@EldeR: Efekt je celkem ideální na vyzkoušení DrD (proto v něm taky jsem, jinak tu hraju jen CTŽ a pak Whirtovo NK, až bude), poněvadž se hraje individuálně a není tam žádný systém - hRDLA prostě píše příběh každé postavě šitý na míru a šmitec. Jako hráč, co je u toho od začátku, můžu vřele doporučit
Oficiálně jsem Naga, Svatý Sudí, ale říkejte mi Naga
Ehm, asi si vás většina všimla, že se teď moc nehraje. No má to několik důvodů, zase jsem rozehrál ME, taky hraju inFamous 2, škola taky není sranda (to víte labutí jezero ).... Long story short: Jsem línej jako veš, ale nebojte se, já se na to nevyseru
!POZOR!
Upravil jsem první příspěvek http://skyrim.4fa...post_90336
a přidal jsem tam achievmenty s jejich držitely (pokud jsem vás někde vynechal, neváhejte napsat) a inventáře vašich postat + společníků
Hmm... tak tohle bude na dýl, já někam ztratil papír kde jsem měl napsáno co s váma plánuju... navíc si půlku věcí nepamatuju a budu je muset dohledat..
E: Tak jsem si to poskládal ale furt u Eldera nevím no... nějak si nepamatuju co mělo být v tom kufříku.
Upravil/a hRDLA dne 26.06.2014 20:02
Lidi fakt sorry, ale můža i nálada na tohle jsou prostě pryč. Efekt už se prostě nevrátí, díky moc všem co kdy hráli. Jestli chcete (ti co teď hráli) tak vám můžu napsat co jsem měl v plánu s vašima postavama.
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.