Dobře. Tak teď můžeme normálně mluvit. Máme palivo, nějaký žrádlo a jestli chcete vypadnout z města bude tu i nějaká mapa, myslim... Otázka je co nám můžete nabýdnout vy?"
"Trolling is the lowest form of wit, but the highest form of intelligence."
Pátrači si nejdřív, něco šeptají a pak nadhodí nabídku.
,, Dva granáty za mapu a benzín? " odpoví tlusťoch a otočí se na přítele. ,,Ne. To je málo. Dáme vám plnou nádrž a mapu, ale ještě něco přihoďte. Co takhle nějaké náboje? "
Nábojů se budeme vzdávat jen těžko. Nemáte třeba zájem o něco jiného? Nějaké nářadí nebo další jídlo? Rád bych taky připomněl, že toho benzínu nechceme celou nádrž, ale jen tak na 20 km.
Upravil/a nagasadowcz dne 22.09.2012 21:32
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
,,Kanystr a mapu za ty dva granáty, které když hodím, tak vybouchnout a zmizej? To pak nebudeme mít nic a vy jo! Takhle nás neoblbnete, že jo Paštiko?" otočí se na přítele a domlouvají se.
,,Říká, že to mám přijmout.. Tak já budu hodnej a dám vám to za ty blbý granáty.. Paštiko dojdi, pro to!"
Po chvilce se vrátí a podává vám kanystr s 5l benzinu a malou potrhanou mapku.
,,Oh vážně?" odpoví překvapeně Paštika a podává ti radostně ten nůž a ty jemu granáty a jeden zásobník.
Vrátí se k příteli s vyměněnými věci a tiše si pro sebe šeptá ,,Sakra já vlastně tuhle zbraň nemám.. ty náboje sou mi na nic, ale snad je s někým vyměním.."
Rozloučili jste se s těmi podivíny. Potom jste dolili benzín, vrátili se na svá místa do auta a nastartovali. Vyrážíte na venkov! Cesta bude dlouhá a nebezpečná, proto se mějte na pozoru.
Takže teď je čas představit poslední skupinu!
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.