Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
30 denní herní challenge
BigNord
World of Warcraft
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20090301131145/wowwiki/images/7/7d/WoWlogo.png
Každý říká že to je jen kravina. Já to říkal taky, zkusil sem to a je to LUXUSNÍ hra
 
Mopidu
No tak u mě znova The Neverhood Grin
http://img.gamefaqs.net/screens/0/9/1/gfs_43088_2_6.jpg
Někteří lidé nemají rádi plastelínovou grafiku, hra na ně byla moc náročná a až moc šílená. The Neverhood je jedna z nejpodhodnocenějších her a je i na seznamu Microsoftu nedoceněných her. Sice se dočkal druhého dílu, ale je to skákačka, není celá z plastelíny...prostě náročnost, šílenost i grafiku vystřihli.... Ale původní Neverhood je stále dobrý, stále náročný, stále šílený a tak to má být Grin
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Lord Rade
Tak to určitě The Fall: Last days of gaia, neustále byla kritizovaná kvůli napodobování falloutu a dnes je už zapomenuta.

http://bestgamewallpapers.com/files/fall-last-days-of-gaia/year-2062.jpg
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
Whirt
Chtěl jsem napsat už ráno, ale na moje slohy není nikdy moc času Grin Každopádně chci říct, že souhlasím s Mopi, jelikož Neverhood je opravdu výjimečná hra - v podstatě umělecké dílo stvořené z plastelíny, úžasné hudby, postav a skvělé hratelnosti a samozřejmě výborných puzzlů... Každopádně bych neřekl, že ta hra byla podceňovaná kritiky... Spíš ji spousta lidí pořizovala dětem v domění že se zabaví a pak přišli na to, že se děti ani nedostali dál, než za barák našeho Kleymana... Ale abych se přiznal, tak to nebude hra kterou zvolím já...

Já zvolil hru z českých luhů a hájů, která by měla být dle mého pýchou národa...

Jedná se úžasné krokovací RPG z roku 1998, které vytvořil jediný člověk - Jindřich Rohlík (ano, vím, vtipné jméno Grin) - s názvem Brány Skeldalu.
Ve své době byla v česku relativně uznávaná... Ale přiznejme si - nedosáhla toho čeho by si zasloužila. Mimo své rodiště ne že by nesklízela svůj úspěch, jen podle mě ne tolik, kolik si zasloužila.

Hra měla nádhernou, lehce komiksově laděnou grafiku spojenou s 3D prostředím. Celá hra se odehrávala ve smyšleném světě a hrdinové povolaní pomocí určitého rituálu dostaly od svého vyvolatele na posmrtném dopisu jediný úkol - zastavit rozšiřující se zlo, které vysává ze světa jeho sílu, jeho manu. A tak začala velká pouť k Branám Skeldalu.

Osobně si myslím, že celá hra byla řemeslně dobře odvedená a soubojový, částečně tahový, systém byl velice zábavný. Hráč řešil všerůzné hádanky a puzzle - občas verbální, občas týkající se pohybů s objekty... Ostatně hra měla zajímavé lore a všeobecné kouzlo - tak jako Středozemě má onen nedocenitelný nádech, tak Brány Skeldalu je měly také... Na tehdejší poměry si myslím, že profesionálně odvedená práce, zpracována malinkým studiem Napoleon Games...

Je smutné, že se na Brány Skeldalu tak brzy zapomnělo, když pro českou herní scénu tolik znamenaly. Možná špatná doba, možná malá reklama - každopádně si zaslouží místo hned vedle další výborné české hry, jenž byla vydána 4 roky po nich a která na rozdíl od Bran získala mezinárodní uznání a žije v podstatě dodnes - Mafie z roku 2002.

Branám Skeldalu vyšelo také pokračování s podtitulem "Pátý učedník", ale stejně jako Neverhood chudák přišel o svoje kouzlo a přechod na jiný žárn - Adventuru... Propadák to nebyl, ale bohužel to taky nebylo důstojné pokračování - nic pro mě.

Hra se uvolnila volně ke stažení roku 2007, k její vzkříšením však došlo v roce 2005, kdy k ní byl dopsán zaváděcí program spustitelný pod novými "Windowsi". Dočkala se také uvolnění zdrojových kódů společně s editorem vlastních dobrodružství. Takový Construction set Smile

Snad jsem napsal vše co jsem chtěl sdělit a hRDLA nebude vyšilovat z mého románu Grin

http://i.iinfo.cz/images/419/dungeons05-2.jpg
Upravil/a Whirt dne 05.02.2013 18:06
 
Zarmr
Tak za mě je to "Gothic IV" Arcania.
http://www.pcgameshardware.com/screenshots/medium/2009/04/arcania_13_090423175549.jpg
No..... Tato hra opravdu není TOP 10, ale zas taková hrůza to není. Kdo se nedal odradit recenzemi a koupil ji, tak mohl zjistit, že se dá hrát. Je to slabé RPG, ale jak už jsem řekl hrát to jde a mě to chvílemi i bavilo.
 
Ligos
Arcania -Gothic 4. Přívržencům pravého Gothicu stačí jen ten název, aby sem jim obrátil žaludek naruby...

http://icons.iconarchive.com/icons/3xhumed/mega-games-pack-40/256/Gothic-4-Arcania-2-icon.png
-KRLEŠ-

Skyrimský průvodce:
 
Mopidu
No tak u mě asi taky Metin2 Grin jednu dobu jsem si tam vyrobila ninju, zařídila aby vypadala hrozně cool a od té doby jsem to nehrála Grin
Ale bavilo mě tam trollit lidi. To byla sranda Grin
http://fc09.deviantart.net/fs51/f/2009/296/d/6/Nailin_Ninja_metin2_by_Pericote.jpg
Upravil/a Mopidu dne 10.02.2013 00:05
https://s10.postimg.org/i9098u5a1/glit.gif
 
Sanued
4Story, strašná kravina. Je to MMORPG ale z opakujúcimi sa questami. Ani netuším ako som sa k tomu dostal, ale už nikdy VIAC!

P.S. hRDLO je to od tých istých autoroch ako Metin2, oni proste blbosti robiť vedia.

http://www.gameitems.com/logos/photo-22.jpg
I used to be an arrow, but then I took an adventurer to the face.


Kľudne si ma pridajte, pokecáme, popaříme Grin
 
www.google.com
Zarmr
Též metin2, sorry ale na nic jinýho si nepamatuju a když pomyslím, že jsem to hrál do 37 levelu...... Brrr, už je mi špatně.
http://jolstatic.fr/www/captures/610/3/7263.jpg
Ale nejvíce mě štve, že tuto blbost přeložili do češtiny a například Lord Of The Rings: Online je v angličtině a to je to TOP 5 MMORPG.
Upravil/a Zarmr dne 06.02.2013 10:38
 
nagasadowcz
The Sims - bavilo mě nacheatovat si prachy a pak postavit geniální barák. A to je vše, jinak to byla pakárna. Nestydím se za to (upřímně - kdyby se kdokoli za něco z toho, co hrál, styděl, proč by to sem dával, že?), ale je to nejblíž odpovědi na tuto otázku. Takže tak.

http://www.farey.cz/i/2010/02/the-sims-3-1.jpg
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin
 
Leneren
Připojuji se a za mě je to Metin2cz.Je to na 100% nejodfláklejší hra co jsem hrál.Stydím se za to a jsem rád, že jsem se tam nikdy nepřehoupnul přes level 20.Je to hrozná hra.
http://xario.bloger.cz/obrazky/xario.bloger.cz/metin2.jpg
 
Mahoney
Metin2 je fajn, když máš prachy který do toho můžeš vkládat. Bez reálných peněz v tom člověk zkrátka nemůže být dobrý no, ano je to blbost, ale bavila mě a měl jsem 80Lv. Spíš se stydím za to, kolik mě ta hra stála peněz Smile).


Hra za kterou se stydím že jsem hrál, i když asi jen hodinu a stačilo byla Nostale, neuvěřitelná blbost kterou snad nemůže hrát nikdy starší 10 let, protože jinak snad není v pořádku,

http://www.atomicgamer.com/screenshots/game-3809/84860-800.jpg
Upravil/a Mahoney dne 06.02.2013 14:40
 
Nerevar
Tak za mě je to asi 4Story. Když si pomyslim, že to samý studio teď maká na TESU, dělá se mi zle, ale TESO vypadá velice nadějně, tak snad..

Jinak se ještě stydim samozřejmě za Metina, WoW, CoD, a Gothic (ne, nemám tu hru rád, FAKT NE)

Ale primárně 4Story
http://www.jpeg.cz/images/2013/02/06/CrDaT.jpg
 
BigNord
Tk já nevím, ale je to buď Metin2 nebo 4story (trollstory).
Metin2 - 100 lidí seknutých na spawnu, včetně mě
4story - Podle tutoriálu sem měl přijít k bráně která se otevře. Neotevřela: Vymazáno Grin

http://i.imgur.com/e98Ks4B.jpg
 
scorpioncz
... asi nejvíc lituju , že jsem taky hrál metin2 Pfft a už si ani nepamatuju proč jsem to hrál ... ani mě to moc nebavilo Pfft co víc dodat ?
http://www.zajda6.estranky.cz/img/original/16/metin2.png.jpg
Upravil/a scorpioncz dne 10.02.2013 00:03
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
MortuusDominus
Risen (nevím zda 1 nebo 2) .... já u tý hry strávila asi 3-4 hodiny a jen proto, že jsem doufala že se v dobré obrátí. Měla jsme dát uninstal hned po hodině, já vůl....zážitek, který nikdy nezapomenu... Ale fakt je, že hovadin jsem hrála spoustu :/ Grin

http://www.gamernode.com/upload/manager/Review%20Images/Risen/81Risen6.jpg
Upravil/a MortuusDominus dne 06.02.2013 16:43
 
Whirt
Wow! Že se tu zrovna objeví Risen jsem teda fakticky nečekal. Každopádně, nechtěl jsem, ale nejspíš se přidám k lidem, co hráli Metin 2. Tak nenápaditou hru s debilním vynuceným "příběhem" jsem opravdu dlouho neviděl, nehrál a hrát už (snad) nebudu. Jeden čas to na základce letělo a já se snažil jít s ostatními a při infošce si s kamarády zahrát, ale povím vám - nikdy více... Systém, grafika, debilní lidé všude okolo... No. Myslím, že tahle hra nepotřebuje komentář.

http://pato-reis.bloger.cz/obrazky/pato-reis.bloger.cz/metin2-foto.jpg

A ještě s dovolením postnu jeden obrázek, který dokonale vystihuje Metin...


EDIT: WTF?! Fakticky mi Nerevare neříkej, že... se ti Gothic... ani to nedokážu říct... Shock
Upravil/a Whirt dne 06.02.2013 17:27
 
Ligos
OT: Nééé, jak se někdo může stydět za GOTHIC? Nehrát ho, fajn. Ale stydět se za něj? (Arcanii samozřejmě nepočítám, protože to NENÍ GOTHIC a za tu se fakt stydím.)Pff!

(Teď ještě aby někdo napsal, že se stydí za Morrowind, nebo Skyrim, a já se půjdu picnout. Tss...)
Upravil/a Ligos dne 06.02.2013 17:43
-KRLEŠ-

Skyrimský průvodce:
 
MortuusDominus
No minimálně je Risen nejblbější hra co jsem zažila, je mi celkem fuk, jak je známá nebo oblíbená...je to děná kraviny Grin nic ve zlym pro fanousky Smile
 
Zarmr
S Mortuusem musím souhlasit hrál jsem Risen tak 3 hodiny a už byl odinstalovanej. Je to blbá hra podobná RPG.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Dovahkiin challenge (Skyrim in real life) » Skyrim - Váš svět 6 06.03.2016 14:06
Celé herní soundtracky najednou (COMPLETE SOUNDTRACK) Pokec 34 05.06.2015 19:58
Upíři a denní světlo Skyrim - dotazy, návody,.. 1 26.04.2015 17:41
Vaše herní doupě Pokec 56 22.04.2015 20:40
Seriálový challenge Pokec 89 06.04.2014 21:30
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4085 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4646 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12481 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist