Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
scorpioncz
"Ale vůbec. Zrovna večeříme, přidáte se?" Uvedu otázku, na kterou v podstatě nebudu chtít odpověď. Zamknu za ním a pozvednu ruku směrem k jídelně, aby mne následoval, načež sám vyrazím. Když dojdu do jídelny tak arcimága představím: "Arcimág Valindor Benoch. Možná má zprávy o Lyře Scipio." Pokynu, aby se arcimág usadil na volné místo a sám si sednu zpět na své, poslouchaje, co má arcimág na srdci a popíjeje víno, které taktéže arcimágovi nabídnu.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Se slovy: ,,Rytíř Bílý Guar. Jsem zde na přání vaší hraběnky. Už jsem dorazily ty vozy s potravinami a výzbrojí z Chorrolu?" ukáži strážím dekret podepsaný Brumskou hraběnkou a vyčkám, jak budou reagovat.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
"Odvážný návrh... pokud by nás nečekalo příliš mnoho překážek mohlo by to ale jaksi urychlit naše plány a vyhnout se možnému zpoždění. Za zmínku důstojníkovi by to mohlo stát," odpovím Zeniře a popřemýšlím nad jejím návrhem ohledně přímé konfrontace u úředníka doma po cestě zpět.
 
Aurelius
→ Tah 1025

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Střídali jsme před necelou půlhodinou. Jestli nějaké vozy přijely tak při hlídce našich předchůdců.“ oznámil ti jeden ze zbrojnošů, „Nic není třeba.“ zakroutil hlavou následně, když ses hodlal prokázat, „Jste sám. Pustíme vás do města i bez lejstra.“ dodal a pokynul ti ať klidně pokračuješ bradou hlouběji do města.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
Opustil jsi kasárny a navrátil se pomalu zpět k hradu, prošel branou na nádvoří a vešel dveřmi do sídla. Prošel podlouhlým sálem až do trůnního. Belia jsi v něm, ale nezastihl. Pouze dvojici služebných, které poklízely po sálu a též zalívaly květiny, které měly celou místnost více ozdobit. Odkázaly tě do vedlejší místnosti (hodovní místnosti, kde včera probíhala svatební hostina a též zábava).

Když si vešel spatřil si připravený podlouhlý stůl na němž bylo nastrojeno prostření včetně talířů, příborů a sklenic. Jakoby se chystala nějaká velkolepá večeře. Belius seděl v čele v křesle určeném vládci, vedlejší křeslo bylo volné. Chocholka seděl vedle něj na židli, lokty měl opřené a ruce si mnul před tváří. Přitom sledoval Belia, který hleděl do spisů, které mu argonian nejspíš předal.

„To je...“ nadechl se Belius jakoby neměl slov, „To je skutečně zajímavé.“ konstatoval se zatajeným dechem, „Jak dlouho si to promýšlel?“ zeptal se následně, když zvedl hlavu a podíval se na Chocholku.
„Celou včerejší noc a dneska jsem to v průběhu dne házel na papír.“ oznámil mu Chocholka.
„No jak jde o něco takového... tak seš machr no.“ uznal Belius a zalistoval na další stránky, „Kde to chceš postavit?“ zeptal se.
„Na tom rozcestí. Jak je tam ta polorozpadlá barabizna. Informoval jsem se... a prý je to prodejné. Když to koupíme jako Chorrol vyděláme na tom.“
„Jako tady?“ vykulil oči Belius.
„Však to máš tady napsaný, místo: Chorrol.“ naklonil se k němu a něco mu ukázal v listinách.
„Aha...“ vydal ze sebe a přelistoval, „Já ti nevím.... ty vole... to je takový víš co.“ mnul si bradu Belius, „Přijít s tím ještě před tím než jsem se oženil tak bych potom skočil jak malej kluk, ale teď je to komplikovaný.“
„Není to komplikovaný. Když bude zřizovatelem Chorrol naplní se mu pokladna mincemi jedna báseň. Tady nejde o to co na to řeknou ostatní. Tady jde o to, že to bude efektivní a Septimy v pokladně se budou hodit. To je platidlo, které má moc. Pověst je krásná věc, ale bez peněž a moci je ti stejně k ničemu.“ nesouhlasil Chocholka.
„Přeci nemůžeme hned druhý den na zasedání rady hlasovat o tom jestli Chorrol koupí nebo nekoupí nějakou rozpadající se chajdu na rozcestí... kterou vzápětí přetvoříme v Chorrolský nevěstinec.“ nesouhlasil Belius, „Víš co by tomu řekli sousedi?“
„Co by řekli? Nic. Přišli by se podívat, protože doma nic takového nemají.“ zakroutil hlavou s povzdechem Chocholka a převzal od Belia zpracované materiály, zaklapl je a položil na stůl. „Elbert proti nebyl. Líbilo se mu to.“ zabubnoval prsty o stůl a přitom nenápadně mrkl po Beliovi.
„On s tím souhlasil?“ zpozorněl Belius.
„Ano. Šel jsem prve za ním, protože jsem chtěl mít jistotu, že to někde nenarazí. Nečekal jsem, že s tím zrovna ty budeš mít nějaký problém. Elbert mi na to prostě řekl: 'Pokud to zaplní pokladnici. Pak máš moji podporu Chocholko.'.“ otočil se Chocholka k Beliovi, který na něj nevěřícně hleděl „Taky jsem to nečekal.“ přiznal, „Ještě jsem si říkal jestli jsi mu něco nehodil do čaje. Furt ho usrkával.“
„Ještě nehodil.“ zakroutil hlavou Belius, „Nebyla ještě vhodná příležitost a čas. Leda by to byla Adrianna.“
„Tak to je opravdu děsivé.“ usmál se pobaveně Chocholka, „Elbert je ochotný otevřít bordel a Belius naopak ne. V životě by mě nenapadlo, že se takového paradoxu dožiju.“

„Ha! Aedan!“ zvolal na tebe Belius, když si tě konečně všiml, „Konečně. Pojď sem a vysvětli tady Chocholínovi, že otevřít bordel takhle brzo po usednutí do člena hrabství je blbost a něco takového nebudeme podporovat.“
„Není to blbost. Ale dobře promyšlený kalkul. Víš kolik mincí nám to přisype do pokladny? Takové lukrativní místo rovnou u rozcestí. Z toho kápne kšeft, že si budeš moct nechat vyzlatit celou ložnici.“ nesouhlasil Chocholka, „Jen si to představ Aedane.“
Belius jen mávl rukou.
„Jasně. Ještě by ta barabizna šla předělat na klasický hostinec, ale z toho ti tolik prostě nekápne. To tolik nepotáhne. “ dodal ještě Chocholka a napjatě očekával tvoji reakce. Pro jistotu ještě posunul své desky a plánky a nákresy blíže k tobě, abys měl možnost si je prohlédnout a seznámit se s nimi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
Benoch se nejspíš nehodlal zdržet, ale nedal jsi mu na výběr a tak musel setrvat. Když si za ním zamkl následoval tě mlčky do vedlejší místnosti kde byl již usazený zbytek tvé rodiny. Serana s Lauranou se zatvářily velmi překvapeně a vyměnily si mezi sebou pohledy. Scipio vstal, aby arcimágovi podal ruku a přivítal ho. Obdobně reagoval i Flavius.

„Zdravím vás.“ pozdravil Benoch, když si potřásl s oběma muži, ženy se ke kontaktnímu přivítání nehrnuly a pouze Benocha pozdravily. „Nezdržím vás dlouho.“ ujistil vás, když mu Scipio pokynul, aby se posadil na volné místo. Flavius mezitím zaplul vedle Serany. „Nerad bych naboural vaši rodinnou idylku, ale v podstatě jsem přišel kvůli Lyře jak již zmínil Škorpias.“ pokynul směrem k tobě a chytl se rukama o opěradlo připravené židle, ale neposadil se.
„Doufám, že nenesete špatné zprávy?“ zhrozil se Scipio a ztěžka usedl do své židle.
„Ne. Nebojte. Nenesu špatné zprávy.“ ujistil Benoch, „Lyra je v mimo ohrožení života. Udělali jsme co bylo v našich silách a snížili v jejím těle lektvarovou nálož a upravili celou její léčbu. Trpí poměrně specifickou nemocí, která vyžaduje velmi specifickou léčbu. Ale asi bych nezabíhal do podrobností, když zrovna jíte.“ pousmál se.
„Děkuji. Konečně nějaké dobré zprávy.“ oddechl si Scipio, „Ráno mi bylo sice tvrzeno něco podobného, ale vy jste přece jen odborník a věřím vám, že se nepletete.“
„Ostatně zítra ji uvidí i Serana. Takže budeme o další odborný názor navíc.“ namítl Benoch.
„Posaďte se arcimágu. Flavie nalij arcimágovi trochu vína.“ vybídl Scipio, Benoch nakonec židli přijal a posadil se. Předtím si, ale sundal černý plášť a přehodil ho přes židli. Nyní se tak naskytl pohled na jeho roucho mága obnovy, značky na něm znázorňovaly, že se jedná o velmistra této magie.

Flavius ochotně nalil do prázdné skleničky víno.
„Děkuji.“ poděkoval Benoch, „Je tu, ale ještě jedna nemilá záležitost. Potřebuji s vámi probrat událost ke které došlo na Univerzitě před několika hodinami.“ obrátil se k tobě, „Lyra zažila kolaps se kterým si nevěděly novicky rady a profesor Lex, který měl dozorovat v té době na ošetřovně nebyl přítomen. Dokonce byl ani na Univerzitě, ale kdesi v Bělozlaté věži kde snad asistoval Císařským mágům.“ zakroutil hlavou s nepochopením pro Lexův čin. Znovu se obrátil na tebe, „Vy jste s ním ráno mluvil, víte jakým způsobem jednal a přistupoval k Lyře jako nemocné. Také se ke mně dostalo, že si příliš nerozuměl s novickami, které měl od Sarricové přiřazené. Přijde vám, že kolega Lex pochybil?“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
„Ale je to nesmírně riskantní. Pokud by nás přitom někdo chytl mohlo by to vyvolat rozsáhlé diplomatické rozepře.“ konstatovala khajiitka zatímco jste se vraceli ulicemi města zpět k vyslanectví Thalmoru. Zavládlo mezi vámi ticho. Ke kroku vás přinutilo i zhoršující se počasí, kdy se silně rozpršelo a začalo hřmět.

Na dvoře sídla Thalmoru nebyl nikdo kdo nemusel. Válečníci na stráži byli zalezlí, aby na ně nepršelo a dveře do budovy byly zavřené. V oknech se svítilo.

„Nahlaste to.“ vybídla tě následně, „Jste ve vyšší hodnosti a je to vaše povinnost.“

(vzhledem k tomu, že jsi delší dobu nehrál a ostatní hráči ve tvém okolí ovlivňují děj došlo k časovému posunu, nyní se již pomalu blížíš k večerním hodinám)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
,,Děkuji zbrojnoši. Vašeho velitele předpokládám najdu v hradu, nebo kde?" prohodím k jednomu ze zbrojnošů, zatímco se budu, jestli mi do oka nepadne nějaký laciný hostinec (takový ten s cenou pět až deset septimů za pokoj) nebo nějaká levná noclehárna.
Upravil/a Sarako dne 10.08.2021 23:50
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"No ... nechci na někoho házet špínu ... to jistě chápete ... ale za daných okolností to bylo opravdu zbrklé. Myslím, že všechno záleží na tom, proč musel jít asistovat mimo univerzitu. Pokud se jednalo o opravdu nutnou a neodkladnou záležitost, tak by se to možná dalo pochopit. Třeba byl nutný jeho zásah a tak za sebe ani nestihl náhradu sjednat. Pokud tam ale šel lelkovat, tak to bylo nezodpovědné a zavrženíhodné. Sám jsem u toho incidentu byl a naštěstí byli přítomni i nějací mágové obnovy. Každopádně bylo nezodpovědné se ztratit a nenechat na ošetřovně jediného schopného mága. Alespoň že novicky měli dost rozumu a neváhaly vyhledat pomoc. Lexovo jednání k nim se poté mohlo dít kvůli tomu, že se třeba špatně vyspal ... každý máme takové dny ... no prostě a jednoduše to asi závisí na důvodu Lexovi návštěvy mimo univerzitu." Odpovím zamyšleně arcimágovi.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Na pár hodin si odjedu z města a už stavíte bordel." Usměju se. "Mně je to celkem jedno, pokud to bude znamenat to, že si naše stráž bude moci dovolit lepší výzbroj, ať se z Chocholky stane třeba bordelmamá." Usměju se a vyjádřím nepřímou podporu jeho návrhu.

"Ale půlka města a okolí bude potřebovat renovaci a nevím, jestli byste měli zrovna bordel stavět jako první.... Jestli to nevysílá dost divný signál o místním vládci." Znovu se ušklíbnu a pak už přejdu na seriózní notu.

"Prý mě tady hledala Carwen a máš pro mě nějaký vzkaz Belie, mimochodem upíra jsme úspěšně zneškodnili, i když se ukázalo, že to byl nejspíše nějaký jeho bratránek a Vincent už nám upláchl kdovíkam. Každopádně jsme vyčistili jeden starý lom, v kterém by se mohla obnovit těžba, to by taky přililo nějaký ten zlaťák, co říkáš Chocholko?"
 
SuperHunter
"Uvidíme co na to řekne důsotjník Stormio," odpovím kahjitce po jejím zdůraznění možných rizik. Pokud to můj současný oděv umožňuje, přehodím si přes hlavu kápy kvůli současným počasovým podmínkám, jinak to budu muset nějak vydržet než se dostaneme někam pod střechu.

Potom co dojdeme na dvůr sídla kývnu na Zeniru potom jejím vybídnutí, "Neztraťte se mi nikam daleko, dám vám vědět jak se situace vyvine."
Po krátkém rozloučení se pokusím najít kancelář(?) důstojníka Stormia, popřípadě se zeptám někoho uvnitř kde bych ho mohla najít pokud mě nikdo před vstupem dovnitř nezastaví.
 
Aurelius
→ Tah 1026

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„V tuhle noční hodinu bude nejspíš už dávno doma se svou rodinou. Bydlí v domě přímo za chrámem. Nejde to minout.“ odpověděl ti jeden ze zbrojnošů a detailně ti popsal cestu. „Ale můžete zkusit ještě štěstí v kasárnách.“

Rozhlédl ses v otevřené bráně jestli nespatříš nějaký laciný hostinec. Jeden z hostinců jsi spatřil, venku se popíjelo, ale hlahol téměř žádný nebyl slyšet. Vzhled budovy vypadá obstojně a nejspíš je o ní dobře pečováno. Cenu pokoje však nedokážeš přesně určit, protože na vývěsku nevidíš a pravděpodobně na ní ani ceny noclehu napsány nejsou.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„Vidíš to? To je správný přístup!“ spráskl ruce Chocholka nadšeně z tvé nepřímé podpory. Belius jen neutrálně zakýval hlavou „Je to investice do kultury. Žádný signál to nevyšle... pouze naplní pokladnici města.“ namítl následně nesouhlasně Chocholka. Přičemž se odmlčel, abys mohl doříci co máš na srdci.

„Zkusím zpracovat nějaký plán, poptám se po řemeslnících a když to stihnu můžeme to už zítra prodiskutovat na radě.“ reagoval nadšeně Chocholka, kterému se nejspíš zalíbilo, že si mu právě dohodil další potenciální kšeft.
„Výborně. Viděl jsem Annu, vypadala dost špinavě... takže si asi pěkně zabojovala.“ usmál se Belius, „Chocholko necháš nás o samotě?“ obrátil se na argoniana.
„Samozřejmě. Skočím pro láhev nějakého dobrého pití.“ kývl Chocholka, pomalu vstal od stolu a prsty posunul desky s materiály k nevěstinci blíže k tobě jakoby chtěl, aby ses rovněž podíval.

Když Chocholka opustil síň, Belius ti pokynul ať se posadíš vedle. Posadil ses.
„Carwen se mnou mluvila. Chtěla ti nového mistra představit osobně a být u toho až si tě bude 'přebírat', ale protože má úkol někde jinde a už musela opustit město tak bohužel o tuhle možnost přišla.“ začal pozvolna Belius jakoby chtěl navodit nějaké tajemno a udržoval tě v napětí kdo se nakonec tvým novým mistrem stane, „Takže to padlo na mě. A proto jsem velmi rád, že ti mohu představit tvého nového mistra, který tě provede magickými znalostmi a ukáže ti doposud nepoznané.“ usmál se od ucha k uchu, „Sebe.“ poklepal si rukou na hrudi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Děkuji za názor.“ poděkoval Benoch zatímco ostatním mlčeli a pouze po sobě pokukovali. „Co vím tak asistoval Císařským mágům, ale ještě jsem neměl možnost si s ním o tom pořádně promluvit a celé to prošetřit. Ale kvestor Lex by si měl uvědomit, že jeho povinnosti jsou nyní na Univerzitě a je povinen své závazky vůči Univerzitě svědomitě plnit.“ odmlčel se, „To s těmi novickami se mělo odehrát ještě před jeho odchodem. Prý vůči nim byl nepřátelský a choval se povýšeně.“ pokrčil rameny, „Tak či onak faktem je, že nerespektoval nařízení svých nadřízených a mohlo to skončit v nejhorším případě i úmrtním nemocné.“

„Já s ním ráno mluvil také... přišel mi dost mrzutý a chvílemi nepříjemný.“ připojil se do rozhovoru Scipio, „Ale na druhou stranu si stěžoval...“
„On si stěžuje pořád.“ namítl Benoch, „Kolegyně Sarricová byla na ošetřovně kolikrát sama jen s vybranými novickami a novicemi a vždy to fungovalo. Já sem také kolikrát čelil obdobné situaci kdy jsem tam byl sám a nikdo z mých kolegů nebyl po ruce. To je zkrátka úděl, který jako mágové obnovy neseme. Jaký je váš názor Serano?“
„Je to náročné, ale když na nás služba padne musíme ji přijmout a plnit svědomitě.“ zareagovala Serana bez rozmýšlení.
„Nepochybuji o tom, že Lex to má v sobě nastavené podobně, ale jeho loajalita vůči Císařství je bohužel silnější a dnes kvůli tomu mohla přijít o život naše nemocná. S ohledem na to jakých kvalit musí dosahovat Císařští mágové zkrátka neexistuje, aby si vypůjčovali naše profesory.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
„Budu uvnitř.“ ujistila tě Zenira vešla s tebou do sídla Thalmoru. Uvnitř se nacházelo hned několik válečníků a válečnic, seděli na židlích nebo byli opřeni o stěny. Zkrátka užívali volna a navzájem spolu diskutovali. Důstojníka Stormia si dlouho hledat nemusela. Zrovna kráčel po schodišti. Dohnala si ho na samotném konci schodů. Obrátil se na tebe.

„Co potřebujete?“ zeptal se, následně se rozhlédl jakoby zjišťoval jestli vás někdo uslyší nebo ne, „Jestli to vyžaduje klid půjdeme do mé komnaty, ale jestli to není nutné tak spusťte. Musím ještě o něčem důležitém mluvit s lordem Gerrickem a vyslankyní z Elsweyru.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
,,Děkuji." poděkuji strážím za odpověď a vydám se k hostinci.

Svého (vypůjčeného) koně uváži u vchodu do hostince a vejdu dovnitř, kde si odchytím hostinského a zeptám se ho: ,,Kolik by mě stál pokoj na jednu noc?"

Počkám, až mi odpoví a pak mu položím další otázku: ,,Kolik máte volných pokojů a kolik by mě stálo, kdybych si je na dnešní noc všechny pronajal?"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Počkej, to myslíš vážně? Doufal jsem, že budu mít za mistra nějakou pěknou kost a oni mi dají tebe?" Zahraju předstírané zklamání, po kterém se už ale usměji. "Popravdě to je mi velmi příjemná novina, myslel jsem, že mě dají na starost de Peyrance, ale trochu jsem se toho bál, jde z ní respekt."
Upravil/a Tondulin dne 14.08.2021 00:01
 
Aurelius
→ Tah 1027

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Opustil si stráže a vyrazil k hostinci, uvázal si vypůjčeného koně a prošel pomalu až ke dveřím. Osazenstvo venku si tě krátce změřilo pohledy, ale poté se opět vrátili k popíjení piva a tichému debatování. Vešel si dveřmi dovnitř a vyhledal hostinského. Postarší zavalitý muž nevelké postavy se nakláněl k pípě a čepoval jedno pivo za druhým.

„Záleží jaký chcete. Jestli si potrpíte na luxusu nebo se uskromníte a stačí vám postel a malej stolek se svíčkou.“ usmál se na tebe hostinský, „Dražší se pohybují kolem padesáti Septimů za noc, komora v horním patře pak za dvacet Septimů a to nejlevnější co mám je pak dole ve sklepení velká společenská místnost kam kde se můžete zabalit do teplého spacáku z té nejkvalitnější kůže až ze Skyrimu. To je pak za deset Septimů.“ odložil pivo na tác a pustil se do dalšího, „Ten spodní sál je dost prostorný... takže popravdě těžko říct, ale kožešinových spacáků mám kolem patnácti. Myslím. Ona se vás tam vejde fůra a je tam soukromý, protože tam málokdo chce.“ odložil další pivo na tác, „Paničky z Cyrodiilu jsou moc rozmlsané a chlad nevyhledávají. Nejsou jako nordky.“ nadhodil a začal točit další pivo.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„Ne. Dělám si prdel.“ rozesmál se na celou místnost Belius, když naznal, že si mu na jeho vtip skočil. „Takovou frašku jako my dva v duu mistr a učedník si nemůže Řád dovolit. To by skončilo tragicky.“ pokračoval rozesmátě zatímco potlačoval smích, „Tvojí mistryní bude opravdu kost a právě ta, kterou si zmínil. JENŽE.“ nadechl se, když se konečně uklidnil, „Má toho fůru. Takže jsem se s ní domluvil, že to nějak šikovně sfoukneme aniž by se velmistr dozvěděl, že jsme tvůj závěrečný výcvik trošku... jak by řekl Chocholka vošmelili.“ usmál se Belius, „Navíc tě potřebuju tady a ona trajdá kdovíkde všude po Tamrielu a řeší magické artefakty a kdovíco všechno, ale setkáš se s ní. Zítra tu bude kvůli řešení organizačních věcí na té Mirabellině pobočce.“ nakrátko se odmlčel, aby ti dal prostor k pobrání této noviny, „Každopádně si tě zítra najde a raději se jí nevyhýbej, protože jak říkám... ona je dost vytížená a je ochotná ti maximálně vyjít vstříc. Takže tě nečeká nic brutálního... ale nesmíš toho zneužít. Jinak je tvá budoucnost v Řádu samo sebou ohrožena.“ opět se odmlčel, „Což mi připomíná... nahání tě Elbert. Hledal tě prý v kasárnách, potom byl asi třikrát za mnou jestli ses už vrátil. Když jsem mu říkal, že mi Delmus říkal, že už si dorazil tak mi řekl, že jste se prý viděli na nádvoří, ale že jsi měl moc práce a nechtěl tě otravovat. Nebo co...“ mávl rukou, „Ale to je jedno. Pro větší klid na hradě za ním raději zajdi, nech ho ať se vykecá a představí ti svojí vizi jak to spolu celé povedete. Potom ho buď pošli do prdele a dělej si to podle svého nebo mu na to kývni a bude možná větší klid. Ať se rozhodneš jakkoliv máš moji podporu.“ koukl na tebe, „Hlavně za ním zajdi... protože když to neuděláš bude mít keci, že si neměl snahu se s ním nějak domluvit... kdežto on ji měl a má na to svědky co mu to dosvědčí pokud dojde na lámání chleba. Jistě chápeš. ALE!“ nadechl se, „Ať je Elbert jakýkoliv... vždycky ctil vyšší autoritu. To by ti mělo dát do jednání s ním jistou výhodu. Chocholkovi schválil bordel... předpokládám, že se nějak domluvíte i vy dva. Nejste zatíženi sourozeneckou rivalitou ani společnou minulostí. A když to selže...“ uchechtl se, „Tak mu urazíme kliku u dveří.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Děkuji za názor.“ poděkoval Benoch zatímco ostatním mlčeli a pouze po sobě pokukovali. „Co vím tak asistoval Císařským mágům, ale ještě jsem neměl možnost si s ním o tom pořádně promluvit a celé to prošetřit. Ale kvestor Lex by si měl uvědomit, že jeho povinnosti jsou nyní na Univerzitě a je povinen své závazky vůči Univerzitě svědomitě plnit.“ odmlčel se, „To s těmi novickami se mělo odehrát ještě před jeho odchodem. Prý vůči nim byl nepřátelský a choval se povýšeně.“ pokrčil rameny, „Tak či onak faktem je, že nerespektoval nařízení svých nadřízených a mohlo to skončit v nejhorším případě i úmrtním nemocné.“

„Já s ním ráno mluvil také... přišel mi dost mrzutý a chvílemi nepříjemný.“ připojil se do rozhovoru Scipio, „Ale na druhou stranu si stěžoval...“
„On si stěžuje pořád.“ namítl Benoch, „Kolegyně Sarricová byla na ošetřovně kolikrát sama jen s vybranými novickami a novicemi a vždy to fungovalo. Já sem také kolikrát čelil obdobné situaci kdy jsem tam byl sám a nikdo z mých kolegů nebyl po ruce. To je zkrátka úděl, který jako mágové obnovy neseme. Jaký je váš názor Serano?“
„Je to náročné, ale když na nás služba padne musíme ji přijmout a plnit svědomitě.“ zareagovala Serana bez rozmýšlení.
„Nepochybuji o tom, že Lex to má v sobě nastavené podobně, ale jeho loajalita vůči Císařství je bohužel silnější a dnes kvůli tomu mohla přijít o život naše nemocná. S ohledem na to jakých kvalit musí dosahovat Císařští mágové zkrátka neexistuje, aby si vypůjčovali naše profesory.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
„Budu uvnitř.“ ujistila tě Zenira vešla s tebou do sídla Thalmoru. Uvnitř se nacházelo hned několik válečníků a válečnic, seděli na židlích nebo byli opřeni o stěny. Zkrátka užívali volna a navzájem spolu diskutovali. Důstojníka Stormia si dlouho hledat nemusela. Zrovna kráčel po schodišti. Dohnala si ho na samotném konci schodů. Obrátil se na tebe.

„Co potřebujete?“ zeptal se, následně se rozhlédl jakoby zjišťoval jestli vás někdo uslyší nebo ne, „Jestli to vyžaduje klid půjdeme do mé komnaty, ale jestli to není nutné tak spusťte. Musím ještě o něčem důležitém mluvit s lordem Gerrickem a vyslankyní z Elsweyru.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
SuperHunter
”Jedná se o průzkum týkající se našeho současného úkolu,” sdělím Stormiovi po krátkém formálním pozdravení a počkám na jeho realci, jestli bude chtít dané téma tady a teď nebo v soukromí.

Potom co buď zůstaneme na chodbě nebo se přesuneme do jeho kanceláře začnu s podáváním hlášení, ”Při naší obhlídce místa kde by se náš cíl měl ukázat se objevil nečekaný problém,” začnu se sdílením né-dobrých zpráv, ”Neznámá zamaskovaná osoba ve chvíli kdy jsme obhlíželi vnější zabezpečení lokace vyskočila z okna a způsobila povyk uvnitř i venku budovy, poblíz se také poflakovala skupina legionářů, která všechno viděla. Je tak celkem pravděpodobné že náš cíl v nejbližší době svůj oblíbený podnik nenavštíví…”
 
Sarako
,,Co takhle pětasedmdesát septimů za celý spodní sál? Dnes už ho stejně celý nezaplníte a navíc vám tak zajistím fůru potencionálních zákazníků." navrhnu hostinskému ,,Já stejně nejspíš budu nocovat na brumském hradě a pět septimů za spacák je podle mě dobrá nabídka od někoho, kdo Vám nabízí zajímavý kšeft, aniž by pro sebe ubytování potřeboval." načež vytáhnu dekret podepsaný Brumskou hraběnku a vyčkám na jeho odpověď, přitom budu doufat, že u hostinského zvítězí vidina snadno získaných septimů a nebude se snažit o ceně smlouvat.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Už jsem si říkal, že ti nahoře v Řádu začali hulit nějakou trávu jako starý Šmajdalf, mělo mě napadnout, že si ze mě jen děláš prdel." Zasměju se s Beliem tomu jak mě převezl.

"No jo furt, už jsi asi tisícátý člověk co mi to říká... Cítím se spíš jak pochůzkář než velitel stráží, ale jdu už za tím Elbertem, nebo mě bude pronásledovat i ve snu... Tak se zatím měj." Rozloučím se s hrabětem a zamířím konečně za Elbertem, vyslechnout si, co má na srdci.
 
Aurelius
→ Tah 1028

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Platí.“ souhlasil bez delšího rozmýšlení hostinský aniž by se podíval pořádně na dekret, „Akorát jestli budete chtít pít medovinu nebo pivo v nějakém větším měřítku tak vám prodám dole rovnou sud, protože sem se to brzy sejde a nestíhal bych takový frmol. Jídlo... večeři samozřejmě udělám pokud bude potřeba.“ odložil poslední natočené pivo a poté zavolal na jednu z obsluhujících, aby pivo roznesla podle jeho instrukcí k zákazníkům venku. „Mám dojednanou bardskou skupinu, protože jeden synáček zdejšího nižšího šlechtice staví kulatiny. Sice nejde o velkou bandu pozvaných, ale trošku to tu žít bude.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„To bys měl pěkně mizernej sen kdyby ti v něm žvatlal Elbert.“ zasmál se Belius, „Hlavně se pak vrať. Pokecáme nad dobrou večeří a něco popijeme. Jestli teda Chocholka mezitím nevychlastá celý bar zatímco bude degustovat co nám přinese.“ dodal pobaveně, když si byl na odchodu. Při odchodu sis všiml, že se Belius znovu natáhl k deskám a začal v nich opět listovat.

Vyšel si schodiště a vyhledal Elbertovu komnatu, přistoupil si ke dveřím, zaklepal a vyčkal na na pozvání.
„Dále.“ ozval se Elbertův hlas. Otevřel jsi dveře a pomalu vešel dovnitř. Spatřil si Elbertovu komnatu, pracovní stolek za nímž seděl byl poklizený a samotný Elbert byl zrovna začtený do nějaké knihy. Opodál Elberta seděl Aldaril, který si rovněž četl, ale byl ke dveřím zády a tak se musel pootočit. Komnata vypadala jakoby procházela nějakou úpravou a Elbert ještě nestihl vše pozměnit a vybavit podle svých představ. Na jednolůžkové posteli byl pohozen jeden dražší oblek určený na formální setkání a události.

„Vítám vás veliteli Chorrolských vojsk Aedane Ervine.“ pozdravil tě Elbert a spokojeně se pousmál, odložil knihu a pomalu vstal ze židle, „Konečně jste se ukázal.“ usmál se, „Jsem Elbert Arterius.“ představil se stručně bez hodnosti a titulu, ihned napřáhl ruku k potřesení. Přičemž ti i naznačil, že se následně po vzájemném představení můžeš posadit na volnou židli na tvé straně jeho stolu.

Neušlo ti, že Elbertův klíč od dveří se nyní nacházel na stolku v dosahu jeho ruky hned vedle džbánku s čajem a trojicí prázdných hrníčků.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Děkuji za názor.“ poděkoval Benoch zatímco ostatním mlčeli a pouze po sobě pokukovali. „Co vím tak asistoval Císařským mágům, ale ještě jsem neměl možnost si s ním o tom pořádně promluvit a celé to prošetřit. Ale kvestor Lex by si měl uvědomit, že jeho povinnosti jsou nyní na Univerzitě a je povinen své závazky vůči Univerzitě svědomitě plnit.“ odmlčel se, „To s těmi novickami se mělo odehrát ještě před jeho odchodem. Prý vůči nim byl nepřátelský a choval se povýšeně.“ pokrčil rameny, „Tak či onak faktem je, že nerespektoval nařízení svých nadřízených a mohlo to skončit v nejhorším případě i úmrtním nemocné.“

„Já s ním ráno mluvil také... přišel mi dost mrzutý a chvílemi nepříjemný.“ připojil se do rozhovoru Scipio, „Ale na druhou stranu si stěžoval...“
„On si stěžuje pořád.“ namítl Benoch, „Kolegyně Sarricová byla na ošetřovně kolikrát sama jen s vybranými novickami a novicemi a vždy to fungovalo. Já sem také kolikrát čelil obdobné situaci kdy jsem tam byl sám a nikdo z mých kolegů nebyl po ruce. To je zkrátka úděl, který jako mágové obnovy neseme. Jaký je váš názor Serano?“
„Je to náročné, ale když na nás služba padne musíme ji přijmout a plnit svědomitě.“ zareagovala Serana bez rozmýšlení.
„Nepochybuji o tom, že Lex to má v sobě nastavené podobně, ale jeho loajalita vůči Císařství je bohužel silnější a dnes kvůli tomu mohla přijít o život naše nemocná. S ohledem na to jakých kvalit musí dosahovat Císařští mágové zkrátka neexistuje, aby si vypůjčovali naše profesory.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
„Krucinál.“ zanadával Stormio a chytl se za bradu, kterou si několikrát promnul zatímco přemýšlel. „To asi vskutku nenavštíví.“ konstatoval následně, když si tě odvedl stranou, abyste měli o trošku soukromější rozhovor, ale do komnaty jste nedošli. „Toho chlápka potřebujeme vyslechnout a jestli se tam něco seběhlo bude se v tom hodně šťourat a je možné, že se do toho podniku jen tak nepodívá.“ pokračoval potichu, „Máte nějaké alternativy jak to vyřešit?“ zeptal se následně.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Tondulin
"Aedan." Stisknu nabízenou ruku a posadím se na nabízenou židli. "Slyšel jsem od Angely a Belia, že jste se po mne usilovně sháněl. Byl jsem mimo Chorrol, šustrovali jsme celé hrabství po upírovi, chtěl jsem mít jistotu, že nám tu nikde nestraší. Byla to taková akce na rychlo, tak se omlouvám za zdržení. Takže co máte na srdci?"
 
Sarako
,,Výborně." plácnu si s hostinským vysázím mu na pult pětasedmdesát septimů a dodám: ,,Hned je přivedu." načež se vrátím k bráně.

U brány se s dekretem v ruce zeptám stráží: ,,Kolik těch uprchlíků v tom stanovém táboře před městem vlastně máte? Mám v plánu pár z nich vzít zítra zpátky do Cheydinhalu a zbytek nejpozději do týdne. Můj plán počítá s projevením trochy solidarity, čímž myslím vpuštění do města pro ty dunmery, kterým zaplatím nocleh, nebo alespoň žen a dětí. Vše samozřejmě na mou zodpovědnost. Doufám, že se to nebude nijak krýt s rozkazy od vašich nadřízených."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 1029

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Dobře. Pověřím někoho, aby to dole připravil a rozmístil spacáky.“ ujistil tě, když shrábl Septimy do zásuvky pod pultem a přijal další objednávky piva. Odebral ses pryč z hostince a vrátil se ke strážím u brány. Znovu si jim ukázal dekret.

„Odhadem? Dvacet možná třicet. Je jich spousta. Přijde mi, že furt přibývají.“ povzdechl si zbrojnoš, „Stavěli stany za zdmi města, ale to nefungovalo tak jsme je přesídlili ven. Bohatší si snažili zajistit noclehy v hostincích, ale to se hospodským příliš nelíbilo. Sice by mohli být rádi za stabilní příjem, ale když jim zaberou všechny pokoje nemohou ubytovat dobrodruhy a to se snadno rozkřikne.“ začal vysvětlovat zbrojnoš, „Jednejte jak uznáte za vhodné, ale nemyslím si, že budou chtít opustit svoji komunitu.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„Těší mě. Chápu.“ odpověděl ti následně, když jste si potřásli rukou a oba se posadili do židlí. „Dáte si čaj? Už není tak teplý... před chvilkou jsem ho přinesl.“ nabídl a přestože si mu neodpověděl nalil ti trochu čaje do hrníčku, „Nejprve to, ale raději osobně ochutnám.“ poznamenal a opatrně přičichl k čaji, „Slyšel jsem o vás, že jste bojoval po boku mého bratrance a jste kvestorem Osmé legie. Možná byla škoda nepřijmout povýšení na legáta, když vám ho nabízel. Z toho co se ke mně doneslo jste podal nejenom během bitvy o Univerzitu velmi dobrý výkon.“ promlouval k tobě zatímco kroužil s hrnkem v ruce, už se chystal napít, když se náhle rozrazily dveře.

Elbert sebou lehce trhl a málem se polil hrnkem, nezanadával zachoval si neutrální tvář a pohlédl na netrpělivou příchozí, kterou byla Adrianna. Ta byla zprvu překvapena, překvapilo ji nejspíš to, že tu není Elbert sám. Též se nakrátko zdálo, že zaváhala jestli bude pokračovat po tomto zjištění, ale nakonec v ní zjevně cosi převládlo a vešla dovnitř. Působila jakoby právě vylezla z koupele, rychle na sebe hodila nějakou halenku, kterou měla po ruce, zběžně se učesala a dozvěděla se cosi neodkladného a musela to rychle jít řešit. V její jindy vlídné tváři plné přátelského úsměvu se nyní objevoval spíše hněv. Elbert jakoby vytušil, že se nebude jednat o přátelskou konverzaci, lehce si odkašlal a odložil hrnek stranou.

„Aničko, sestřičko.“ usmál se na ní ve snaze ji možná obměkčit a přivítat i poté co dost nevhodným způsobem vtrhla dovnitř.
„Nech si toho!“ zvolala na něj rázně, když se přiřítila ke stolu. „Jak jsi mohl?!“ zařvala na něj rozčileně až sebou Aldaril trhl a obrátil co se vůbec děje v komnatě. Elbert se nadechl ke slovu, ale nebyl k němu vůbec puštěn. Aldaril s napětím hleděl na obě strany konfliktu. Přičemž nejvíce si prohlížel dvorní čarodějku za kterou bylo možné ještě vidět mokré stopy po bosých nohách. „Přijde ti to normální?“ pokračovala dost rozčileným tónem, přičemž bylo znát, že Elbert si z jejího naštvaného tónu příliš moc nedělá a nenechal se nijak rozhodit, „Včera jsem se jasně domluvila s Veronique a Rolstonovou, obě souhlasy. Potom přijdeš ty a všechno je rázem jinak.“ rozhodila rukama, přičemž tě málem zasáhla, ale v zápalu svého rozlícený si toho ani nevšimla.
„Anno...“ pokusil se jí přerušit Elbert.
„Před chvílí jsme se dozvěděla, že Tilbaut, který měl být jen tak mimochodem touhle dobou už dávno kdesi za hranicemi téhle provincie vysedává tady v Chorrolu a oslavuje! Nejen úspěch své první mise v barvách Chorrolu, ale též své povýšení a budoucnost. Můžeš mi laskavě vysvětlit jak k tomu mohlo dojít? Proč si to udělal?!“
„Adrianno. Já o tom všem vím.“ ujistil ji, když se konečně ujmul slova.
„No to jsem opravdu ráda, že o tom víš. A co s tím hodláš dělat?“
„Nic.“ pokrčil rameny Elbert, čímž Adriannu namíchl ještě víc, „Už jsem se kvůli tomu chytl s Rolstonovou, která byla dost urputná a vyústilo to jen v ostrou hádku a prásknutí dveří. Baronka byla už moudřejší a pochopila, že já rytíře Tilbauta nepošlu nazpět. Musel jsem jeho jméno vyškrtnout a přestože to mohla zvrátit neučinila tak, protože důvod vyškrtnutí a můj postoj pochopila. Což bys měla i ty.“ podíval se na ní vážně zatímco Adrianna se kousla do rtu a svírala ruce podél těla v pěst. „Tak či onak pláčeš na špatném místě. Já sice jsem velitel rytířů, ale Tilbaut zůstal na základě dohody mezi ním a velitelem Chorrolských vojsk. A já nemohu svým prvním velkým nařízeným zvrátit nebo nějak výrazně rozporovat první velké organizační nařízení velitele Chorrolského vojska. To by bylo naprosto nekolegiální, podlé a vyvolalo by to zbytečný chaos. To jistě chápeš?“ podíval se na ní.
Adrianna se hlasitě nadechla, obrátila se na tebe, ale její rozčilenou tvář náhle nakrátko zasáhla nejistota, kterou se úspěšně pokusila potlačit, polkla slova, který se jí drala na jazyk. Jakoby tě chtěla taktéž sjet, ale zároveň se svou vnitřně bojovala, protože vůči tobě zjevně nechtěla být zas tolik nepřátelská.
„Prostě...“ obrátila se nakonec na Elberta, který jen sledoval její reakci a pohled věnovaný tobě. „Prostě to Elberte nějak vyřeš.“ nadhodila směrem k němu s již klidnějším tónem, „Nebo ho alespoň drž dál ode mě.“ řekla nakonec a rychle se odebrala k odchodu přičemž za sebou mávla magicky rozzářenou rukou a dveře se prudce zavřely aniž by se jich dotkla.

„Fuhh...“ vydal ze sebe Elbert a popadl hrníček s čajem, „Buďte rád Aedane, že nemáte sestru.“ konstatoval a napil se, „Dobrý čaj.“ usmál se spokojeně, „Opravdu velmi dobrý.“ napil se znovu a poté ti pokynul, že ti nejspíš žádné nebezpečí nehrozí a můžeš se pustit do pití. „Chudák Aldaril z ní teď bude mít divoké sny.“ zakroutil hlavou, odložil hrnek stranou.
„Jak to myslíte?“ ozval se Aldaril.
Elbert se zarazil neboť si nejspíš neuvědomil, že mu altmerský chlapec věnuje pozornost.
„Strýček Belius ti to jednou vysvětlí. Má v tomhle směru... trošku lepší průpravu.“ odpověděl mu nakonec trochu vyhýbavě, „Klidně si běž dát něco k večeři jestli máš hlad nebo se jen proběhnout a protáhnout. Zas tu knížku za dnešek přečíst nemusíš.“ doporučil mu. Aldaril nakonec kývl, zabouchl knihu a odešel z komnaty.

„Omlouvám se za ten... neohlášený příchod mé sestry. Bylo by fajn kdyby se pokud možno ty dva moc nepotkávali. Nerad bych, aby z toho vzniklo nějaké romantické melodrama o tisících dějství díky kterému by se bavili občané Chorrolu na náš účet. To už bychom tu potom rovnou mohli vysázet růže, začít vybírat vstupný a zdejší umělci vytvářející představení s nějakým hlubším významem a přesahem by zažili krizi. Možná by pak ani nebyl potřeba ten Chocholkův 'kulturní' výmysl.“ zažertoval Elbert a mávl rukou, když se začal opět věnovat tobě, „To byla ovšem taková drobná odbočka. Kde jsme to skončili?“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ScorpionCZ
„Děkuji za názor.“ poděkoval Benoch zatímco ostatním mlčeli a pouze po sobě pokukovali. „Co vím tak asistoval Císařským mágům, ale ještě jsem neměl možnost si s ním o tom pořádně promluvit a celé to prošetřit. Ale kvestor Lex by si měl uvědomit, že jeho povinnosti jsou nyní na Univerzitě a je povinen své závazky vůči Univerzitě svědomitě plnit.“ odmlčel se, „To s těmi novickami se mělo odehrát ještě před jeho odchodem. Prý vůči nim byl nepřátelský a choval se povýšeně.“ pokrčil rameny, „Tak či onak faktem je, že nerespektoval nařízení svých nadřízených a mohlo to skončit v nejhorším případě i úmrtním nemocné.“

„Já s ním ráno mluvil také... přišel mi dost mrzutý a chvílemi nepříjemný.“ připojil se do rozhovoru Scipio, „Ale na druhou stranu si stěžoval...“
„On si stěžuje pořád.“ namítl Benoch, „Kolegyně Sarricová byla na ošetřovně kolikrát sama jen s vybranými novickami a novicemi a vždy to fungovalo. Já sem také kolikrát čelil obdobné situaci kdy jsem tam byl sám a nikdo z mých kolegů nebyl po ruce. To je zkrátka úděl, který jako mágové obnovy neseme. Jaký je váš názor Serano?“
„Je to náročné, ale když na nás služba padne musíme ji přijmout a plnit svědomitě.“ zareagovala Serana bez rozmýšlení.
„Nepochybuji o tom, že Lex to má v sobě nastavené podobně, ale jeho loajalita vůči Císařství je bohužel silnější a dnes kvůli tomu mohla přijít o život naše nemocná. S ohledem na to jakých kvalit musí dosahovat Císařští mágové zkrátka neexistuje, aby si vypůjčovali naše profesory.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
”No, zatím by tu jeden nápad byl. Zenira nepřímo navrhla zajít přímo do Civelova domova,” řeknu s pauzo abych viděla Stormiovu reakci, ”Jsme si vědomi že to je velice riskantní, ale je to nejpřímější cesta k tomu se k němu dostat. Chtěla jsem vědět váš názor než by jsme začali s hledáním možných způsobů jak se tam dostat. Nebo samozřejmě můžeme zkusit něco jiného pokud myslíte že je to příliš troufalé,” dopovím a počkám na důstojníkovu reakci.
(překopírováno z chatu z důvodu dovolené)

Důstojník Stormio se nezdál být příliš nadšen z tohoto plánu, přemýšlel a mnul si bradu.
„Přiznám se, že mě moc alternativ nenapadá. Civelo není typický agent Penitus Oculatus, kterého by posílali do terénu. Takže ačkoliv z toho nemám dobrý pocit...“ povzdechl si, „Zeniřin plán je velmi riskantní, ale je dost schopná, aby ho zvládla a vás velitel Faerion rovněž chválil.“ odmlčel se, rozhlédl se a následně pokračoval „Když nemůže do podniku, přiveďte podnik k němu. Dostaňte z něj informace a pak ho zlikvidujte. Diskrétně, nikdo nás s tím nesmí spojovat. Čas pro válku ještě neuzrál.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 15.08.2021 00:32
 
scorpioncz
"Asi to tak bude ano. Když se jedná o životy na ošetřovně, musí se brát služba důležitě. Ačkoliv jako mág destrukce nemohu onu věc plně posoudit. Dovolte mi ještě jednu otázku arcimágu. Mám vás zítra zastupovat na hodině, ale nyní jste tu. Platí to ještě? Nebo mne zatím není potřeba a mám se stavit až za palagánem? Pokud je to ten případ, mohu vás ujistit, že i v tom případě budu mít ruce plné práce. Ale slíbil jsem Palagánovi, že vás zastoupím, tak to v případě potřeby jsem stále ochoten udělat."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7413 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist