Nedávno jsem objevil tuhle skvělou a dnes už dost známou ruskou folk metalovou kapelu - Arkona. Tohle je jejich píseň pro starobylé město Arkaim včetně CD intra:
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Moje nejoblíbenější hudba?? nebudu sem dávat dobrý písničky, protože by jich bylo tolik, že by spadlo fórum, ale obraz o mém hudebním vkusu si udělejte z pár jmen: Godsmack, Slipknot, Rammstein, System of a Down, Rise Against, Metallica, Iron Maiden, The Doors, The Queen, Deep Purple, The Beatles, Pink Floyd, Nirvana, Black Sabath, Sully Erna, Ozzy Osborn, Led Zepellin
a to neni vše
Upravil/a Nerevar dne 25.09.2012 17:48
Nerevar napsal:
Moje nejoblíbenější hudba?? nebudu sem dávat dobrý písničky, protože by jich bylo tolik, že by spadlo fórum, ale obraz o mém hudebním vkusu si udělejte z pár jmen: Godsmack, Slipknot, Rammstein, System of a Down, Rise Against, Metallica, Iron Maiden, The Doors, The Queen, Deep Purple, The Beatles, Pink Floyd, Nirvana, Black Sabath, Sully Erna, Ozzy Osborn, Led Zepellin
reanimuji toto mrtvé téma, abych mohl uploadnout absolutní pecku ze seriálu Metalocalypse...
Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
moje oblíbená Španělskou inkvizici nikdo nikdy nečeká!!! K naší výzbroji patří tak rozmanité prvky, jako je strach,
překvapení, brutální efektivita, téměř fanatická oddanost papeži a pěkné červené mundúry!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.