Čaute, dneska mi přestala fungovat myš. Konkrétně pravé tlačítko. Musím ho stisknout silně, jinak se nic neděje a i tak to dělá problémy. Vyhazovat ji nechci, protože stála osm stovek a mám ji teprv rok. Zkusím najít záručák, ale nejraději bych si ji zpravil sám doma. Na netu jsem četl že to mám otevřít a vyčistit, ale já ani nevím jak se do toho leze.. nemáte pro mě nějakou radu prosím?
mě se stalo to samý jen s tim rozdílem že mě moje myš sloužila 7 let Microsoft hardware POWA! a jinak ti asi neporadim já to vyřešim tak že koupim novou páč Microsoft Basic Optical Mouse je k smíchu
já mám jen o pár řed myš vyší a odešla my po 1 roce používání a pokud to rezděláš tak ti zrušijou záruku jinak je možný že máš zničenej senzor co snímá stisknutý nemlátil jsi do toho moc?
Senzor zničený není. Není to lejzrovka, je to ještě něco modernějšího nebo co.. navíc je tam anstrčen tak že nejde ani odřít. Nemlátil jsem s ní vůbec ani si nevzpomínám že by mi kdy spadla..:/ A ano, zvedl jsem jedno tlačítko a bordelu je tam jak naseto. Ale mám takový dojem že se otevřít nedá..
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.