Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Věk Vzestupu
scorpioncz
Matthew074:
Na zbytcích stromu, který nežije podle všeho již velmi dlouhou dobu, se utvořila vrstvička ledu, která ho chrání před zubem času ... v těhlech oblastech led asi moc často neroztává ... ne-li vůbec. Odhrnul jsi opatrně od půlkruhu sníh, takže je jasné co to je, jsou to určitě padací dveře vedoucí do nějaké jeskyě, tunelu či doupěte nějaké bestie, kdo ví co tě tam může čekat ... ale to nezjistíš pokud tam nevstoupíš. Další vlčí zavytí zatím neslyšíš, třeba to začalo lovit a teď se to soustředí aby to mohlo znenadání odněkud vyskočit, a nebo se to odporoučelo pryč ...

Aurelius:
Spíš ... zdá se ti o domovině, o tvém mládí ... o horkých dnech a jen trochu chladnějších tropických nocích ...

BadWolf:
Otočil jsi na poslední kapitolu. Na první stránce je velkým písmem napsán název kapitoly a pod ní je ještě jeden menší obsah se dvěma minikapitolkami v téhle části knihy. Prvních deset stránek jsou kouzla a zbytek jsou nějaké dodatečné informace o možných příšerách a zajímavostech. Začal jsi tedy listovat kouzly a první nečekané zjištění bylo, že tu na jedno kouzlo je vymezena jedna stránka, autor rozhodně nehodlal šetřit papírem, i když je stránek v knize málo. První kouzlo, označené jako ostatní, je jedno z nejtriviálnějších kouzel pro ledové mágy, vyčarování malého univerzálního kousku ledu ... "když například vás bolí hlava, stačí si ho vyčarovat, dát do nějakého váčku a přiložit na hlavu" píše se v knize, dál jsi to moc nepročítal a podíval se na další kouzlo. Další kouzlo v knize už bylo zajímavější "Vyvolání Ledového Strážce" k čemuž tam byl nakreslený rozmazaný obrázek a k dalším detailům příšery byl napsán dole odkaz na stranu v poslední části knihy. Zajímavé bylo že když jsi přejel rukou po stránce k otočení dalšího listu ... stránka se mírně zabarvila do černa. O tomhle jevu jsi už dříve ve věži četl, jedná se o chytré knihy s duší, někteří mágové a klerikové je berou jako zlo a ničí je, při čemž musí zabít duši knihy, což může být v případě této knihy od krysy z ledu, přes nějakého ledového rytíře až po klidně i ledového draka. Ta černá stránka má studujícího varovat, že pokud by zkoušel toto kozlo vyvolat, přišel by jistojistě o život, protože ještě není dostatečně psychicky silný a duševně připravený na tak náročná kouzla. Dále se stránka může zabarvit ještě do ruda, což by znamenalo velkou šanci na to že vyvolávač kouzla po vyvolání upadne vyčerpaný do bezvědomí, a když se stránka nezbarví vůbec je to známka toho že sesílatel je schopen kouzlo vyvolat možná dokonce i víckrát. Otočil jsi stránku a tam jsou další dvě kouzla. První je kouzlo se jménem "Ledová podoba", které dokáže v chladných ledovách oblastnech sesílatele proměnit a obalit v nenápadný kus ledu, blilantní maskování když člověk ví kde ho použít. Kouzlo na druhé straně je zajímavé, je pojmenované "Přeměna v Ledového bojovníka" stránka zazářila mírně rudě. Pod nadpisem a menším též rozmazaným obrázkem, je specfikace, kterou jsi zase jen očima letmo prohlédl "Kouzlo sesílatele dokáže proměnit v silnějšího ledového bojovníka." pod textem který jsi přelétl očima jsou dvě poznámky, jedna o informacích o tom bojovníkovi, že je na dalších stranách a pak jedno zajímavější "Pokud v podobě přijdete o život, bude vám navrácena vaše normální podoba, avšak budete v šoku jako by jste zrovna zažili svojí smrt."

Tondulin:
"Ne, nakonec by to skončilo že by mě dali za hradby, teda ne že by se mi to tady včera zrovna nestalo, ale už jsem objevil tajnou díru v hradbách take je snadné se sem vrátit!" zavískl Tas "Možná bychom měli dát vědět Vrabčákoj ... kdo ví do čeho se zapletla ona ... když sem odtamtud odcházel tak seděla v takovým temným rohu ... skoro jí tam nebylo vidět, asi to má takhle ráda." pokrčil rameny Tas "Jo a taky jsem zapomněl, podívej co jsem našel!" začal se přehrabovat v kapsách "Jen ho najdu ... nejsem si jistý kam jsem to dal .." pak zašátral v jednom z váčků a nakonec zavískl a něco vytáhl. "Tohle jsem našel v tom hostinci kde jsme ubytovaný ... je to zajímavý ..." a podal ti špičatej kousek kovu, vypadá to jako hrot normálního a ještě zrezivělého železného šípu "Určitě to má nějakou magickou moc, takže si z toho třeba udělám talisman!" zauvažoval Tas nahlas.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Ehm....tak to ti velice děkuju Tasi" podám mu šíp zpátky a zajdeme do hostince.
 
BadWolf
"Hmm... Zajímavé... No, když to svítí červeně... Radši si pročtu ostatní." a prohlídnu si všechny kouzla v knize.
Sorry, ale vypadá to že budeš asi muset napsat superdlouhej příspěvek Grin Tady za to máš předem sušenku
http://www.cerealie.cz/uploads/images/cokoladove-susenky.png
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
Rozhlédnu se po okolí a pokrčím rameny. "Co mě zbejvá." Nahnu se k poklopu otevřu ho a pomalu slezu dolů jakmile tam budu poklop zase zavřu.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
Matthew074:
Otevřel jsi poklop a vlezl dovnitř. Pod poklopem je přistavěný primitivní dřevěnný žebřík a hned potom co jsi kousek slezl, jsi zavřel i poklop. Ocitl jsi se na začátku tmavého tunelu, vykopaného jednoduše do zmrzlé hlíny, takže nehrozí nějaké propadnutí a osvětleného několika pochodněmi na zdech. Před tebou jsi však zahlédl nějakou skoro obnaženou kostru, ještě na ní jsou ve světle pochodní vidět nějaké cáry oblečení. Hned vedle ležící kostry je vozík, batoh který vypadá plně a ještě trošku narezlý krumpáč. Za kostrou vede tunel někam dolů za roh ...

Aurelius:
Spíš ... stále se ti zdá o domovině, občas se oblasti ve snu měnili i se zimní krajinou ve které jsi ...

BadWolf:
Začal jsi listovat úplně od začátku ... mužík je ticho, ani se z díry nic neozývá, možná ti nechává klid na studium. První kouzlo v kapitole útočná se jmenuje "Ledová střela", je to jedno ze základních kouzel, které vyvolá kus ledu (většiou zašpičatělý) a pošle ho vysokou rychlostí na cíl. Druhé kouzlo je pojmenováno "Ledová šipka" což je podobné jako předchozí kouzlo, avšak šipka je velká o trochu více než hrot šípů a je možné že létá ještě rychleji, tohle kouzlo je snad úplně nejtriviálnější ze školy ledové magie. Třetí kouzlo nese jméno "Ledová koule" jednoduše vystřeli kouli z ledu, velikost záleží na vložené energii, tato stránka však malinko načervenale zazářila. (heh ... je to složitý zkrátím to, až si vybereš tak ti napíšu detailnější popis k těm vybraným a i jak se vyčarujou ...) další kouzla se jmenují: Ledový kužel, Ledová forma(červeně), Ledový rozmačkávač(černé), Krupobití(slabě červeně), Ledový hrot(červeně) a jako pooslední útočné kouzlo je tam Pole ledových hrotů(jen jsi se ke stránce rukou přiblížil, tak zčernala skoro jak uhel). Teď přijde na řadu výpis obranných: jako první tam je Kluzký led, Ledová zeď(rudě), Ledová zbroj, Ledový magický štít, Ledová aura(rudá), Ochranné ledové koule (černé), Ledový kruh (černé), Ledový půlkruh(rudé), Ledová špice a Směrované ledové špice. A na řadu přichází poslední kapitola, ze které jsem ti v předchozím tahu už pár kouzel napsal, takže tamty kouzla plus ... Přeměna v Ledového strážce(černá), Vyvolání Ledového bojovníka (rudá), Vyvolání ledového elementála (červená) a Přeměna v ledového elementála(černá), další strany jsou poškrábané, lze z nich vyčíst jen několik málo informací, jako třeba že to má něco společného s ledem a vyvoláváním. Poškozených stran je víc a zasahují hluboko do zbytku poslední kapitoly, skoro až na konec ... nejspíš se tuto knihu už někdo pokusil zničit, ale jelikož je kniha stále ještě celá, tak je jeho osud nad míru jasný. Kdyžtak kdyby sis podle jmen nedokázal vybrat, jelikož se to z toho skoro poznat nedá, tak mi napiš na chatu o které se zajímáš, popisova jednotlivá kouzla ... na to bych psychicky neměl Grin)

Tondulin:
Podal jsi mu šíp zpět a Tas si ho láskyplně schoval do kapsy. Vyrazili jste do hostince a kasárny nechali za sebou. Cestou se nic neobvyklého nestalo, jen jte míjeli další partu stráží, které ani nezaregistrovali předchozí dění. Vešli jste oba do hostince, jelikož je už pozdě večer, tak už je skoro prázdný. Hostinský stále leští skleničky a korbely, jen u dvou stolů jsou stále ještě hosté. Jedni jsou blízko krbu, je to dvojice trpaslíků oblečených v železných zbrojích, nejspíše jejich vlastní výroby a podle jejich pletených vousů jsi poznal že patří k vršeckým trpaslíkům. Oheň v krbu pomalu pohasíná, ale i tak jsi v st˙íněnější části hotelu dokázal rozpoznat druhou dvojici nějakých lidských ožralů, hlasitě zapíjejících nějaký úspěch. Všiml sis i toho temného rohu o kterém mluvil Tas, ale Vrabčák už tam není, pokud tedy byla.
Upravil/a scorpioncz dne 05.07.2014 11:54
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Objednám si u hospodského jedno pivu a sednu si ke stolu poblíž těch ožralů a budu je poslouchat třeba se něco dozvím.[
 
BadWolf
"Hmm... to je jasné... Ledová zbroj, asi nebude moc silná, ale stojí to za to. Na ní se taky budu moct cvičit... Pak krupobití... Nevím proč, a to se mi líbí... No a nakonec Přeměna v ledového elementála.... Na to zatím vůbec nemám, a mohlo by mě to... to... zabít... Ale mám pocit, že takové kouzlo už jen tak někde neseženu... A tímhle výběrem... hmm... ano, taky budu umět něco z každé kapitoly, takové vyrovnané, ano, ano..."
mumlám si sám pro sebe a pak se... hmm, asi se začnu učit ty kouzla, nebo nevím jak přesně to funguje.

XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
Ze žebříku akčně seskočím a rychle zaujmu bojové postavení prohlédnu okolí při pohledu na kostru sebou lehce cuknu po zjištění že je opravdu mrtvá k ní pomalu přikráčím. "Hmm doufám že umřel stářím." Dojdu ke zdi pro pochodeň pokuď se dá nějak vzít čapnu jí do ruky a půjdu prozkoumat kostru blíž. Prohledám ke konci i batoh a vydám se vzhůru do hlubin tohoto dolu či v čem jsem se to ocitl. "Možná je načase vytáhnout mé obranné prostředky." Zašmátrám volnou rukou v kapse a vytáhnu onu krabičku ,kterou jsem si tenkrát koupil ve městě.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
Matthew074:
Vzal sis pochodeň, nijak zvlášť upevněná tam nebyla, jen tak aby nespadla na zem, ale i tak aby se mohla lehce vyměňovat. Přišel jsi blíž ke kostře a je celkem jasné že na staří neumřela, z dávno rozpadlých a na prach obrácených zad kostry trčí železná dýka, taková skoro k smíchu malá a nejspíš už i tupá, ale dýka. V batohu je několik zajímavých věcí, v prvé řadě je tu měšec, bohužel jen s 10 zlatými ale lepší než nic. Dále se v batohu povaluje kniha, nejspíš deník onoho chudáka co se tu válí, také mimo jiné tam jsou dvě nahnilá jablka a dva lektvary. Jsou to dvě malé lahvičky, které se dají lehce strčit do kapsy, v jedné je rudá tekutina a ve druhé nějaké jedovatě zelená tekutina. Dále v batohu toho moc k vidění už není, až tedy na samotný kožený batoh, který překvapivě zůstal nepoškozen. Uvnitř jako poslední věc jsou složené šaty, ženské ... kdo ví komu patřili. Otevřel jsi ještě svojí krabičku, uvnitř jsou dva prsteny a jeden náramek, všechno je z mědi a vypadá to hodně lacině, bez jakéhokoliv tepání a zkrášlení a pokud to má nějakou kouzelnou moc, tak jsi se zapomněl zeptat jakou.

Aurelius:
Hluboce spíš ... zdá se ti sen o vesnici v zasněžené zemi, je ohraničená palisádou a je celá postavená z dřevěných srubů a staveb. Za vesnicí je zamrzlé malé jezírko.

BadWolf:
Blíže ti popíšu kouzla co sis vybral. Ledová zbroj, tak k té toho moc říkat nemusím, jednoduše si vyčaruješ zbroj která tě bude chránit hlavně vůči ledovým útokům a částečně proti magii vody, také chrání proti fyzickým zbraním a i když se ti podaří vyčarovat silnou, tak tě stejně nebude moc tížit a budeš se cítit jako by jsi na sobě měl asi jen tři roucha najednou. Krupobití je už složitější kouzlo, které nad místem kam ho vyvoláš utvoří silné krupobití. Zdálo by se že je to slabá záležitost, ale silnější mágové dokážou kouzlo buďto rozprostřít po co nejvěší délce, takže se z něho stává kouzlo které ovlivní počasí, nebo ho naopak může zaměřt třeba jen na pár metrů čtverečních ale z krup udělat pořádné smrtící ledové kusy. Poslední které sis vybral je přeměna v ledového elementála, je to kouzlo které změní tvojí fyzickou schránku na tuto magickou bytost, takže se z tebe prakticky stane obrovský kus ledu s tvojí inteligencí, samozřejmě se pak můžeš proměnit do své vlstní podoby a tentokrát i bez nějakého rizika smrti nebo podobného postižení. Začal si se učit kouzelnou formuli a při jakém gestu se kouzlo uvolní, s tím vás ale zatěžovat nebudu takže samozřejmě stačí jen napsat jaké kouzlo chceš vyvolat. Po chvilce ustavičného opakování sis kouzla vryl do paměti, jen nespíš zapomínat že některá kouzla tě mohou zahubit. Z díry se po době ozzval mužík "Tak už jste se naučil? hoďte mi knihu do domu a už ať jste pryč! doufám že jste m nic nepoškrábal!"

Tondulin:
Objednal sis pivo a sedl si k blízkému stolu u krbu, tak aby jsi mohl poslouchat. Tas se mezitím vytratil na pokoj a ožralové dozpívali nějakou písničku a začali si povídat "Heeej! slyšel jsi že do bordelu tady v bohatý čtvrti dorazili nový ženský?" druhej odpověděl "Ne, tak to tam budu muset hnedka zajít." obase začali smát a ťukli si korbely s pivem, ze kterých se pak následně napili "Kruci to je ale břečka tohle ... hospodo! ty to ředíš!" hostinskej se jen nenápadně usmál pod knírem a dál čistil skleničky na víno. Po chvilce nějakých žvástů od ožralů ti servírka přinesla tvoje pivo, pak odběhla a ožralové začali mluvit o tématu které se tě zaujalo "Hele! víš že do města přijela nějaká sekta nebo cech rytířů ... který to tu chtěj zlepšit? to by se teda měli snažit, chtěj prej obnovit dřívější slávu Ixarotu." oba se začali neuvěřitelně smát a když je záchvat smíchu přešel tak druhý řekl "Třeba vyženou ty trpaslíky co se schovávaj v tý jeskyni za městem, mam takovej dojem že něco chystaj!" druhej odpověděl "Tak se tam jdem podívat! ale jen co si zazpíváme na kuráž!" a začali zpívat nějakou oplzlou píseň, přičemž pili a skoro padali ze židlí.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
Nasadím si koupené cetky a začnu sbírat vše co můžu dýku zastrčím za opasek jablka z batohu vyhodím a vytáhnu knihu poté si batoh nasadím . Ještě než se vydám dál přečtu si ji pro jistotu .
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
BadWolf
"Aa-no. Děkuji!" podstričím mu knihu, sbalím svoje saky paky a půjdu pryč.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
scorpioncz
Matthew074:
Vše jsi pobral, díky batohu toho můžeš vzít více a hlavně nemusíš všechno tahat po kapsách, což by ti později mohlo vadit v boji. Vytáhl jsi deník, je obalen v jemné hnědé kůži, na vícero místech ale již potrhaný a rozedřený. Otevřel jsi knihu na první stranu, písmo je úhledné a stále čitelné, takže je skoro jisté že deník psal elf a to nějakým kvalitním ingoustem. Deník začíná datumem, ale nikde nevidíš jméno ... "17. ledna, 341 Doby pohoršení (pokud mi paměť slouží). Dostal jsem skvělý dopis s popisem cesty na nějaký palouk, prý se tam skrývá hrobka a naleziště drahého kovu. Hned zítra se tam jdu podívat." na další stránce je další zápis "18.ledna (roky psát nebudu když si nejsem jistý). Dorazil jsem na koni po strašném dni konečně na onen palouk, přivítali mě tu dva vlci, nic s čímž bych si neporadil. Našel jsem i ten vchod, vlezu dovnitř a chvíli tam počkám, kdo ví co může dále čekat za nebezpečí." opět jsi přetočil stranu a spatřil jsi poslední zápis v tomto nic neříkajícím deníku "19.ledna - Prošel jsem tunelem a nalezl jsem neuvěřitelně bohatou žílu! Už jsem začal pomalu s těžbou, ale ještě jsem neprozkoumal tu další cestu, tam se nejspíš bude skrývat ta hrobka. - Slyšel jsem odtamtud zvuky, raději pro dnešek přestanu těžit a půjdu spát, předpokládám že je venku již tma, zítra se tam už opravdu budu muset podívat." deník těmito slovy končí, asi ho něco přepadlo ve spánku.

Aurelius:
Hluboce spíš ... zdá se ti sen o vesnici v zasněžené zemi, různě po ní se začínají rozhořívat malé plameny.

BadWolf:
"Jé díky kdes jí našel?" odpověděl ještě mužík z díry když jsi mu knihu dal do té stejné díry. Vydal jsi se pryč, směrem odkud jsi přišel, jelikož tím směrem byla cesta a také to je jediné místo čímž si jsi teď jistý. Stále je tma, hluboká pozdní noc a tobě se podařilo dojít až na křižovatku ze které jsi přišel. Můžeš se rozhodnout kam jít, můžeš cestovat do těch ruin ze kterých jsi utekl, nebo můžeš jít druhou cestou a zkusit najít tu věž do které jsi na začátku mířil. Pak je tu ještě jedna cesta vedoucí zpět do Lonadu, ale samozřejmě můžeš zkusit i bloudit lesem mimo cesty a třeba něco najít. Jinak po naučení kouzel se cítíš sebevědoměji, asi je to jen pocit ... ale dobrý pocit!

Tondulin

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
BadWolf
"Hmm..." pokrčím rameny "A tak proč ne? Třeba se něco najde." řeknu si pro sebe a začnu bloudit lesem.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
matthew074
"Na to kašlu." Zalistuju ještě v deníku jestli tam není onen drobnější popis cesty nebo aspoň rada na ,kterou stranu se dát a prohledám znovu ostatky pro jistotu. Pak se vydám dál pokud bude v deníku popsáno jak se sem dostal půjdu přesně tou cestou zpět k východu pokud ne tak půjdu rovnou za nosem.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
Matthew074:
Na konci deníku je ještě pár stránek popsaných, je tam mapka, kterou nejspíš popisoval vepředu a v jejím středu je onen rozpadlý strom do kterého jsi vešel, takže vlastník deníku zcela jistě myslel tohle místo. Dále tam je ještě nakreslený kus kamenu, který vypadá jako nějaká ruda, ale není nakreslen barvami, takže to může být od železa klidně až po zlato. A jako úplně poslední věc co jsi v deníku nalezl jsou nakreslené železné dveře s tajemnými rytinami, které nejspíš najdeš dále v tunelu který je před tebou. Můžeš tedy buďto vyjít ven do sněhové bouře a kamarádsky si pokecat s vlky, nebo se vydat dále do hrobky, odkud se před skoro dvěma staletími ozývaly zvuky a nebo tu můžeš ještě přespat. Pod kostlivcem jsou ještě zachovalé kožešiny, které nejspíš mají sloužit jako spací pytel, také asi sloužili než jeho majitele někdo probodl dýkou.

Aurelius:
Hluboce spíš ... zdá se ti sen o vesnici v zasněžené zemi, různě po ní se začínají rozhořívat malé plameny. Mezi domečky začali pobíhat lidé a hledat vodu a kbelíky na její přepravu.

BadWolf:
Měsíc ti slabě prosvítá mezi stromy pod nohy, takže o světlo není nouze. Rozhodl jsi sebloudit jako ztracený lesem, ale dlouho jsi nic nenacházel, až na pár nejedlých hub které přímo vybízeli aby si je někdo vzal a šišek na které jsi šlápl. Po chvilce toulání jsi však někde v dálce mezi stromy zahlédl svělo, nejspíš táborového ohně, ale zatím to byl jen záblesk. Nerad si začínáš uvědomovat že jsi se opravdu ztratil a že máš hlad, jelikož jsi již dlouho nic nepojedl ani nepopil.

Tondulin

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Tak dobré info jsem ani nečekal to by mělo stačit, vypiju svoje pivo a půjdu nahoru do svého pokoje.
 
matthew074
Pokusím se nějak zabalit kožešiny a hodit je do batohu nebo je k němu pomocí pásku připnu (pokud nějaké jsou). "Jak Sofiina volba." Pomyslím si a po chvilce rozhodování počkám u kostry opřu se o zeď a budu odpočívat pokusím se přitom neusnout.
Upravil/a matthew074 dne 15.07.2014 23:42
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
scorpioncz
Matthew074:
Sbalil jsi kožešiny, do batohu se celkem obře vešly a ještě tam nějaké místo na další získané věci také je. sedl sis a opřel se zády o zeď, co nejpohodlněji samozřejmě. Kostra má lebku tak nasměrovanou, že se zdá jakoby se na tebe dívala. Jsi už velmi znavený, je pozdě v noci a i když se snažíš neusínat, tak to moc nejde a při odpočívání ti těžknou víčka ... možná by pomohla nějaká činnost, ale na druhou stranu si odpočineš spánkem, sedění nebo rozespalé pochodování ti vyspalost nedodá.

Aurelius:
Hluboce spíš ... ve snu padáš z oblak nad vesnicí a padáš přímo do sněhu. Vidíš kolem sebe pobíhat lidi a vojáky s kbelíky či zbraněmi, snažící se uhasit oheň nebo doběhnout k palisádě.

Tondulin:
Vypil si pivo a korbel nechal jednoduše na stole, od čeho by tu jinak byla servírka že? Odebral ses do pokoje provázen další opileckou písní a pokýnutím od hospodského, které mohlo být myšleno všelijak. Vydupal jsi několik schodů a stanul jsi v chodbě plné dveří od pokojů, zakončenou oknem s květinami a schody do dalšího patra. Vstoupil jsi do svého pokoje, což je dvojlůžkový pokoj který sdílíš s Tasem. Vrabčák si pronajala pokoj hned naproti vašeho, jeden z jednolůžkových. Váš pokoj je tedy celkem prostorný, se dvěmi postelemi, malým stolkem se dvěmi židlemi a třemi komodami, ani o okno vás neochudili ale venku stejně přes tmu není nic moc vidět. Tas už spokojeně spí, vypadá jako malé dítě když spí a ani jsi ho svým dupáním neprobudil. Vedle Tase na posteli také skoro by se dalo říct spokojeně leží jeho prakovka.

BadWolf

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
matthew074
Nejdříív vstanu a pokusím se otočit lebku jiným směrem a šáhnu do kalhot podrbu si kulky chvilku budu jak si čachrovat ,abych rozproudil krev. "Urggghhh zvrácený způsob pro přežití ,ale já to dokážu!" Touhle činností se nachvilku ještě zabavím. "Kdo ví jaká monstra tahle díra ukrývá. Proč... proč jsem se do toho namočil vždyť jsem jen zloděj žádnej vrah co má být tohle za spravedlnost měl jsem radši dělat pasáka." Bouchnu naštvaně do zdi poklesnu k zemi a svalím se unaveně na zem.
Boing
http://33.media.tumblr.com/tumblr_md637wdNXu1ql07zs.gif http://4.bp.blogspot.com/-fEXyKe5WLmk/UZ0uDdCJrCI/AAAAAAAAL_o/kS5Jzlu7IDE/s400/gandalf.gif
 
Matthew
Tondulin
Zavřu a zamknu dveře (pokud je tam klíč), ujistím se, že je i okno pořádně zavřené a potom se vyspím.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Věk Vzestupu • Diskuze Zdejší kobky 12 15.09.2016 22:47
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist