Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Altmerský Přízrak Noci
Merundin Thuri
Takže jsem se rozhodl něco sešmoulit. Jak uvidíte je to hrůza, ale zkusit se má všechno. Všechny změny oproti Skyrim pochopíte z prologu. Teda doufám.

Prolog:

Jeho jméno bylo Gremwin. Podivné jméno pro Altmera. Vychovávali ho Nordové a proto o magii nevěděl mnoho, tudíž byl snadným cílem. To byla jeho poslední oběť. Jeho vrah unikl. On, tajný agent Thalmoru Elewin Volanaro, unikl. Byl ve svém oboru nejúspěšnější. Možná proto že nespoléhám na kouzla, usmál se. Byla to pravda, byl vysoce postavený v Thalmoru, ačkoli neuměl nic než iluzionistickou neviditelnost. Cenili si jeho služeb, ale byla to vlastně jen formalita. Všichni co uměli kouzlit, ta většina, se nad něj povyšovali, ale pak toho hořce litovali. Tak to byl on. Nepolapitelný, neomylný Přízrak noci.

1.kapitola: Něco a někdo

Takže zabil Gremwina. Čímž by se Thalmor měl zbavit zrádce. Alespoň takhle mu to řekli. Elewin už nad tím nepřemýšlel. Nesnášel to co se z Thalmoru stalo. Horda blbců pachtících se po moci, neschopných se dohodnout nad tím, jak postupovat teď, týden po tom,co ve Skyrimu zvítězili v ,,nekonečné” občanské válce Bouřné hávy. Vlastně si za to mouhou sami, pomyslel si Elewin, aby udrželi válku vyrovnanou tak osvobodili Ulfrika v Helgenu. Asi nepočítali s tím, že osvobodí i budoucího ,,hrdinu Skyrimu. Toto byli myšlenky Přízraku noci, když směřoval k tajnému Thalmorskému velvyslanectví, přemístěnému před 2-ma dny.
Cesta byla nebezpečná, neboť se z neznámého důvodu začli probouzet ty podivné mumie z těch polorozpadlých chrámů draků, které byli opuštěny a o které se ti barbaři přestali starat už před tisíci lety. Právě minul nějakou jeskyni, když tu se za ním ozval podivný zvuk. Elewin už nebyl žádný začátečník na světě, a tak se raději otočil a ruku položil na jílec svého skvělého elfského meče. ,,Uááááááááá”, ozvalo se ze tmy. Elfovi zamrazilo, tohle nebyl lidský ani elfský a nijaký podobný hlas. Ze tmy se vyřitil, ne vyřitil, vyřítilo něco jako člověk. Dvě ruce, dvě nohy, ale kůžy povislou, v ruce meč který se pomalu rozpadal. Draugr zděsil se Elewin. Nebál se bojovníků, ani mágů, ale přimo nesnášel nemrtvé. Jako nějaký začátečník máchl nazdařbůch mečem, a dokonce zavřel oči. Ozvalo se ,šplach´ a to něco padlo mrtvé (?) na zem. Jak může být něco mrtvé, uvědomil si Přizrak, když už to bylo mrtvé a teď to bylo nemrtvé, takže když je to teď znovu mrtvé může to být znovu oživitelné a tedy znovu nemrtvolitelné. Ach jo, když tady nad tím budu přemýšlet nikam se nedostanu, zakončil to Altmer. ,,Uáááááághr gháááááá urháááá”, ozvalo se ze všech stran. Elewin vytvořil iluzorní světlo a uviděl to co nikdy nechtěl. Byl obklíčen 20 draugry. Takže takhle skončím.
Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny.
Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723



http://www.nodiatis.com/pub/6.jpg
 
Norbi
good enough for me Shock Grin Wink
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
oregure
je to parádní Wink
 
Ligos
Shock Héj! A co tvoje počáteční tvrzení o tom, že jsi tu pouze kvůli Amoniovi? Grin

Musím říct, že jsem naprosto nadšen! Originální téma, bezvadné podání, bezva začátek příběhu!
Nemám k tomu co říct, než že je to super! Wink
-KRLEŠ-

Skyrimský průvodce:
 
Merundin Thuri
Dík všem

Ligos napsal:
Shock Héj! A co tvoje počáteční tvrzení o tom, že jsi tu pouze kvůli Amoniovi? Grin

Musím říct, že jsem naprosto nadšen! Originální téma, bezvadné podání, bezva začátek příběhu!
Nemám k tomu co říct, než že je to super! Wink


To už tam napsaný nemám Smile A dík za pochvalu, moc si toho vážím. Zítra bude další kapitola, nebo se o to pokusím. Kapitoly budou nepravidelně vydávány podle toho jak moc mě políbí múza.
Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny.
Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723



http://www.nodiatis.com/pub/6.jpg
 
Merundin Thuri
2. kapitola: Bojiště

Elewin viděl jen to, co mu osvětlovalo světlo, jinak všude okolo byla tma jako v pytli. Už cestoval dlouho nocí takže si uvědomoval že jsou tak 3 hodiny ráno. Takže ve tři hodiny ráno zemřu a k tomu rukou Norda. Ještě lepší takového který má být už staletí tuhý jak řípa, pomyslel si sarkasticky. Draugři se pohnuli dopředu, když náhle jeden z nich cosi zažblekotal tím podivným jazykem. Ze tmy se ozval zvuk letící ohnivé koule spolu se zvukem blesku a ledového šípu. I při tom slabém světle si Přízrak náhlě uvědomil kde stojí a to ho téměř ochromilo strachem. Bojiště Atronachů. Bojiště Atronachů bylo místo se specifistickými vlastnostmi, jako například zvýšenou sílu atronachů, ale i tvoření run všude po zemi. Tato místa posilovala magii vyvolávání a zvláště vyvolávání elementálů. Proto jej mnoho mágů chtělo najít a studovat, ale takových míst bylo nemnoho a navíc byla chráněna atronachy, kteří se probudí, pokud někdo vkročí na bojiště, a s dotyčným zatočí. Che, ten kdo nechce nalézt tomu se zjeví. Takže nezemřu rukou Draugra, ale Atronacha, ale nevzdám se. Toto všechno si Altmer uvědomil během krátké chvíle kdy kouzla zasáhla cíl. 3 mumie padly na zem a ostatní přestali elfovi věnovat pozornost. Elewin vystřelil jako šíp směrem, ze kterého nepřiletěla žádná kouzla. Bohužel pro něj, taky byli celkem kluzké kameny. ,Prásk´ a jeho úchavtný běh skončil o kmen nejbližšího stromu. Pak už viděl jen tmu.


Kapitola 3 : Pírko

Když se Elewin probudil okamžitě si uvědomil jednu věc. Bolest hlavy silnější než jakákoliv kterou kdy zažil. Druhá věc byla, že už svítí slunce a že leží poněkud jinde než kam v noci padl. Pokusil se sednout si, ale z hrudi mu spadl jakýsi pergamenový svitek v němž bylo zastrčeno pírko. Elf rozevřel pergamen a zjistil, že je popsaný písmem jeho národa, a že pírko je z bílé holubice. Na pergamenu stálo: ,Ještě se setkáme. Nikomu o mě neříkej a neočekávej, ty nešiko, že ti budu pomáhat víckrát. H´ Altmer zavrtěl hlavou nad podivným vzkazem až se mu na chvíli zatmělo před očima. ,,Já a nešika?"řekl nahlas, ikdyž nechtěl. ,,No počkej až se setkáme já ti dám nešika"zabručel si pro sebe. Zjistil že všechny jeho věci leží opodál a vedle něj se v kotlíku vaří zelná polévka. Nikomu neuškodí, když si dám. S tímhle přesvědčením se pustil do jídla. Všiml si známé siluety Thalmorského velvyslanectví, které bylo stále zahaleno v mlze dálky. Posbíral svých pár švestek a vyrazil na Velvyslanectví.
Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny.
Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723



http://www.nodiatis.com/pub/6.jpg
 
Leneren
Dobré.
 
Ligos
Jen tak dál! Wink
-KRLEŠ-

Skyrimský průvodce:
 
Norbi
paráda Smile
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Merundin Thuri
Kapitola 4: Orel

Elewin přešel přes jakýsi kopeček a uviděl před sebou velvyslanectví v celé kráse. Nebylo postaveno právě tady pro nic za nic. Bylo v jakémsi údolí, kterému kopce kolem něj tvořili štít před očima, které neměly spatřit tyto budovy. Ale zřejmě to nebylo jen kvůli tomu, nýbrž kvůli malebnému okolí. Horské štíty se tyčily za věžemi velvyslanectví. Okolní lesy byly plné zvěře a výhled na jezero byl překrásný. Měl pocit, že zahlédl i jeskyni, která...Náhle zazněl jakýsi zvuk z ohromné dálky takže se tento zvuk odrážel ze všech stran jen v malých náznacích. Všude bylo světlo, přece jenom se schylovalo k polednímu, a tak mohl elf použít dalekozření. Podíval se směrem, kterým si myslel, že ten zvuk přišel. Ale protože se odrážel ze všech stran bylo to složité, a musel se rozhlédnout dokola. Nevýhodou tohoto kouzla bylo, že při schopnostech Přízraku se zaměřil pouze na určitý předmět. Takže viděl horské štíty stále stejně velké, ale viděl kolem nich kroužit orli. Zdálo se mu jako by každý orel měl jinou barvu, ale to byl zřejmě jen klam kouzla. Viděl jak jeden z orlů se snáší k zemi a bere cosi do pařátů, zřejmě nějaké malé zvíře a znovu vzlétá. Elewin nad tím máchl rukou a vyrazil k cíli své cesty.

Kapitola 5: Velvyslanectví

Altmer přicházel k bráně, jako by nic. Většina stráží ho znala a bez rozmyslu pouštěla, ale toto vypadalo na dva nováčky, protože Elewina zastavili. ,,Kdo jsi elfe?" zeptal se jeden z nich a namířil na Přízraka meč. ,,Já jsem jeden z vás, z Thalmoru, hodnosti Velitel-Elitní voják" doufal, že to odradí ty dva hňupy aby se ho dál na něco vyptávali. Ale to se spletl, neboť se tentokrát ptal druhý: ,,Takže znáš naše hodnosti, ale nemáš na sobě uniformu. Takže máš určitě znak nebo něco podobného abychom tě poznali." Elewin z toulce vytáhl šíp, jehož pera na konci vždy barvil na černo, protože neměl jiný znak, protože se Thalmor bál, aby nebyl s jeho vraždami spojován, protože jich nebylo málo. ,,Tohle je můj znak"řekl a podal jim šíp. ,,To ti tak věřim" ,zavrčel voják ironicky, ,,pustíme tě k velvyslankyni pokud to žádáš, ta si s tebou kdyžtak poradí, ale nejdřív se trochu pobavíme, protože už dlouho jsem nešermoval s někým z nás, elfů" s těmito slovy se oba elfové vrhli na Elewina. S připravenými meči, což znamenalo útok na nadřízeného. Za to byl trest smrti pro oba. Elewin vytáhl meč a odklonil útok prvního ze strážných, zatímco útoku druhého se vyhnul. V tu chvíli byl za zády jednoho z nich, a tak ho praštil jílcem do týlu. Elf se svalil na zem. Druhý sebou trhnul jako by praštil i jej a neopatrně se po Přízraku vrhnul. Ale s takovým šermířem se rovnat nemohl. Přízrak odrazil útok strážného a udělal mu to samé, co jeho příteli před chvílí. Oba nechal ležel a prošel bránou. V tu chvíli se mu zatmělo před očima a....
Upravil/a Merundin Thuri dne 10.12.2012 17:55
Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny.
Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723



http://www.nodiatis.com/pub/6.jpg
 
Merundin Thuri
Dotaz-Chcete výpis hodností? edit-co myslíte že se Elewinovi stalo?
Upravil/a Merundin Thuri dne 10.12.2012 17:55
Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny.
Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723



http://www.nodiatis.com/pub/6.jpg
 
Leneren
Hodnosti bych bral a určitě se tam nachomítl další vojáka a BUM!
 
Ligos
Hmm, je to napínavý, jako přetažená struna u houslí!

Co by se mu tak mohlo stát, mě zrovna nenapadá, snad tam někde byl třetí člen stráže a bacil ho do hlavy, ale toho by si elitní válečník jistě všiml... Třeba to je důsledek kouzla, které použil? Smile
-KRLEŠ-

Skyrimský průvodce:
 
Merundin Thuri
Takže tady máte ty hodnosti (pozor, hodnosti se neshodují se schopnostmi, i mág může být bojovník a naopak)
A)Hodnosti Aldmerského spolku (vojáci kteří nemusí, ale mohou být členy Thalmoru

1. Novic
2. Bojovník
3. Voják
4. Čaroděj
5. Mág
6. Bojový mág
7. Vládce kouzel
8-14. Elitní Bojovník až Elitní Vládce kouzel (před předchozí hodnosti se přidá Elitní)


CoolHodnosti Thalmoru (pouze a jedině Thalmor)

1) Thalmorský Mág
2) Bojový mág Spolku
3) Vládce kouzel Dominia
4) Velitel Dominia
5-11) Velitel Dominia- Bojovník až Vládce kouzel
12) Velitel Dominia- Elitní Bojovník
13) Velitel Dominia- Elitní Voják (Elewinova hodnost)
14) Velitel Dominia- Elitní Čaroděj
15) Velitel Dominia- Elitní Mág
16) Velitel Dominia- Elitní Bojový mág
17) Velitel Dominia- Elitní Vládce Kouzel
18) Elitní Velitel Dominia
19) Vrchní velitel sil Dominia
20) Hlavní velitel sil Dominia


C)Politické funkce (takové doplnění- úředníčky vynechávám- v závorce počty a naše verze v reálu)

1) Člen rady Dominia (něco jako poslanec-je jich 80)
2) Člen vyšší rady Dominia (senátor ovšem senát má větší práva-40 členů)
3( Velvyslanec (ve Skyrimu Elenwen)
4) Představený rady Dominia (místopředseda sněmovny-4)
5) Předseda vyšší rady Dominia (místopředseda senátu-4)
6) Vyšší představený rady Dominia (výš než místopředseda míň než předseda-2)
7) Vyšší představený vyšší rady Dominia (výš než místopředseda míň než předseda-2)
8) Hlava rady Dominia (předseda sněmovny)
9) Hlava vyšší rady Dominia (předseda)
10) Člen nejvyšší rady Dominia (něco jako ministr-8-ministerstva vypisovat nehodlám)
11) Představený nejvyšší rady Dominia (vícepremiér-2)
12) Hlava nejvyšší rady Dominia (premiér)
13) Kancléř Dominia (poradce prezidenta-2)
14) Představený Dominia (víceprezident)
15) Člen Kruhu Aldmerského spolku (guvernéři jednotlivých spojeneckých zemí)
16) Nejvyšši člen Kruhu Aldmerského spolku, nejvyšší představený Dominia a hlava rady Dominia (prezident-asi USA :-D)

Upravil/a Merundin Thuri dne 11.12.2012 16:56
Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny.
Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723



http://www.nodiatis.com/pub/6.jpg
 
Leneren
TO sis vymyslel sám?
Ale respekt Smile
Jo a hrajeme CTŽ Grin
 
Merundin Thuri
CTŽ jsem si nevšimnul, ale jo, ty hodnosti jsou ode mě-prostě mi to tak skákalo, ani jsem nějak moc nepřemýšlel jen házel co mě napadlo.
Edit: Další díl bude do pátku to slibuji.
Upravil/a Merundin Thuri dne 11.12.2012 17:03
Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny.
Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723



http://www.nodiatis.com/pub/6.jpg
 
Ligos
Obdivuhodná politicko-vojenská struktura. Připomíná mi to, proč Thalmor nemám rád Grin
-KRLEŠ-

Skyrimský průvodce:
 
Merundin Thuri
Díky a to mi to ani nedalo zabrat :-D
Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny.
Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723



http://www.nodiatis.com/pub/6.jpg
 
Merundin Thuri
Kapitola 6: Sen nebo předtucha?

Když upadl do bezvědomí náhle se mu začly myslí míhat obrazy, které snad nepocházeli ani z fantazie nebo vzpomínek. Viděl jak zabíjí lidi, které neznal. Viděl kolem sebe ohromný shluk elfů, lidí, orků a všech možných ras. Co ale bylo divné, že stál na straně lidí a zabíjel elfy, což mu ani v nejdivočejších představách nikdi nepřišlo na mysl. Slyšel hvizdy šípů, zvuky vyvolávaných kouzel, řinčení mečů a výkřiky zraněných. Náhle ho někdo vytáhl ze vřavy a začal s ním mluvit. Neviděl té postavě do tváře a neslyšel žádná slova, ale uvnitř sebe cítil, jako by pro něj ta postava ohromně znamenala. Víc než kdokoliv předtím. Náhle se ozval řev, stejný jako slyšel když přicházel na velvyslanectví. Vzhlédl a... ,,ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ" s výkřikem se probudil a znechuceně zjistil, že po něm stéká studený pot. Co to krucinál bylo byla jeho první myšlenka. Za touto okamžitě následovaly dvě další a to: Co se stalo a Kde to jsem?. Byl v jakémsi pokoji, který byl upraven v elfském stylu a na stolku uviděl znak Juliana. Byl tedy na velvyslanectví, ale nikoliv ve vězení. Byl oblečen jen spoře a okno bylo otevřené, ale naštěstí bylo právě překrásné pozdně jarní odpoledne, takže mu nebyla zima. A na okně seděla bílá holubice, větší než jakou kdy viděl, před kterou ležela obálka podobná té, kterou dostal od podivného přítele. Došel k obálce, holubice mu odletěla z dosahu, a on rozlomil pečeť a začal číst.

Kapitola 7: Návrat agenta

Na papíře stálo: To se necháš tak snadno napálit? Takhle tě někdo brzo zabije. Stejně brzo jako se my setkáme. Doufám, že ten jed* co byl v tom jídle ti nezatemnil rozum. Ne každý kdo ti pomůže jednou, ti pomůže dvakrát, nebo pomůže nezištně. H. Elewinovým seběvědomím otřáslo to, že v dopise byla pravda, on se skutečně nechal tak hloupě napálit. Vyhlédl z okna a uviděl postavu s holubicí na rameni jak odchází za obzor. To bylo znepokojivé, neboť nikdo neměl o velvyslanectví vědět. Hned jak vyhlédl z okna se postava otočila a zdálo se mu jako by mávala jemu. Otočil se od okna a oblékl se do připravených věcí, kterých si zrovna všiml. Byl na nich znak Thalmoru a znak Elewinovy hodnosti. Zrovna když se oblékl vešel do jeho pokoje elf, podle oblečení níže postavený čaroděj. ,,Paní velvyslankyně si přeje s vámi mluvit, pane" ,pronesl nejistým hlasem, ,,prosím následujte mne" Elewin přikývl a vyrazil za ním. Altmer byl ovšem velice nervózní, a tak Přízrak nechal v jedné hale a ukázal na dveře. ,,Velvyslankyně ví o vaší přítomnosti, brzy vás pozve dál" s těmito slovy odešel. Elewin ovšem nečekal a okamžitě se přesunul ke dveřim aby jeho bystrý sluh zaznamenal alespoň nějaká slova. Slyšel všechno: ,,Naši agenti pracují neustále", ozval se velitelský hlas Elenwen, ,, pokud na zvládnutí Ledohradu Ancano nestačí, tak mu pomoz." Druhý hlas zněl oproti Elenwen zaraženě: ,,Ale, ale paní já..." Nedokončil neboť teď už Elenwen zuřila: ,,To si nedokážeš ani poradit s jedním mizerným kouzelníčkem, Estorme?! Pokud to neuděláš nechám tě okamžitě degradovat na čaroděje, protože si nezasloužíš svou stávající hodnost je to jasné. Ať tak či onak teď vypadni." Ze dveří vystřelil elf jako kdyby ho něco vyhnalo, snad možná Elenwenino kouzlo, ale to si Elewin nebyl jistý. Tohle bude zábava pomyslel si. ,,Elewina poď dovnitř prosím, už se těším až si promluvím s někým schopným" ozvala se velvyslankyně. Elewin vstoupil do dveří.

*jed je podobný tomu co na vás použije ta Nightigale v Thiefs Guild. utlumí vás jako byste byli mrtví, ale nejste.
Upravil/a Merundin Thuri dne 12.12.2012 19:11
Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny.
Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723



http://www.nodiatis.com/pub/6.jpg
 
Merundin Thuri
díly poněkud neakční, ale nebojte se další budou lepší, čeká nás popis první mise Přízraku Noci.
Akathosh je vládcem bohů, ale já su čarovny.
Přízrak Noci- moje povídka o Thalmorském vrahovi http://www.skyrim...ad_id=3723



http://www.nodiatis.com/pub/6.jpg
 
Přejít na fórum:
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4085 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8048 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5471 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4648 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12483 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7326 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6399 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7416 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist