Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
V zajetí nadpřirozena
Aurelius
Zanechám své činnosti, zadělám barvy, aby nevyschly a odeberu se umýt si ruce, abych nejedl se špinavými, následně se odeberu k večeři, aby Asamina mamka nemusela volat znovu a nečekalo se na mě. Prozatím sklízet ze stolu nebudu, sklidím až po večeři.
 
Sarako
Tondulin:
Za sledování seriálu z notebooku jsi snědl večeři z ledničky. Následovala koupel a hodinová příprava na test z fyziky (celkový bonus ke čtvrtečnímu testu z fyziky je nyní +2) venku už se mezitím setmělo a začínáš na sobě pociťovat únavu.

Aurelius:
Přerušil jsi práci na figurce, vydal se umýt ruce a následně ses odebral na večeři. Rinne ani Asami toho tentokrát při jídle moc nenamluvili, takže večeře proběhla v tichosti.
Když večeře skončila, Asami oznámila, že si zabírá sprchu a opustila jídelnu.
(Teď je na tobě, jak naložíš s cca dvěma hodinami času. Můžeš je strávit je učením konkrétního předmětu a získat tak bonus +1 při zkoušení, či nadcházejícím testu z Fyziky, za každou hodinu strávenou přípravou. Nebo je využít k dokončení figurky - na její dokončení zbývá ještě něco přes hodinu, nebo se věnovat nějaké jiné zábavě a obnovit si tak ztracené body mentálního zdraví. Ztracený bod mentálního zdraví za první setkání se sukubou se ti doplnil v průběhu klubových aktivit, takže jsou nyní na maximu.)
Upravil/a Sarako dne 17.05.2021 13:05
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Nejspíš už se tedy půjdu odebrat ke spánku a vzhůru do zítřejšího dne.
 
Aurelius
Začnu tím, že poklidím pracovnu Asamina otce (nebylo by dobré, abych tam po sobě nechával nepořádek), poté vrátím všechny vypůjčené pomůcky a barvy zpět Asami. Čas který mi zbude věnuji učení na test z fyziky. Postavičku si prozatím uschovám nenabarvenou.
 
Sarako
Tondulin:
Zalezl jsi do postele, zavřel jsi oči a netrvalo dlouho, než jsi usnul.

Příštího rána tě probudil zvuk budíku na tvém mobilu. Chvíli ti trvalo, než ses přemohl abys vstal z postele a vyrazil na snídani, kterou mezitím tvá matka připravila na stůl. Nasnídal ses, ale když ti po snídani, při které ti tvá matka opět vyprávěla o své práci v restauraci, dávala krabičku s obědem, na chvíli zaváhala a následně se tě zeptala: ,,Jedl jsi včera vůbec něco? Oběd, který jsem ti včera zabalila zůstal netknutý. Vím, že to byla jen jedna z hotovek, co jsem přinesla večer z práce, ale nerada bych se dozvěděla od ředitele, nebo od někoho z učitelů, že vymáháš obědy od ostatních." přitom se na tebe zadívala, jako by od tebe chtěla slyšet nějakou odpověď ještě předtím, než vyrazíš do školy.

Aurelius:
Poklidil jsi pracovnu a vše co sis vypůjčil od Asami, jsi vrátil zpět do jejího pokoje. Asami byla ještě ve sprše, vrátil ses pro nedobarvenou figurku, se kterou ses potom vrátil zpět do pokoje pro hosty. Figurku sis uschoval do batohu a pustil ses do pročítání učebnice a sešitu z fyziky.
Po dvou hodinách jsi zanechal učení (celkem +4 k příštímu testu z fyziky), vydal ses do koupelny a následně ses osprchoval. Nakonec ses odebral do postele a uložil se ke spánku.

Příštího rána tě probudil zvuk budíku na tvém mobilu. Vstal jsi a následně zamířil do jídelny, kde už měla Asamina matka nachystanou snídani. Pozdravil ses s ní a s Asami, která přišla chvíli po tobě, a společně jste se potom pustili do jídla.
Následovalo loučení, při kterém jste ty i Asami obdrželi od Rinne každý svou krabičku s obědem, deset minut svižné chůze k zastávce a čtvrthodinová jízda autobusovou linkou ke škole.

Když jste s Asami dorazili do šaten, všiml sis na Midori, jak si právě uklízí venkovní boty poté, co se přezula.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
Pozdravím ji a přesunu se ke své skříňce. Opatrně ji odemknu a pomalu otevřu jako bych očekával, že by z ní něco nekalého na mě mohlo vypadnout, pokud se tak nestane rozevřu dvířka rychleji, přezuji se, uložím si boty naven a poté se odeberu s Asami až bude připravena též do naší třídy.
 
Tondulin
"Neboj, zatím ne. Musím zjistit kdo si nosí dobré svačiny....... Dělám si srandu, spolužačka mě pozvala na sushi, kdybych odmítl asi by byla smutná. Už musím, měj se." Usměju se na matku a vyrazím do školy.
 
Sarako
Tondulin:
Tvá matka se na tebe usmála taky a rozloučila se s tebou se slovy: ,,Ahoj. Ať se ti ve škole daří." a ty ses vydal na cestu do školy čítající pár desítek metrů pěšky a tři zastávky autobusem.

Po čtvrt hodině jsi dorazil ke škole a následně do šaten, kde sis všiml Kaie, jak něco probírá s Karen.
Když si tě Kai všiml, zamířil rovnou za tebou a spustil: ,,Nebudeš tomu věřit, ale začla k nám chodit nějaká úplně nová holka. Vypadá úžasně a víš co je na tom nejlepší? Pozval jsem jí dneska na rande a ona souhlasila!" přitom na něm bylo vidět, že samým štěstím jen září.
,,Nemusíš to tu rozkřikovat tak nahlas, nebo se za tebou pověsí Mitsuki a po zbytek dne tě nespustí z očí." prohodila Karen ke Kaiovi, přitom ukázala směrem ke člence studentského koncilu, která měla zrovna v šatnách dozor a poté se podívala na tebe: ,,Ahoj Chibo. Copak jsi měl tak důležitého na práci, že jsi nezavítal k nám do klubu?"

Aurelius:
,,A-Ahoj." dostala ze sebe Midori, když jsi jí pozdravil. Nedechla se, jako by chtěla ještě něco říct, ale pak se jen začervenala a dodala: ,,J-Já... Já už musím j-jít." zamkla svou skříňku a rozběhla se ke své třídě.
Opatrně jsi odemkl a otevřel skříňku, ale žádnou nástrahu jsi jsi nenalezl. Přezul ses, zamkl jsi skříňku, počkal jsi na Asami a poté jste společně zamířili do učebny historie ve třetím podlaží.

Jen co jste společně došli do učebny, pozdravil se s vámi Kanji: ,,Ahoj vy dva." a spustil, ještě než jste si stačili sednout do lavic: ,,Nebudete věřit, co se mi s Yunou povedlo zjistit. Ta nová studentka se jmenuje Nya Hotesti, je z druhýho konce Japonska. Sice k nám má oficiálně chodit ode dneška, ale protože se už nějakou dobu zná s Makotou, s tím vůdcem klubu Hledačů nadpřirozena. Prej je tu jen dočasně a spát bude na pokoji s Tomonou v studentské koleji. Na to že hned první den zamířila za Hledačema, je docela milá. Dokonce mě pozvala k nim na pokoj."
Asami se na něj udiveně zadívala: ,,Snad jsi jí neřekl..."
,,Samozřejmě že jsem odmítl." usmál se Kanji ,,Přece sis nemyslela, že bych dal přednost tý nový před Yunou."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Sakra, proč se to musí tak komplikovat." S předstíraným milým úsměvem se otočím na Karen a odpovím na její otázku. "Říkal jsem, že se kouknu i do nějakého jiného klubu, šel jsem si zahrát vodní pólo s holkama z plaveckého. Snad to neberete jako zradu. Promiň Karen, ale můžu si s Kaiem popovídat někde o samotě? Klučičí věci znáš to, jde o to rande." Pokynu Kaiovi ať mě následuje a zamířím s ním na WC, kde se ukrývá sukuba.
 
Aurelius
„Ahoj Kanji.“ pozdravím s úsměvem Kanjiho zatímco budu směřovat ke své lavici, abych se zavčasu připravil na hodinu a vybalil si všechny potřebné pomůcky. „Takže hledači jsou ty okulisti s nevalnou pověstí?“ namítnu tiše s úsměvem, aby mě slyšela především Asami a Kanji.
 
Sarako
Tondulin:
,,Zrada? Klučičí věci?" usmála se Karen a nevěřícně zakroutila hlavou.
,,Dokud se do klubu oficiálně nezapíšeš, tak do něj oficiálně nepatříš." odvětil na tvá slova Kai, aby tě ujisti, a následoval tě, přitom ještě zamával Karen se slovy: ,,Uvidíme se v klubu. Já si teď vyslechnu pár rad od odborníka."
,,Tak ahoj." rozloučila se s úsměvem Karen a vyrazila opačným směrem do své třídy.

,,Tak cos mi chtěl?" zeptal se Kai, když jste dorazili na chlapecké toalety v prvním podlaží v pravém křídle školní budovy ,,Nya o mě fakt jeví mnohem větší zájem než Kanna, takže mám slušnou šanci začít s ní chodit."

Aurelius:
Připravil sis pomůcky a zeptal ses potichu Kanjiho.
,,Ano." souhlasně přikývl Kanji ,,Jenže tomu tak ze začátku nebylo. Dokud je vedl Dominigo, tak to byl spíš školní klub historie a astronomie s přehnaným zájmem o Yōkai a vůbec všemožné nadpřirozené bytosti, artefakty a legendy z celého světa. Jednou jsem zaslechl, jak při rozhovoru s Makotou zmínil meč Durandal, a tak jsem se zeptal, jestli taky sledovali High School DxD, nebo One Piece." usmál se a udělal dramatichou pauzu ,,Skončilo to převyprávěním děje "Písně o Rolandovi" (La Chanson de Roland). Vyprávěl to asi tak jak učitel látku na hodinách historie, ale bylo na něm vidět, jako by věřil, že ten bájný nezničitelný meč, co dokázal snadno rozseknout úplně všechno, skutečně existoval." nadechl se a pak dodal: ,,Na to, že o něm někteří tvrdili, že běhá po nocích s kamerou aby si nafilmoval duchy a dokázal jejich existenci se s ním na rozdíl od Makoty, kterej je teď vede, dalo o něčem bavit. Makoto poslední dobou hlásá příchod nějakého "Temného" a uvržení světa do sto let trvajícího chaosu. Že prý budou ušetřeni jen ti, kteří se k němu přidají a podobný nesmysly."
Upravil/a Sarako dne 24.05.2021 12:12
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Nijak Kaiovi neodpovím a budu pobíhat po záchodech jako lunatik a urychleně hledat sukubu.
 
Sarako
Tondulin:
Bez jediného slova jsi začal s rychlým a urputným prohledáváním toalet. Otevřel jsi všechny kabinky i úklidovou komoru, ale sukubu jsi nikde nespatřil.

Kai na tebe chvíli udiveně civěl a poté se tě s nechápavým výrazem ve tváři zeptal: ,,Můžeš mi vysvětlit, co teď vlastně hledáš?"

Aurelius:
Připravil sis pomůcky a zeptal ses potichu Kanjiho.
,,Ano." souhlasně přikývl Kanji ,,Jenže tomu tak ze začátku nebylo. Dokud je vedl Dominigo, tak to byl spíš školní klub historie a astronomie s přehnaným zájmem o Yōkai a vůbec všemožné nadpřirozené bytosti, artefakty a legendy z celého světa. Jednou jsem zaslechl, jak při rozhovoru s Makotou zmínil meč Durandal, a tak jsem se zeptal, jestli taky sledovali High School DxD, nebo One Piece." usmál se a udělal dramatichou pauzu ,,Skončilo to převyprávěním děje "Písně o Rolandovi" (La Chanson de Roland). Vyprávěl to asi tak jak učitel látku na hodinách historie, ale bylo na něm vidět, jako by věřil, že ten bájný nezničitelný meč, co dokázal snadno rozseknout úplně všechno, skutečně existoval." nadechl se a pak dodal: ,,Na to, že o něm někteří tvrdili, že běhá po nocích s kamerou aby si nafilmoval duchy a dokázal jejich existenci se s ním na rozdíl od Makoty, kterej je teď vede, dalo o něčem bavit. Makoto poslední dobou hlásá příchod nějakého "Temného" a uvržení světa do sto let trvajícího chaosu. Že prý budou ušetřeni jen ti, kteří se k němu přidají a podobný nesmysly."
Upravil/a Sarako dne 25.05.2021 11:32
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Samozřejmě, že tu není, když jí člověk potřebuje." Zhluboka zklamaně vydechnu. "Je to na dlouhé vysvětlování, ale ta nová holka Nya.... Nebudeš mi to věřit, ale myslím si, že to není člověk. Víš jak se povídá na škole o té sukubě, Nya je něco podobného... Vím, že to zní dost šíleně Kai, ale až s ní půjdeš na rande, dávej si prostě pozor."
 
Aurelius
„Aha. Skoro to zní jako slova nějakého záporáka z nejrůznějších seriálů a knih.“ zasměju se nad slovy Kanjiho, „Tak snad jsou to jen báchorky a nic nebezpečného se nestane.“ dodám a poté se krátce zamyslím, že za stejnou báchorku jsem do včerejška považoval i sukubu a ona nakonec zjevně existuje.
 
Sarako
Tondulin:
,,Počkej Chibo, snad mi nechceš tvrdit, že je ta nová holka Yōkai, nebo nějaká mýtická bytost?" usmál se Kai ,,Podle mě je to jen obyčejná holka, která ví, co chce. Já na žádnou sukubu nevěřím. Ten záblesk světla, o kterém všichni mluví, podle mě Makoto zfixloval, aby posílil ty své báchorky na věruhodnosti. I kdyby Nya byla nějakou tom nadpřirozenou bytostí, jsem ostřílený bojovník a má mysl stejně silná, jako mysl Sóheiů, takže si o mě nemusíš dělat starost."
Po těchto slovech Kai opustil toalety, přitom na něm bylo vidět, že si tvá slova nevzal příliš k srdci.
(na přesvědčování ti padlo 2 + charisma 2 = 4 - neúspěch)

Vyučování začne co nevidět.

Aurelius:
,,Podle mě se, Makoto jen snaží udržet image všemocnýho černokněžníka, kterým nikdy nebude." dodal na tvá slova s úsměvem Kanji.

Z tvého krátkého zamyšlení tě vytrhla Asamina slova: ,,Kluci, o kom si myslíte, že ho bude profesor Imamura zkoušet? Aki, Kai a Ryoko byli zkoušený posledně, takže ty můžou bejt v klidu." zatímco si horlivě prolistovávala v sešitu s výpisky z minulé dvouhodinovky.

Podle nástěnných hodin zavěšených na stěně u tabule dvouhodinovka Historie za chvíli začne.
Upravil/a Sarako dne 26.05.2021 13:19
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Do prdele." S vědomím, že dnes asi nic neklapne podle plánu se líně doploužím do lavice.
 
Aurelius
„Uvidíme... jen doufám, že si nevybere mě.“ zasměju se „Ale to už se brzy dozvíme.“
 
Sarako
Tondulin:
Pomalu ses doploužil ke třídě. Vzal jsi za kliku a v tu chvíli se ozval tón ohlašující začátek výuky, takže jsi při svém příchodu strhl pozornost celé třídy, která zjevně očekávala příchod profesora. Poté jsi o něco rychlejším tempem zamířil do své lavice.
(pokračování... viz. tah Oba)

Aurelius:
Do třídy se na poslední chvíli dostavil Kai a ve chvíli, kdy se ozval tón ohlašující začátek výuky se ve dveřích objevil Chiba, který zamířil rovnou do své lavice.
(pokračování... viz. tah Oba)

Oba:
Do třídy vešel postarší šedovlasý profesor a žáci vstali a pozdravili jej: ,,Dobrý den profesore Imamuro."
,,Dobrý den studenti." odvětil profesor na pozdrav, odložil si pomůcky na katedru a pronesl: ,,Dnešní hodinu opět zahájíme zkoušením. Kdo by nám chtěl něco povědět o životě šóguna Iejasu Tokugawa?"
Jako první zvedla ruku Mihara.
,,Tak prosím slečnou Kouguchi." usmál se profesor a pokynul jí, aby šla k tabuli.
Mihara se s nadšením pustila do vypravování, dokud jí profesor Imamura nepřerušil slovy: ,,To stačí slečnou Kouguchi, máte u mě opět za A." Mihara se vrátila s úsměvem na místo a profesor se rozhlédl po třídě. Když se nikdo nehlásil, vyvolal Dominiga: ,,Tak prosím, pane di Sorto. Do nedávna jste vedl kroužek zaměřený na historii, takže se přesvědčíme, jestli Váš o historii zájem nepolevil."
Dominigo vstal, došel k tabuli a pokračoval ve vyprávění tam, kde skončila Mihara. Když však ve svém vypravování nedošel k Iejasuově převzetí moci po Nobunaga Odovi, při kterém zmínil Nobunagu, nejen jako válečníka a stratéga, ale i jako někoho ve spojení s temnými silami profesor ho po chvíli přerušil se slovy: ,,Z jakých zdrojů jste prosím vás čerpal? Zaprodat se temným silám za sjednocení Japonska?"
,,Manuál stínů a několik dalších zdrojů, podle nichž se po své smrti objevoval na bitevních polích jako samurai v černé zbroji mezi jejímiž pláty prosakovala krev." odpověděl Dominigo ,,Ninjové uvedli v Manuálu stínů i popis jak vyvolat Nobunagův stín a přimět jej k rozpoutání chaosu na bitevním poli, či kdekoliv jinde."
,,O tom Manuálu stínů a Nobunagově stínu jsem slyšel, ale všechno to je stejně pochybné, jako existence Yōkai." usmál se profesor ,,Jak jste mohl dojít k závěru, že by na tom mohlo být něco pravdy?"
,,Není vyloučené, že se u Nobunagova dvoru objevili jen katoličtí misionáři. Islamizace Indonésie probíhala ve stejném období jako Nobubagova vláda, tudíž se domnívám, že krom imámů mohli na jeho dvůr zavítat i zvěstovatelé jiných náboženství." vysvětlil Dominigo.
,,Konec domněnkám." usmál se profesor ,,Je sice hezké že jevíte zájem o historii, ale dokud nebudete mít pro svá tvrzení nějaké hmatatelné důkazy, nikdo z historiků vám je neuzná. Máte za A a buďte rád, že vás neslyšel pan ředitel. Ten bývá proti takovýmto domněnkám velmi skeptický." a pokynul mu, aby se posadil na své místo.
Poté se profesor rozhlédl po třídě, přičemž se pohlede pohledem zaměřil na zadní polovinu třídy a zeptal se: ,,Tak kdo bude pokračovat ve vyprávění?"
(pokud se přihlásíte dobrovolně předtím, než si někoho profesor Imamura vybere, získáte bonus +1, jinak o tom, kdo bude vyvolán, rozhodne kostka: 1-Kazou, 2-Henry, 3-Asami, 4-Kanji, 5-Chiba, 6-Hanako)
Upravil/a Sarako dne 27.05.2021 14:35
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Jakmile vyvstane hrozba toho, že bych mohl být vyvolán, jen se tak sesunu na židli, abych co nejméně vyčníval a budu se modlit, aby profesor neřekl moje jméno, jelikož na historii jsem se ani nepodíval.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
V zajetí nadpřirozena - Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze Zdejší kobky 4 24.12.2021 23:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist