Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Beyond Skyrim
Johnyprosnb
Máme tu poslední měsíc (Večerní hvězda - prosinec) v letošním roce. Tvůrci modifikace Beyond Skyrim si pro nás opět připravili novinky v podobě adventního kalendáře. To znamená, že se každý den můžeme těšit na nějakou novinku v podobě obrázků, artworků, hudby, ... a je možné, že se koncem prosince, nebo začátkem ledna dočkáme dalšího vývojářského videa (vychází 4x do roka), kde se dozvíme další informace o vývoji na jednotlivých projektech.


Adventní kalendář:

1. prosinec

2. prosinec

3. prosinec

4. prosinec

5. prosinec

6. prosinec

7. prosinec

8. prosinec

9. prosinec

10. prosinec

11. prosinec

12. prosinec

13. prosinec

14. prosinec

15. prosinec

16. prosinec

17. prosinec

18. prosinec

19. prosinec

20. prosinec

21. prosinec

22. prosinec

23. prosinec

24. prosinec


Přátelé, dovolte mi popřát Vám, krásné prožití vánočních svátků, bohatou nadílku pod stromečkem a v novém roce ať se Vám daří a jste zdraví.
Upravil/a Johnyprosnb dne 13.01.2020 20:06
 
Johnyprosnb
Dnes vyšel měsíční update za měsíc listopad. Jenom dodám, že bychom se měli dočkat 4. vývojářského videa, které vychází jednou za 3 měsíce a to v březnu, v červnu, v září a v prosinci. Odhad vydání tipuji spíše na měsíc leden.


Showcase Update - November 2019: https://imgur.com...nmt8fPspHA
Upravil/a Johnyprosnb dne 01.04.2020 23:17
 
Johnyprosnb
Tým Beyond Skyrim vytvořil další mapu Tamrielu, na které si můžete prohlednout, jak postupují jednotlivé projekty. Sám za sebe můžu říct, že pokrok je opravdu znát.

Tamriel - prosinec 2019

Upravil/a Johnyprosnb dne 13.01.2020 20:02
 
Johnyprosnb
Říkal jsem si, že bych mohl v tomto roce přihodit ještě jeden příspěvek, ale dosud jsem váhal, s čím přijít. Nakonec jsem si vybral 3 screenshoty, které pocházejí z provincie High Rock. Na obrázkách můžete vidět vesničku postavenou v horách v severském stylu. Sám za sebe musím říct, že to vypadá moc pěkně.

Někde v High Rock

Upravil/a Johnyprosnb dne 13.01.2020 20:01
 
Johnyprosnb
Máme tu rok 2020 a můj první letošní příspěvek se týká skladby "Remnants Of The Aldmer" od Eric Gordon Berg, kterou složil pro Morrowind. Skladba by se měla objevit v dwemerském dungeonu v hratelné ukázce (demoverzi) The New North.

Remnants Of The Aldmer

Upravil/a Johnyprosnb dne 13.01.2020 20:01
 
Johnyprosnb
Přátelé, dnes 4.1.2020 tým Beyond Skyrim zveřejnil nový mini mód, který se jmenuje Wares of Tamriel (Zboží z Tamrielu).
Mod je momentálně dostupný pro PC a to pro obě verze Skyrimu (Skyrim Special Edition i Skyrim Limited Edition).
Pro stažení modu je potřeba mít vytvořenou registraci na Nexus Mods. (základní učet/basic accont je zdarma)
Instalace modu se dá provést manuálně, nebo přes mód manager Vortex.


Beyond Skyrim: Wares of Tamriel

Vkročte na palubu lodi Dawn's Venture, která je v současné době v doku v Jitřence/Dawnstar a seznamte se s Cardana Pallo, s nevyzpytatelnou cestovatelkou. Prohlédněte si její zboží z různých koutů Tamrielu, z Atmory, nebo z Roscrea a během nákupu se jí můžete zeptat i na dění v okolním světě (mimo Skyrim).


Beyond Skyrim: Wares of Tamriel přidává celou řadu nových položek z různých zemí mimo Skyrim.
U obchodnice, která je nadabovaná můžete utrácet vaše zlato za delikatesy z Morrowindu, zbraně z Elsweyru, kořist z Roscrea, ....

YouTube Video

Odkazy ke stažení
Skyrim Limited Edition: https://www.nexus...ods/100868
Skyrim Special Edition: https://www.nexus...mods/31519
Skyrim XBOX: https://bethesda....il/4144528
Upravil/a Johnyprosnb dne 20.01.2020 18:55
 
Johnyprosnb
Včera jsem pátral po nějakých novinkách ze světa Beyond Skyrim a narazil jsem na další malou ukázku pod názvem "The Lost Roscrean Blade", která do hry přidává nový meč vytvořený ve vikingském stylu a bude dostupný v Roscrea: Voices of the Deep. Mód je dostupný ke stažení na Nexusmods pro obě verze hry (Skyrim Limited Edition a Skyrim Special Edition), odkazy ke stažení najdete níže.


Beyond Skyrim: The Lost Roscrean Blade

Objevte legendární čepel náčelníků z Medvědího kultu, která je vyrobena z mithrilu, zlata a granátů. Příběhy o jeho okouzlení se liší, ale většina z nich říká, že čepel svému držiteli dodává medvědí sílu.

YouTube Video

Pokud si stáhnete tento mód, nezapomeňte navštívit krčmu Sleeping Giant Inn ve Vorařově/Riverhold, na prodejním pultu najdete knihu s názvem The Lost Roscrean Blade a tu si prečtěte. Po přečtení knihy by se vám měl aktivovat úkol a na mapě se vám ukaže šipka, kam máte vyrazit. Meč najdete v lodi pod vodou kousek od Ledohradu/Winterhhold.


Odkazy ke stažení:
Skyrim Limited Edition: https://www.nexus...ods/100896
Skyrim Speicial Edition: https://www.nexus...escription
Upravil/a Johnyprosnb dne 15.02.2020 14:50
 
Johnyprosnb
Během loňského roku nás tým Beyond Skyrim pracující na Cyrodiilu informoval o jistých pokrocích v oblasti Colovian Highlands. Byla dokončena 1. fáze tvorby krajiny v této oblasti, na kterou budou navazovat další pracovní fáze, díky kterým bude krajina získávat finální podobu. Možná si taky vzpomenete, že jsem během loňského srpna zveřejnil obrázek, na kterém bylo vidět Weynon Priory v nedokončeném stavu, které leží kousek od města Chorrol. A proč se o tom vůbec zmiňuji? Protože dnes máte možnost nahlédnout přímo do města Chorrol, které pomalu začíná získávat svoji podobu.

Chorrol
 
Johnyprosnb
Mód Beyond Skyrim: Wares of Tamriel dostal patch, který opravuje některé chyby a zároveň přidává nové ocelové zbraně (steel weapons), které můžete zakoupit u Cardany Pallo. Aktuální verze módu je 1.1 a v budoucnu budou následovat další updaty, které přidají další nové "exotické" zboží. Pro majitelé XBOX konzole, mám dobrou zprávu, mód Beyond Skyrim: Wares of Tamriel je nyní dostupný i pro konzoli. Odkaz pro staženi módu na XBOX najdete pod tímto textem a taky ho naleznete na první stránce, kde jsou dostupné všechny základní informace o projektu Beyond Skyrim.


Odkaz ke stažení
XBOX verze: https://bethesda....il/4144528




Včera (19.1.2020) byl vydán další Showcase Update tentokrát za měsíc prosinec (2019), který obsahuje vélké množství screenshotů, velká část jich byla použita i v adventním kalendáři.

Showcase Update prosinec 2019: https://imgur.com...ry/4M9JlHX
Upravil/a Johnyprosnb dne 22.01.2020 00:56
 
Johnyprosnb
Práce v provincii High Rock neustále pokračují, a dnes tu pro vás mám menší ukázku testu animace dveří a následného načtení interiéru budovy pro město Jehanna. Level designéři tak můžou začít pracovat na implementaci vnitřků jednotlivých budov, jejich zařizování a zkrášlování.

YouTube Video
 
Johnyprosnb
Ve středu 29.1.2020 byla provedena aktualizace módu Beyond Skyrim: Wares of Tamriel na verzi 1.2.


Aktualizace opravuje několik chyb, upravuje hlasitost a hodnoty některých zbraní, přidává nové načítací obrazovky (loadscreen), nový plán meče Raga Iron Greatsword (vyžaduje kovářství) a Survival Effect.


Odkazy ke stažení módu najdete na 1. stránce.
Upravil/a Johnyprosnb dne 15.02.2020 14:47
 
Johnyprosnb
Imperial City, je stále dominantou říše i po hrůzách Velké války (Great War), která se odehrála v letech 4E 171 až 4E 180 mezi Tamrielskou říší a Hammerfellem na straně jedné, proti Aldmerskému spolku na straně druhé.


https://cdn.discordapp.com/attachments/416302349230014465/667852218740899868/TESV.exe_DX9_20200112_015615.jpg


Více informací o Velké válce naleznete zde: https://theelders...v%C3%A1lka
 
Johnyprosnb
Omlouvám se, za špatné odkazy ke stažení módu Beyond Skyrim: The Lost Roscrean Blade na první stránce.
Odkazy jsou nyní funkční pro obě PC verze (Skyrim Special Edition i Skyrim Limited Edition), dále jsem přidal funkční odkaz k soundtracku pro Beyond Skyrim: Elsweyr.
Odkazy k módu i soundtracku naleznete na úvodní (první) stránce Beyond Skyrim.


Dnes se podíváme do Cyrodiilu na Sutch, malé město s pevností, které se nachází v oblasti Gold Coast, kousek od hranice s bývalou provincii říše Hammerfell. Sutch se mělo objevit i ve hře TES IV: Oblivion, ale nakonec bylo ze hry vyřazeno a na jeho místě se nachází pouze zřícenina Fort Sutch.

https://i.imgur.com/bCu7qnZ.jpg

https://cdn.discordapp.com/attachments/416302349230014465/673657542722846730/unknown.png
Upravil/a Johnyprosnb dne 15.02.2020 13:36
 
Johnyprosnb
Přátelé, dnes se můžete podívat na další dev video, které je zaměřeno na Cyrodiil, přesněji na města Bravil a Leyawiin v oblasti Heartlands.

YouTube Video




Už podle dev videa je vidět, že Leyawiin bude mít hodně odlišný vzhled než ten, který známe z TES IV: Oblivion. Podle záběrů na město mi to hodně připomíná původní koncept pro TES IV: Oblivion. Dokonce si pamatuji, že na původním fóru Beyond Skyrim projektu proběhla i jakási anketa, kde se hráči mohli vyjádřit k několika variantám vzhledu města.
Koncept: Leyawiin

Další dev video ze série Cyrodiil, by se mělo zaměřit na detailnější prohlídku města Bravil a budou předvedeny i některé questy.


Na závěr dodám, že přiští měsíc (13. března) bychom se měli podívat do Iliac Bay (High Rock a Hammerfell).
 
Johnyprosnb
Dnes se můžete podívat na 1. letošní Showcase Update.

Showcase Update leden 2020: https://imgur.com...
 
Johnyprosnb
Přátelé dnes jsem si pro vás připravil menší nahlednutí do města Leyawiin v Cyrodiilu.

Leyawiin
 
Johnyprosnb
Před více než rokem byl přiveden do vývojového týmu Beyond Skyrim jako návrhář interiérů člověk pod přezdívkou SSX, Ministry of Mem. Za tu dobu stihl pracovat na několika projektech, např. na Roscrea pomáhal vybudovat Crane Shore, imperiální osadu na ostrově, v Morrowindu dostal za úkol vybudovat Dagon Fel (osada, která se objeví v hratelné ukázce/demoverzi New North), v Cyrodiilu pracuje jako návrhář interiérů ve městech Bravil, Chorrol a dále bude pokračovat v Leyawiinu a Skingradu. Taky je autorem vývojářského deníčku (alba) Beyond Skyrim Showcase.


https://cdn.discordapp.com/attachments/416302349230014465/683683657311191043/The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Special_Edition_Screenshot_2020.03.01_-_08.20.59.94.png

https://cdn.discordapp.com/attachments/416302349230014465/683683768288280618/The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Special_Edition_Screenshot_2020.03.01_-_08.22.51.67.png
 
Johnyprosnb
Včera (13.3.2020) bylo vydáno další dev video, které se tentokrát zaměřuje na oblast zvanou Iliac Bay (High Rock a Hammerfell).

YouTube Video
 
Johnyprosnb
Nejmenovaná argonianská modelka se nechala nafotit v oblečení Resdayni Betmeri Outfits.

https://media.discordapp.net/attachments/416302349230014465/689201836468731905/20200316205722_1.jpg?
https://media.discordapp.net/attachments/416302349230014465/689201836758007846/20200316205514_1.jpg?
https://media.discordapp.net/attachments/416302349230014465/689201844651950131/20200316204040_1.jpg?
 
Johnyprosnb
Dnes vyšel další Showcase Update (únor).

Showcase Update - February 2020: https://imgur.com...zDTyDfrDjY
Upravil/a Johnyprosnb dne 01.04.2020 23:18
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Čeština pro Skyrim SE s update 1.6 patch Skyrim - dotazy, návody,.. 3 31.12.2021 00:44
The Elder Srolls - Skyrim Wiki Skyrim - obecně 56 29.07.2019 13:29
Šperháky - Skyrim SE Skyrim - obecně 28 25.06.2018 19:37
Skyrim - české knihy na Dragornborn Skyrim - dotazy, návody,.. 5 24.02.2018 22:21
Skyrim SE a poblémy Skyrim - obecně 30 23.02.2018 00:05
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12478 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7322 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6220 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7412 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist