Zdravím, potřebuji pomoc. Mám všechny 3 svitky předků a chci je prodat, vím že dračí jde dát v ledohradské univerzitě, slunce a krve zase tomu kněžímu bekyně, ale nejde mi to dokončil jsem hlavní linii za upíry Harkona jsem porazil, ale stále to nejde dělám i úkoly od ostatních, ale je jich hodně a zdá se mi že se trošku opakůjí.... Prosím o radu
Myslím, že musíš mít všechny 3 svitky zároveň u sebe. Jinak to asi nepůjde.
Avšak, nezbavuj se jich. Můžeš si nainstalovat mód, který ti umožní nosit jeden ze Svitků na zádech! A budeš k tomu mít bonusy!
http://www.nexusm...ds/25192/?"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
O tomhle módu jsem nevěděl, děkuji, ale mám u sebe všechny 3 a stejně mi to nejde, raději bych se jich zbavil, ten mod mi připadá jako moc veliké ulehčení hraji na 2. nejtěžší úroveň (velmistr) a nedělám to proto že bych to chtěl mít lehčí
ps: na legendární to nehraju protože to moc nedávám tahle není taky moc lehká tak mi to stačí
Upravil/a frajts dne 08.11.2016 21:49
Pokud ses přidal k Volkiharu a porazil Harkona, Dexion je od tebe neodkoupí (proč by to taky dělal, když ho ovládáš?).
Dokážeš mu je prodat, pokud jsi na straně Strážců úsvitu (Dexion není v podrůčí upíra, tudíž se může libovolně zajímat o jiné předměty... konkrétně o Svitky předků).
Upravil/a Adrian_S dne 08.11.2016 21:51
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
+ Za upíry bys to mohl prodat, pokud máš nainstalovaný "Neoficiální Dawnguard patch" (1.2.2). Pakliže ne, tak to nepůjde.
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!" 7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka" 17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014 7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"
Copyright
PHP-Fusion 2002-2012 Nick Jones. Released as free software without warranties GNU Affero GPL v3.
Grafika: Zarath, Kod:
SkyrimAdmin, Puvodni
theme: Stryker &
WhoCare, nahled puvodniho designu zde. Bez souhlasu autora je prisne zakazano z webu kopirovat text a obrazky.