Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Aurelius
→ Tah 34.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
Zastavil jsi jednoho z příchozích a začal mu popisovat svoji tetu. Stačilo zmínit barvu její vlasů a novic se ihned rozpomněl. „Ano. Tu jsem tu viděl.“ kývl hlavou, „Ale ne dneska. Včera se kolem ní docela točil profesor Belius Arterius. Třeba bude teď také sním. Těžko říci.“ pokrčil rameny novic. Belius má společný kabinet se svým bratrancem. Teď když byl jeho bratranec prohlášen za nezvěstného náleží kabinet pouze Beliovi. „Zkus jeho kabinet. Třeba je tam najdeš.“ poradil ti nakonec novic a poté se omluvil a vyrazil na přednášku.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Muž sklidil zbylé kameny a poté opět pohlédl na svého mazlíčka a začal s ním vést soukromí rozhovor.
„Co říkáš? Opravdu? Tak dobře…“ nadechl se a očima hodil směrem ke Carwen.
„Dobrá volba.“ přikývla hlavou, „Co jsme dlužni?“ optala se Bosmera.
„Obvyklou částku. Ten kamínek je na účet podniku.“ pousmál se spokojeně a krysa na jeho rameni jen zlověstně vydávala zvuky až do chvíle než jí muž pohladil a převzal od Carwen peníze. Uchopil jsi kámen duší a na Carwenin pokyn vyrazil ke dveřím. Jakmile jste stanuli venku Bosmerka si oddechla.

„I když je na naší straně… Vždycky jsem po jeho návštěvě taková… Nesvá.“ přiznala, překontrolovala si obsah brašny a pootočila se k tobě, „Tohle bychom měli. Řekla bych, že už máme téměř všechno co budeme navečer potřebovat.“ pokračovala a přitom udělala několik kroků vpřed. „Teď už musíme zařídit vůz, kterým tě na celou tu slavnost doprovodíme. Když bys přišel pěšky tak bys nepůsobil jako opravdový šlechtic.“ odmlčela se, „Ten měla za úkol sehnat Nivrel. Snad se jí to povedlo.“ zastavila se, „Asi bych jí raději měla vyrazit zkontrolovat. Přeci jen ona měla poněkud těžší úkol než mi a je na jeho splnění sama. Pojdeš se mnou nebo se tu chceš ještě porozhlédnout a v klidu odeslat ty dopisy?“ zeptala se tě. „Já bych si tě tu potom vyzvedla.“

http://i.imgur.com/SkhYKiS.png
V toulci postavy se nachází 21 elfských šípů a 1 stříbrný šíp.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Nemáte zač.“ odvětil ti novic a poté rychlím krokem vyrazil k ubikacím. Tvé kroky směřovali k učebně. Zaklepal jsi na dveře a poté vešel. Spatřil jsi menší třídu s pěti novici a čtyřmi novickami. Globullus seděl sám v poslední lavici nad otevřeným deníkem a sledoval průběh přednášky. Před katedrou postávala na první pohled mladší blonďatá Altmerka v černé Thlamorské uniformě. Zrovna byla uprostřed vyjmenovávání jednotlivých provincií Tamrielu.

Když sis vyžádal Globulla na chodbě ochotně se zvedl a následoval tě před učebnu. Zavřel za sebou dveře a jakmile jsi mu dovolil částečně si prohlédnout tvář kývl hlavou. „Dunmerská společnice?“ zachmuřil se a chvilku přemýšlel, „Skutečně… Jedna Dunmerka večer dorazila v poněkud zuboženém stavu a žádala přijetí na Univerzitě.“ promluvil a začal ti popisovat její vzhled, který přímo odkazoval na Arvenu. „Nechali jsme jí připravit roucho, vypůjčily jí pokoj, profesorka Sarric jí ošetřila drobné rány a ráno jsme zjistili, že je pryč.“ odmlčel se a udělal několik kroků po chodbě. „Kam zmizela nemám ponětí. Možná dostala strach, že si pro ní přijdou legionáři až je omrzí hledání ve městě. Nejsme povinni poskytovat trestance z Císařství, ale těžko říci zdali by bylo moudré naše vypjaté vztahy s Císařstvím ještě více napínat a provokovat.“ povzdech si, „Samozřejmě vás mohu nechat prohlédnout si její pokoj. Doposud se s ničím nehýbalo. Třeba vám tam zanechala vzkaz.“ namítl poté.

Když si zmínil kámen duší jeho tvář se změnila v ustaraný výraz. „Kvůli její smrti byla napadena Univerzita a my dost možná ztratili jednoho z našich nejlepších mágů a kolegů. Nehledě na materiální ztráty a ztráty našich oddaných válečníků a noviců, kteří hrdě bojovali, aby ubránili svůj domov. Byl bych velmi rád a Arcimág bude jistě stejného názoru, aby jste tento kámen duší nechal za zdmi této Univerzity dokud se napjatá situace dostatečně neuklidní. Kdyby se někdo dozvěděl, že jsme vám vydali kámen místo toho, abychom ho předali mágům od Císařství mělo by to vážný dopad na naše vztahy a hlavně na budoucnost Univerzity. Nesmíte zapomínat, že naše existence je stále založená na vztazích s Říší.“ následovala odmlka, očima si prohlédl tvůj magický okov. „Být vámi zbavím se toho okovu co nejdříve. Čím déle ho budete mít na noze tím hůře se ho potom zbavíte bez klíče.“ namítl a založil si ruce.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Nějaká kniha se určitě najde…“ prohlížela si přihrádky v knihovně a nakonec vytáhla jednu starší často používanou knihu, „Ale mám obavy, že něco lepšího než tohle.“ prstem poklepala na obal knihy s názvem: 'Přízraky, Nemrtví od Gorlaje z Vysokoskalí' „Tu momentálně nenajdete. Já jsem se na tyhle kouzla nikdy nezaměřovala. Takže vám s nimi pomoci nemůžu. I když se zařazují do magie Obnovy.“

Killiedan
Zapsal jsi vypůjčené knihy a vyrazil pryč z knihovny, poté pokračoval po schodišti dolů a nakonec vyšel před Univerzitu. Dění přední se nijak zvláštně nezměnilo. Válečnice stále dohlížela na dělníky.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Leneren
Převzal jsi klíč a urychleně se přesunul do pokojů hostů. Na chodbě jsi spatřil jednoho ze zdejších stráží jak oddaně drží hlídku a postupně se přesunuje z jednoho stanoviště na druhé. Odemkl jsi dveře do pokoje a jakmile zapálil svícen spatřil postavu stojící u otevřeného okna. Stála k tobě zády, oblečená do černo-červeného oděvu s drahým kabátem, který mohl být v módě snad před několika staletími, přesto však působil nově, čistě a tajemně.

„Po mnoha letech se konečně setkáváme mladý hrabě…“ promluvil k tobě muž s prošedlými krátkými vlasy aniž by se jakkoliv otočil. „Nepředpokládám, že by sis mě pamatoval. Za zmínku snad stojí jen to, že moji bratři a sestry přispěli k vzestupu tvé tety. Byl to vskutku dobrý obchod… Ale jeho podmínky nebyly dodrženy.“ Muž stiskl předloktí své ruky za zády. „Po mnoha letech však přichází změna. Válka mé sestry a bratry zahnala do kouta a nemilosrdně oslabila naše bratrstvo. Chorrol v čele s Gilfre nám měl poskytnout azyl jakožto odměnu za vykonané služby v minulosti. Byli jsme však vyhozeni na ulici.“ následovala odmlka, „Mladý hrabě. Nabízím ti to samé co před lety požadovala tvá teta. Trůn Chorrolského hradu, titul šlechtice, který ti právoplatně náleží a to vše bez prolití nevinné krve. Nikdo z tvých mužů nemusí zemřít. Stačí jen kývnout na moji podmínku a dodržet to co měla tvá teta. Poskytnout azyl mému bratrstvu a já se postarám, aby ti nestála v cestě.“ teprve po těchto slovech se muž v temném oděvu pootočil. Jeho tvář byla bledá místy vrásčitá a oči zarudlé, levou část obličeje mu hyzdila stará jizva z dávného boje, která se doposud úplně nezahojila a pravděpodobně ani nikdy nezmizí.
„Jaká bude tvá odpověď mladý hrabě?“ řekl tichým hlasem a zcela se otočil k tobě.
→ Inventář nalezneš v úvodním příspěvku Hrozby III.


Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 01.07.2016 20:12
 
scorpioncz
"Uff ... abych je tam nějak nevyrušil, pokud tam jsou oba." potichu a nenápadně se zasměju a vyrazím se podívat ke kabinetu. Až tam dorazím, tak nejprve vykouzlím odhalení živých, abych zjistil jestli tam jsou dvě osoby. Když tam někdo bude, tak zaklepu a po pozdravu vznesu svůj dotaz ohledně Světlany.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Nesháněl se tu po Arveně nějaký bosmer v kněžském rouchu? Dlužím život jeho pánovi, který ho poslal, aby mi dneska pomohl ven z vězení. Pokud se tu ten bosmer objevil, tak nejspíš odešla s ním." počkám na Globullovu odpověď a pokračuji: ,,Kdyby Bothiel nezemřela, byl by zmařen nespočet dalších životů, dokud by se jí někomu nepovedlo znovu zastavit. Ten kámen vám tedy nechám, a na oplátku za Arvenino přijetí vám doporučím i Dwemerské muzeum, v popelem zasypaných troskách pevnosti Tel Vos, nacházející se v severovýchodním cípu ostrova Vvardenfell. Jak jsem již zmínil, dwemeři byli mistři v používání kamenů duší, stačí si dát pozor na popelavce a popelavé ghúly, kteří se po rudém roce vyskytují takřka na celém Vvardenfellu, avšak díky nim by jste mohli najít muzejní sbírku kompletní, protože jejich přítomnost dozajista odradila všemožné zlodějíčky a lovce pokladů." zhluboka se nadechnu a dodám: ,,Pokud mi zvládnete pomoci s tím okovem, budu Vám moc vděčný. V opačném případe mi prosím doporučte některého z profesorů specializujícího se na magii proměn, nebo alespoň nějaký svitek."
Upravil/a Sarako dne 01.07.2016 20:26
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Adrian_S
Ukloním se ji, "To by mohlo postačit. Děkuji, mistryně." zamířim k volnému stolu a začnu číst obsah.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Radši půjde odeslat ty dopisy, ve shánění vozu bych vám moc platný nebyl." usměju se a půjdu odeslat dopisy ke kurýrovi.
 
Aurelius
→ Tah 35.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
Vyšel jsi schodiště a vyhledal kabinet profesora Belia Arteria. Stále se na dveřích jednoho z největších kabinetů na Univerzitě nacházely obě destičky se zlatavým písmem:

Aurelius D. Arterius
Zástupce Arcimága pro věci kázeňské, teoretické a praktické výuky

Belius Arterius
Profesor Elementové magie a Bojového výcviku

Vyčaroval jsi kouzlo rozpoznání života a jakmile spatřil dvě osoby uvnitř kabinetu kouzlo přerušil a zaklepal. Chvilku poté se dveře kabinetu otevřeli a ty jsi spatřil profesora Belia v obvyklém společenském oděvu.
„Čau Škorpe…“ přivítal tě s úsměvem a poté se otočil zády, „Světlano, už dorazil.“
„To je dobře. Už jsem si začala dělat starosti.“ promluvila teda, která se ihned přesunula ke dveřím. „Ahoj Škorpiasi.“ pozdravila tě a opustila kabinet. „Belie děkuji za klíče od teleportační místnosti. Pak ti je vrátím.“ Belius jen s úsměvem kývl, „Tak si tu v Brumě užijete.“ a s těmito slovy zavřel dveře.

Světlana byla oblečená do modrého cestovní roucha. Od klasického roucha se liší absencí sukně, která je nahrazena kalhoty a vyšší obuví. Přes rameno měla přehozenou brašnu a kolem krku měla připnutý svůj amulet, zdobené rukavice měla připnuté u opasku.
„Připraven vyrazit do Brumy?“ usmála se, „Ale nejprve budeme muset najít tu vaši teleportační místnost. Belius mi cestu k ní vysvětloval… Ale stejně si nejsem jistá jestli jsem ho dobře pochopila.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Při zmínce o Bosmerovi pokrčil profesor rameny, „Myslím, že ne.“ a jakmile jsi začal mluvit o Bothiel jen nesouhlasně kroutil hlavou, „Předat ji generálovi Valeriovi by nebylo moudré, ale když byl u předání přítomen Corrientis bylo více než pravděpodobné, že Bothiel by byla předvedena před soud a odsouzena k popravě. Ale dost toho co by mohlo být…“ mávl rukou. „S okovem to bude horší.“ pravil a sehnul se, aby si jej blíže prohlédl. „Silverwoodová a nebo nová profesorka Spellorová, ale obě mají momentálně přednášky. Musel by jste počkat. Čas byste si mohl zkrátit prohlídkou Arvenina pokoje.“ napřímil se a zachmuřeně si promnul vousy, „Sundat tenhle okov nebude nic snadného. S několika jsem se již v životě setkal, ale nikdy jsem je nesundával ani nepoužil. Zkusím někoho sehnat z profesorského sboru. Snad se najde někdo kdo s něčím takovým bude mít zkušenost.“ promluvil opět po krátkém přemýšlení, „A za ten tip o muzeu děkuji. Zvážíme to a možná tam uspořádáme malou expedici.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Nemáte zač.“ pousmála se Mirabelle a vrátila se k Seraně a knize, kterou studovali u kulatého stolku. Přisedl sis na protější stranu a otevřel knihu na obsahu:

Kniha: Přízraky, Nemrtví od Gorlaje z Vysokoskalí - strana 1 (obsah)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Jak myslíš. Hlavně se nenamoč do nějakých problémů zatím co budu pryč.“ usmála se Carwen a vyrazila ke stájím. Tvé kroky směřovali k mohutné administrativní budově, která byla plně ovládána Thalmorem. Vyšel jsi schodiště a prošel kolem dvojice hlídkujících válečníků. Ani teď si nevyžádali sejmutí kápě. Bez jakékoliv kontroly tě nechali vejít dovnitř. Podlouhlá chodba se větvila do dalších místností. Kurýr se nacházel hned v prvních po levé straně. Vešel jsi dovnitř a spatřil pult za nímž seděl Bosmerský úředník.

Přistoupil jsi k pultu, položil oba dopisy před muže a vyčkával na jeho reakci. Úředník dopisy převzal, prohlédl a následně si povzdechl „Eh… Vy nebudete zdejší. Mohl by jste být trošku bližší s tou adresou?“ odmlčel se a nakonec ještě dodal „Odeslání jednoho dopis po provincii stojí deset zlatých. Mimo provincii vás to vyjde na třicet zlatých. Ve vašem případě je to předpokládám mimo provincii takže poprosím o upřesnění adresy a o šedesát zlatých.“ natáhl ruku očekávajíc peníze a informace.


Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 02.07.2016 09:35
 
scorpioncz
"Jistě ... mimochodem až tam budeme, mohli bychom se podívat na ten meč? Už opravdu dlouho nemám tušení co to vlastně dělá, a když to je teď možné zjistit, tak bych to opravdu rád věděl." poznamenám, když půjdeme směrem k místnosti s teleportem. "Hlavně mě to zajímá kvůli tomu znamení, které mi to udělalo, to daedrické písmeno ... Normálně bych to dělal jen ze zvědavosti, ale když mě to až takhle označilo, tak mě i trochu znervózňuje." řeknu a při chůzi si promnu část těla, kde mám to znamení.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"Učitel Iluzí napsal knihu o kouzlech Obnovy... zajímavé." pronesu si tiše.

Jelikož jsem před odjezdem znal rozdělování nemrtvých, rovnou přeskočím z jejich popisů na užitečná kouzla.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Tondulin
"Pošlete to prosím na univerzitu v Imperial city." odpovím a předám úředníkovi 60 septimů.
 
Sarako
,,Není zač profesore." pronesu ke Glubullovi a pokračuji: ,,S profesorkou Silverwoodovou jsme si vcelku rozuměli, takže si počkám na ní. Mohl by jste mi prosím ukázat cestu k Arvenině pokoji?"
Počkám na Globullovu odpověď a potom (nebo cestou) se ho zeptám: ,,Nespecializuje se některý z vašich profesorů na magii Mysticismu? Rád bych nahlédl do tajů této magie. Mám velký zájem o teleportační kouzla, a jsem si i vědom, že nejprve budu muset zvládnout jednodušší kouzla z tohoto oboru, jako například telekinezi, než se pustím do přesunu něčeho živého. Na složitější kouzla z tohoto oboru, jako jsou magická zrcadla a štíty pohlcující energii z kouzel protivníků ku prospěchu sesilatele, asi nebudu mít dostatečné nadání."

Upravil/a Sarako dne 02.07.2016 16:58
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 36.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Jo. Jakmile budeme mít trochu času tak se na něj v klidu podíváme.“ slíbila cestou Světlana a vedla tě Univerzitou tak jak jí to vysvětlil Belius. Jakmile jsi stanul před starými dveřmi v jednom z nejvyšších pater Univerzity do kterého běžně ani nevkročíš spatřil si po jejich otevření hned několik pevných teleportů. Dveře k nim se sami otevřely a celá kulatá místnost byla velmi chladná a jediným zdrojem světla bylo několik magických levitujících koulí.

Najít Brumský teleport nebylo nic těžkého neboť se nacházel poblíž nejstudenějšího místa v místnosti. Světlana jej aktivovala a jakmile se rozzářily magické symboly otočila se. „Jestli jsi náhodou něco zapomněl. Máš poslední možnost se vrátit.“ usmála se a poté sáhla do brašny a vytáhla pírko, které nechala odteleportovat.
„Zdá se, že je bezpečný.“ konstatovala a počkala na tvoji odpověď. „Ale raději půjdu první.“

http://i.imgur.com/zwfq9Rh.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Globullus kývl a požádal tě abys jej následoval. „Přímo 'čistě' zaměřeného profesora na Mysticizmus tu bohužel nemáme. Většina z nás se věnuje této magii okrajově a nebo využívají jen některá kouzla, která pak předávají svým učňům na přednáškách.“ odmlčel se, „Telekinezi vás naučí snad každý zdejší profesor, protože je to jedno z nejužitečnějších kouzel a každý správný mág by ho měl ovládat.“ odmlčel se a dal si ruce za záda, „S teleportačními kouzli to bude horší.“ přiznal, „Arcimág vám soukromou přednášku nedá, profesor Arterius, který teleportaci vyučoval v rámci runové magie vám jak moc dobře víte také nepomůže… Profesorka Vici sem bude nově docházet jen některé dny, ale až od zítřka a myslím, že ona má stejně jako já dost napilno. Takže ta asi taktéž ne.“ zakroutil hlavou a promnul si zarostlou bradu. „Já mám svůj volný čas hodně nabitý a výuka teleportačních kouzel je složitá a vyžaduje čas.“ pokračoval v přemýšlení až do chvíle než jste vešli do kulaté místnosti plné dveří a schodiště vedoucího do dalšího patra s pokoji. „Už vím!“ pronesl s důrazem a zastavili jste u zamčeného pokoje. „Zkuste navštívit příbytek mágyně Elenye. Bydlí zde ve městě…“ a začal ti popisovat přesné místo jejího bydliště. „Je mladá… No… Eh… Mladší Altmerka zabývající se teleportačními kouzli a celkově magií na vyšší úrovni. Možná bude ovládat i ten mysticizmus, protože v minulosti chtěla k Císařským mágům a Corrientis u svých podřízených vyžaduje mistrné ovládání jak teleportace tak i mysticizmus.“ opět se odmlčel, „Doposud se Císařským mágem ve službách říše nestala. Třeba vás za menší poplatek přijme za dočasného učně.“ dodal a otevřel pomocí kouzla dveře od pokoje.

Arvenin pokoj ve kterém pobyla jednu noc a poté zmizela nesl známky její nedávné přítomnosti. Postel ve které spala byla jinak ustlaná než zbylé dvě a zůstaly u ní prázdné lahvičky. Jedna velmi malá a druhá větší. Byly prázdné, ale možná se ti ještě podaří určit podle vůně či zápachu o jaký lektvar šlo. Také sis všiml mísy a vědra, které bylo položené na židli. Mísa nesla stopy po barvivu a stejně tak trochu i voda ve vědru. Na pracovním stolku se nacházelo hned několik čistých papírů a převrhlí kalamář ze kterého vytekl inkoust na stůl. „Nevzpomínám si, že bych jí dával nějaké lektvary.“ poznamenal profesor při pohledu na lahvičky.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Zatím co jsi listoval v knize Serana i Mirabelle si sbalily několik vypůjčených knih a poté odešli z knihovny ve snaze tě nevyrušit ze čtení.

Kniha: Přízraky, Nemrtví od Gorlaje z Vysokoskalí - strana 10

Všechny tři kouzla obsahují i kouzelné formulky. Chybí však náčrty nebo nějaké informace o správném gestu, které by se mělo během vyvolávání kouzla použít.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Elf uchopil brk a připsal město do kterého měl dopis dorazit na obálku, poté očekávat platbu. Vyplatil jsi mu šedesát Septimů a Bosmer jen zakroutil hlavou. „Achjo…“ povzdech si, „Tahle provincie už několik let není součástí Říše. Septimy tu od vás příště nevezmu. Sežeňte si naši novou měnu. Teď udělám výjimku, ale naposled.“ dodal a oba dopisy hodil odnesl do proutěného koše s nápisem Cyrodiil.
→ Moje chyba. Zapomněl jsem, že sis nechal uložit pouze výplatu z legie. Předchozí finanční obnos sis nechal u sebe. Tudíž ti ještě něco málo zbylo.


Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 02.07.2016 21:25
 
scorpioncz
"Pokud nás to nerozdrtí, nebo nevyhodí uprostřed vulkánu, tak je to bezpečný." poznamenám a vkročím do teleportu ještě před Světlanou, protože můžu.Pokud vím tak jsem si nic nezapomněl, takže není co řešit, když mám meč apod. Mimochodem, můžu věnovat ty spisy golema nějaký magický knihovně?Zabíraj mi místo v inventáři.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Mnohokrát děkuji, příště už přijdu s těmi vašimi zlaťáky nebojte se." rozloučím se s úředníkem a půjdu se podívat po městě.
 
Leneren
Pousměji se na mého nového kamaráda "Temné bratrstvo předpokládám? Ah a mé jméno je Wakita, a titul hrabě mi zatím nepatří a kdo ví co by se mohlo udát. Takže nepředbíhejme dobu příteli!"
 
Sarako
,,Mohla si je obstarat i jinak." odvětím Globullovi, postupně přičichnu k oběma lahvičkám a pokračuji: ,,Arvena je skvělá špiónka, takže nejspíš změnila vzhled. Jen doufám, že jí nenapadlo, aby se pro mě nepokusila vrátit do císařského vězení." pak se podívám, jakou má voda v míse barvu.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 36.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
Předběhl jsi tetu a vešel do teleportu jako první. Průběh se nikterak nelišil od předchozích teleportací a probíhal ve stejném duchu. Akorát s přistáním to bylo trochu těžší. Teleport tě přinutil dopadnout na kolena. Světlana na tom byla podobně. Když pominula modrá záře spatřil jsi starou pavučinami pokrytou místnost plnou prachu a nepoužívaného nábytku. Světlana vyvolala magickou kouli, které osvětlila celou místnost.
„No… Tenhle teleport se používá asi hodně často.“ konstatovala a postavila se na nohy. Oprášila kolena od prachu a začala očima hledat dveře. „Nevím jestli jsem se už náhodou neptala. Ale byl jsi už někdy v Brumě?“

http://i.imgur.com/zwfq9Rh.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Nenapadá mě kde.“ zakroutil hlavou Globullus, „Přišla pozdě večer. Obchody už byly zavřené a zdejší obchod nebyl výjimkou.“ dodal zamyšleně a zjevně mu to ještě chvilku vrtalo v hlavě. Nakonec si s tím však přestal lámat hlavu a přesunul se k prázdným lahvičkám.

Menší lahvička ti připomíná vůni léčivého lektvaru. Globullus si rovněž přičichl a tvoji teorii potvrdil. Druhá o něco větší lahvička byla podle zápachu barvivem. Přesunul jsi se k míse a vědru. Částečně obarvená voda naznačuje, že Arvena si vzala tvoji radu k srdci. „Vypadá to, že měla na spěch. Nebo jí něco vyrušilo…“ poznamenal při pohledu na rozlitý inkoust. „Ale vypadá to, že nakonec nic nenapsala.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Zatím co jsi listoval v knize Serana i Mirabelle si sbalily několik vypůjčených knih a poté odešli z knihovny ve snaze tě nevyrušit ze čtení.

Kniha: Přízraky, Nemrtví od Gorlaje z Vysokoskalí - strana 10

Všechny tři kouzla obsahují i kouzelné formulky. Chybí však náčrty nebo nějaké informace o správném gestu, které by se mělo během vyvolávání kouzla použít.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Rozloučil jsi se s úředníkem a opustil administrativní budovu. Tvé kroky jako první směřovali k tržišti na němž vystavovali zdejší obchodníci své zboží nejrůznějších druhů. Bylo zde i několik cizinců dokonce i z Hammerfellu, který je stále ještě okupován Aldmerským spolkem. Každý vyvolával jiné ceny a všelijak se snažili na vábit kupující ke svému stánku. Redguardi byli dokonce ochotni o cenách smlouvat.

Do oka ti však padla Bosmerská důstojnice (graf. vzhled - zde), která postávala u jednoho Redguardského obchodníka a prohlížela si koberec a následně poté i jednu zlatou zdobenou lampu. Za ruku držela šestiletého chlapce, který v ruce svíral vyřezanou postavičku připomínající Thalmorského válečníka.
„Kolik stojí tahle lampa?“ optala se nakonec.
„Tři sta zlatých… Ale ctihodná paní je kouzelná. Proto tak vysoká cena.“ odpověděl jí obchodník s úsměvem. A Bosmerka mu rovněž odpověděla úsměvem čímž dala najevo, že mu příliš nevěří. „Ale opravdu! Ctihodná paní opravdu je kouzelná. Svému majiteli dokáže vyplnit jeho nejtajnější přání. Stačí jen přijít jak dát tyto přání správně najevo.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Leneren
„Správný předpoklad.“ kývl hlavou muž. „Vicent Valtieri…“ přistoupil k tobě muž a natáhl ruku potřesení. „Neměl by jste otálet mladý hrabě. Vaši muži už vyčkávají na signál. Stačí jen váš souhlas a titul hraběte bude váš bez zbytečného krveprolití. Rozhodnutí je jen na vás.“


Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 02.07.2016 23:02
 
scorpioncz
"Jo, pokud přistání vždycky vypadá takhle, tak si určitě mágové raději najmou povoz." krátce se zasměju a zvednu se ze země. "Mimochodem, jo byl jsem tady ... ale to už je strašná doba, skoro si na to ani nevzpomínám." Odpovím krátce na otázku o Brumě a vyrazím vstříc nějakým dveřím. "Snad tu vůbec někdo žije!"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"Jak nějakej idiot mohl zničit takovou knihu?" pronesu tiše a smutně vydechnu, "Fajn.. tak si zkusím o nich něco přečíst..." nalistuji stránky na část "nižší a vyšší nemrtví".
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Asi si na univerzitní knihovně vypůjčím knihu pojednávající o kouzlu telekineze a pustím se do samostudia, než profesorka Silverwoodová skončí s přednáškou. Jsem sice načichlý stokami a vězením, ale koupel asi budu muset odložit, než se zbavím toho okovu. Děkuji za všechno, profesore." po těchto slovech vyjdu z pokoje, ale ve dveřích se opět otočím ke Globullovi a zeptám se: ,,Do univerzitní knihovny se jde kudy?" počkám na jeho odpověď a vyrazím ke knihovně. Cestou sáhnu do torny a přečtu si zakrvácený dopis khajitského pašeráka. V knihovně se pak podívám po knize s kouzlem telekineze.
Upravil/a Sarako dne 03.07.2016 00:16
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Leneren
Opět se na něj široce usměji, doslova se budu zubit od ucha k uchu. "Příteli, bratrstvo bude vítané, jakmile usednu na trůn buď já či můj zástupce. Každopádně ač je vaše nabídka pomoci vítaná. Jakpak by jste toho docílili, mohu-li se zeptat?"
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist