Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Eziův osud
Diego
Kapitola 8 - Cesta


Po pěti měsících...

Po dlouhém vyčkávání a hledání, kde je zbytek mé rodiny, jsem našel konečně jejich místo pobytu. Vyslýchal jsem mnoho templářských poskoků, někteří jim sloužily jen pro peníze, někteří zase pro jejich přesvědčení a jiní jen chtěli zničit řád assassínů.

Nikdo nepřežil

Ty, které jsem vyslýchal, odposlouchával, vždy potkala nějaká nehoda, při které zemřeli. To jen kvůli smazání stop, nikdo nesmí vědět, že žiju. Získal jsem také spoustu dopisů, směrovaným několika templářům, templáři si myslí, že jsem mrtvý, že mne zabily ti Romulovi stoupenci, a tak to prozatím musí zůstat. Získal jsem mnoho finančních prostředků od mých templářských "přátel", a z nich jsem si pořídil malé sídlo v centru Konstantinopole. Je to sice daleko od mého domova, ale už tam není nikdo kdo by na mne čekal.

Město mnoha kultur

Žiji zde sice jen pár týdnů, ale už jsem měl poznat pohostinnost zdejších obyvatel. Pomohou vám když mohou, ale někteří vám vzápětí vrazí kudlu do zad. Žádné přátele tu nemám, aůe naštěstí tady nejsou žádná templáři. Je to město mnoha kultur a náboženství, tolik krásných míst zde leží, chtěl bych je navštívit. Zatím jsem navštívil jen Velký Bazaar, ve kterém je to jako v bludišti, tolik různých druhů zboží v Itálii k vidění absolutně nebylo. Navíc je tu tolik výhledů na okolní krejinu a moře, celé mne to láká.

Po dalších dvou měsících

Služebnictvo

Mé pátrání nabralo zcela jiný směr, po zjištění kde je Cristina a Federico, jsem byl nucen tohle krásné město na čas opustit. Ale něž jsem odjel, musel jsem nějak zajistit své sídlo. Byl to jen třípatrový dům, se zahradou a balkóny. Proto jsem najal tři lidi, o kterých si myslím, že by v budoucnu být v našem řádu. Dva muže a jednu ženu, všechny jsem našel v chudinské čtvrti téměř na ulici, kde dřeli nouzi s bídou. Viděl jsem je pracovat, své řemeslo umí dobře, jsou navíc pracovití a za ty peníze co jim dávám si mohou, konečně dovolit život na lepší úrovni.

Za dva týdny...

Po zajištění chodu sídla a přichystání se na cestu, jsem se rozloučil se služebnými a vyrazil na cestu. Cesta to bude neskutečně dlouhá, většina lidí, krom vojáků, ji za svůj život ani nikdy neurazí. Ale já musím... kvůli své lásce a bratrovi, kdo ví co mu mohou udělat.




Teď vám dám na výběr, kde chcete aby jako první vyrazil Ezio?

1) Rusko
2) Indie
3) Čína
4) Velká británie
5) Francie
 
oregure
3)-Čína Wink
 
clown333
1) Rusko ....Wink
Tajná Jednotka


2.svetová vojna ožíva


The Elder Scrolls Legend:
Light in the Dark


Stopnuté Frown
 
Diego
Ještě někdo by rád hlasoval?
Rád bych totiž napsal další díl..
 
hRDLA
5) Rusko, chtěl jsem frantíky, ale to by nijak nerozhodlo Grin

https://s25.postimg.org/o42h2pf5b/ezgif_2_11ca8ddcc3.gif
 
Diego
Kapitola 9 - Setkání


Pojednání o historii...

Během těch několika měsíců, kdy jsem vraždil a vyslýchal templáře, jsem se naučil hodně a zejména se procvičoval ve svých schopnostech. Tudíž si myslím, že si na mě už jentak někdo nepřijde. I díky hlavně těm svitkům, nalezeným po našem nejlepším mentorovi Altairovi. Podle zachráněných, ano zachráněných, protože když byl Altair starý, asi v devadesáti letech, vtrhli do Masyafu mongolové a celé to tam vyzabíjeli, zajatce nebrali. Ale až na Altaira, z neznámých důvodů se podle pověstí zavřel (zevnitř!) ve své knihovně. Některé zdroje hovoří o tom, že to nebyla Altairova knihovna, ale nýbrž "jen" jeho hrobka. V mé době je o tom hodně dohadů a sporů našich mentorů, ale ještě nikdo nenašel ani vchod do té takzvané knihovny. Tudíž si myslím, že to stojí za důkladné prozkoumání, přeci jen, můj otec k němu doslova vzhlížel. Až vyřídím tu záležitost s panem neznámým R. B., tak se tam vydám. Jemi přeci teprve osmnáct roků.
Ale to už předbíhám...

Staří přátelé

Když jsem došel do přístavu, objevil se někdo, o němž jsem si myslel, že už jej nepotkám, ale potěšilo mě to.
"Ezio!"

"Leonardo!"

Leonardo: "Ezio, co tu děláš? Slyšel jsem o tvé rodině, je mi to moc líto...."

"Jsem tu abych zde začal cestu za pomstou, na lítost bude čas až tohle všechno skončí...."

Leonardo: "Promiň, nechtěl jsem vyvolávat špatné vzpomínky..."

"Neomlouvej se. Co tu děláš ty?"

Leonardo: "Abych to shrnul. Po té co rodina Auditore zmizela z Florencie, začala vládnout rodina Medicejských, v čele s Lorenzem Medicejským. Někdo mi vykradl dům, ale nikdo to nevyšetřoval a proto jsem si řekl, že už není nic, co by mne v tomto městě drželo. Aspoň, že nákresy a mé nejdůležitější vynálezy zůstaly bez poskvrny. Chtěl jsem začít znovu, tam kde se křižují hranice Evropy a Asie, v Konstantinopoli. Je tady mnoho inspirace, pro mě jako vynálezce i jako malíře. Ale nemluvme jen o mě, nechceš abych jel s tebou a pomáhal ti?"

"Pomoc by se hodila a hlavně přítel, zatím jsem potkal jen podrazáky, kteří za to draze zaplatily."

Leonardo: " Mám tady sebou i staré svitky, kde jsou ještě nerozluštěné šifry. Mohou tam být nové vynálezy pro tvou potřebu. "

"Budu rád když pojedeš Leonardo."


...

Chtěl jsem jen napsat něco o historii, a ujistit vás, že příběh neskončí po zachránění zbytku rodiny.

Líbí se vám to? Napište mi komentář.Wink

Dám vám ještě čas se rozmýšlet kam by ti dva měli cestovat: Zatím vyhrává Rusko.

Možnosti: 1) Rusko
2) Indie
3) Čína
4) Velká británie
5) Francie
 
Diego
Konec hlasování! Eziova cesta začne do zamrzlého Ruska.
Upravil/a Diego dne 18.01.2013 18:53
 
Matwey
Good.....jen tak dál Wink
 
Diego
Matwey napsal:
Good.....jen tak dál Wink

Díky
 
Diego
Sakra! Nějak sem se (opět) zasek.... Tenhle příběh je podle mě, jako auto ve kterém jezdíte na rezervu a jen občas dotankujete, takže se může stát, že se čas od času zastaví...
Ale co, kolega Leneren mi dodal materiály, které mi pomohou. Tákže se konečně objeví díl desátý....
ZA
 
DragonOzzy
bys z toho mohl udělat cestu kolem světa GrinDD

Nebo až dokončíš Ezia tak vymyslet vlastní Assasins Creed, myslím že ideální by bylo Japonsko, období občanské války (asi 16. stol) mohl bych ti tu občas něco hodit v době kdy budeš pracovat na Eziovi, ať tu lidi neposílají výhružné zprávy Grin
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
Diego
DragonOzzy napsal:
bys z toho mohl udělat cestu kolem světa GrinDD

Nebo až dokončíš Ezia tak vymyslet vlastní Assasins Creed, myslím že ideální by bylo Japonsko, období občanské války (asi 16. stol) mohl bych ti tu občas něco hodit v době kdy budeš pracovat na Eziovi, ať tu lidi neposílají výhružné zprávy Grin

Zajímavý nápad!

A jestli chceš můžeš tu něco hodit, čas od času, pokud chceš.Wink
 
Diego
Není to moc dlouhé, za to se omluvám, tento díl slouží k seznámení s okolím a nepřítelem.
Za komentáře nebo tipy na zlepšení budu rád!Wink




...



Kapitola 10 - Mrazivé Rusko


O dva týdny později...

Mrzne

Když jsme s Leonardem dorazily do Ruska, právě tam vládla krutá zima. Ačkoliv mi mrzne obličej, zdejší obyvatelé jsou na tohle počasí zřejmě zvyklí. Jelikož mají kožešinové oblečení, čímž jsou řádně oblečeni na tuhou zimu. Já s Leonardem, jsme vytáhly své nejteplejší oblečení a oblékli se. Vybavil jsem se svými zbraněmi, tak aby nebyly vidět a abych vypadal nenápadně. Dali jsme si šátky přes obličej, přitom nám šly vidět jen oči, a to nejen kvůli zimě, ale hlavně kvůli ukrytí před nepřátely, jelikož mě i jeho znají. Co kdyby tu náhodou byl nějaký templář...

Templáři

Když jsme procházeli ulicemi, potkali jsme několik náznaků, že tu pobývají templáři. Jeden z občanů byl právě okrádán, stráž byla od tohoto činu nadohled, ale přesto nic neudělala. S Leonardem jsme nechápaly. Ubytovaly jsme se za mé peníze v jedné krčmě. On zůstal na pokoji a ubytovával se. Sice jsem mu říkal, že se nezdržíme dlouho, ale prý tu vidí tolik inspirace, že se tu asi zdrží déle. Já jsem si ale nevybalil, protože chci co nejdřív z této zimy pryč.

Ulice poznání

Když jsem vyšel před hospodu, rozhlížím se kolem a co nevidím. Právě ode mě někoho vraždí pár mužů v uniformách, zřejmě templářských. Stráže se k činu tak nějak dobelhaly a nechaly templáře jít, přičemž šlo zpozorovat, že dostaly nějaké "drobné". Uklidily mrtvolu a odešly zpátky na svá stanoviště. "Ubohost..." říkám si. Vešel jsem do jedné zapadlé uličky, kde jsem narazil na naštvaného templáře. Chtěl se se mnou bít, "budiž" řekl jsem si. Stačilo udělat pár chvatů a chlapec byl na kolenou. Začal jsem ho vyslýchat... "Kdo je R. B.?!"
"Ty jsi asi zdaleka, když nevíš kdo tu vládne(zlověstný smích)"

Ezio: "Jak! se! jmenuje! Mluv nebo zemřeš!"

Templář: "Rodrigo Borgia. Máš na něj spadeno? Ha! Dovol se mi se zasmát! Ha! Ha! Ha!... "

Ezio: "Nedělej si ze mě srandu! Jmenuji se Ezio Auditore a Rodrigo zaplatí za popravu mé rodiny!"

Templář: "To si jen myslíš... Bylo na něj spácháno nespočet atentátů a přesto se ani jeden z nich nedostal za brány jeho sídla. Hodně štěstí chlapečku(smích)."

"Árhgh!"
Probodl jsem mu krk skrytou čepelí. Ty jeho pošměšky vůči mě, už stačily.

Vyšel jsem z té uličky a přemýšlel, kde by mohlo být to jeho sídlo. Ano, mohl jsem se "zeptat" toho ničemy kde pobývá, ale naštval mě. Došel jsem až na Moskevské náměstí, sice je malé, ale stálo tam honosné sídlo, takže jde těžko přehlédnout. "To bude ono!" řekl jsem si. "Ten parchant měl pravdu!" zamumlal jsem si. Bylo kolem tolik stráží, že by to dokázalo ovládnout půlku Florencie, a to nepřeháním. Na náměstí také byly trhy, takže lidé všude kolem, pro mě je to ale dobrá zpráva, protože se v davu dá výborně maskovat. Vím, že tam neprojdu ve dne, natož teď když je tam tolik stráží. To bych se totiž nedostal dál než před brány sídla, jak mi ostatně říkal i můj dočasný zajatec. Proto jsem se rozhodl dát aspoň Borgiovi vědět, že jsem zde a chystám se ho zabít.

Vůz


Při obcházení paláce, jsem u hlavní brány spatřil povoz, který očividně vezl něco do sídla. "Vida!" Napadlo mě dát do nákladu malý balíček. Jehož obsahem bude pírko obarvené krví a nůž z našeho řádu. Zabalil jsem to do jednoho z balíků, a šel zpátky za Leonardem. Cestou jsem vymýšlel, jak se dostanu dovnitř, poněvadž po zemi to nepůjde, zcela očividně. Nebo ano?
 
oregure
Já to čtu,máš to dobrý Wink jenom pěkně dál pokračuj Wink
 
SeveruS
oregure napsal:
Já to čtu,máš to dobrý Wink jenom pěkně dál pokračuj Wink


JJ až to bere dech.... člověk pak nejen, že nemá sílu na bušení do klávesnice, ale hlavně na to úplně zapomene......... Wink
http://steamsignature.com/card/0/76561198066553935.png
 
http://steamcommunity.com/id/Half-Blood-Prince
DragonOzzy
Trochu jsem si promýšel ten můj návrh že bych ti tu občas hodil paraelní děj k Eziovi, aby ti se lidi nenudili zatímco píšeš, ale musím ještě něco nastudovat o tom období, zde jest info:

1) Jako ve všech AC hrách, i zde bychom sledovali příběh člověka z dnešní doby a člověka z minulosti, akorát zde je hlavní hrdina ("hodný"Wink Templář
2) Děj by se odehrával v Japonsku v odobí "Sengoku Jidai" (bo jak se to píše) ti co hráli hru Shogun 2 ví, že to je doba kdy se celé Japonsko mlátilo navzájem o to, kdo bude šógunem
3) Sledované postavy by mohly být dvě, Templář a Assasín, (kluk a holka), a v podstatě by to byl částečně příběh tragické lásky
4) Hodně by se tam využívaly tradiční zbraně ninjů (ninjové = assasíni, templáři = samurajové, ale bylo by to trochu namíchané, někteří ninjové to táhnou s templáři a naopak)
Ozzy je daedrickým princem cynismu, metalu, černého humoru a psaní kravin.

Jeho síla roste čtením a komentováním jeho děl.

ALDUINŮV SYN, POVINNÁ ČETBA PRO KAŽDÉHO, KDO NECHCE BÝT CHUDÝ, MÁLO VLIVNÝ, NEBO JINAK CELOSVĚTOVĚ ZBYTEČNÝ
http://cabadaj.hostuju.cz/Stahuj.htm
 
Diego
Snad se tímto dílem nějak odrazím k častějšímu vydávání dílů.
Zanechte komentář.



....

Kapitola 10 - Legenda


Jakmile jsem se dostal zpět do hostince, ležel na stolku dopis od Leonarda. Stálo v něm jen, že šel prozkoumat okolí Kremlu. "Co to sakra je?!" řekl jsem si... Absolutně jsem nevěděl co to je, ale on se tam vydal určitě z nějakého důvodu a proto musím za ním. Rusko sice neznám, tak jako Itálii, ale některé zdejší stavby mi svým vzhldem připomínají italské stavby. Je pro mě potěšující vidět, že se italský styl budov dostal až sem. Navíc bych asi nebyl daleko od pravdy kdybych řekl, že nejen italským stylem se inspirovaly ruští stavitelé, ale také byzantským, protože ty takzvané kupole, měli v Istanbulu. "Tohle město je plné překvapení, kdoví co ještě objevím..."

Cestou necestou...

Sebral jsem dopis a sešel dolů, do přízemí zeptat se hostinského, co je ten Kreml. Ačkoliv rusky neumím, v duchu jsem věděl že tomu názvu bude rozumět. Jakmile jsem vyslovil větu, "co nebo kde je Kreml?", tak se celá hospoda začala smát. Určitě viděli můj výraz ve tváři a poznaly, že nejsem odtud. Bylo to k nevydržení, držel jsem jazyk za zuby a ani nedutal, jinak by se stalo něco zlého... Smály se pořád, ale pak mi hostinský pokynul, abych s ním šel ven, já tedy vyrazil za ním. Přede dveřmi hospody ukázal na budovu se slovem "Kreml". Ukázal na jeden velký palác, byl ohromný, krásný, ať už vzhledem nebo svou velikostí a barvami. Bylo na něm vidět, že se opravuje, protože zub času zanechá vždy své stopy, na všem...

Kochání


Poděkoval jsem gestikulováním hostinskému a šel k tomu paláci.
Na to, že se nacházíme v Rusku, nebyla až taková zima, což mne udivilo. Leonarda jsem našel tam, kde jsem to čekal. Stál před palácem a kochal se tou krásou... "Ezio! Vidíš tu krásu?"

Ezio: To tedy ano, je to nádhera. Ale proč jsi vyrazil beze mě?
Leonardo: V poznámkách tvého otce, jsem objevil zmínku o tomto paláci a jeho tajemství.

Ezio: Jakém tajemství?
Leonardo: Nebudeš tomu asi chtít věřit, ale tvůj pradědeček tu prý kdysi byl a zanechal nějaké dědictví vašeho řádu v podzemních chodbách tohoto paláce.

Ezio: Můj pradědeček? A jaké dědictví? Kdy to bylo?
Leonardo: Co a kdy není v poznámkách napsané, ale tvůj otec se sem chtěl vydat a dědictví nalézt. Ale už to nestihl...

Ezio: Takže akorát víme, že to je někde v podzemí? Paráda....
Leonardo: Nebuď arogantní Ezio, tohle podzemí ukrývá vaši historii a je tvou povinností ji nalézt. Kdoví, třeba ti to může pomoci v boji proti Borgiovi.

Ezio: Asi máš pravdu Leonardo, budu se tam muset vydat a dostat to dědictví do našich rukou. Jdeš se mnou?
Leonardo: Né, nepůjdu, já se radši než prolézat zatuchlé kobky, budu věnovat tomuto paláci, zvenčí.

Ezio: Vtipné...
Leonardo: Hodně štěstí Ezio...

Ezio: Za chvíly jsem zpátky, zatím sbohem Leonardo...


Prostě zalezu do podzemí...


Vyrazil jsem do paláce, v něm to nebylo až tak nádherné, jako zvečí, všude na stěnách byly opadané malby i omítky. Při procházce palácem jsem zaslech, jak spolu mluví architekti, jeden mluvil rusky a druhý italsky. Tudíž jsem naprosto rozuměl všemu, co říká. Jedna věta mne zaujmula "...jedna z podzemních místností se zřítila, vedlejší je v ohrožení, musíme ji okamžitě opravit..." Po téhle větě poslal italský architekt dva jeho pomocníky dolů k té místnosti. Musel jsem je sledovat, jelikož jinak bych těžko hledal ty místnosti. Při jejich sledování, jsem zalech také jejich rozhovor, ve kterém probíraly jak špatný život oba mají. Zdálo se mi to až směšné...
Dělníci šly přes polozbořené schodiště dolů do podzemí, já je následoval a divil se, s jakou vervou se tady pracuje na opravách. Nikdo si mě nijak zvlášť nevšímal, takže nebyl zatím důvod se skrývat. Kráčel jsem za nimi, přes dlouhou chodbu na jejíž stěnách byli vyobrazeni někdejší vládci. Z chodby vedla jediná cesta dolů a to po žebříku... Slezli po žebříku dolů a poté jej vzaly sebou... "Sakra! Jak se teď dostanu dolů?!" řekl jsem si.
 
Norbi
... a v tom som si všimol seno ! GrinDDD srandujem Grin je to dobré, len mi to až moc nápadne pripomína príbeh AC , rekonštrukcia chrámu (v jednej kobke v dvojke bolo to isté) a podobne, no má to tam to tvoje "diegovské" takže prestaň a vyfacepalmujem ťa so stoličkou do tváre ! Grin Grin
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Diego
Norbi napsal:
... a v tom som si všimol seno ! GrinDDD srandujem Grin je to dobré, len mi to až moc nápadne pripomína príbeh AC , rekonštrukcia chrámu (v jednej kobke v dvojke bolo to isté) a podobne, no má to tam to tvoje "diegovské" takže prestaň a vyfacepalmujem ťa so stoličkou do tváre ! Grin Grin

Musel jsem si přece nějak pomoct, ne? Grin
Právě vymýšlím tu legendu a uvidíme co se z toho vyklube.
Nebo že by fakt seno?Grin
 
Norbi
daj tam lístie ako to vymysleli v Revelations Grin Grin Grin alebo hlina ked už je to podzemie ? GrinD
You can kill yourself, or die trying...

http://scontent-v...e=5678314E

Aint no party like a Time Lord party, cause a Time Lord party never ends !

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lfzax5zuSU1qfxioto1_500.jpg
 
Přejít na fórum:
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4082 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8039 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5463 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4642 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12475 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7320 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6396 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6217 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7409 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist