Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Věk Vzestupu
scorpioncz
Aurelius:
Mluvčí se tím směrem podívá "Ne nic jsem tam neviděl, nejspíš jste unavený, přece jen ta cesta kterou jste přišel ... " najednou se vedle vás zhmotnil ten arcimág, kterého jsi viděl v hlavní síni a hned začal mluvit, což mluvčího dost vyděsilo, tohle opravdu nečekal "Přivést vaší dceru by nebyl dobrý nápad! čím méně toho ví tím lépe! Oko převezme věž vodní magie! tím že budete ukazovat osudy těchto lidí jím samotným jim spíše přivedete zkázu! vlastně by jste jí přivedli nám všem." poslední větu řekl tiše, strašidelně tiše. Když se mluvčí otřásl z leknutí, vynadal arcimágovi, že tohle by dělat neměl, že na takové překvapení už je trochu starý, Raistlin to snesl s úsměvem na rtech, a pak prohlásil "Tebe, elfský mágu, budeme potřebovat ve věži, věži ohnivé magie, víš toho příliš mnoho, a když už to víš, tak tě na to co tě čeká alespoň pořádně připravíme."

handa999:
Přišli jste k paláci, byl obrovský a velmi pěkný, nejlepší dílo trpaslíků, by řekl architekt který ho nechal postavit. I když je v podzemí, tak má čtyři věže, které se skoro dotýkají stropu vytesané jeskyně. Přišli jste k bráně, Tas pořád ještě něco vysvětloval, nejspíše to byl závěr dobrodružství s mořskými elfy, nevěřil jsi že by mohli existovat, před bránou vás zastavili dva trpaslíci, Dwargerští osobní strážci v plných zbrojích "Uveďte důvod návštěvy!"

Mopidu:
"Doufal jsem že to řekneš! a teď rychle! ať to stihneme!" Gil se rozeběhl k věži. Když sis nasadila prstýnek, cítila jsi se sebevědomnější než jsi byla, asi je nějak očarovaný, naštěstí pro tebe to není jen vtípek, ale docela užitečná věc.
Upravil/a scorpioncz dne 21.09.2013 16:02
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
"Nemám v plánu jít nejbližší době do věže, přišel jsem sem, abych urovnal svojí minulost. A dokud tak neučiním, tak město neupustím." řeknu arcimágovi. "Možná později se tam zastavím.." dodám ještě. Potom se otočím na Mluvčího a řeknu "Tak.. možná bych už mohl jít do města.."
Upravil/a Aurelius dne 21.09.2013 17:40


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"Sám král mě pozval. Moje jméno je Duran Zlatopřezka."
 
scorpioncz
Aurelius:
"Dobře elfe, budeme tě očekávat ..." s těmito slovy na rtech se rozplynul. Mluvčí vzápětí dodal. "Kdybys odešel, lidé by tě chytili, a znovu přivedli sem temný, a nebo zrovna zabili. Budu tě muset ospravedlnit, tedy zatím k tomu moc důvodů nemám, takže bych tě mohl vyhnat a zapomenout na to co se dnes stalo. A to by jsi měl ještě štěstí, jelikož když jsi jednou vyhnán, návrat znamená smrt, ale jelikož se stalo to co se stalo, nechám tě žít."

handa999:
"Aha ... to jsi ty, ale o šotkovi žádná zmínka nebyla!" podívá se na druhého strážného "myslím že král bude šťastnej až tam uvidí šotka, no každopádně můžete jít, ale budeme vás sledovat a toho šotka si drž u sebe! jestli něco ukradne, tak to budeš platit ty." pak se otočil a zabouchal na bránu, ta se pomalu otevřela a ty jsi spatřil nádvoří, kterému dominovala velká houba.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
Vejdu dovnitř a Tasovi řeknu že pokud něco ukradne tak z něj vymlátím duši.
 
Aurelius
"Takže mě ospravedlníte?" zeptám se. "No.. e.. co bude s vaší dcerou? Podle toho co řekl Arcimág má zůstat v nevědomosti. Pochybuji, že jí to zachrání život.. když nebude vědět, co se může stát."
Upravil/a Aurelius dne 22.09.2013 10:28


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
scorpioncz
Aurelius:
"Totiž, já nevím ... podle arcimága by to tak mělo být, ale já nevím já už nic nevím." Všiml sis že mluvčí zesmutněl. "No a to ospravedlnění, to ti nemůžu dát jen tak, to si musíš nějak zasloužit. Když jsi sem přišel, měl jsem pro tebe úkol, jelikož já nepopravuji lidi jen tak od oka, takže jsem ti chtěl dát na výběr, buďto poprava, a nebo ospravedlnění, netušil jsem že se to takhle zvrhne. Každopádně ten úkol tu je pořád, a já ti ho nabízím." Došel ke stolku, na kterém bylo pár nějakých listin, vytáhl dvě a ty sis všiml že jedna je mapa a na druhé je nějaký text. "Ten úkol nebude jednoduchý, ale mám dojem že ty ho zvládneš." Podal ti ty listiny a dodal. "Na západ od Sylvarastu je jeskyně, nebo spíše hrobka. Už před desetiletími byla znesvěcena temnou magií, chci aby jsi tam šel a očistil jí. To co jsem ti právě dal je mapa, která tě tam zavede a modlitba, která to místo očistí."

handa999:
Vešli jste s Tasem na nádvoří, kolem vás prošla hlídka čtyř strážných, kteří se velice zle dívali na Tase. To byli skoro jediné živé bytosti, které na nádvoří byli, jelikož se zrovna konala slavnost na počest padlých válečníků v bitvě u Thorameru, kde trpaslíci zmařili všechny lidské pokusy dostat se do Thorameru násilím. To bylo před skoro třemi sty lety a všichni hosté pobývali ve východní straně paláce. Na nádvoří byli troje dveře, jedny přímo naproti hlavní bráně, ty nejspíše vedli do audienční místnosti, protože byli největší a nejimpozantnější. Druhé vedli nejspíše do východní strany paláce, odkud se občas ozval nějaký ten tlumený zvuk slavností. Třetí dveře byli naproti východním, takže vedli do západní části, tam byli královy osobní komnaty, odtamtud k tobě vyšel zástupce krále, ten který ti poslal dopis. "Doufám že jste neměli problémy se strážemi pánové, předpokládám že on je tvůj doprovod, ale ujišťuji vás že vám žádné nebezpečí nehrozí, pokud byste byli tak laskaví a následovali mě do královských komnat." Ani nepočkat na odpověď a už pomalu šel k západním dveřím. Tas se plácnul do čela a tiše řekl "Asi ho nenaučili správnému chování! ani se nám nepředstavil."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
"Zajímavý, ale máto jeden háček.. pokud opustím věž a ke všemu ještě město. Budu stále Temný a pokud vám budu chtít oznámit dokončení úkolu, můžou mě rovnou popravit.. Takže jak se mám vrátit sem do věže, aniž by mě to stálo život?" prohlédnu si listiny, mapu a počkám dodám "Ale, samozřejmě tento úkol splním." a počkám na odpověď Mluvčího.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
SuperHunter
"Hmmm a co když to není mapa k pokladu, ale past ?"
 
Tondulin
"Jo to máš pravdu, ale radši ho nebudeme provokovat je ti to jasné?" řeknu a půjdu za rádcem.
 
scorpioncz
Aurelius:
"Vypravím s tebou eskortu, šest ozbrojenců by mělo stačit. Zpět sem, se nebudeš muset vracet, sejdeme se ve Veverkově, budu tam každý den v poledne, a budu tam chodit od zítra do týdne, to by jsi měl stihnout, zas taková dálka to není, ve Veverkově tě nebudou chtít zabít, nebo udat, o to se postarám." Podíval ses do listiny, byla tam elfsky psaná modlitba modlitba v Solara, a podtím nějaké zaklínadlo, nejspíš magie světla, které vytvoří světelný paprsek. Asi to bude proti nemrtvým. Pak ses podíval na mapu ...
Mapa do jeskyně


handa999:
"Ale já ho nechtěl provokovat, jen jsem ho chtěl upozornit, že nebyl zdvořilí, a to je zástupce!" prošli jste dveřmi a rádce vám skoro hned na to řekl, ať tam zůstanete, že jde ohlásit váš příchod a ať zde počkáte. Tas se nenápadně přesunul ke skříni a hned se začal dívat co v ní může být. Čekáte v nějaké chodbě, docela velké se schodištěm po kterých zástupce odešel, krom skříně, kterou Tas nenápadně prohledával jsou v místnosti ještě bisty předchozích králů, ještě jedna skříň, nějaké stolky a židle. Celou místnost osvětlovali pochodně, což tomu dodávalo trochu i strašidelný výraz.

SuperHunter:
"Past? jak to myslíte? samozřejmě nevím co na tom místě je, nikdy jsem tam nebyl, alle už se tam pár výprav vydalo a nikdo se nevrátil, takže kdo ví co tam vůbec je. Risk je však zisk ... nemyslíte?" strašidelně se usmál.
Upravil/a scorpioncz dne 22.09.2013 21:26
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Tasi nech tu skříň na pokoji přece nechceš naštvat krále."
 
Aurelius
"Pokusím se, tam být v čas.." řeknu a uklidím mapu do vaku (batohu - prostě do něčeho do čeho si ukládám věci) a pokusím si vzpomenout co vím o Veverkově. "Je ještě něco, co bych měl vědět než odejdu ?"


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Mopidu
Následuju ho, utíkám
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
scorpioncz
Aurelius:
"Jak jsem řekl, to pohřebiště bylo znesvěceno temnou magií, hlavně nekromancií, v tom případě se snaž nějak připravit na nemrtvé, nic víc ti asi říkat nemusím, ale přeju ti mnoho štěstí, budeš ho potřebovat." otočil se ke stolku a pak se zarazil a ještě rychle k tobě dodal "Umíš nějaká kouzla proti nemrtvým že? I když je asi bláhové předpokládat že umíš něco z magie světla že? ... Mohl bych tě jedno kouzlo naučit, pokud chceš."

handa999:
"Co? Já jen hledám nějaké věci, co se sem zakutáleli, tahle skříň vypadá jako by jí už tři staletí nikdo neotevřel. Chci někoho upozornit že tu je a co v ní je." Pak ale skříň zavřel a přesunul se k bistě nějakého trpaslíka, hned na ní začal šahat a utrhnul nos.

Mopidu:
Po chvíli jste doběhli k věži, Gil se zeptal kde jsou ti zajímavý vězni. Stráž mu řekla že před nějakou dobou rozpustili, kvůli nějakému lidskému čaroději (přitom si odplivnul) soud a mluvčí právě mluví s temným v jeho osobních komnatách. Gil poděkoval a řekl ti "Pokud s ním náš táta mluví, tak to bude něco velmi důležitého! A velmi zajímavého!" a pomalu vyrazil po schodech vzhůru.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
"Zajmalo by mě co provedli. Třeba zabili někoho důležitého, nebo se vloupali do pokladnice..." utíkám za ním
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Aurelius
"Ale, tak něco umím.. vodu, studenou vodu. Ale rád se něco nového přiučím." řeknu a popojdu k Mluvčímu.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Tondulin
"U všech trpasličích vousů to šotci nedokážou vydržet ani minutu v klidu?" "Tasi rychle to musíme nějak spravit neumíš to nějak slepit vy šotci jste na tyhle věci dobří."
 
scorpioncz
Aurelius:
"Dobře, nejprve zvedneš ruce, tak nějak aby jsi ukázal dlaněmi na nějakého toho nemrtvého, soustředíš sílu do prstů ..." Po chvilce ti vysvětlil jak se kouzlo dělá, pak tě naučil i kouzelná slova, teď chce aby jsi to vyzkoušel. Najednou někdo zaklepal na dveře a dovnitř vešel Gilthanas a Eruwien, děti mluvčího.

handa999:
"Spravit to? ale jistě! jen počkej ... najdu ... to ... lepící něco ..." začal se hrabat ve váčcích, když jsi najednou ze zhora uslyšel otevírání dveří, nejspíš už jde zástupce od krále.

Mopidu:
"Kdo ví? ale určitě něco velice zajímavého! vím že se opakuju ale strašně se mě to zajímá!" doběhl ke dveřím, otevřel je a poté ještě k daším dveřím, na které zaklepal a vešel. Ty jsi ho následovala, a uviděla mluvčího a temného jak nacvičují nějaké kouzlo.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Mopidu
"Ehm, pardon že ruším, ale co provedli ti vězni?" opatrně se zeptám
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Věk Vzestupu • Diskuze Zdejší kobky 12 15.09.2016 22:47
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist