Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu
SuperHunter
Jména vozidel jsou přebrány z Halo. Názvy planet jsou z Halo, MassEffectu nebo smyšlené. Rasy jsou z MassEffectu a nepřátelská rasy z Halo. Názvy zbraní z Halo a MassEffectu. Jména postav jsou buď smyšlené nebo si je autor převzal z her. Děj je částí z MassEffectu. Veškeré vozidla budou popsány pod kapitolou. Názvy lodí sou smyšlené, pokud se objeví název z nějáké hry je to čistá náhoda.

Vítejte v mé nové povídce. Takže trochu popíšu děj: hlavní postava se jmenuje Nick Hunter, který velí na lodi Křišťáloví drak, její hlavní úkol je prozkoumávat různé planety, na kterých se děje podivná aktivita, jinak také bojuje proti rebelům atd.. Posádka pracuje pro SVS (Spojené-Vesmárné-Síly), které se skládá z lidí, asarijek, drellů, kvarianů, kroganů, turianů, salarianů, elkorů, hanarů a volusů (Vzhled ras: http://cs.masseff.../wiki/Rasy). Posádka Křišťálového draka se skládá z lidí, drella, turianů a kvarianů. Sídlo SVS je na planetě jménem Cíl. Děj začíná na planetě kde jde Nick prozkoumat neznámou nepřátelskou aktivitu, ale v atmosféře mu AAG* poškodí výsadkoví mudul, který krátce pro průletu exploduje. Nick se však stačí katapultovat.
Tím bych tak dokončil popsání děje a vedlejších věcí. První kapitolu bych napsal zítra (8/9/2012).


*AAG - Anti Air Gun tzv. Proti letecká zbraň.
Upravil/a SuperHunter dne 11.12.2016 20:45
 
SuperHunter
Víte co ? Kašlu na ten termín co sem sem dal zejtra bude druhý díl.
____________________________________________________________
CHAPTER 1

Nick přebil zásobník a hned vystřelil dvě dávky do dvou žoldáků, ktří se k němu blížili s brokovnicemi. Nepřátelské senzory ho objevili hned jak vstoupil do gravitačního pole. Není divu, že ho rebelové před chvíli odřízli od místa vyzvednutí.
Tahle zpropadená planeta ho už doháněla k šílenství. Nejdřív mu sestřelí výsadkoví modul, pak se ho snaží zabít ve Warthogu*, který si "půjčil" od strážného ,od kterého si také "půjčil" také útočnou pušku Avenger. Před tím než ho odřízli poslal SOS na svou loď, která ho měla každou chvíli vyzvednout 500 metrů od místa kde se krčil u kamene, který se pomalu proměňoval v roztavenou horninu, protože žoldáci za energetickými štíty ho neustále kropili palbou z kulometů, které přikurtovaly k zemi.
Znovu vykoukl z krytu a sundal další tři rebely. Nad Nickovo hlavou přelétla raketa z SPNK (raketomet). Rebelové zřejmě nebily dobře vycvičeni, jelikož měli mizernou mušku, na rozdíl od Nicka, který byl vycvičen střílením z útočných pušek, sniperů a pistolí. Dalšího žoldáka, který se ho pokoušel obejít zprava, nebyli ani dobří v plížení na rozdíl od Nicka, který byl rozený infiltrátor. Zbyli jen čtyři. Dva u kulometů a dva s brokovnicemi. Nickovi zbyl zásobník a čtvrtku toho co měl v pušce. Kdyby tu nebyl sám zahájili by potlačovací palbu a Nick by se proplížil k štítu, prošel skrz a zabil ty dva mag**y, kteří asi nevěděli co znamená přebít.
Najednou štít zasypaly projektily a štít spadl. Projektily z rotačních kulometů roztrhaly rebely na kusy. Nick zvedl hlavu a spatřil svou loď. Křišťálový drak mu přelétl nad hlavou a přistál přibližně 100 metrů od něj. Spustil plošinu a zní vyšli dva turiané z helmami a pokropili dva zbylé rebely. Nick se rozběhl k lodi.

V lodi na něj čekal Jack, zbroj mistr, ktrý ho radostně přivítal.
Hned co se plošina zavřela Křišťálový drak vzlétl a po průletu atmosférou zamířil k relé které je mělo dopravit do bezpečí. Před nimi se, ale zhmotnili dva prowlery** které zahájili střelbu z laserových děl. Křišťálový drak udělal vývrtku směrem vlevo a vystřelil projektil z MAKu*** projektil zasáhl bližší prowler, který dostal přímí zásah do muničního skladu což vedlo k obrovské explozi. Druhý prowler zahájil palbu z raketových komor a rakety typu ARCHER se rychle blížili k Křišťálovému drakovi. Rakety byly už blízko, ale Křišťálový drak těsné před zásahem stoupl směrem nahoru a rekety ho minuli. Křišťálový drak vystřelil své rakety, ale ty byli typu NOVA což byli naváděné rakety, které se dali ovládat ještě minutu po výstřelu z komory. Prowler se pokusil o stejný únikoví manévr jako Křišťálový drak, poté co ho rakety minuli se bez problému otočili a zasáhli svůj cíl. Prowler se rozdělil na dvě poloviny a zadní část vybouchla.
"Veliteli. Žádné známky života na zničeném plavidle." oznámil Jak Nickovi přes lodní komunikaci.
"Dobrá práce nabijte MAKy a nabíjte raketové komory. Johne zamiř s námi k relé chci se odsud dostat co nejrychleji" řekl Nick.
"Ano, pane" odpověděl John. Když doletěli k relé nastavili souřadnice soustavy kde se nacházel Cíl a vlétli Do relé, které je vystřelilo k cíli.

*Warthog-Něco jako Hummer, jen nemá střechu a má to korbou kde bývá přidělán kulomet nebo raketomet. Pokud si to stále nemůžete vybavit najděte si to na googlu.
**Prowler-Něco jako špionážní loď, která často klade miny na nepřátelském poli, dokáže se zneviditelnit.
***MAK-Magnetický Akcelerační Kanón
 
Chell
jediná poznámka. čítaj si to po sebe. ináč EPIC
SOM DIEVČA!! A AK TO NIEKOMU EŠTE RAZ UNIKNE TAK BUDETE LUTOVAŤ!!

Uctievam mopidu daedrickú pani spamerstva.

Zoznámte sa: Alex<3 Mercer, najcharizmatickejší vírus pod virtuálnym slnkom...
http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/123/9/7/alex_mercer_by_ravenmadwolf-d3fi3ra.jpg
na to že je v podsate mŕtvy vyzerá podozrivo dobre, nemyslíte? Grin
 
SuperHunter
Chell napsal:
jediná poznámka. čítaj si to po sebe. ináč EPIC


Já to většinou po sobě rychle zkouknu a jestli tam neni červeně vlnkama něco podtrženého tak to pošlu. Jinak dík
 
SuperHunter
DALŠÍ DÍL TUTO SOBOTU (22/9/2012)
Upravil/a SuperHunter dne 22.09.2012 19:10
 
SuperHunter
Tento díl bude delší kvůli tomu mlení na začátku.
__________________________________________________________

CHAPTER 2
Planeta: Cíl
Místo: Sídlo SVS


Nick jel výtahem do zasedací místnosti kde měl dostat další úkol. Měl na sobě svojí uniformu, kterou nosil vždycky na tyhle nudné zasedání, které úplně nesnášel.
Výtah už byl v 8 patře. Nick jel do 19. Měl spoustu času na přemýšlení, ale neměl na co myslet, takže se opřel o stěnu a poslouchal hudbu, která se pořád dokola přehrávala.

Když dojel nahoru něco se stalo. V 18 patře se něco zatřáslo, ale výtah jel dál. Nicka to trochu znervóznilo. Nenáviděl představu, že by se s ním výtah zřítil až dolů.
Když vystoupil v chodbě nikdo nebyl. Takže šel do místnosti, do které ho na recepci poslali. V místnosti na něj čekal admirál Simons, který zrovna přerovnával nějaké dokumenty.
"Veliteli ! Posaďte se." uvítal ho admirál. Nick se posadil a zeptal se admirála: "Admirále, proč jste si mě zavolal ? Máme nějaký problém ?"
"Ano. Znáte planetu Onyx ?"
"Ano. Nedávno tam zmizely 3 křižníky."
"Přesně ta. Salarané tam poslali vědce, kteří se nevrátili. Došel jen SOS signál, který zachytil turiánský křižník. Potom se tam vydali kroganské lodě. Vrátila se jen jedna a posádka mluvila o nějakých stvořeních, která na ně zaútočila asi hodinu potom co se vylodili. Od té doby je zakázaný vstup do této soustavy."
"A co chcete ode mě ?"
"Vydáte se tam a zjistíte co se tam děje. Použijte k tomu jakékoliv prostředky."
"Ano pane."
"Můžete jít."
Nick zasalutoval a odešel. Ve výtahu dal 5 patro kde byla zbrojnice a kde čekal jeho tým. Opět ho čekala nudná a dlouhá cesta výtahem.

Ve zbrojnici už se jeho tým vybavoval. Turiané a lidé si vzali klasické útočné pušky avenger, turiané si vzali pistole M-6 Carnifex a Dave (drell) si vzal odstřelovací pušku Javelin. Nick si vzal odstřelovací pušku M-98 Widow s průraznými náboji, útočnou pušku M-15 Vindicator a pistoli G-18 bylo to pro něj sice větší zatížení ale měl odlehčenou zbroj takže to vyšlo na stejno. Poté co se vyzbrojili, doplnili palivo a munici vyrazil Křišťáloví drak na svojí misi-Prozkoumat co se děj na Onyxu. Nick dostlal dataped kde byli dodány veškeré informace. Nick si ho v kajutě dal na stůl, ale nestačil ho přečíst, protože s ním chtěla mluvit Nurah, kvarianská technička, která pracovala u jádra ve strojovně.

Ve strojovně bylo hrozné horko. Asi proto Nicka volali. Když došel k Nurah zrovna něco ťukala do klávesnice.
"Co si potřebovala ?" zeptal se jí Nick.
"Veliteli. Jádro se přehřívá, musíme odložit vlet do relé a vrátit se."
"Nevím jestli stihnu Johna varovat."
"Už sem mu poslala zprávu. Čeká jen na vaše svolení."
"Dobře ať zastaví loď a vrátí se."

Když doletěli zpátky a zaletěli do místního servisu řekli jim, že kdyby vletěli do relé jádro by explodovalo a z lodě by nic nezbylo a navíc by se to nikdo nedozvěděl. a navíc jim řekli, že jádro bylo sabotované. Což Nicka dost naštvalo a na lodi vyhlásil bezpečnostní protokol maximální priority což znamenalo, že po lodi budou chodit v pravidelných intervalech ozbrojené hlídky a kamerové systémi budou rozmístěný po celé lodi.

Poté co podruhé vyletěla loď z Cíle vyrazila na plný výkon k relé.

Když dorazili do soustavy kde byl Onyx spatřili slunce, kolem kterého kroužili 2 planety. Jedna nebyla vhodná ke kolonizaci tudíž nebyla pojmenována. Druhá byl Onyx, který svou velikostí nepřipomínal ani Zemi. Nick řekl Johnovi ať letí plnou rychlostí k planetě. Úplně zapomněl na dataped, který obsahoval důležité informace o planetě.

CHAPTER 3

Datapad s informacemi

Pro: Velitel Nick Hunter
OD: Admirála Simons
Priorita: Přísně tajné
Kód pro dešifraci: 88591
Předmět:: Planeta Onyx

Veliteli tady sou informace co by vám mohli pomoci. Získali sme je s pomocí prowleru Studený vánek, který nedávno monitoroval planetu.

Hlášení z průzkumu planety
Planeta má zajímavou strukturu a podnebí. Dalo by se říct, že kromě tří hor je úplně rovná až na nějaké kopce. Podnebí je velice zajímavé. Tam kde končí poušť začíná sněžit a kde přestává sněžit začíná džungle. Planeta také vyzařuje podivně velké magnetické záření. Také předpokládáme, že byla obydlená, protože jsme při průzkumu vnitřku planety nalezli spoustu chodeb a místností. Na planetě je také zvýšená radiace proto jsme tam neposílali žádný průzkumný tým. Varujeme všechny kdo na planetu přistají ! Nasaďte si helmy s filtrováním, jelikož kyslík se na planetě moc nenachází ale nachází se ve sloučeninách některých neznámých plynů.

Doufám, že vám tyto informace k něčemu budou.
P.S.: Tuto zprávu sem nahrál i do čtečky vaší helmy

Admirál Simons

[KONEC ZPRÁVY]
__________________________________________________________

P.S.: Doufám, že se vám díly líbili. Pokud ano zanechte komentář a dejte KVALITNÍ PŘÍSPĚVEK. pokud ne zanechte koment co se vám na tom nelíbilo.
 
Norbi
paráda Nicku Grin Wink
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
SuperHunter
Chvilku si odpočinem. já zatím. A pak pudem na průzkum budovi bez Mirany.
EDIT: EPIC FAIL tohle patří do "Co tě žere".
Upravil/a SuperHunter dne 22.09.2012 23:25
 
SuperHunter
Norbi napsal:
paráda Nicku Grin Wink


Děkuji
 
Norbi
SuperHunter napsal:
Norbi napsal:
paráda Nicku Grin Wink


Děkuji


neni začo Smile

btw, daj editovať príspevok, a odškrtni vymazať diskusiu Grin vymažeš tak ten príspevok Smile Grin
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
nagasadowcz
Ať to tu nechá, je to autentické Grin
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga Grin
 
SuperHunter
Ano nechám to tu
 
Lord Rade
Dobrý, kvalitní příspěvek ti dát nemůžu protože se stejně nezobrazujou ale dobrý.
http://oi59.tinypic.com/2ag3kaf.jpg

"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
 
SuperHunter
!!!PŮLNOČNÍ SPECIÁL!!!

CHAPTER 4

Nickův Uninástroj začal hlásit, že má novou zprávu ve své helmě, která byla handsfree spojená s Nickovo uninástrojem. Nick odklik "Ok " a šel si nasadit helmu.
Poté co si ji nasadil zobrazila se mu zpráva viz. CHAPTER 3 . Poté co jí přečetl to oznámil týmu, který s ním měl přistát na Onyxu.
Všichni se vyzbrojili zbraněmi co si vzali na Cíli a připravovali se do výsadkových lodí, které měli každou chvíli odletět (byli 2).

Výsadek proběhl hladce. Hned co lodě dosedli všichni zapnuli filtraci vzduchu a vyšli z lodí. Přistáli uprostřed nějakého paloučku hned vedle lesa.
Nick zapnul minimapu, která se mu zobrazila vlevo dole v hledí. Vpravo dole měl ukazatel munice a nahoře ukazatel srdeční činnosti.
Nickův tým pomalu a opatrně postupoval lesem. Turiané hlásili že na detektorech pohybu nic nezaznamenali.

Po hodinové "procházce" lesem stanuli před jakousi pyramidou.
"Johne, slyšíš mě ?" zašeptal Nick do komunikace.
"Slyším vás dobře a zřetelně"
"Potřebuju nějaké snímky téhle planety. Použij dataped, který je v mé kajutě mohl by nějáké obsahovat."
"Rozkaz pane"
Po 5. minutách se ozval znovu Johnův hlas.
"Pane mám hromadu fotek té planety."
"Dobře pošli mi na hledí fotku souřadnic 93 severně a 54 východně. "
"Mám jí pane. Posílám."
Nickovi se na hledí objevila fotka místa kde právě stáli, ale chyběla tam ta pyramida což ho velice znervóznilo.
"Jacku seš si jistý, že to je to místo ?"
"Pane podle dat z toho datapedu to je přesně to místo"
"Dobře. Děkuju ti."
"Všichni zajistěte okolí pyramidy. Dave a Nurah půjdou se mnou do pyramidy. Všechno podezřelého mi okamžitě hlašte."
"Ano pane" mu postupně začali odpovídat různé hlasy včetně Dejva (Nevim jak to jinak napsat) a Nurah.
Všechny jednotky začali rychle obkličovat pyramidu, která byla za chvilku obležená.
Nick, Dave a Nurah vešli do pyramidy.

A co se stane pak se dozvíte příště xD

P.S.: Doufám, že se vám díly líbili. Pokud ano zanechte komentář a dejte KVALITNÍ PŘÍSPĚVEK. Pokud ne zanechte koment co se vám na tom nelíbilo.
Upravil/a SuperHunter dne 14.10.2012 01:26
 
Norbi
dobré Smile
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Readyxx
xD Frown
 
https://www.facebook.com/zdenek.hradil.71
SuperHunter
CHAPTER 5

Planeta: Onyx
Místo: Neznámá pyramida

Nick a jeho tým postupovali opatrně. Nevěděli co je čeká.
Po velmi pomalém postupu narazili na dveře z nějakého kamene či co to bylo. Vedle dveří byl panel, který svítil zelenou září. Bylo na něm jakési kolečko, okolo kterého létali různé symboly. Nick se dotkl toho kolečka a dveře se otevřeli.
"Jak si věděl co dát ?" zeptal se ho Dave.
"Náhoda." odpověděl mu Nick.
Za dveřmi byla kruhová místnost a uprostřed byla plošina, na které byl stejný panel.
"Zajistěte místnost !"
Poté co zajistili a prozkoumali místnost našli další dvě zavřené chodby. Všichni opatrně vešli na plošinu a Nick znovu stiskl kruhoví hologram. Plošina se zatřásla a začala rychle stoupat dolů.

Dole byla tma. Nick a jeho tým zapnuli noční vidění a postupovali dál. Za rohem spatřili nějaké divné stvoření a Nick zatlačil Dava a Nurah zpátky za roh. Tvor měl brnění a v ruce nějakou pistoli. Měl shrbené tělo a do tváře mu neviděli. Nick nabil zbraň zamířil na hlavu a vystřelil. Hlava toho stvoření se rozlétla po místnosti a tělo jen spadlo na zem. Najednou se otevřeli dveře a vyběhli další tyto stvoření. Zahlédli hlaveň Nickovo pušky a začali střílet. Nick si všiml, že střílejí....plazmu. to nebylo moc dobré, protože jejich zbroj by nevydržela jediný zásah. Nick počkal až střelba přestane.Vyndal zbraň zpoza rohu a vystřelil 5 dávek. Zbraň pak hned zatáhl zpátky. pak vykoukl Dave a střelil jednoho nepřítele do hlavy, která se také rozletěla po místnosti. Nurah tam hodila tříštiví granát. Ozvalo se BUM a hrozné skřeky. Nick vykoukl a uviděl roztrhané těla. Jednomu to urvalo nohy a svíjel se v bolestech. Šli dál ve tvaru /\. Když Nick došel k svíjejícímu se stvoření vytáhl pistoli a střelil ho do hlavy. V další místnosti bylo těch stvoření plno hned co vešli do místnosti spustili palbu. Dave to dostal do břicha jakýmsi kusem bodců, které krátce po zásahu explodovali. Dava to odhodilo ke zdi. Vytáhl z pochvy pistoli a začal střílet. Ve zbroji měl díru a krvácel. Nick hodil kouřoví granát a doběhl k Davoci, kterého odtáhl za sloup kde se kryli s Nurah. Když kouř vyprchal stvoření přestali střílet a šli prozkoumat místnost. Nick i Nurah vykoukli z poza sloupu a spustili palbu. Nepřátelé pomalu padali k zemi, ale bylo jich příliš a Nick i Nurah museli přebít, když se schovali narazila do jejich sloupu hromada těch bodců co málem zabili Dava. poté co vybouchli rozdrtili kus sloupu.
"Musíme se něják ztaktitovat" řekl Nick
"Ale jak ?" zeptala se Nurah
"Potřebuju další medi-gel" řekl jim Dave
Nick mu dal další dávku a Dave si pomalu stoupl a vytáhl zbraň.
Po 10 minutovém boji. Padl i poslední nepřítel a Davovi došli náboje do pistole. Nick pomohl Davovi na nohy a šli dál.
"Krycí týme. Slyšíte mě ?"
"Ano pane. Slyšíme. Ale špatně"
"Jak to tam vypadá ?"
"Všude čisto."
"Dobře. Všechno podezřelého hned hlašte."
"Ano pane."
"A ještě něco. Pošlete pár mužů k prozkoumání okolí a rozbijte tábor."
"Ano pane."
"Nurah prozkoumej místnost před námi."
"Rozkaz"
"Dave. Můžeš chodit ?"
"Snad jo"
Nick pomohl Davovi udržet se na nohách. Poté co Došli k dalším dveřím Nurah je otevřela a nakoukla dovnitř.
"Čisto."
"Dobře. Dem, dem, dem"
Nick s Nurah vběhli do místnosti a zajistili jí. Za nimi se tam pomalu odbelhal Dave.
"Měli by sme si na chvilku dát pauzu." navrhl Nick
"Souhlasím" řekl Dave.
"Já taky"
__________________________________________________________

P.S.: Doufám, že se vám díly líbili. Pokud ano zanechte komentář a dejte KVALITNÍ PŘÍSPĚVEK. pokud ne zanechte koment co se vám na tom nelíbilo.
Upravil/a SuperHunter dne 23.09.2012 16:13
 
SuperHunter
óóó zapomněl sem na odstavce
 
SuperHunter
Dnes 29/9/2012 bude další díl
 
Norbi
super Wink Grin
Upravil/a Norbi dne 29.09.2012 11:07
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba III. Zdejší kobky 5090 16.04.2024 16:21
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej » Skyrim - Váš svět 7 13.01.2018 23:10
Ohledně Adriho povídek » Skyrim - Váš svět 5 15.12.2017 22:06
Adriho povídky III - Děti Skyrimu » Skyrim - Váš svět 37 14.06.2017 23:46
Adriho povídky I - Ruka zloděje » Skyrim - Váš svět 25 03.06.2017 17:09
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist