Chiba opravdu takovej přeborník v balení holek, jak se šušká po škole." poznamenal potichu Kanji, aby ho náhodou Chiba neslyšel, načež odvrátil zrak od místa, kde seděli ti dva.
,,Neboj, Chiba není můj typ." usmála se Yuna na Kanjiho.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Ještě před týdnem bych se ti asi smál, ale teď už na Yokai taky věřím.... Na téhle škole se dějí dost divné věci." Odpovím Tamami a povolím svoje objetí. "Promiň, nechal jsem se trochu unést, já.... Neměla by jsi se se mnou vídat Tamami, přináším problémy. Už mě vyhodili z několika škol, je možné, že do týdne už tady nebudu."
Upravil/a Tondulin dne 15.06.2021 20:12
 
Aurelius
„Copak Chiba.“ usměju se od ucha k uchu, „To je lovec ženských srdcí.“ vykloním se, abych se přesvědčil na vlastní oči a poté se opět pohodlně usadím, „Akorát jsem nečekal, že sbalí zrovna Tamami.“ přiznám překvapeně.

 
Sarako
Tondulin:
Tamami zesmutněla. Na chvíli nevěděla, co má říct, jen na tebe nechápavě hleděla svýma zelenýma očima.
,,Ale vždyť ty nejsi špatný člověk. To, jak tě Misuzu s Yasukou pomlouvali, nebyla pravda. Vím to... a vím, jaké to je, když o tobě druzí šíří pomluvy..." dostala ze sebe sklesle Tamami, sklopila zrak a po krátké pauze zarmouceně pokračovala: ,,Promiň... Já... Byla jsem asi hodně naivní, když jsem si myslela, že bys mohl mít zájem o někoho, jako jsem já... Promiň mi to."

Aurelius:
Vyklonil ses a ujistil ses, jak Chiba drží Tamami kolem pasu a o něčem si spolu povídají. Potom ses usadil zpět.
,,Já už radši půjdu." pronesla Asami a začala si sklízet věci.
,,To se tak těšíš na dvouhodinovku plavání s Misuzu?" zeptal se s úsměvem Kanji.
,,Ne." zakroutila hlavou Asami ,,Jen jen je tu na mě moc romantická atmosféra." vstala a zamířila ke vchodu.
Midori s Yunou si vyměnili nechápavé pohledy a potom se podívali na Kanjiho.
Kanji si prohrábl rukou ve vlasech a ve snaze to nějak objasnit, dodal: ,,Misuzu s Yasukou si z Asami utahovali, že je Henry její kluk. Ona přes tyhle věci moc není."
,,Vždyť nemá, co vyvádět." utrousila Midori ke Kanjimu ,,Mě se Henry líbí." načež si zakryla pusu, jakoby si uvědomila, co právě řekla a že sedíš vedle ní. Začervenala se, vykoktala: ,,J-Já... Já už taky b-budu muset... j-jít." popadla svou krabičku na oběd a rozeběhla se ke schodišti ze střechy.
Upravil/a Sarako dne 16.06.2021 17:03
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"O tom to není, líbíš se mi...Možná až moc. Ale nechci, aby jsi se do mě zabouchla, co budeš dělat až mě za měsíc vyhodí ze školy? Byla by jsi akorát smutná Tamami."
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
V zajetí nadpřirozena - Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze Zdejší kobky 4 24.12.2021 23:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6220 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7413 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist