Já už jen za těžkou, ale ten režim drsňáků by se mi taky líbil, ale některé věci se mi v něm nelíbí.
Který?
Nevím sice co tam všechno je, protože už to je nějakou dobu co jsem to hrál a dohrál, ale naapříklad- munice něco váží- vemsi třeba náboje ráže 5mm do těžkých kulometů, těch vždy člověk musí mít hodně, protože se rychle spotřebují.
Já jsem zvyklej nosit sebou tak zhruba 10 zbraní, a některé požadují jiné náboje, takže mě to celkem vadí.
No tak ono to je dost zaměřený na realitu, tak se nediv, že ti to nesedí . Mě to akorát vycházelo na Brokovnici s 200 náboji, M1 s 300 náboji a pak jsem sebou nosil nejčastěji Laser RCW s nějakými 400 náboji, ale už i to je dost nereálný.
Hmmm...
Jak mám tu Ultimátku s těma DLC, tak mám do začátku nějaké vybavení
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!
That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.
Já to mám nabarvený jako telefoní budku, ale může to vypadat i jinak, simík do toho vleze, udělá to nějakou zári no a v mém případě vylezu na hřbiťáku (ne, nevím proč má Rrrroger na sobě kvádro )
Kdybych to hral ja, tak to ma modrou barvu a dela to zvuky: "Whuuumm, whuuumm..."
Sakra! Ja to PC musim opravit, tenhle datac do simiku vypada zabavne
Uz jednou sem se stal rockovou hvezdou, tak ted bych simikum paral bricho
Whirt napsal:
Kdybych to hral ja, tak to ma modrou barvu a dela to zvuky: "Whuuumm, whuuumm..."
Sakra! Ja to PC musim opravit, tenhle datac do simiku vypada zabavne
Uz jednou sem se stal rockovou hvezdou, tak ted bych simikum paral bricho
Nezvazuj a kup ho! Dveste korun za kompletni Gothic serii neni vubec moc!
Zvalst kdyz je to moje druha nejoblibenejsi herni serie!
Třetí díl mám, a dvojka mě bavila (ještě ty datáče) jen co se dostanu do Hypernovy tak si to koupím
A možná konečně dohraji jedničku
Ja hral serii chronologicky a ackoliv mela dvojka rozsahlejsi svet, tak me jednicka bavila vic
Mě zase 2 a 3 (tam byly super skřeti, i když jsem je nakonec pozabíjel). Ale spíš se těším na ty datadisky
Já začal na Elder Scrollech, a vzhledem k tomu, že co se týče zpracování/obsáhlosti/hratelnosti/úspěšnosti/grafický stránce/příběhem nešahá Gothic TESku ani po podrážky, tak mě Gothc absolutně nebavil
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.