Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Sarako
,,Snad ne ta Kragenmoorská?" zeptám se se zaujetím Baliona, za pomoci telekineze si přitáhnu volnou židli a posadím se ,,Tam kdysi pracoval jeden starý přítel, co mě naučil několik užitečných technik s mečem."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 804

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Navrátili jste se zpět ke stolu, Balion se posadil na židli. Baronka, Belius i Adrianna se mezitím po jejich rozhovoru sebrali a zamířili po schodišti nahoru. U stolu jsi zůstal jen ty, LaRouchová, Klargus a Balion. Před vámi na stole se konečně nacházelo něco k pití. Džbán s vodou a láhev s vínem ze které už hodovala LaRouchová, Klargus popíjel pouze vodu.

„To nevím.“ zakroutil hlavou Balion, přitáhl jsi volnou židli a posadil se. „Písemnost, která se mi dostala pod ruce tuhle informaci neobsahovala a velvyslanec nebyl o moc v tomhle směru sdílnější.“ přiznal, „Jediné co je téměř jisté a všichni svědci to potvrdili je to, že k zničení pobočky došlo zcela náhle, jeden moment byla naprosto funkční budovou a najednou se změnila v hořící trosky.“ odmlčel se Balion a nalil si trochu vody do hrnku, „Došlo k tomu asi předevčírem mám takový pocit.“ zopakoval pravděpodobnou dobu odehrání celé události, „A protože bylo v Cyrodiilu zaznamenáno poměrně dost velké množství různě silných anomálií, které údajně vznikly následkem nevydařeného experimentu na magické Univerzitě – ale teď pozor, tohle jsou nepodložené informace, Univerzita jakoukoliv účast na nebezpečném a ještě ke všemu nevydařeném experimentu popírá. Zjevně se někteří vyšetřovatelé v Morrowindu domnívají, že to celé souvisí nějak s tím.“ napil se vody, „Císařští mágové reprezentováni Tarnem na radě Starších vesměs podpořili slova velvyslance a první domněnky Morrowindských vyšetřovatelů a tvrdí, že pobočku skutečně zničila magická anomálie a může za to celé Univerzita.“
„Jenže Univerzita tvrdí, že žádný experiment neprovedla. Dokonce se za ně zaručil i lord Gerrick co tu plní vůli Thalmoru.“ namítl baron, „A vedení Univerzity, které se mělo sněmu zúčastnit se omluvilo a místo sebe poslalo záskok. To příliš důvěryhodnosti nevyvolalo.“
„Právě. Nahráli do karet Tarnovi.“ přikývl Balion, „Smutné je, že Tarn může mlet sebemenší kraviny o magii, popírat její zákony a vymýšlet si nejrůznější bludy, ale loajalisté ho vždy podpoří. Bohužel se k němu tentokrát přidala tvá sestra.“ otočil se na LaRouchovou, „A věrně jeho slova podpořila, čímž mu přihrála ještě víc podpory.“ povzdechl si nahlas, „Takže bylo rozhodnuto, že bude sestavena vyšetřovací komise složená z pěti členů. Dva z Morrowindu, jeden z řad Císařských mágů, Univerzity a posledním členem bude někdo z rady Starších, případně někdo jí pověřený.“ pokračoval.
„To je hrozná volovina.“ zakroutila hlavou LaRouchová, „Anomálie mohou být sice silné, ale je tam nějaká předehra… prostě se nestane, aby dům stál a najednou ‚puf‘ a dům hořel. To buď vypadá na extrémně silné a náročné kouzlo iluzí nebo prostě nevím.“ pokrčila rameny, „Ty anomálie jsou podle mě pitomost.“ kroutila nechápavě hlavou.
„Jsem stejného názoru, že anomálie za to nejspíš nemohou, ale rivalita mezi Univerzitou a Císařskými mágy roste každým dnem co se blíží hlasování o magické reformě. Když se mu povede Univerzitu dostatečně pošpinit zvýší se šance, že mu veřejnost dopomůže k prosazení alespoň některých bodů, které jí týkají.“ otočil se opět na LaRouchovou.
„Prostě si dneska po svatbě důvěrně pohovoříme s Benochem, třeba bude sdílnější a řekl jak to bylo alespoň s těmi anomáliemi.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„Má.“ přikývla Mirabelle, „Také jsem byla překvapená.“ přiznala následně přesto se na tebe trochu přísně podívala, neboť se jí nelíbilo jakým způsobem jsi své překvapení podal. Selena se jen zasmála tvé přípravě uniknout případnému útoku.
„Alawen se dala dohromady s mým bratrem Valindorem.“ vysvětlila Selena.
„Tak jo.“ usmála se Mirabelle a zaplatila za šatečky, které se jí líbily. Následně se opět vrátila k tobě, „Opravdu?“ zazářila radostí, „To je skvělé.“ zvolala a upřímnou radostí, „Mimochodem… ani jsem ti nepochválila oblečení.“ řekla následně, když schovala šatečky do své zdobené brašny, „Sluší ti to v nich. Myslela jsem, že nemáš tenhle typ oděvu příliš rád?“ poznamenala s úsměvem, když si tě znovu prohlédla ve společenském oděvu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 08.11.2020 13:19
 
Sarako
Na chvíli se zamyslím a pak pronesu: ,,A uvažoval někdo o odvetné akci Císařských mágů? Mají jasný motiv - zničení jejich základny. Temné Bratrstvo nedisponuje mágy s takovou destruktivní silou, a pokud se to nestalo vyloženě za tmy, jsou Molag Balovi upíři taky mimo podezření. Jestli nejste příznivcem Tarnovy reformy, navrhněte postavení císařských mágů mimo službu, dokud celou záležitost neprošetří Penitus Oculatus, delší konzultace s důstojníkem Nirem možná přesvědčí o mém tvrzení Vás, i další členy rady." vstanu a se slovy: ,,Rád bych se zdržel, ale povinnosti volají. Takže, Osmička s Vámi." se vydám ven najít Rolstonovou.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Nemíval jsem, budeš překvapená, ale za tu dobu co jsem byl ve Valenském lese, se Carwen povedlo do mě vtlouct módní a umělecké cítění. Stal jsem se mužem kultury." Sám se zasměju tomu, jak neuvěřitelně to zní. "Nese to s sebou i nevýhody, ženy ze mne teď nemůžou odtrhnout oči, aby jsi moc nežárlila." Po těchto slovech chytnu Mirabelle pevně kolem pasu a dlouze jí políbím. Pak už se na ní jen láskyplně usměju a nejspíš se navrátíme do hostince, za ostatními hosty.
 
Aurelius
→ Tah 805

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„To je silně nepravděpodobné.“ odmítl spojitost mezi Císařskými mágy a incidentem v Morrowindu Balion. „Tarnovi se sice celá událost náramně hodí do krámu, ale pochybuji, že by vsadil pověst Císařských mágů. Nemají tam ani oprávnění operovat.“ odmlčel se, „Celý incident se odehrál uprostřed noci.“ doplnil, „Ale Císařské mágy nelze odstavit mimo službu. Mohu to sice navrhnout, ale bez hmatatelného důvodu to bude v radě Starších shozeno ze stolu. Bohužel.“ pokrčil rameny, „Jsem sice kancléřem, ale loajalisté mají většinu v radě Starších. Nás nezávislých je sice také dost, ale bez důkazu konat nebudou. S Penitus Oculatus je poslední dobou těžké se spojit. Důstojník Nir není věčně přítomen na jednání, není ani k dispozici ve své komnatě a žádné oficiální informace kde se vlastně nachází neexistují. Respektive je zná pouze Císař. Jenže Císař je nevyzradí a vrchní generál Valerius, který by potenciálně mohl také něco vědět rovněž mlčí. Jeho nepřítomností se rovněž oddaluje projednání závěru vyšetřování vrchního generála. Bohužel.“ povzdechl si Balion, „Jistě. Prozatím se mějte.“ rozloučil se s tebou nakonec a Klargus jen pokynul na rozloučenou, když jsi vstával od stolu a zamířil ke dveřím.

Vyšel jsi dveřmi ven, LaRouchová tě tentokrát nenásledovala a zůstala uvnitř. Rychlejší chůzí jsi mířil k hradu, prošel otevřenou branou, nádvořím a vstoupil do sídla. Rolstonovou jsi našel postávat u stolu kde se ti snažila předtím sepsat dekret. Nyní se za stole nacházela mladá dívka v šatech služebnictva, Rolstonová jí vysvětlovala, jakým způsobem má odškrtávat jména přítomných hostů až se uvnitř sídla začnou scházet.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„Opravdu?“ zasmála se s tebou Mirabelle, „Za to ji budu muset pochválit.“ dodala s úsměvem, „Víš, že já nezvyknu příliš žárlit.“ namítla na tvoji poznámku o žárlení, „Sice jsem trnula hrůzou jak se asi máš, když jsem ti nemohla napsat… ale jsi tu živ a zdráv a já jsem nesmírně ráda.“ řekla ještě před polibkem. Selena se jen pootočila zadívala se na jiný stánek.

„Jo… Pojďme se vrátit k ostatním.“ usoudila Mirabelle, když tě chytla za ruku a Selena jen přikývla. Společně jste zamířili pryč z davu nakupujících a pryč z tržiště, netrvalo dlouho a vrátili jste se k hostinci kde panovala stále stejná atmosféra. Alawen společně s Valindorem postávali na téměř stejném místě a popíjeli víno, které jim přinesla tobě neznámá altmerka. Altmerka nyní postávala trochu bokem a mluvila s místním občanem.
„Jsou tam všichni… i Fairwen.“ řekla Selena, když jste se blížili.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Tondulin
"To ano, bál jsem se, že jsi snad na mě zapomněla, když chodila pošta jen od Belia. Důležité je, ale že jsme oba nějak přežili a jsme tu spolu." Ujistím Mirabelle a pak už vejdeme do hospody. "Dáte si něco? Nejspíš tady ještě nějakou dobu pobudeme než to celé začne, klidně bych si sednul." Pokud budou chtít něco k pití nebo jídlo, dojdu pro to k hospodskému a potom už obsadíme nějaký prázdnější stůl.
 
Sarako
,,Osmička s Vámi velitelko." pozdravím Rolstonovou a pokračuji: ,,Po dlouhé rozhovoru jsem byl baronem Klargem Arteriem ujištěn, ve všem potřebném ohledně vystavení onoho dekretu ohledně podílení se na bezpečnosti novomanželského páru. Mám jeho souhlas a jsem připraven plně se podrobit Vaším požadavkům" počkám, až Rolstonová na chvíli vykáže služebnou, nebo s ní půjdu někam stranou - mimo zraky ostatních, a sundám si přilbu a až si mě bude prohlížet pronesu: ,,Jistě nemáte v plánu udělat něco, co by pošpinilo pověst rodu Arteriů. Navíc jsem se s baronem dohodl na spolupráci a bylo mi rovněž zdůrazněno, že nemám sundavat svou přilbu před někým dalším, dokud se mi nepovede očistit mé jméno."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 806

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Výtečně.“ pousmála se spokojeně Rolstonová a požádala služebnou, aby se nakrátko vzdálila, když služebná odešla sundal sis přilbu. Rolstonová si mlčky prohlédla tvoji tvář, sklopila hlavu a nalistovala mezi listinami dekret, který ti prve sepsala. Ještě jednou si ho prohlédla, nahrála pečetidlo a otiskla jej na papír, následně podepsala a srolovala dekret, „Hotovo. Ani to nebolelo.“ konstatovala, „Nemějte obavy.“ řekla vážným tónem hlasu a podala ti srolovaný dekret, „Opatřujte ho. Platí jen na dnešní událost.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„Nezapomněla…“ zakroutila hlavou Mirabelle, „Stále jsem na tebe myslela, ale celé se to nějak zvrtlo.“ zesmutněla, „Nejprve mi Palagán opakovaně doporučoval, abych ti příliš nepsala, že tě to může ohrozit a pak jsem musela odjet do Anvilu a nedopadlo to dobře.“ povzdechla si, „Promiň.“ zatvářila se provinile, „Moc mě to mrzí, že jsem se tak zachovala…“ povzdechla si nanovo.
„Jen skočím za bratrem a přijdu za vámi.“ odpojila se od vás Selena a zamířila k bosmerovi, altmerce a Alawen. V doprovodu Mirabelle jsi vešel do hostince a zasedl za jeden z posledních volných stolů.

Mirabelle se posadila vedle tebe. „Raději si nic nedávat nebudu… obřad se kvapem blíží a nerada bych pak odbíhala někam za záchod.“ šeptla tiše, ale hospodská měla zrovna dost práce s obsluhováním stolu u něhož seděl legionář ve slavnostnější uniformě.
„Mimochodem… je možné, že jsem viděla Carwen na Univerzitě? Chvilku předtím, než jsme se sem vydali?“ zeptala se Mirabelle.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Tondulin
Pouze přikývnu a pak ji chytím za ruku. "Pojď se mnou, tady je moc uší." Vstanu a bez dalšího objasňování povedu Mirabelle hospodou až nahoru do našeho pokoje. Tam za sebou pro jistotu zamknu dveře, zdvihnu Mirku do náručí a posadím se i s ní na postel. "Carwen je hledaná Thalmorem, pro její bezpečí není moc dobré se o tom bavit v hospodě, nikdy nevíš kdo nás poslouchá. Dnes brzy ráno odjela pryč, ve značném spěchu, nechtěla mi ani říct kam. Takže to vypadá, že za Palagánem, to by dávalo smysl."

"Ohledně těch dopisů si nelam hlavu, nemusíš se omlouvat. Co jsem pochopil, tak jsi měla dost svých starostí. Jsem rád za ten přívěšek od tebe, dost pomohl v těžkých chvílích. Víš, že jsem za mlada býval jak Belius, mám prostě rád pěkné ženy." Zasměju se. "Ale aspoň mi naše dlouhé odloučení ukázalo, že s tebou je to skutečně jiné. Párkrát jsem se na nějakou hezky usmál, nanejvýš prohodil pár vtipů, ale nic víc nebylo. Opravdu tě miluju Miri." Po těchto slovech jí políbím.

"Myslím, že by bylo moudré, abychom už byli opravdu spolu, jestli chceš aby ten náš vztah do budoucna fungoval. Potřebuješ svého muže u sebe, aby se už nestalo něco podobného." Znovu promluvím a u toho pohlédnu na její jizvičku na obličeji. "Musíme vymyslet nějaký společný plán, já nemůžu jen tak trajdat nadále po světě s Carwen, ale ty zase nemůžeš učit jen celý život na Univerzitě, musíme najít nějaký kompromis, tak abychom byli oba šťastní. Skloubit trochu toho dobrodružství a usazeného rodinného života." Usměju se a začnu jí hladit po vlasech.

Upravil/a Tondulin dne 10.11.2020 13:09
 
Sarako
,,Mnohokrát děkuji." poděkuji, usměji se na Rolstonovou: ,,Udělám vše, co bude v mých silách, abych pomohl posílit bezpečnost. Kde najdu své zbraně?" nasadím si přilbu a poté se vydám k místu, kde Rolstonová nechala uschovat mé meče.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 807

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Máte zač.“ řekla Rolstonová vážně, „Máte dekret Anvilského hraběte a ještě dekret rodu Arteriů. Za současné situace je to skoro jako být nekromantem a žádat o členství u Císařských mágů.“ nadhodila s úsměvem, „Pojďte. Nechala jsem vám je bokem.“ řekla a pokynula ti hlavou ať jí následuješ. Následoval jsi ji ven ze sídla, zastavili jste se až u dveří do kasáren hradní stráže. „Počkejte tady.“ vybídla tě a sama vešla dovnitř, netrvalo dlouho a byla zpátky, nesla v ruce plášť v barvách Shornhelmského království a tvůj opasek. „Plášť si přes sebe přehoďte a nikomu ho nepůjčujte… potom mi ho vrátíte. Tak ho prosím zbytečně nezašvihejte.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
Popadl jsi Mirabelle za ruku a bez dalšího zdržování jsi jí odvedl do pronajatého pokoje. Nebránila se a následovala tě, a přitom se tiše smála. Když jste společně dorazili ke dveřím, které jsi odemkl a vešli jste okamžitě jsi zasunul klíč a zamkl nanovo. Než se Mirabelle stačila rozkoukat popadl jsi jí a posadil na okraj postele.
„Neblázni Aedane.“ rozesmála se nad celým tvým urychleným přesunem, „Jsme na svatbě…“ zdůraznila, ale když jsi nic s romantickým podtextem nezačal uklidnila se a začala tě poslouchat. Mlčky pokyvovala hlavou a při zmínce o tvé minulosti podobné Beliovi se lehce pousmála, upřímně potěšena se cítila až když jsi jí řekl, že jí miluješ a políbil ji. Odtrhl jsi se od ní a znovu pokračoval, nechala tě domluvit. „Aedane…“ usmála se na tebe příjemně, „Také jsem měla čas přemýšlet… vlastně myšlení na tebe bylo to jediné co mě udržovalo v naději a naživu, když jsem byla… uvězněna.“ zesmutněla, „Já s tebou chci skutečně žít, plánovat si s tebou budoucnost… klidně se vzdát profesorství na magické Univerzitě, protože ten tlak Císařských mágů na vedení je enormní a je asi jen otázka času kdy Univerzita udělá nějaký přešlap a podlehne.“ povzdechla si, nakrátko se na tebe dívala, hladil jsi jí po vlasech, „Říkala jsem si… teď, když už jsme se společně sešli…“ začala opatrně, „Jestli bychom nezkusili nový život tady, hrabství ho začíná, Belius je náš přítel… a přiznám se asi jediný mužský Arterius, který mi nepije krev.“ zasmála se žertovně, „Je to ideální příležitost.“ zvážněla, „Ty se určitě od Belia také nebudeš chtít zrovna dvakrát odloučit a myslím, že ani Belius od tebe… přišlo mi, že dost strádal, když jsi odešel a neměl s kým dělat vylomeniny. Ačkoliv to sám nepřiznal.“ opět se nakrátko odmlčela a přitulila se blíž k tobě, „Benoch mi také navrhl jestli bych se nechtěla stát vedoucí nějaké pobočky co tu prý má ve spolupráci s Klargem Arteriem a hrabstvím Univerzita otevřít. Působilo to zajímavě, ale samozřejmě jsem mu na to hned nekývla, protože… jsem byla ještě včera pod vlivem léků, lektvarů a různých kouzel. Bafl s tím na mě nečekaně a dost mě zaskočil.“ přiznala, „Tak nevím…“ odmlčela se, aby ti dala prostor k vyjádření.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Tondulin
Budu celkem překvapen nad tím, jak rychle mi Mirabelle sdělila, že by se klidně vzdala učení na univerzitě, jelikož jsem očekával táhlou debatu. "Je super vidět, tě taky pro jednou šťastnou." Odpovím, naprosto od tématu a přiložím Mirabelle prst k ústům. "Neboj, budeme spolu, už nemusíš nic říkat." Pak už jí chytnu za zadek, začnu vášnivě líbat a svlíkat ze šatů....
 
Sarako
,,Nebojte, budu se snažit nezklamat Vaší důvěru velitelko, koneckonců, oba máme na dnešní den stejné poslání." prohodím k Rolstonové, zatímco si připnu zpět svůj opasek s meči, připnu si plášť a se slovy: ,,Půjdu si prohlédnout město, zejména cestu mezi chrámem a hradem, pak si projdu i chrám. Nechci nechávat nic náhodě." vyrazím na obhlídku města.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 808

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„To máme.“ souhlasila, když jsi převzal opasek a uvázal si jej kolem pasu, přetáhl si plášť a připravil se. „Všechno je zajištěné, nebojte. Hodně štěstí Guare.“ popřála ti nakonec a rozloučila se s tebou, její kroky směřovaly zpět do sídla. Zatímco tvé pryč z hradu s cílem projít si město. Zamířil jsi ke spodnímu náměstíčku, které se nacházelo hned za branou, kterou jsi s LaRouchovou dorazil do města. Zde panoval klid, posílil počet zbrojnošů a rytířů v barvách Stormhelmského království, a naopak ubyl počet legionářů, které nejspíš nahradili. Prohlídka návštěvníků města pokračovala i nadále, prozatím, ale patrné, že se nejspíš připravuje zavření města. Cesta rovně vedla směrem k chrámu, právě tam se odebíralo největší množství návštěvníků nejspíš s cílem zabrat vhodná místa, další skupinky návštěvníků a občanů směřovali cestou vpravo k hornímu náměstíčku, které žilo trhem. Hlahol se ozýval i ze zahrádky hostince, který byl plný hostů.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
Mirabelle se nadechovala, měla připravenou reakci na tvá slova, ale prst, který si jí přiložil k ústům a tvá následná slova ji přiměla mlčet, popadl jsi jí za zadek a začal vášnivě líbit, pomalu jsi jí chtěl vysvléknout z šatů, ale Mirabelle rázem s líbáním ustala, uhnula pohledem a zastavila tvé ruce.
„Teď ne. Teď nemůžeme.“ podívala se na tebe vážně, „Jsme na svatbě. To se nesluší...“ koukla na tebe vážně a zdálo se ti, že v jejím tónu hlasu zaznělo i trochu pohoršení, „A jsem upravená, namalovaná… oblečená. Už se do těch šatů nanovo soukat nechci.“ přidala další odůvodnění.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Tondulin
"Tak se hned nečerti, ty slušňáku. Je těžké odolávat po takové době." Usměju se, přesunu ruce znovu výš a dám jí aspoň další pusu. "Ohledně toho Chorrolu, stanu se zde velitelem stráží. Belius mě už tak jako neoficiálně dopředu jmenoval a myslím, že už názor nezmění. Takže jestli tu Univerzita bude otevírat pobočku a můžeš tady učit, tak by jsme měli opravdu obrovské štěstí." Mile se usměju a počkám co na to Mirabelle odvětí.
 
Sarako
Rozhlédnu se a pokusím se najít nějaké kejklíře, které bych si mohl proklepnout. A pokud mi nějací padnou do oka, s myšlenkou: ,,Jistota je jistota a možná mezi nimi bude ta pohledná bosmerka s rudými vlasy, co jsem viděl v Kvatchi." vyrazím za nimi.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 809

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Zamířil jsi směrem k tržišti, podívat se po kejklířích, ale žádné jsi neviděl. Stanků s nejrůznějším zbožím bylo postaveno hned několik, stráží dohlížejících na bezpečí bylo rovněž mnoho, aby co nejlépe pokryli celou plochu tržiště a předešli nějakým problémům. Jediné živé a zábavné vystoupení představovala skupinka hudebníků stojící pod velkým stromem, hráli na své nástroje a zpívali. Všiml sis, že nařízení Rolstonové o nenošení zbraní je bráno velmi vážně, nikdo z kolemjdoucích, které jsi potkal neměl u pasu zbraň. Stejně tak chyběly jakékoliv stránky, v nichž mohlo být nabízeno cokoliv ostrého či tupého připomínající zbraň, převažovaly proto stánky s látkami, dekoracemi, šperky, proutěnými koši, oblečením a hračkami.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„Nečertím se.“ zakroutila hlavou pobaveně Mirabelle, „Když jsi vydržel takovou dobou tak vydržíš i dál.“ zasmála se, „Vždyť jsem to říkala, že se od sebe nebude chtít odloučit. Prý bude… Benoch to na mě sice vychrlil v rychlosti a moc podrobností mi nedal, ale působil jako by to byla už hotová věc. Takže myslíš, že bych mu na to místo měla kývnout?“ zeptala se nejistě, „Já nejsem moc přes tyhle vedoucí pozice…“ přiznala.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
Na chvíli se zadívám na zboží u stánku se šperky, zamyslím se nad tím, který šperk by Theře asi nejvíc slušel, dokud si neuvědomím, že nemám v kapse jediný septim. Usměji se nad tím a budu pokračovat k Chrámu, kde si s dekretem od Rolstonové odchytím některého z důstojníků, aby mi popsal rozmístění hlídek, jak uvnitř chrámu, tak na jeho věži i střeše.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Takhle to nefunguje a už vůbec ne, když jsem v zamčeném pokoji s tou nejhezčí ženou v Cyrodiilu." Zasměju se. "Určitě by bylo dobré, kdyby jsi mohla vyučovat tady místo na Univerzitě. Třeba by nám Belius i vyhradil nějaký pěkný dům. A ohledně té vedoucí pozice, to záleží jestli o to máš zájem. Pokud se na to necítíš, tak to můžeš přenechat někomu ambicióznějšímu, pokud na to máš chuť, tak na to kývni. Hlavně ať jsi spokojená." Mile se usměju a přitisknu si k sobě Mirku opravdu pevně a budu jí hladit ve vlasech zatímco si povídáme.
 
Aurelius
→ Tah 810

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Prohlédl sis stánek se šperky, bylo jich na prodej velké množství (od nejrůznějších prstenů, náušnic, náramků po čelenky a náhrdelníky), nejrůznější materiál (zlato, stříbro a jiné mnohem levnější materiály) s nejrůznějšími drahými kameny, převažovaly rubíny a safíry, ale pár jich mělo i smaragd. Po chvilce prohlížení jsi zamířil k chrámu, čím více ses blížil k chrámu tím se zvětšoval i počet stanovišť na němž postávali převážně zbrojnoši v barvách Shornhelmského království. Před chrámem bylo rušno, skupinka zbrojnošů koordinovala návštěvníky a vysvětlovala jim, jak se mají postavit, aby nebránili průchodu a příchodu ženicha a nevěsty. Většina zbrojnošů měla na sobě tytéž zbroje a vybavení, lišili se pouze drobnostmi a bylo tudíž nemožné rozpoznat kdo z nich je důstojníkem a kdo ne, pravděpodobně se tak jedná jen o nějaké zbrojnoše.

Odchytl jsi proto kvestorku Angelu z Amragorova oddílu, která zrovna opouštěla chrám a zavírala za sebou dveře, pozdravila tě a když jsi jí ukázal dekret zastavila se a vyslechla si tvé otázky.
„Před chrámem bude vytvořen koridor, po obou stranách budou stát na žádost velitelky zbrojnoši Shornhelmského království. V davu přihlížejících budou náhodně rozmístění legionáři z mé skupiny, střecha je zajištěna střelci pokrytí by mělo být dostatečné a chrám byl důkladně prohledán a aktuálně do něj smí jen zbrojnoši, rytíři a lidé s písemnostmi a samozřejmě pár dalších výjimek. Zároveň byla rozmístěna ochranná kouzla, teleportace je téměř nemožná. Vnitřní obřad proběhne za dohledu Shornhelmských rytířů, uvnitř už je koordinuje zástupce jejich velitele Tilbaut. Uvnitř budou smět být pouze členové rodu Arteriů, příbuzní a blízcí přátelé s doprovodem a samozřejmě výše postavení občané Chorrolu, ale těch příliš není.“ odmlčela se a rozhlédla se, „Část rytířů bude přítomna od samého počátku, kdy se do chrámu začnou scházet jednotlivý hosté, svědci a tak dále. Druhá menší část, dorazí společně s baronem Arteriem, kterému bude dělat doprovod velitelka Rolstonová. Třetí skupina bude tvořena rytíři, ženichem a baronkou, která mu bude dělat doprovod. Poslední skupinou by pak měla být skupina rytířů, která doprovodí do chrámu nevěstu společně s místodržícím. Rytířů bude uvnitř v době zahájení obřadu víc než dost. Ale přesný program má v hlavě Rolstonová a je možné, že už se něco stihlo lehce pozměnit. Dále se předpokládá projev nového vládnoucího páru, bezprostředně po obřadu. To je vnímáno jako kritický moment, protože budou stát před velkým množstvím návštěvníků a přímo před chrámem o tom se ještě hodně diskutovalo ráno, nevím, jestli se něco nezměnilo teď, když už je přítomen ve městě i baron. Tam bych spatřovala asi největší nebezpečí společně s jejich přesunem do sídla.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
Mirabelle se rovněž zasmála a trochu se začervenala, „Možná.“ pokrčila hlavou, „Ale mezitím se nám naše společná kasička trošku nastřádala.“ pokračovala pomalu, „Možná bychom si nějaký menší domeček dovolit mohli.“ odmlčela se, „Já nevím…“ pokrčila rameny, „Jako vedoucí pobočky bych měla asi povinnosti primárně tady, nemusela bych tolik cestovat do Imperial City… a Univerzita je teď pod enormním drobnohledem Císařských mágů. Nevím, jestli to víš, ale Palagán se vzdal arcimágství, údajně aby snížil tlak a vyprázdnil toulec se šípy Císařským mágům, ale Benoch… Ač je samozřejmě fajn, úžasný mág Obnovy, ale dělá spoustu kontroverzních rozhodnutí a prostě Univerzitě tím moc nepomáhá...“ povzdechla si, „Tady by alespoň mohl být nějaký klid.“ odmlčela se, „Ale zkusím to. Jestli tu chceš začít nový život tak zkusím promluvit s Benochem ať můžeme začít skutečně ‚nový‘ život.“ usmála se, „Ale asi bychom se měli vrátit dolů. Selena nás bude určitě hledat, kdoví jestli ne i ostatní.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist