Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
V zajetí nadpřirozena
Tondulin
"Jasně a pozval jsem jí taky, sice jí neznám, ale nebylo by asi úplně fér jí nepozvat, když už nám ten oběd koupila. Tak bež už za tou Kannou." Povzbudím Kaie a půjdu si sednout zpět na svoje místo.
 
Aurelius

„Poradím. Stačí říct nebo nějak zaznačit a poradím ti.“ odpovím Asami, „Co zrovna probíráte?“ zeptám se následně, abych získal alespoň nějaký přehled o tom kde se zrovna v učivu nacházejí.
 
Sarako
Tondulin:
Kai na tvá slova prohodil: ,,Bezva." a se šibalským úsměvem vyrazil za Kannou. Něco jí chvíli povídal a Kanna jen přikyvovala.

Z nenadání se ozval tón ohlašující začátek dvouhodinovky Angličtiny a Kai je urychleně vrátil na své místo. Cestou ti gestem palce nahoru a přihlouplým úsměvem naznačil, že mu to nejspíš povedlo.
(pokračování... viz. tah Oba)

Aurelius:
,,Díky." usmála se Asami a následně ti odpověděla na tvou otázku: ,,Teď probíráme modální slovesa."

Z nenadání se ozval tón ohlašující začátek dvouhodinovky Angličtiny.
(pokračování... viz. tah Oba)

Oba:
,,Dobrý den profesorko Akimoto." pozdravili studenti profesorku angličtiny, když vešla do třídy.
,,Dobrý den studenti." odvětila na pozdrav profesorka, chvíli si vás dva střídavě prohlédla, podívala se do třídní knihy a začala dvouhodinovku Angličtiny.

Dvouhodinovka Angličtiny se pomalu chýlila ke konci.
Profesorka Akimoto se podívala na hodiny a pronesla: ,,Chtěla jsem, aby se nám naši nový studenti ještě představili a popsali nám své koníčky a záliby v Angličtině, ale na to už nám nezbývá čas." a sotva to dořekla, ozval se tón ohlašující konec výuky. Profesorka po zaznění tónu pokračovala: ,,Nezapomeňte si projít současnou látku modálních sloves a pro jistotu i předminulou látku tvorba vět. Příští hodinu si napíšeme menší test. Na shledanou v pátek třído."
,,Na shledanou paní profesorko." odvětili jí bez přílišného nadšení studenti.
Profesorka opustila třídu a studenti si pomalu začali balit věci. Někteří si poté vyndali krabičky s obědem, jiní se sbalili a opustili třídu.
Aurelius

Upravil/a Sarako dne 17.02.2021 16:39
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Počkám až se zvedne Kai s Kannou a pak se k nim připojím. "Jdeme na střechu, třeba mě zas někdo srazí a dostaneme další oběd zdarma." Pousměju se a s balením sushi vystoupáme až nahoru na střechu, kde se budu poohlížet po Tamami.
 
Aurelius
Oddechnu si, když se mi podaří uniknout vypravování o mých zálibách a koníčcích veřejně před třídou. Po skončení výuky si poklidím své věci do tašky.

„Musíme. A také ať mu do dobře dopadne.“ přikývnu, „Asi jo… Bude to bezpečnější.“ usměji se, „Než riskovat střet s někým koho nechceme potkat.“ následně s Asami vyrazím na střechu.
 
Sarako
Tondulin:
,,Srazí?" podivila se Kanna na tvá slova.
Kai se jen prohrábl ve vlasech a chvíli na to podíval na tebe: ,,Tak jó, slíbil jsem Kanně, že když půjde s náma, tak se dozví, jak to doopravdy bylo. Tohle se ti ..."
,,Hele, ještě jsem neřekla, že nikam nejdu." přerušila ho Kanna ,,Slíbila jsem, že půjdu s vámi, když se to dozvím a to taky hodlám dodržet."
,,Fakt?" zeptal se jí nedůvěřivě Kai.
,,Ano." přikývla Kanna ,,Tak pojďme, ať na nás nemusí Tamami čekat."
,,JÓ!" zajásal Kai s pozdvižením sevřené ruky v pěst, přičemž jeho hlasité gesto strhlo pozornost všech přítomných studentů ve třídě.
,,Pojď už a přestaň blbnout, nebo si to ještě rozmyslím." usmála se na něj Kanna a s aktovkou přes jedno rameno vyrazila ke dveřím ze třídy.
Kai jí úsměv opětoval a poté jste společně opustili třídu a vyrazili na střechu.

Na střeše jste spatřili jen Henryho, Asami a dvojici holek, kterou jsi včera potkal na chodbě krátce poté, co jsi se srazil s Tamami, jak se shlukly u jedné z laviček a něco spolu řeší. Tamami však zatím nikde nevidíte.
,,Není tady. Neskočila náhodou dolů, když nás uslyšela přicházet?" zazubil se Kai.
Kanna na jeho slova dala oči v sloup a zakroutila hlavou.

Aurelius:
Opustil jsi s Asami opustil třídu a společně jste vyrazili na střechu. Tam už na vás čekali u jedné z lavic Yuna a Midori.
,,Ahoj Yuno, ahoj Midori." pozdravila se s dívkami Asami.
,,Ehm, ahoj." odvětila na pozdrav Midori, zatímco si připravovala svou krabičku s obědem.
,,Ahoj vy dva, kde máte Kanjiho?" spustila Yuna, jen co si všimla, že Kanji není s vámi.
,,No, ... něco šel koupit." dostala ze sebe Asami.
Yuna se na ní s údivem podívala ,,Koupit?"
Asami jen přikývla a dodala: ,,Chvíli mu to potrvá, ale do klubu určitě dorazí."
,,To je škoda a řekl vám alespoň, že budeme dneska odpoledne vytvářet figurky postav z Naruta?" zeptala se Yuna.
,,Jasně že to říkal." přikývla Asami ,,Možná právě proto šel dneska místo oběda na nákup." posadila se vedle Midori a vyndala si z aktovky krabičku s obědem.
,,Hele holky, přestaňte už řešit Kanjiho." vložila se do toho Midori ,,Mě spíš zajímá, jestli se k nám Henry přidá, nebo ne."
,,Máš pravdu." odvětila Yuna na Midorinina slova a podívala se na tebe: ,,Jak je to vlastně s tebou? Přijdeš se k nám dneska podívat, nebo ne?"
Neuniklo ti, že na střechu dorazili Chiba, Kai a Kanna, a taktéž ti neunikl prosebný výraz na Midorinině tváři, jako by snad doufala, že budeš souhlasit.
Upravil/a Sarako dne 19.02.2021 19:39
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Ahoj.“ pozdravím Midori a Yuno, vytáhnu z batohu svačinu a připravím se na svačení, „Přijdu se podívat.“ odvětím Midori ještě předtím než se pustím do jídla, „Akorát budete muset omluvit moji neznalost anime…“ dodám následně a pustím se do svačiny.
 
Tondulin
"Počkáme, určitě přijde." Pronesu a někde si tam sednu na zem (židle tam nejsou předpokládám Grin) a sushi položím před sebe.
 
Sarako
Tondulin:
Zabrali jste jednu z volných lavic na školní střeše zalité poledním sluncem, položil jsi krabice se suši na prostředek široké lavice a vyčkávali jste, až přijde Tamami.
Neuběhla ani minuta od vašeho příchodu a Tamami se objevila ve dveřích. Pomalým a nejistým krokem došla až k vám a spustila: ,,P-Promiň já ... ehm ... ahoj."
,,To má z toho, že mluví s kytkama." zašeptal Kai potlačující smích.
Kanna ho šťouchla loktem do žeber a usmála se na Tamami: ,,Ahoj Tamami, posaď se u nás."
Tamami jen přikývla hlavou a posadila se vedle Kanny.
,,Povíš nám, co se včera přihodilo?" zeptala se jí Kanna.
,,Ehm, ... já ... já jsem omylem vrazila do Chiby na chodbě." spustila nejistě Tamami ,,Srazili, jsme se. Chibovi tekla krev a ..." Tamami se začervenala a sklopila hlavu, jako by si vzpomněla, jaký se ti potom naskytl pohled.
,,Asi bude lepší, když nám to celé odvypráví Chiba, pokud to nevadí." pronesla Kanna, když Tamami ustala ve vyprávění.
,,A-Ano" dostala ze sebe Tamani.
,,Na vypravování bude čas při jídle." usmál se Kai, vyčkávajíc, až otevřeš onu krabici se suši a všichni se budete moci pustit do jídla.

Aurelus:
,,To vůbec nevadí, všechno potřebné ti ukážeme. V klubovně máme nějakou mangu i počítač." spustila s nadšením Midori, zatímco ses pustil do jídla.
,,Jen aby neutekl, až ho budeš chtít využít jako manekýna, až budeš navrhovat nějaký další kostým na cosplay." usmála se Yuna, když viděla, jakou má Midori z tvé odpovědi radost.
,,Henry pro nás bude přínosem. V Anglii vyráběl elektronicky ovládané modely." přitakala Asami na Midorinina slova a vzala si sousto ze své krabičky s obědem za pomoci hůlek.
,,To je dobře. Zatím se mi nepodařilo sehnat do klubu někoho, kdo by něco takového svedl." usmála se Yuna.
Koutkem oka jsi zmerčil, jak na střechu přišla Tamami a nejistým krokem zamířila k lavici, kterou zabrali Kana, Chiba a Kai, a po krátkém rozhovoru přisedla k nim.
,,Henry, ... ehm ... m-máš ještě nějaké další záliby krom vytváření různých modelů." zeptala se zvědavě Midori po chvíli obědvání.
Upravil/a Sarako dne 22.02.2021 20:53
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Přesně, taky už mám hlad, pojďte se do toho pustit." Věnuju skupině jeden ze svých vzácných úsměvů, rozdám všem po páru hůlek a rozdělám balení se sushi. "Prostě jsme se srazili na chodbě, není na tom nic extra zajímavého Kanno. Spíš mě zajímá co víte o těch Róninech nebo jak si ty šašci říkají. Včera když jsem šel ze školy nabízeli mi peníze, když jim s něčím pomůžu. Poslal jsem je do ....... ehm odmítl jsem je, můžu kvůli tomu očekávat nějaké problémy?"
 
Aurelius
„Super.“ řeknu radostně k ujištění, že mi všechno vysvětlí a se vším seznámí. „No… Do toho bych se úplně nepouštěl.“ přiznám směrem k Yuně, když se zmíní o možnosti dělat manekýna.

„Jasně, že mám i nějaké jiné záliby.“ přikývnu, „Rád koukám třeba na nejrůznější seriály.“
 
Sarako
Tondulin:
,,Slyšela jsem o nich, že berou peníze studentům z nižších ročníků a kradou věci ze skříněk." odpověděla ti Kanna a hůlkami si elegantně vzala jeden z kousků suši.
,,Hele, kdybys udělal něco, co by se jim nelíbilo, tak bys to rychle poznal." vložil se do toho Kai, jen co spolkl svoje sousto ,,Polovina z nich se začne ohánět pěstí hned a ta druhá polovina si většinou zavolá na pomoc někoho z té první poloviny. A z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že nebojujou fér."
,,Snad nám tu nechceš vypravovat o tom, jak ses s nimi utkal." pronesla Kanna.
,,A proč ne? Chiba s Tamami to ještě neslyšeli." poznamenal hrdě Kai a vzal si další suši.
,,Nevím, jak Chibu, ale po tvém barvitém popisování rvaček mě nejspíš přejde chuť k jídlu a Tammami asi taky." odvětila mu Kanna.
Tamami jen mlčky přikývla a pokračovala bez jediného slova v obědvání.

,,Každopádně, to suši chutná skvěle." prohodila po chvíli Kanna k Tamami ve snaze změnit téma ,,To jsi dělala sama?"
Tamami opět bez jediného slova souhlasně přikývla.
,,Nechceš si od ní vzít recept? Mohla bys nás taky jednou okouzlit svými kuchařskými dovednosti." zazubil se Kai poté, co polkl sousto.
,,Recept bych si klidně vzala, ale na vaření nemám čas. Copak jsi zapomněl, že náš klub má příští týden vystoupení a já musím cvičit? Suguru mě v té hře nechal hrát hlavní roli." odvětila mu Kanna.
,,No tak, dobře víš, že mě z jeviště uvidíš sedět v první řadě." odvětil jí s úsměvem Kai a podíval se na tebe: ,,Příští týden v úterý ve tři hodiny má Dramatický klub vystoupení v tělocvičně." naklonil se k tobě o něco blíž a potichu, aby ho Kanna neslyšela, zašeptal: ,,Ale nečekej nic extra. Jdu tam jen kvůli Kanně."

Aurelius:
,,Tak to ti budu ... ehm ... budeme moci pustit na školním počítači anime. Každá z nás ti můžeme nějaké doporučit." zareagovala pohotově Midori, když jsi zmínil seriály.
Yuna se na ní s úsměvem podívala: ,,Koukám, že ses začala plně angažovat při náboru nových členů. Mohla bys s Asami zasvětit Henryho do klubových činností?"
,,Ano, m-můžeš se na mě ... ehm ... na nás dvě spolehnout." přikývla hlavou Midori.
,,Počkej Yuno, nechceš snad říct, že přijdeš do klubu později?" podivila se Asami.
Yuna přikývla hlavou a dodala: ,,Chci ještě něco probrat s Kanjim."
Asami ti věnovala nechápavý pohled, jako by nemohla přijít na to, jak Yuna dozvěděla o tom, že pro ní Kanji něco koupil a opět se podívala na Yunu: ,,Co vlastně po Kanjim potřebuješ?"
,,Nic zajímavého." usmála se Yuna ,,Jen mi v posledních dvou týdnech připadá, jako by se mi snažil něco důležitého říct."
,,Třeba se mu líbíš a on jen neví, jak ti to má říct." pronesla zasněně Midori.
Yuna se na Midori dlouze podívala, ale neřekla jediné slovo. Midoiri je zadívala do země, jako by právě nadhodila téma, které nepatřilo k těm, co by řešila ráda a Asami se podívala na tebe, přitom na ní bylo vidět, že váhá, zda to má Yuně o Kanjim říci, nebo ne.
Upravil/a Sarako dne 24.02.2021 16:51
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
Nenápadně zakroutím hlavou směrem k Asami (tak aby si toho, pokud možno všimla jen ona), abych ji dal najevo, že by měla nechat celé věci přirozený průběh a nemíchat se raději do toho.
 
Tondulin
"Je to fakt docela dobrý." Přitakám s Kannou. "A kdo vyhrál, ty nebo oni?" S lehkým úsměvem se zeptám Kaie, jelikož mě narozdíl od holek ten příběh zajímá.
 
Sarako
Tondulin:
,,D-Děkuji." dostala ze sebe Tamami na tvá slova ohledně suši.
Kai se po tvé otázce zhluboka nadechl a spustil: ,,Bude tomu asi půl roky, co jsem se nepohodl s tím namyšleným blbečkem Keisukem. Začal se ohánět pěstí, tak jsem ho jedním z chvatů poslal k zemi, což ho rozčílilo ještě víc a přivolal si na pomoc své dva kamarády. V tu chvíli proti mě stáli tři. Zaujal jsem postoj a ..."
,,Kaii, my jíme!" přerušila jeho vyprávění Kanna.
Kai se jen připitoměle usmál, potom se podíval na tebe: ,,Dovyprávím ti to později." a vzal si další kousek suši stejně, jako obě dívky.

Aurelius:
Asami na tvé zakroucení hlavou jen přikývla a zůstala zticha. Yuna se po chvíli střídavě podívala na tebe a Asami. Asami jen sklopila hlavu a vzala se další kousek ze své krabičky s obědem.
,,No, naše plány na dnešek už znáš." prohodila k tobě po krátké chvíli ticha Yuna ,,Do Anime klubu chodí ještě Ayu, ale tu už ti představí Asami s Midori." poté zavřela krabičku od oběda a pronesla k tobě, Asami a Midori ,,No, já už pomalu půjdu. Uvidíme se v klubu."
Midori se krátce podívala na tebe s Asami, aby zjistila, jestli ještě chvíli zůstáváte, nebo budete odcházet zpět do třídy, stejně jako Yuna.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Jen se lehce usměju nad tím, jak Yunna neustále Kaie napomíná a vezmu si také pár dalších kousků suši. "Všiml jsem si, že furt koukáš ven do dálky, co na tom vidíš? Není to každý den to samé?" Zeptám se Tamami, zatímco dojíme zbytek hostiny.
 
Aurelius
„Počkáme tu ještě?“ zeptám se zatímco budu jíst, „Je tu klid a nehrozí nám tu asi žádný zbytečný konflikt.“ odmlčím se, „A ještě nesmíme zapomenout odevzdat ten deník.“

 
Sarako
Tondulin:
Tamami na pár okamžiků zaváhala a pak ti odpověděla: ,,Když jsem byla malá, žila jsem s rodinou na venkově v horách. B-Bylo ... Bylo tam hezky. Vzpomínám na rozkvetlé horské louky, hluboké lesy a zpěv ptáků." na její tváři se objevil zasněný výraz ,,Od té doby co bydlíme s mamkou ve městě, je to jiné. Zůstali mi jen vzpomínky, ale až dostuduji, chtěla bych být botaničkou a pracovat Arboretu, nebo někde mimo město. Příroda se mění každým dnem, jenže většina lidí si sotva všimne, že se mění v průběhu měsíce."
,,Když už jsme nakously tohle téma, tak já bych se chtěla stát idolem, nebo herečkou." zareagovala na Kanna na Tamamina slova a poté se podívala směrem k tobě a Kaiovi ,,Co plánujete dělat po škole vy dva?"
,,To se časem podá." usmál se Kai ,,Když tak můžu vzít místo ve škole bojových umění. Sice mi chybí ještě dva stupně na to, abych mohl oficiálně trénovat druhé, ale měl bych je získat, než dostuduju."
,,A co ty Chibo?" zaměřila na tebe Kanna svůj zvědavý pohled.

Aurelius:
Midori s Asami souhlasně přikývli.
,,Uvidíme se v klubu." usmála se Yuna a sama vyrazila ke dveřím na schodiště.

,,Stačí, když ho dáme před hodinou Mihaře." odvětila Asami, na tvou zmínku o deníku.
,,Jaký deník?" zeptala se zvědavě Midori, zatímco si balila prázdnou krabičku od oběda do své aktovky.
Asami se zhluboka nadechla a odpověděla jí: ,,Henry našel ve své skříňce zapomenutý deník po předchozí majitelce."
,,A četli jste v něm?" vyzvídala Midori.
,,Ne." zakroutila hlavou Asami ,,Za koho nás máš?"
,,Já ... Já jen jestli vám zvědavost nedala." usmála se Midori, poohlédla se směrem ke dveřím na schodiště, aby se ujistila, že je Yuna pryč a pak se zeptala: ,,Jak je to vlastně s Kanjim? Zakoukal se do Yuny, nebo ne? Kdyby jo, tak slibuju, že to Yuně neřeknu." a následně se několikrát střídavě podívala na tebe a Asami.
Na Asami bylo opět vidět, že váhá.
Upravil/a Sarako dne 01.03.2021 14:43
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
„Kdoví?“ pokrčím rameny zatímco si vyměním pohled s váhající Asami, „Já jsem tu teprve druhý den...“ dodám s úsměvem a nerušeně budu pokračovat v dojídání svačiny.

 
Tondulin
"Já... nevím. Ještě jsem nad tím nepřemýšlel," Odpovím, jak kdyby mě ta otázka zaskočila a nadále spíš jen ztichnu a budu hloubat o tom, co bych vlastně chtěl dělat.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
V zajetí nadpřirozena - Pravidla, Odkazy, Mapy, Diskuze Zdejší kobky 4 24.12.2021 23:20
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist