Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
V zajetí nadpřirozena
Sarako
Tondulin:
,,No, jen v šatnách a zejména v odpoledních hodinách." odvětil ti s úsměvem Kenji, zatímco se převlékl do plavek a s ručníkem přes rameno vyrazil k bazénu. Cestou se ještě osprchoval ve sprchách, jak pravila malá zašedlá cedulka nad dveřmi ze šaten: "PŘED VSTUPEM DO BAZÉNU SE OSPRCHUJTE!"

Když jsi byl převlečený, dal sis rychlou sprchu a pokračoval se svými cennými věcmi k bazénu, kde jsi spatřil svojí spolužačku Aki, dvojici dívek, které na sobě měli předepsané jednodílné plavky stejně jako Aki, a v neposlední řadě Kenjiho, který si zrovna odkládal mobil a peněženku na jednu z laviček, kde už měli své věci i ostatní.
,,Ahoj Chibo. Tak ses nakonec přeci jen rozhodl vyzkoušet náš klub." pozdravila tě s úsměvem Aki a hned se dala do představování ostatních: ,,Tohle je Misaki ..." pokynula rukou k první z dívek.
,,Ahoj Chibo." usmála se na tebe Misaki a přitom ti zlehka zamévala.
,, ... a tohle je Monoko." pokračovala v představování Aki a ukázala na modrovlasou dívku s nepříliš veselým výrazem, která se na místo pozdravu pokusila o úsměv, ale moc jí to nešlo a tak Aki hodila pohledem ke Kanjimu ,,Kanjiho už znáš a Ryoko, která by se tu každou chvíli měla objevit, budeš znát z naší třídy taky."

,,Ahoj všichni." pozdravila se se všemi přítomnými Ryoko, která přišla krátce po tobě ,,Když je nás sudý počet, mohli bychom si zahrát ten vodní volejbal, jak jsme se včera domlouvali. Kluci by mohli dělat kapitány a střídavě si nás vybrat do týmů."
,,Skvělý nápad, alespoň budou ty týmy jakžtakž vyvážené." přikývla s úsměvem Aki.
Misaki a Monoko také souhlasně přikývli a Kenji, který se zrovna vrátil od lavičky na níž si odložil své věci a s úsměvem dodal: ,,Až si odložíš mobil a všecko další na lavičku, můžeš začít s výběrem prvního člena svého týmu, kapitáne."

Aurelius:
,,Tak můžu pro začátek doporučit jednu z anime sérií, jak říkala Yuna." navrhla Midori ,,Co se mangy týče, stačí, když začneš s jejím čtením. Nemusíš jí hned psát jako Kanji. Nebo můžeme ..." Midori se zarazila v půlce věty, zadívala se ti do očí a po chvíli, jako by si to uvědomila, zaryla pohled do země a začervenala se.
,,Nebo se můžete přidat ke mě a začít tvorbou figurek." zvolala Asami směrem k vám, když si všimla, jak Midori ztratila řeč ,,Nic na tom není. Stačí si vybrat předlohu a pustit se do práce."
,,A-A-Ano, t-to bude asi n-nejlepší." dostala ze sebe Midori a rozběhla se pryč z klubovny.

,,Co se jí stalo?" podivila se po chvíli Asami, nad Midořiným nenadálým útěkem.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Jen souhlasně přikývnu a půjdu si dát svoje věci mezi ostatní. "Ale musím vás varovat volejbal ve vodě jsem hrál jen párkrát, nejsem v tom žádný expert, ale úplná lopata snad taky nebudu." Osvětlím všem, aby ode mě nečekali hvězdný výkon a pak už přejdu k výběru týmu. "Tak tedy Ryoko."
 
Aurelius
Zůstanu překvapeně hledět na znenadání prchající Midori z klubovny. „Netuším.“ pokrčím rameny překvapeně, když mě Asami vyruší. „Zmínila Kanjiho a potom řekla: 'Můžeme...' a zarazila se dokud jsi nepromluvila ty.“ vysvětlím Asami, „Neměli bychom jít za ní?“ zeptám se nejistě.
 
Sarako
Tondulin:
,,To nevadí, stejně hrajeme spíš pro zábavu." usmála se po tvých slovech Aki.

Vybral sis do svého týmu Ryoko a ta ti na oplátku věnovala jeden ze svých úsměvů, než se přidala na tvojí stranu.
,,Naší úžasnou Aki, která dala tenhle skvělej klub dohromady." řekl Kenji bez přemýšlení.
,,Už zase se mi snažíš lichotit?" usmála se na něj Aki cestou k němu.
Kenji jí úsměv opětoval a výběr byl zase na tobě...

Aurelius
,,Já za ní půjdu." nabídla se Asami ,,Počkáš tady, než přijde Ayu? Nemá od klubovny klíč a nechce se mi to tu nechávat na pospas školním vtipálkům."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Tak třebas Monoko a jdeme hrát." Po čemž skočím prdeláka přímo do bazénu (za předpokladu, že se tam smí skákat, jinak tam pouze vlezu.)
 
Aurelius
„Tak jo. Počkám tu.“ odpovím Asami, když se nabídne, že Midori doběhne a zůstanu v klubovně. Zatímco budu čekat než se někdo vrátí si prohlédnu na čem vlastně Asami celou dobu dělala.
 
Sarako
Tondulin:
Monoko po tvém výběru na chvíli zaváhala, ale nakonec přeci přišla na tvojí stranu.
,,Tak pojď Misaki." usmál se Kenji a pokynul jí aby šla za ním.
Skočil jsi do bazénu a ozvalo se šplouchnutí následované Ryočiným polekaným vyjeknutím.
,,Příště nás musíš varovat." dostala ze sebe smějící se Ryoko.
Monoko, kterou si svým skokem pocákal stejně jako Ryoko, nic neříkala, jen si stáhla své dlouhé vlasy do uzlu a vlezla do bazénu.
Aki chtěla něco namítnout, ale než stihla cokoliv říci, Kenji zvolal na celé kolo: ,,BANZAI!" skočil do bazénu taky, následován Misačíným skokem, který byl mnohem ladnější, než ten tvůj, nebo Kenjiho.
Ryoko nakonec skočila taky, jen Aki ještě došla pro míč a poté si vlezla do bazénu za vámi.
Místo pro vodní volejbal se nacházelo vytyčené plaveckou lajnou v jedné třetině bazénu rozdělené na dvě poloviny plovoucí sítí pro vodní volejbal. Když oba vaše týmy byly na místech, Aki svým prvním hodem zahájila hru.

Po necelých padesáti minutám, kdy Kenjiho tým získal 52 bodů, zatímco tvůj tým jen 35, Aki přerušila hru: ,,Poločas lidi! Dáme si na chvíli pauzu." a všichni začali pomalu vylézat z bazénu.
,,Nechcete si s námi vyměnit Monoko?" navrhla cestou k lavičce s věcmi Ryoko, protože Monoko po celou dobu hry nejevila přílišnou aktivitu a chvilkama ztrácela pozornost.
,,Leda za Misaki, pokud má váš kapitán zájem. Aki vám nedám." odvětil jí s úsměvem Kenji a podíval se na tebe: ,,Tak co, chceš výměnu, nebo necháme týmy tak jak jsou?"
Každá strávená půlhodina v bazénu tě stojí jeden bod výdrže, o poločasové pauze si jeden bod opět doplníš, takže nemusíš mít strach, že bys utonul. Jinak, hra je závislá na zručnosti, síle a aktivitě, takže se můžeš pokusit Monoko nějak povzbudit (tvá charisma + hod 1k6), nebo jí vyměnit za Misaki.

Aurelius:
Souhlasil jsi s Asaminým návrhem a mezitím ses dal do prohlížení věcí, které Asami nechala ne stole uprostřed místnosti. Sada štětců, spousta modelářských barev a nedomalovaná figurka dívčí postavy. Podle detailů a propracovanosti usuzuješ, že práce na oné figurce musela Asami zabrat několik hodin.

,,Co tady děláš? Tohle je přece naše klubovna!" ozval se ode dveří dívčí hlásek.
Podíval ses a spatřil jsi drobnou dívenku s výraznou sponkou ve taru motýla ve vlasech, sledující tě nedůvěřivým pohledem.
Upravil/a Sarako dne 18.04.2021 23:40
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Klid Ryoko teprve se do toho dostáváme a Monoko se určitě teď hodlá více zapojit, že?" Dám jí tím spíše najevo, že by asi bylo vhodné se snažit, aby hru nekazila spoluhráčům.
 
Aurelius
„Ahoj!“ zvolám, když se obrátím na dívenku, „Jsem Henry... student z Anglie a potenciální uchazeč o členství v tomhle klubu.“ představím se raději co nejstručněji, aby nezačala křičet. Přitom budu doufat, že se o mně alespoň jedna z holek zmínila.
 
Sarako
Tondulin:
Monoko jen přikývla hlavou, ale z jejího stále stejného výrazu ve tváři nedokážeš usoudit, jestli si tvá slova vzala k srdci, nebo ne.
,,Ty jsi kapitán." usmála se ne tebe Ryoko ,,Dělej, jak myslíš."

Když se Kenji otřel ručníkem, nabídl se: ,,Holky, jdu k automatu, nechcete něco přinýst?"
,,Nějakou čokoládu do padesáti jenů." přihlásila se téměř okamžitě Misaki.
,,Já tě poprosím o zelený čaj." poprosila Aki.
,,Díky, já už něco k pití mám a na něco k jídlu nemám chuť." odvětila Ryoko a sáhla po své láhvi s balenou vodou.
Monoko nic neříkala, a tak se Kenji podíval na tebe: ,,A ty Chibo? Chceš, abych ti taky něco přinesl, nebo se chceš podívat k automatu se mnou?"

Aurelius:
,,Ten Henry, kterého včera Asami prováděla po městě, místo toho, aby byla s námi? Ten Henry, co u ní bydlí místo jejího bráchy?" vyptávala se tě nedůvěřivě dívenka ,,Ale, proč tu není nikdo jiný?" přitom zůstala stát ve dveřích, jako by váhala nad tím, jestli má jít dál, nebo ne.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Ne, to je v pohodě." Odpovím Kenjimu a mezitím si budu jen tak znudeně pinkat s míčem, dokud se nevrátí.
 
Aurelius
„Ano. Přesně ten Henry.“ pobaveně se usměju, „Asami s Midori teď odběhly... a já jsem tu zůstal, abych střežil klubovnu.“ vysvětlím jí následně, snad ji to už tvrdí v tom, že nejsem vetřelec.
 
Sarako
Tondulin:
Zatímco sis znuděně pinkal s míčem, Ryoko, Aki a Misaki vedli nezajímavý dialog o poslední módě, jen Monoko se na místo zapojení do dialogu dívala na tebe, jak si pinkáš s míčem.

Po chvíli se vrátil Kenji od automatu a začal s rozdáváním věcí: ,,Jedna čokoláda pro Misaki za čtyřicet jenů a jeden zelený čaj pro Aki za padesát pět jenů." obě dívky mu daly peníze a s poděkování si onen nákup převzali. Kenji poté rozbalil balíček s polomáčenými rýžovými sušenkami a nabídl Ryoko a Aki, které jen zakroutili hlavou, poté nabídl Monoko, ta si vzala jednu a nakonec nabídl i tobě se slovy: ,,Nabídni si. Za chvíli nám skončí poločas. Není to sice jako domácí suši od Tamami, ale k nabrání trochu energie to přijde vhod."

Aurelius:
,,Aha." zarazila se dívenka, na chvíli zaváhala a potom přišla blíž k tobě a spustila: ,,Já jsem Ayu. Ayu Nagare. Promiň, že jsem na tebe hned vyjela. Myslela jsem, že se k nám vloupal někdo z Róninů." nastala krátké pauza, při které si tě Ayu prohlížela a pak se začala vyptávat: ,,A nevíš náhodou kde je Yuna a Kanji? Ty by tu přece měli být taky. A neřekli ti náhodou, co se dneska bude vyrábět?"

Než jsi jí stihl odpovědět, objevila se ve dveřích Asami a spustila: ,,Midori je v pořádku. Mám ti vyřídit, že se ti moc omlouvá a že se za chvíli vrátí."
,,Ahoj Asami. Řekneš mi, co se tu stalo?" podívala se na ní Ayu ,,Jednou přijdu o něco později a už se tu dějou věci."
,,Ahoj." prohodila Asami na pozdrav a poté se usmála na Ayu: ,,To nestojí za řeč. Midori jen dostala trému, když provázela Henryho po klubovně."
Ayu se na ní nedůvěřivě podívala.
,,Vážně." snažila se jí v tom utvrdit Asami ,,Vím to přímo od ní."
,,A kde jsou Yuna a Kanji?" pokračovala Ayu v kladení otázek.
,,No, ... jsou spolu." řekla vyhýbavě Asami, jako by to nechtěla rozebírat dopodrobna.
Ayu se na ní zvědavě podívala: ,,Co myslíš tím: jsou spolu?"
,,Prostě jsou spolu." odvětila jí Asami.
Ayu ale její odpověď nestačila a tak se podívala na tebe: ,,Henry, ty náhodou nevíš, kde bych našla Yunu s Kanjim?"
Upravil/a Sarako dne 21.04.2021 23:48
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Nemám tušení kam šli.“ pokrčím rameny, „Kanjiho jsem viděl naposledy, když jsme se chystali na úklid... ale potom mě odvolali jinam a od té doby jsem ho neviděl.“ odpovím jí zcela upřímně, aby se konečně přestala vyptávat.
 
Tondulin
"Dík." Přijmu jednu rýžovou sušenku, přeci jen nějaká ta energie se hodí a pak už se pustíme do další části hry. (Snad se nám teď bude vést lépe.)
 
Sarako
Tondulin:
Poděkoval jsi a poté sis vzal rýžovou sušenku od Kenjiho. A když jste všichni skončili s občerstvováním, vrátili jste se zpět do bazénu a začal druhý poločas ve kterém se ti zdála Monoko již mnohem víc pozornější a snaživější, díky čemuž se vám povedlo snížit náskok soupeřů ze sedmnácti na pouhé tři body (na přesvědčování padlo 5 - úspěch).
Jenže zbytek dvouhodinovky klubových aktivit se uchýlil ke konci, Aki se podívala na hodiny zavěšené na jednom z konců plavecké haly a odpískala konec. Zápas tak skončil za stavu 81-78 pro Kenjiho tým a všichni začali pomalu vylézat z bazénu.
,,Nebylo to špatný, kapitáne." usmál se Kenji a nabídl ruku na potřesení ,,Každopádně ti patří moje velký díky, protože jsem zase nemusel dělat jen rozhodčího."
Začínáš na sobě pociťovat únavu.

Aurelius:
,,Nevadí." usmála se dívenka a začala vyndávat nedokončenou figurku spoustu dalších barev, které potom umísila na stůl hned vedle místa, kde měla svoje věci rozložené Asami.
Asami usedla na své místo ke stolu uprostřed místnosti a než se pustila do výběru barev, navrhla: ,,Nechceš se k nám přidat, než se Midori vrátí? Na vrchní polici jsou návody a schémata s postupy a námět na postavu si můžeš vybrat z mangy z knihovničky, nebo se podívat do vitríny a vybrat si některou z figurek jako předlohu."
Upravil/a Sarako dne 23.04.2021 22:29
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Tobě taky díky. Nakonec jsme si nevedli tak špatně, Monoko se výrazně zlepšila." Ještě jí nakonec pochválím a potřesu si s Kenjim rukou. "Musím říct, že jsem si dal snad víc do těla než u sporťáků."
 
Aurelius
„Tak jo. Přinesu si to.“ odpovím Asami a vyrazím si obstarat návody a schémata, které se nacházejí na poličce a také se odeberu ke knihovničce, kde se podívám po něčem co by bylo možné vytvořit.
 
Sarako
Tondulin:
,,Takže s tebou můžeme počítat i zítra?" zeptal se Kenji a poté s úsměvem dodal: ,,Samozřejmě pokud ti nepřijdou zábavnější Maedova kolečka kolem hřiště."
Všechny dívky se na tebe podívali očekávajíc tvou odpověď. Ryoko s Misaki na tebe navíc upřely prosebné pohledy, zatímco Aki zůstávala odměřenější a z Monočina pohledu se toho moc vyčíst nedalo.

Aurelius:
Souhlasil jsi a přidal ses k Ayu a Asami s výrobou figurek. Obstaral sis pár schémat a návodů a poté ses vydal ke knihovničce s mangou hledat inspiraci.

Po několika minutách prohlížení mangy a hledání nějakého námětu ti náhodou padla do oka jedna z figurek na spodní poličce vitríny. Byla ti až neuvěřitelně podobná, jen na sobě měla oděv anglické šlechty ze šestnáctého století a u pasu připnutý meč.
,,To je Cedrik z Cornwallu." oznámila ti Ayu, když si všimla, jak si prohlížíš onu figurky ,,Tu figurku vyráběla Midori a pochybuju, že v Anglii někdy takový šlechtic byl, ale ty určitě znáš historii své země mnohem lépe než já." a poté se podívala na Asami ,,Už mi začíná bát jasné, proč se včera Midori chovala tak divně."
,,Divně?" podivila se Asami a přitom pokračovala v nanášení vrstvy barvy na svou figurku.
Ayu se jen usmála: ,,Jestli nevíš, tak se Kanjiho hodně vyptávala na Henryho a potom se místo vyrábění figurek odebrala stranou k šicímu stroji a místo dohodnutých figurek se zasněně pustila do výroby svého cosplaye za čarodějku Giseldu."
Asami se na ní nevěřícně podívala: ,,Snad si nemyslíš..."
,, ... že je Henry Midorinim vysněný princ z daleké země?" doplnila jí s úsměvem Ayu ,,Klidně bych se vsadila."

Asami chtěla něco namítnout, ale ozvalo se cvaknutí kliky a do místnosti vstoupila Midori.
,,P-Promiňte, u-už jsem zpátky." dostala ze sebe Midori.
,,Ahoj Midori, nevíš kde jsou Kanji a Yuna?" položila jí vámi nezodpovězenou otázku Ayu.
,,Ehm ... Spolu. Něco spolu řeší." odvětila jí váhavě Midori.
,,Ale kde?" pokračovala v pokládaní otázek Ayu.
Midori jen pokrčila rameny a vydala se za tebou: ,,Moc se omlouvám, že jsem utekla." a když si všimla návodů a schémat, které jsi měl po ruce, zeptala se: ,,M-Mohla bych ti pomoct s výběrem námětu?"
Neuniklo ti, jak vás dva Ayu sleduje koutkem oka, jakoby se chtěla ve své domněnce utvrdit.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Radši nebudu nic slibovat, chtěl jsem se nejdříve podívat do více klubů, abych zjistil co mě tu bude bavit nejvíc. Ale bylo to tady s vámi docela fajn, takže se možná objevím." Podám neurčitou odpověď, po jejímž konci se usměju na Ryoko.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
V zajetí nadpřirozena - Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze Zdejší kobky 4 24.12.2021 23:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6220 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7413 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist