Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
S.T.A.L.K.E.R Call of dead
Leneren
Takže toto je moje nová hra..Konkrétně ze Stalkera.Použiji jen popisky zbraní,postavy,zbraně a lokace.

Prosím posílejte mi přihlášky budu rád.Přihlášky posílejte do:20.11
Chtěl bych aby všichni kteří se zůčastní nespamovali do hlavního tématu.A aby si nepřepsávali příspěvky každých 5 min.
To je zatím vše.
Přihlášky:
Jméno:
Barva:
Původ:
Životopis:
Důvod příchodu do Zóny:

Ještě bych rád upozornil ,že budete moci dělat úkoly pro všechny frakce a většinu jednotlivců.Hra bude mít mírný příběh který vás však nebude omezovat.Takže vypustím hlavní příběh hry a pouze použiji nějáké jeho prvky.
Boje na blízko/dálku.
Budou zde větší rozdíly.
Takže tyto:
1.Boj na blízko:Zde to bude pomocí náhodného generátoru čísel.Takže když generátor vybere např 5 tak minete.Čili sudé čísla:rovnájí se zásahu ,čím vyšší číslo tím větší útok.Ale musíte brát v potaz jestli budete bodat nebo sekat.Zda to bude těžký útok či lehký.A taktéž brnění protivníka.
Lichá čísla:Minutí.Ale i zde záleží na druhu útoku.A pokud bude mít číslo hodnotu větší než 7 tak zde bude i dost velká šance ,že při použití silného seku/bodnutí se vychýlíte.To by se určovalo dalším generováním čísel.

2.Boj na dálku:Zde bude záležet na tom:
a)na vzdálenosti cíle
b)na terénu
c)na vaší pozici(čili jestli stojíte,krčíte se nebo ležíte)
d)na vaší zbrani
e)munici(jestli je průrazná ,dutá špička atd...)
f)taktéž na povrch na kterém stojíte(na např. betonu budete mít stabilnější pozici než na písku)
g)na stavu vaší zbraně ,vaší vnímavosti a nakonec taktéž na vašem stavu

Atributy:V základu budete mít 5 bodů na rozdělení.Přičemž každý atribut má v základu 5 bodů a maximálně může mít 10 bodů.
Atributy jsou následující:
Síla
Vnímavost
Obratnost
Charisma
Odolnost
Rychlost
Zručnost
Inteligence

Zdraví,energie a poškození výbavy.
Výchozí stav všeho je sto.
Zdraví se po zranění odpočítává ,dle zbroje a práhu poškození.Lze ho zvýšit pomocí speciálních látek a to trvale.Ovšem látky jsou drahé tudíž si budete muset ze začátku vystačit se 100 životy.
Energie:Spotřebovává ji vše.Až na chůzi stání,klečení a další tyto pozice.Nedá se zvýšit.Pouze zrychlit obnova.
Stav vybavení:V základu sto. Opotřebovává je používání takže u zbraně střelba.

Nosnost:
V základu je 40. Zvětšit jde jen pomocí exoskeletonu až ma 120 kilogramů.

Výčet mutantů:chiméra,slepý pes,trpaslík,slepý pes,pseudopes,ohyb,zombie,zombifikovaný stalker/voják,snork,divočák,flaksa,upír,bažiný upír,podzemní upír,kontrolor,poltergeist,pseudo obr,krysy,potkaní krysy,černobylský pes,ohyb,tarbík,snorchel,pyrogeist,kočka
Seznam je větší než u původních her proto ,že je obohacen i o vyřazené mutanty.
Upravil/a Leneren dne 02.11.2012 23:23
 
Leneren
PDA(personal digital assistant) je to v podtatě to,že vy si můžete zapisovat důležité informace o mutantech ,úkolech a lidech.Takže si musíte založit na ploše nový textový soubor a dávat si to tam.Nebo budete mimo obraz.
Informace o mutantech:Když víte vše u mutantovy tak vůči němu máte 15% bonus v poškození.
Plus je šance ,že když si zjistíte jeho slabiny možnost ubrat mu o dalších 15% více.Tudíž celkově až 30% bonus k poškození.
Jak zjistit informace o mutantech?:Můžete si je zjistit pouhým pozorováním.Například jen pozorováním z dálky dalekohledem zjistit jejich zvyky etc....
Od zkušených stalkerů.Můžete se zeptat lovců v podstatě kohokoli.

Rampage:Když jste v těžkém boji proti mutantům a nemáte jinou šanci.Můžete použít rampage.To vám okamžitě sebere 80% výdrže a 15% zdraví.Ale budete mít poškození o 70% větší.Ale použití je možné jen po tom.Co si píchnete speciální drogu o níž nebudu zatím nic prozrazovat.A navíc.Použití bude možné jen jednou za 100 příspěvků.Jinak by jste mohli zemřít na důsledek moc vysoké koncentrace drogy.

Frakce
Stalkeři- Jsou to osamocení bojovníci, nepřidávají se k žádné skupině. Do zóny přišli hlavně hledat artefakty a na nich vydělávat. Jejich největším nepřítelem, jsou banditi.

Banditi- Členové kriminálního podsvětí, kteří do Zóny přišli z mnoha různých důvodů: vydělat peníze prodejem artefaktů, skrýt se před zákonem nebo obchodovat se zbraněmi. Zóna je plná banditů, od obyčejných lupičů až po dobře vybavené kriminálníky. Většina z nich je členem nějakého gangu. Ačkoliv mezi sebou gangy Zóny často bojují, stejně pro normální stalkery představují závažný problém.Nebudou vůči vám ihned nepřátelští.

Svoboda- Anarchisté a dobrodruzi, kteří se prohlásili za bojovníky za svobodný přístup do Zóny a jsou v neustálém konfliktu s armádou, vojenskými stalkery a frakcí Povinnost. Tito takzvaní válečníci za svobodu věří ve sdílení informací o Zóně s okolním světem a bojují proti státnímu monopolu na zázraky a tajemstí Zóny.

Monolit-Tato skupina vykazuje mnohé znaky náboženské sekty. Její členové věří v existenci cizího krystalu, monolitu, umístěného někde ve středu Zóny. Většina stalkerů adepty Monolitu opovrhuje a považuje je za blázny. Skupina Monolitu se snaží zablokovat veškerý postup do Zóny a uchránit tak monolit před ostatními stalkery. Povídá se, že mají hluboko v Zóně velkou základnu, ale přesné umístění znají jenom členové.

Armáda- Armáda hlídá okraje zóny, nerada pouští lidi do zóny a nepouští Stalkery pryč ze zóny, kvůli tomu, že si odtud stalkeři odnášejí artefakty. Jsou dobře obrnění a používají samopaly Ak, a u základen občas kulomety. Stalkery nemají rádi, proto na ně většinou útočí

Vědci-Vědci zkoumají Zónu a její vliv na přírodu. Kupují různý materiál ze Zóny od stalkerů, například artefakty které následně zkoumají.

Žoldáci- Žoldáci jsou nájemní vojáci. tato frakce je velmi dobře vybavená, jelikož si nechávají platit nehorázné sumy za svou práci.

Odpadlíci-Jsou to lidé, které nikdo nechtěl, nebo byly vyhozeni z frakce.

Zombie stalkeři- Ubožáci kteří byli vystaveni působení záření v Jantaru a dalších silně ozářených sektorech. Neopatrní stalkeři zešílí a změní se na chodící mrtvoly. Prochází jich Zónou mnoho, někteří se dostanou až k perimetru. Už jim není pomoci, protože destruktivní proces je nezvratný. Zombifikovaní stalkeři stále ještě dokáží použít své zbraně, ale jsou poměrně hloupí, často chodí v kruzích a mumlají si nesmyslné kratičké věty. Časem ztrácí všechny své schopnosti a stanou se z nich normální zombie. Většinou jsou velmi agresivní a ve velkém počtu mohou představovat vážné nebezpečí.

Povinnost-Paravojenská skupina známá svou disciplínou. Její členové žijí podle přísného kodexu. Členové Povinosti jako jediní odmítají prodávat unikátní předměty ze Zóny do venkovního světa. Povídá se, že všechny artefakty nelezené se předávají vědcům. Členové skupiny považují za hlavní cíl ochranu vnějšího světa před nebezpečím Zóny. Většinou se zabývají ničením monster, takže nájezdy Povinosti často zachrání obyčejné stalkery před vážnými problémy. Frakce je už dlouho ve válce se Svobodou.

Obchodníci- můžete u nich nakoupit různé zboží, zbraně, zbroje, potraviny, léky a podobně, taktéž u nich můžete cokoliv prodat, nebo pro ně plnit speciální questy.
Upravil/a Leneren dne 02.11.2012 21:03
 
Leneren
Zde budou přihlášky
Aurelius:
Přihláška-Aurelius

Upravil/a Leneren dne 02.11.2012 20:05
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
[Hudba] The Blacksmith's Tale, Call to Arms a další » Skyrim - Váš svět 27 22.07.2014 22:35
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12481 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist