Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 4 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Sarako
Půjdu za mladou válečnicí a pronesu: ,,Potřebuji nutně mluvit s profesorkou Silverwoodovou, mám u ní schovaný jeden speciální kámen duší."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Mno.. zatím jsme se spolu moc nebavili, příliš nechápe moje chování, teda aspoň mi to tak přišlo."
 
Aurelius
→ Tah 31.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
Po rozloučení jsi opustil chodbu a zamířil do hlavního sálu chrámu. Prošel jím a přitom hleděl na mrtvé válečníky. Všichni měli totožné zbroje a nikdo z nich neměl žádnou brašnu či snad něco v čem by se mohlo nacházet něco drahé nebo nějaká písemnost. Práce bude mít kněžka dost. Krom mrtvých těl se bude muset zbavit škod od ohně.

Jen co jsi vyšel před chrám spatřil jsi dav nespokojených místních jak postávají u posledního přeživšího válečníka. Zbylí dva již leželi v kaluži krvi a nejevili známky života. Ten poslední se snažil ještě vousatého Norda přesvědčit ale bezvýsledně. Válečníkům život byl ukončen prudkým seknutím a následným padnutím těla k zemi. „Našeho boha nám nikdo nevezme!“ zvolal hlasitě a dav ho podpořil. „Beztámhlec toho může by to nebylo tak snadné! Dosáhnout dnešního malého vítězství!“ pozvedl vítězně zbraň směrem k tobě a dav se na tebe pootočil. Po Thalmorském veliteli nejsou žádné stopy.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Bosmerka tvé slova nijak neokomentovala ani nevíš zdali se pousmála či jak se zatvářila neboť její tvář byla kryta kápí, kterou si zrovna poupravila tak, aby jí po vjezdu do vesnice nebylo poznat. Po několika minutách jste se přiblížili natolik, že jsi byl schopen rozeznat kamenné hradby a jakousi tyčící se stavbu za nimi.

„Thalmor zjevně posílil vliv.“ ozvala se tiše Carwen a rukou ukázala na vlajky visící nad branou. „To nevěstí nic dobrého…“ povzdechla si. Kamennou branou jenž střežila dvojice zlatavých válečníků jste projeli bez kontroly a jakmile se tak stalo spatřil jsi kamenné domky vystavěné ve stylu zdejší kultury. „Tohle město vybudovali na ruinách starého Ayleidského města.“ promluvila v momentě kdy jsi seskakoval z koně, aby si jej mohl ustájit. Uvázal jsi koně a poté se rozhlédl kolem sebe.

Spatřil jsi celkem devět budov. Z toho dvě budovy bez pochyby náleželi místním cechům. Zatím co budova a pozemek cechu válečníků vypadal udržovaně a taktéž z něj vycházelo mnoho zvuků boje a pokřiků trenéru, budova cechu mágů působila poněkud zašle. Cestou ke stájím jste také míjeli tržiště a kovárnu ze které se ozývalo bušení kladiva. Poslední velká budova byla vyzdobená vlajkami Thalmoru a u vstupních dveřích postávala čtveřice plně oděných zlatavých válečníků.

„Já se jim tu moc vystavovat nebudu.“ šeptla tiše Carwen, „Navrhuji nejprve navštívit můj kontakt a pak se tu klidně budeš moct rozhlédnout zatím co já s ním budu řešit ještě nějaké detaily. Souhlas?“ optala se tě poté a pohlédla směrem k obytné části vesnice.

http://i.imgur.com/SkhYKiS.png
V toulci postavy se nachází 21 elfských šípů a 1 stříbrný šíp.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„S profesorkou Silverwoodovou?“ zopakovala mladá válečnice a krátce se zamyslela, „Myslím, že teď zrovna bude mít nějakou přednášku, ale raději si to ověřte na rozpisu u sborovny. Jestli jí nemá tak bude ve svém kabinetu ve sklepení.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
„Fajn. Tím byste nám ušetřil hodně času.“ kývl hlavou na tvé rozhodnutí „Všechny tři kouzla jste splnil, takže máte stejně jako několik dalších před vámi volno. Mějte se.“ rozloučil se s tebou poté a jakmile jsi sešel schodiště poslal jsi dalšího novice, kterým nebyl nikdo jiný než Eris.

Jakmile jsi vešel do Velkého sálu, vyšel schodiště a stanul před dveřmi kabinetu profesora Globulla spatřil jsi připevněný kus papíru na jeho dveřích, který obsahoval:


Jsem na hospitaci. Naleznete mne na přednášce o Historii Tamrielu (9:00 - 10:15)


Chodbou zrovna prošel profesor Belius Arterius směřující ke svému kabinetu v doprovodu světlovlasé mágyně. Cestou hledal ve svém společenském oděvu klíče.


Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 26.06.2016 20:29
 
scorpioncz
Kývnu jim na pozdrav, ale ještě dodám. "Jen na sebe všichni dávejte pozor, snad jsem jim zabránil aby měli vaše jména, ale určitě se nevzdají! Raději na sebe moc neupozorňujte ... zvažte má slova. Jinak ale díky za podporu! A doufám že chytnete toho generála, ten opravdu vypadal jako velká (*cenzura*)!" a budu pokračovat dál.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"Když dovolíte, mistře..." pronesu a vmžiku vyčaruji v rukách kouzlo "Odemykání zámku" a pustím jej do kabinetních dveří. Až se dveře otevřou, ukloním se mu.

Jistě bude mít nějakou otázku nebo bude chtít se mnou nějak mluvit, tak si ho poslechnu a případně mu odpovím (v dalším tahu). Po konverzaci odejdu do knihovny.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Killiaden09
"To víte .. občas si člověk musí připomenout základy ne ?" prohodím s úsměvem. Když si prohlédnu zbylé knihy pouze se poškrábu na bradě a vrátím se ke svým věcem a připravým je na cestu.
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Sarako
,,Děkuji, nechť ti to Stendarr oplatí." pronesu s dobrosrdečným úsměvem a půjdu se podívat na rozpis přednášek. Pokud profesorka Silverwoodová nebude zrovna přednášet, půjdu k jejímu kabinetu, zaťukám na dveře a počkám, až budu moci vstoupit.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Potřebuji akorát sehnat ten kámen duší a poslat pár dopisů, nic víc, takže se tu nemusíme vůbec zdržovat." odpovím a budu následovat Carwen za jejím kontaktem.
 
Aurelius
→ Tah 32.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
Dav ti hlasitě poděkoval a poté si hleděl opět vousatého Norda, který k nim znovu začal promlouvat. Po legionářích, kteří by situaci vyrazili nějak řešit nebylo ani památky. Když jsi přešel most spatřil jsi skupinku dělníků opravujících most pod dozorem mladé válečnice (graf. vzhled - zde). Než se ti povedlo dokráčet až ke dveřím do Univerzity spatřil jsi poslední zbytky noviců vracejících se z venkovní přednášky v čele s mužem, kterého jsi již několikrát v minulosti potkal. Jedná se o Valindora Benocha v Hrozbě I. to byl právě on kdo ti dal lektvar, který tě zbavil nepříjemného vedlejšího účinku Lauranina kouzla a v Hrozbě II. jsi ho potkal v momentě kdy tě napadl vlkodlak při návštěvě Morrowindu. Na jeho přednášce si v žádném ze svých tahů nebyl. Momentálně ani nepatří mezi zdejší profesorský sbor. V Hrozbě I. vyučoval na Univerzitě až do chvíle než upřem první Arcimág (Seleth), poté odešel a na Univerzitě zůstala pouze jeho sestra Selena, která učila až do svého zranění během obléhání města. Jakmile přišel blíže spatřil jsi jeho tvář. Od vašeho posledního shledání vypadá staře. Jakoby zničeho nic přeskočil mnoho let a zestárl. (graf. vzhled - zde)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
Bosmerka kývla hlavou a vedla tě dlážděnou cestou až k obytné části malé vesnice. Sem tam na vás některý ze zdejších koukl a chvilku si vás prohlížel, ale nakonec se vždy vrátil zpět ke své činnosti a stejně tak to dělali i zdejší stráže. Carwenino kápě je očividně vůbec neznepokojovalo.

Tvé nohy se zastavili až u starého neudržovaného domu, který kazil na první pohled krásnou malou obytnou čtvrť. Carwen se ohlédla za sebe a jakmile si byla jista, že vás nikdo nesleduje zaklepala přerušovaně na dveře. Když se ozvalo cvaknutí známku pokynula ti, abys vešel. Jakmile se tak stalo zabouchla za vámi dveře a rozhlédla se po malé obdélníkové místnosti vybavené do vzhledu domácích obchodu. Na pultu se nacházelo několik ampulek a usušených bylinek, knih a mnoho dalšího smíšeného zboží. Zdi byly zdobeny podivnými až ne příliš logickými obrazy, které jsi neviděl ani v Cyrodiilu.

„Hah! Kdopak nás to poctil svojí návštěvou!“ ozvalo se náhle a z vedlejší místnosti jejíž vstup byl zakryt karmínovým přehozem. „Copak přivádí naši udatnou Bosmerku do našeho krámku?“ pokračoval hlas a jakmile se nadzvedl přehoz spatřil jsi starého vousy i vlasy zarostlého Bosmerka oblečeného do otrhaného oděvu. (graf. vzhled - zde)
„Ehm… Že by naše dohoda?“ ozvala se Carwen trochu nejistě.
„Dohoda? Jaká dohoda?! Ty o nějaké dohodě víš?!“ zvolal Bosmer a začal se ohlížet kolem sebe jakoby hledal někoho dalšího. „Cože říkáš? Že to není Belwen?!“ křikl znova a ustálil svůj zrak směrem k tobě. Ústa se mu chvěli a nastala chvilka ticha, kterou přerušilo až proběhnutí krysy kolem tvé nohy.
„Ne. Já -“ chtěla se ujmout slova Bosmerka, ale muž byl rychlejší. Krysa vylezla na jeho rameno a muž si jí svými temnýma očima prohlédl.
„Co říkáš?“ šeptl, „To je ta druhá?!“ zvolal opět na hlas a prudce přesunul své oči k vám, „Jak to, že jsi mi to neřekla dříve! Proč?! Teď vypadám jako idiot!“ povzdechl si muž. „Ah! Ale jsem to ale nezdvořák. Carwen…“ vykročil k vám kulhavou chůzí, „Omlouvám se za celé tohle nedorozumění.“ začal se omlouvat klidným hlasem tónu, který vzápětí změnil na nahněvaný „Je to všechno tvá vina!“ prudce švihl prstem levé ruky směrem ke svému ramenu na němž posedávala krysa.
„Máme trošku naspěch.“
„O! Nivrel! Vůbec jsem si tě nevšiml…“ promluvil k tobě náhle Bosmer jakoby zcela ignoroval to co mu řekla právě řekla Carwen, „Vůbec jsi se nezměnila. Stále jsi zamlklá.“ dodal a otočil se zpět na myš, „Co říkáš? Opravdu?“ nevěřícně koukl na tebe, „To se mi nezdá.“ otočil se ke kryse, „Asi trochu přibrala.“
Carwen si hlasitě odkašlala čímž přerušila Bosmerovu konverzaci se svým mazlíčkem, „Mohli bychom se prosím věnovat tomu proč jsme sem přišli.“
„Jistě… Jistě! SAMOZŘEJMĚ!“ křikl náhle a otočil sebou tak prudce, že se málem krysa neudržela na jeho rameni. „Běž to připravit!“ rozkázal jí poté a sám pomalou kulhavou chůzí zamířil k pultu. Carwen si jen hlasitě povzdechla a následovala jej.

„Tu! Tu to je!“ zvolal hlasitě jakmile před vás položil menší dřevěnou bednu, odkryl její víko a vytáhl dvojici srolovaných map, trojici svitků a menší krabičku, kterou ihned podal Carwen, poté vytáhl zelenou skleněnou baňku, která byla pečlivě zadělaná. „To je vše?!“ zvolal ke kryse, „Však jsem ti říkal, že máš připravit VŠE!“ rozohnil se opět muž a krysa jen po jeho úderu do stolu poskočila. Bosmer se nahněvaně otočil a vytál s námahou dřevěnou truhlu, kterou měl schovanou pod pultem. Ihned jí otevřel a začal přehrabovat. Carwen si mezitím prohlížela vše co jí měl dotyčný sehnat. Nejprve uchopila obě srolované mapy a připevnila se ke své brašně tak, aby jí nevypadly. Následně opatrně zabalila skleněnou baňku a rovněž jí schovala do své brašny společně se svitky. Nejdéle si prohlížela krabičku, kterou nakonec otevřela a vytáhla zní malý prstýnek zlatavé barvy se smaragdovým kamenem.
„KDE TO JE?!“ rozčiloval se Bosmer zatím co jeho mazlíček hleděl na tebe, „Tohle jsem nechtěl!“ a zahodil za své záda seschlou hlavu nějakého jiného bosmera. Carwen jeho chování nevěnovala pozornost a hleděla si svého. Odklopila smaragd a spatřila pod ním menší ostrý zlatavý bodák, který by nikdy nebyl schopen způsobit smrtelné zranění nýbrž jen drobné škrábnutí. „Tohle bude pro tebe.“ řekla a zaklopila kamen zpět, „Ale dostaneš to až na večerní akci. Nechci riskovat, že to někde ztratíš.“
„CHACHÁ!“ přihlásil se opět muž a vytáhl skleněnou baňku a položil jí na víko krabice. „Hlavně opatrně! Stačí drobný otřes...“ udělal dramatickou pauzu „A BUM!“ udeřil pěstí do stolu tak, že krysa strachy nadskočila a víko od krabice sjelo a spolu sním letěla i baňka. Carwen jí ihned chytla. „Hihi…“ zašklebil se Bosmer a tleskl rukami, „Spokojeni?“
„Eh… Ano. Ale tohle…“ volnou rukou ukázala na baňku, „Si raději vezmu celé a budu to držet v ruce.“ muž se jen spokojeně koukl a podíval se směrem k tobě. „A ty Nivrel? Přeješ si něco speciálního?“ zeptal se, krysa po jeho slovech začala protestovat, ale elf jí pozornost nevěnoval.

http://i.imgur.com/SkhYKiS.png
V toulci postavy se nachází 21 elfských šípů a 1 stříbrný šíp.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Vešel jsi dovnitř Univerzity a vyhledal rozpis. Netrvalo ti to dlouho, protože jeden se nacházel v prvním patře přímo u sborovny. Podle rozpisu by měla být profesorka Silverwoodová na přednášce.

Celý rozpis přednášek

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S a Killiedan

Killiedan

Adrian_S


Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 28.06.2016 23:11
 
Adrian_S
Když zaleze profesor Belius "mlčky" do kabinetu, otočím se a zamířím do knihovny.. však si udělám menší úšklebek.. jako bych se snažil zadržet smích, protože mi to v té chvíli přišlo velmi vtipné..

Až vstoupím do knihovny, podivím se nad přítomností mistryně Mirabelle, "Přeji ještě jednou dobrý den, mistryně." ukloním se a pomalým krokem přistoupím k ní, "Myslel jsem, že máte zrovna nyní přednášku..." usměji se a jen pár sáhů budu od ní postávat. Až mi odpoví, spustím, "Vidím, že máte napilno. Nebudu vás rušit, ale jen se chci zeptat, zda byste mě neodkázala na sekci knih magie Obnovy."

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
scorpioncz
"Zdravím pane profesore." krátce pozdravím a naznačím úklonu. Pokud nechce nic on mě, což nepředpokládám, tak prostě vejdu dovnitř a půjdu rovnou do Velké síně za Světlanou, která na mě už čeká. Budu doufat že nebude naštvaná ... protože jen co zjistím kolik je hodin, tak mi dojde že jdu pozdě.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Zastavím první osobu, kterou potkám se slovy: ,,Máte chvíli času? Potřeboval bych vědět, kdo má po Arteriově včerejším zmizení na starost chod univerzity a kde toho dotyčného najdu." a potom za tím dotyčným vyrazím.
Upravil/a Sarako dne 28.06.2016 22:58
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Ehm..." odkašlu si a pokusím se naladit hlas co nejblíže podobný Nivrel nebo aspoň nějaký, aby zněl trochu žensky. "Potřebovala bych nějaké kameny duší, co největší pokud možno."
 
Aurelius
→ Tah 33.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Dobrý den.“ kývl na pozdrav profesor a zároveň s tebou vešel do Velkého sálu. Zatím co jeho kroky vedli do vyšších pater, tvoje oči se snažili najít Světlanu mezi sochami zdejších arcimágů, ale bezvýsledně. Po Světlaně byla ani památka. Krom noviců vracejících se z venkovní přednášky se uvnitř sálu nikdo jiný nenachází.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Největší?“ podivil se muž a Carwen si jen zakrývala ústa, aby nebylo vidět jak se tiše směje tvému komickému vystoupení. „Máš nějaký chraplavý hlas Nivrel…“ mumlal muž zatím co hledal v přihrádkách u pultu kámen duší. Krysa na něj hleděla a při vhodné příležitosti mu vylezla na rameno. „Co říkáš?“ vedl opět rozhovor se svým mazlíčkem a přitom skládal na pult jeden kámen duší za druhým různě velké až nakonec položil na pult i ten největší. „Však je to Nivrel! Co furt zatraceně máš! Zalez do nory a neotravuj!“ rozčiloval se muž a udeřil pěstí do pultu. „Snad jí ještě poznám, ne?!“ myš ze sebe opět vydala několik nesouhlasných tónů a nakonec své snažení vzdala. „Tak který?“ zeptal se s úsměvem a veškerý vztek z něj byl rázem pryč.

http://i.imgur.com/SkhYKiS.png
V toulci postavy se nachází 21 elfských šípů a 1 stříbrný šíp.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Trvalo notnou chvilku než se někdo objevil na chodbě. Novic rychlou chůzí směřoval k ubikacím, ale když si ho zastavil a položil mu otázku ochotně ti odpověděl „Arcimág. Včera se vrátil… Ale za tím nechoďte pokud to není extrémně nutný. Raději běžte na profesorem Globullem, který je zástupcem. Právě teď je na hospitaci v téhle učebně.“ prstem ukázal na učebnu ze které před chvilku vyšel.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S a Killiedan

Killiedan

Adrian_S


Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 30.06.2016 22:36
 
scorpioncz
Přejdu k novicům a optám se jich jestli neviděli náhodou Světlanu, přičemž jí detailně popíši aby mi mohli zcela jistě říct ano, či ne.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Adrian_S
"Víte, mistryně, rád bych se připravil na dnešní den... a kromě toho, že za několik hodin půjdeme do města léčit nemocné, jak jsme se včera domluvili, mi bylo nabídnuta pomoc mistru Arteriovi a... Valindorovi s.. nemrtvými. Jenže neznám žádné "odhánějící" kouzlo." podívám se jí do tváře, "Kdyby tu byla taková kniha, rozhodně bych se to naučil sám. Vím, že vás mohu požádat o pomoc, ale jsem si jistý, že to není nyní vhodné..."
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
Poděkuji novicovi slovy: ,,Nechť ti to Stendarr oplatí." a vydám se za Globullem.
Až dorazím do učebny, počkám až novicové odejdou (popřípadě naznačím, že si chci promluvit s Globullem osamotě), potom přijdu za Globullem a pronesu: ,,Velice se omlouvám, jestli jdu nevhod, ale musím zde vyřídit několik neodkladných záležitostí." podívám se na Globulla tak, aby si mohl prohlédnout mou tvář pod kápí a pokračuji: ,,Jelikož už jsme se viděli včera při Bothielině výslechu, tak doufám, že se nemusím představovat znovu. Jsem tu kvůli mé dunmerské společnici, která měla dnes v noci žádat o úkryt a přijetí ke studiu na této univerzitě, shodou okolností hned po té, co jsem jí dostal ven z císařského vězení. Jestli o ní máte jako zástupce arcimága nějaké zprávy, budu vděčný za jakoukoliv informaci. Po celém městě už po ní vyhlásili pátrání a já o ní mám starost. To, že mám u profesorky Silverwoodové schovaný kámen s částí Bothieliny duše a to, že mám na noze nějaký kouzelný okov od Corrientise, co mě oslabuje, považuji v tuto chvíli za druhořadé. Musím vědět jestli je Arvena v pořádku."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Ukážu na největší kámen a hodím na Carwen tázavý pohled, abych věděl zda jsem zvolil dobře.
 
Leneren
Půjdu do pokoje a rychle se převléknu do nečeho méně nápadnějšího. Potom vylezu a půjdu pro Fjora a zbytek jeho družiny
 
Killiaden09
Náznakem pozdravím příchozího novice, zapíši půjčené knihy a vyjdu ven z university
I dig
You dig
We dig
He dig
She dig
They dig

Now ... it's not very beatiful poem ... But it's quite deep...
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist