Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
V zajetí nadpřirozena
Tondulin
"Já...myslel jsem, že si ostatní jenom dělají srandu z toho, že Dominigo vyvolal tu sukubu, ale dostali jsme s Henry za úkol uklízet na záchodech... a viděl jsem jí. Ty se s ním často bavíš, jak se mu to vůbec povedlo a nemůže jí zas nějak "zapudit"? Rychle vylíčím Hanako svůj tok myšlenek, přičemž se budu snažit, aby nás Yuri neslyšela, pokud možno.
 
Aurelius
„Vypadá to tak.“ usměju se zatímco budu plnit povinnosti úklidu, „To nevím.“ pokrčím rameny, „Možná ji jen chtěl pozvat na rande.“
 
Sarako
Tondulin:
,,Říkal, že chtěl udělat dojem na všechny členy svého klubu a že to byla chyba. Prý se něco pokazilo při seanci. Víc o tom nevím. Já ... Já ... jsem se ho na to nevyptávala." odpověděla ti Hanako a poté dodala: ,,Jestli chceš o té sukubě vědět víc, promluv si přímo s Dominigem. Já ... Já ... už budu muset jít, aby se po mě Kanna nesháněla." a sotva to dořekla, vyrazila svižnou chůzí zpět do třídy.

Aurelius:
,,Vážně? A já si myslela, že už má Tamami." odvětila ti s úsměvem Kanna ,,Ale když už jsme tohle téma nakousli, kterou ze spolužaček bys pozval na rande ty? Mě už na rande zvali Teshio, ten je od nás z dramatického klubu, Keisuke, ten vede školní klub Róninů a nakonec i Kai z naší třídy. Víš co mají ti tři společné? Jsou přesvědčení, že to právě oni jsou ti nejlepší a přitom nejsou."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Nezjistil jsem toho sice úplně moc, ale zatím se mi podařilo z Hanako dostat nejdelší souvětí za ty 2 dny co se známe, takže to budu brát jako úspěch. Vrátím se do třídy, popadnu hadr a pomůžu holkám dopucovat třídu. Když na mě zrovna Hanako nebo Kanna pohlédne, jen jim věnuji příjemný úsměv.
 
Aurelius
„Tanami?“ podivím se, „O tom nic nevím.“ pokrčím rameny, „Já? No... to je těžké.“ usměju se, „Jsem tu teprve druhý den. Sotva jsem se stihl rozkoukat, zapamatovat si rozvrh... spousta starostí. Takže, popravdě? Ještě jsem si tuhle otázku na téhle škole nepokládal, protože nějak nebyl čas nad ní vůbec přemýšlet.“
 
Sarako
Tondulin:
Vrátil ses zpět do třídy. Hanako už pokračovala v mytí oken spolu s Henrym a Kannou. Tomona za dobu tvé nepřítomnosti dokončila svým mopem o pouhý jeden čtvereční metr podlahy navíc. Chopil ses hadru a taky ses pustil do práce.
(pokračování... viz. tah Oba)

Aurelius:
Kanna ti věnovala milý úsměv a pronesla: ,,Příští úterý mám ve tři hodiny s Dramatickým klubem vystoupení v tělocvičně. Můžeš se přijít podívat. Hraji tam hlavní roli, přijde tam spoustu lidí ze školy a třeba ti padne některá ze spolužaček do oka."
Do třídy se vrátila Hanako a hned se bez jediného slova pustila do leštění oken. Chvíli na to se vrátil do třídy i Chiba, chopil se hadru a bez dalšího vybavování dal se taky do práce taky.
(pokračování... viz. tah Oba)

Oba:
Kanna se na Chibu mile usmála, odložila hadr a vydala se za Tomonou. Chiba jí úsměv oplatil.
,,Vypadá to, že už jsi unavená. Pujč mi ten mop, ať tě můžu vystřídat." navrhla Kanna Tomoně.
Tomona jí s jediným chladným slovem: ,,Děkuji." předala mop a pomalým tempem se odporoučela pryč ze třídy.
Kanna se poté pustila do vytírání podlahy tempem, které bylo osmkrát rychlejší, než to Tomonino.

Netrvalo dlouho a třída byla uklizena, podlaha vytřena a okna se opět leskly.
,,Díky za pomoc kluci." poděkovala Kanna ,,Bez vás by nám to trvalo mnohem déle."
,,D-Děkujeme." dostala ze sebe o něco tišeji Hanako.
Upravil/a Sarako dne 12.04.2021 12:59
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Není zač. Rádi jsme pomohli, že Chibo?“ otočím se na Chibu s předpokladem, že má slova podpoří, „Ještě nás čeká někde úklid? Nebo už je čas na klubové aktivity?“ zeptám se.
 
Tondulin
"Samozřejmě, velmi rádi." Jen tak mimoděk odpovím, ale myšlenkami budu stále u sukuby.
 
Sarako
Oba:
,,To jestli s úklidem pomůžete někomu dalšímu, je jen na vás. Ti co mají odpracováno, co jim zadali členové studentského koncilu, se mohou věnovat klubovým aktivitám, jít se učit, nebo jít domů." odvětila s úsměvem Kanna na Henryho slova.

Hanako si mezitím došla pro aktovku a chystala se opustit třídu, jenže v tu chvíli se ve dveřích objevila dívka s páskou studentského koncilu a zeptala se jí: ,,Prosím tě Hanako, nevíš, kde jsou studenti Takumi a Duncan? Něco s nimi nutně potřebuji probrat."
Hanako na chvíli zaváhala a poté ukázala směrem k Vám.
,,Děkuji." poděkovala členka studentského koncilu s milým úsměvem Hanako, poté zamířila směrem k vám a spustila: ,,Henry Duncam a Chiba Takumi? Potřebovala bych s vámi mluvit."
,,Ann, jestli se jedná o další úklid, tak a doteď pomáhali mě s Hanako." pronesla pohotově Kanna ke člence studentského koncilu.
,,Ne Kanno, jen bych nimi potřebovala něco probrat. Necháte nás o samotě holky?" odvětila jí Ann.
Hanako přikývla a vyrazila ke dveřím.
Kanna se nadechla, jako by ještě chtěla Ann nějak oponovat, ale nakonec jen s úsměvem dodala směrem k vám dvěma: ,,Zvládněte to kluci, držím vám palce." vzala si školní brašnu a následovala Hanako.

Když jste s Ann zůstali ve třídě jen vy dva, spustila: ,,Věc se má takhle, přišla jsem se vám omluvit za Hideshiho. Když vám dvěma chtěl zadat společnou práci, neměl vás využívat k tomu, aby si na vás ověřoval pravost školní báchorky o sukubě. Tohle bych mu jako prezidentka studentského koncilu nikdy neschválila. Chtěla jsem ho přivést, aby se vám omluvil osobně, ale byl docela v šoku, nebo spíš hodně v šoku. Můžete mi říct, co se tam na těch toaletách vlastně stalo? Hideshi mi jenom dokola opakoval, že se tam objevila sukuba a že je skutečná."
Upravil/a Sarako dne 13.04.2021 00:49
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Jen se ušklíbnu, jakmile Ann zmíní sukubu. "Ne, nic takového jako sukubu jsme tam neviděli. Slyšeli jsme ty báchorky, když nás tam Hideshi poslal, jen jsme tam provedli rychlý úklid a šli zpět do třídy, nic víc, nic míň. Nutno řící, že nebylo tedy skoro co uklízet, zjevně většina kluků té historce opravdu věří."
 
Aurelius
„Jak říká Chiba.“ podpořím Chibovu verzi o sukubě, přičemž si budu vědom lži, ale nerad bych riskoval nějaký konflikt s Chibou, kdybych jeho verzi jakkoliv rozporoval.
 
Sarako
Oba:
,,A neupadl Hideshi na těch těch toaletách tak nešikovně, že by se přitom praštil do hlavy? Nenapadá mě totiž jediné rozumné vysvětlení, proč by někdo jako Hideshi, který si všechno musí dvakrát ověřit, propadl té bláznivé báchorce taky." zamyslela se Ann, jakoby se snažila na něco přijít a po chvíli ticha pronesla: ,,No nic, až se Hideshi trochu uklidní, budu se s ním muset podívat na místo, kde onu údajnou sukubu vyděl, ale s ohledem na to, v jakém je stavu, to bude nejspíš až zítra. Tak se mějte kluci. Nebudu vás zdržovat od klubových aktivit." nakonec vám Ann věnovala jeden ze svých úsměvů, poté se vydala bez dalšího slova pryč a ve třídě jste zůstali jen vy dva.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"To nedopadlo úplně nejlíp, ale snad nás už nebude otravovat." Pronesu jen tak a rychlým krokem se vydám od Henryho na chodbu, abych dostihl Hanako s Kannou.
 
Aurelius
„Nevím jestli to bylo od tebe moudré.“ pokrčím rameny, „Ale to ukáže až čas. Každopádně doufám, že jsou touto naší malou spolupráci zamáznuty naše předchozí neshody.“ následně, když vidím jak Chiba bez dalšího komentáře odchází, odeberu se také pryč z učebny s cílem vyhledat místnost ve sídlí klub Anime & Mangy.
Upravil/a Aurelius dne 14.04.2021 14:52
 
Sarako
Tondulin:
Rychlým krokem jsi se odebral na chodbu, kde jsi spatřil jen odcházející Ann, Kenjiho a Ryoko bavící se s menší ustrašenou dívenkou, ale Kanu ani Hanako jsi nikde na chodbě neviděl.
Krátce po tobě opustil třídu i Henry a chvíli na to se objevila ve dveřích na schodiště Midori rozhlédla se a nejistým krokem zamířila za Henrym a spustila: ,,A-Ahoj Henry, chceš jít se mnou, nebo sis to rozmyslel?" čím na sebe spustila pozornost všech přítomných a v ten samý okamžik byla zalita červení, jako by si uvědomila, jak její otázka vyzněla ,,M-M-Myslela jsem d-do klubu ... ehm, do Anime & Manga klubu. T-Tak jsem to m-myslela." poté ještě něco tiše dodala k Henrymu, jenže to už jsi neslyšel.
(pokračování... viz. tah Oba)

Aurelius:
Opustil jsi učebnu a vydal jsi se najít místnost kde sídlí Anime klub. Do oka ti padla Midori, která se zrovna objevila ve dveřích na schodiště.
Jakmile si tě Midori všimla zamířila nejistým krokem k tobě a spustila: ,,A-Ahoj Henry, chceš jít se mnou, nebo sis to rozmyslel?" čím na sebe spustila pozornost všech přítomných (na chodbě jsou krom Chiby a odcházející Ann, ještě Kenji Yamada, Ryoko Nakagawa a nějaká menší ustrašená dívenka) a v ten samý okamžik byla zalita červení, jako by si uvědomila, jak její otázka vyzněla ,,M-M-Myslela jsem d-do klubu ... ehm, do Anime & Manga klubu. T-Tak jsem to m-myslela." a poté ze sebe o něco tišeji dostala: ,,P-Promiň, měla jsem být radši zticha."
(pokračování... viz. tah Oba)

Oba:
Odcházející Ann, jejíž pozornost nejspíš upoutala Midořina slova, se otočila a pomalu zamířila směrem k Henrymu a Midori.
,,N-Ne ní to, jak to vypadá. H-Henry ..." snažila se obhájit červenající se Midori.
Jenže Ann se jen usmála a jí klidným hlasem jí přerušila: ,,Neboj Midori. Vím, jak jsi to myslela."
Midori se na ní nejistě podívala, ale nebyla schopná dalšího slova.
,,Tak už běžte, ať se vás dneska v Anime & Manga klubu dočkají." usmála se Ann na Henryho s Midori a po těcho slovech se odebrala pryč.
Tondulin

Upravil/a Sarako dne 15.04.2021 00:08
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Zrovna jsem vás chtěl jít hledat. Dal bych si dneska pár bazénů, potřebuji trochu zlepšit fyzičku." Promluvím k plavcům a jen se ještě ohlédnu po Henrym a jeho nápadnici.
 
Aurelius
„V pořádku. Nic se nestalo.“ usměju se na Midori, „Jo. Tak pojďme.“ přikývnu na její nabídku, „Zrovna jsem se za vámi chtěl vydat, ale protože to tu neznám tak by to nejspíš dopadlo docela špatně... a asi bych trošku bloudil.“ přiznám zatímco ji budu následovat do klubové místnosti.
 
Sarako
Tondulin:
,,Výborně!" zajásala Ryoko ,,Zrovna jsme s Kenjim sháněli hráče na vodní volejbal. Zkoušela jsem přemluvit Rinnu, ale ta se bojí, že je ve školním bazénu moc hluboká voda." a vydala se s tebou a Kenjim na cestu ke školnímu bazénu.
,,Radši bych bral Rinnu, než tebe. Ještě se ti v našem klubu zalíbí a já už nebudu moct vykládat ostatním klukům, jaký je to bejt jedinej kluk v klubu plným úžasnejch holek, který na sobě maj jenom plavky." zazubil se Kenji.
,,To snad nemyslíš vážně?" probodla ho Ryoko pohledem.
Kenji se usmál a dodal: ,,Vždyť je to pravda. Úžasný jste všecky čtyři a v jiným oblečení než v plavkách se do bazénu nesmí."
,,Když to myslíš takhle." usmála se na něj Ryoko a podívala se s úsměvem na tebe: ,,Doufám, že to s tou fyzičkou myslíš vážně, a nejdeš se k nám podívat, jak vypadáme v plavkách? Začla bych si myslet, že jsou všichni kluci stejný."

Poté jste společně dorazili do prvního podlaží, kde jste se u šaten u bazénu oddělili od Ryoko a s Kenjim jsi zavítal do chlapecké šatny.
,,Doufám, že nejsi neplavec. Radši bych tával umělý dýchání z úst do úst některý z holek, než tobě." poznamenal s nadsázkou humorem překypující Kenji a poté o něco vážnějším tónem dodal: ,,A jestli máš s sebou něco hodnotnějšího, mobil a peněženku, vezmi si to s sebou k bazénu. Máme tu pár nenechavejch zlodějíčků."
Při pohledu do batohu jsi zjistil, že ti nejspíš chybí ručník (viz tvůj tah z 31.1.2020).

Aurelius:
,,T-To jsem ráda." poznamenala s úlevou Midori, ze které červeň začala pomalu ustupovat.

Společně jste došli na konec chodby, kde se nacházela klubovna Anime & Mangy.
Když jste vešli dovnitř, hned se s vámi pozdravila Asami: ,,Ahoj vy dva. Kanji už šel za Yunou a Ayu ještě nedorazila." a pokračovala ve vyndávání modelářských barev na čtvercový stůl, který se nacházel spolu s osmi židlemi uprostřed místnosti.
,,Ahoj Asami." odvětila jí na pozdrav Midori a poté tě pomalu provázet po klubovně. ,,Tady je naše knihovnička." ukázala na regál s mangou táhnoucí se do poloviny stěny, která se nacházela na protější straně od oken ,,Hned vedle máme všechno potřebné pro výrobu figurek." pokynula rukou ke skříním, z nichž si Asami vybírala barvy ,,A tady máme takový oddechový koutek." ukázala na sedačku s televizí, nacházející se poblíž regálu s mangou ,,DVDéčka a kazety jsou ve vrchních policích u vitrín s figurkami. Nejlepší výtvory samozřejmě patří Asami." pokynula rukou k vitrínám zabírající celou stěnu, kde by se ve třídě za normálních okolností měla nacházet tabule ,,Támhle u oken máme ještě dva pracovní stoly a dva stoly se šicími stroji. A ... A támhle máme šatní skříně, skříně s látkami a ta trojice kabinek se závěsy slouží jako šatny." ukázala na opačný konec konec místnosti ,,D-Doufám, že se tu u nás bude líbit, a kdybys cokoliv potřeboval pomoc najít, stačí se zeptat. T-Tak s čím bys chtěl začít? S Mangou, s Anime, nebo se chceš rovnou pustit do kreslení mangy, výroby figurek, nebo do cosplaye?"
Po celou dobu oné "prohlídky" byl na Midori vidět zápal, se kterým se ti vše snažila ukázat.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"To mi říkali i u sporťáků, to se tady krade fakt všude?" Zeptám se, zatímco se převléknu do plavek a vyndám si vše cenné s sebou. (Mobil, peněženku a sluchátka)
 
Aurelius
„Máte to tu pěkné.“ řeknu nadšeně poté co mi Midori ukáže celou klubovnu. „Popravdě nevím do čeho se pustit jako první... víš, že nemám moc zkušenosti s mangou. Vlastně s ní nemám žádné zkušenosti. Takže bych asi raději začal s něčím snadnějším... pokud to jde.“
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
V zajetí nadpřirozena - Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze Zdejší kobky 4 24.12.2021 23:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist