Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Ostrovy zatracených
Tondulin
"Díky, mimochodem dobrá práce. Vypadá to, že aspoň někdo se tu o sebe umí postarat." promluvím na ženu, seberu druhou NP20, schovám ji za opasek a posadím se u Edgarova komínku z lékárniček. "Štěstí že to nebyli žádný rození střelci, jinak by už bylo po mě." konstantuji a přitom si prohlédnu, jak se kulka otřela o moji paži. Vyndám z lékarničky vše potřebné k zašití rány na hlavě a pustím se do práce. (nejspíš to nebude žádný zázrak, ale jako voják bych to nějak měl zvládnout) Když uvidím že se k nám blíží David zareaguji. "Budu jen rád, když vypadneš, ale ty lékárny necháš tady, ještě se mi budou hodit."
Upravil/a Tondulin dne 02.06.2016 21:35
 
Sarako
KinimodLP
Lara vezme Desert Eagle a hodí zásobník jedné z pistolí Norinco Scottovi. Ten si ještě vezme druhé Norinco NP20 posadí se k lékárničkám a začne si sám ošetřovat zranění. Ve chvíli, kdy k němu přijdeš a podíváš se na lékárničku, pronese Scott:,,Budu jen rád, když vypadneš, ale ty lékárny necháš tady, ještě se mi budou hodit."
(Scott byl o dost blíž, a ty jsi navíc musel vstávat, protože jsi ležel, proto se k lékárničkám dostal první)

Aurelius
Zatímco se ostatní krčí stranou, Scott vystřelí a asiat v saku se skácí k zemi s prostřelenou hrudí. Huan střílí a zasáhne Scotta do levého ramene (-3 životy). Než však stihne Huan vystřelit znovu, objeví se za jeho zády Lara, a vráží mu lovecký nůž zezadu do krku (úspěšný útok ze zálohy: zásah je automatický, zranění je dvojnásobné). Huan zachroptí, vykašle krev a jeho tělo se bezvládně svalí k zemi. Na zemi teď leží o tři mrtvá těla navíc. Lara vezme Desert Eagle a hodí zásobník jedné z pistolí Norinco Scottovi. Ten si ještě vezme druhé Norinco NP20 posadí se k lékárničkám a začne si sám ošetřovat zranění. Ve chvíli, kdy k němu přijde David a podívá se na lékárničky, pronese Scott:,,Budu jen rád, když vypadneš, ale ty lékárny necháš tady, ještě se mi budou hodit."
,,Konečně to má ten hajzl za sebou." pronese polohlasně Hitomi, ale když si uvědomí, že jsi jí slyšel, podívá se na tebe a dodá: ,,Ne že bych přála někomu smrt, ale Huan si to zasloužil. Byla jsem pro něj jen věc, za kterou zaplatil Gaovi několik tisíc dolarů. Taky se mnou tak zacházel." otře si slzy a pokračuje: ,,Mé jméno je Hitomi, Hitomi Weiová."

SuperHunter
Po prohledání Edgarova těla nalezneš další dva zásobníky pro Desert Eagle a peněženku, v níž je 300$.
(vše připsáno do inventáře)

Tondulin
Posbíráš zmíněné věci a dáš se do vlastního ošetřování (Počet použití lékárniček je u první 6 a u druhé 8. Jedno použití zabere 1 příspěvek +5 životů, čili pokud se chceš vyléčit úplně, potrvá ti to ještě dva další příspěvky) a Davida, který si přijde pro jednu z lékárniček, pošleš pryč.
Upravil/a Sarako dne 02.06.2016 22:39
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
KinimodLP
Znechuceně se podívám na Scotta a všechny okolo, zakroutím hlavou a odejdu si sednout vedle Lin. Pokud cestou minu nějaký kufr, tak ho vezmu s sebou.

E: Sarako, kolik je hodin?
Upravil/a KinimodLP dne 02.06.2016 23:05
 
Aurelius
„James Lorwen, rád tě poznávám Hitomi.“ odpovím a pomůžu jí na nohy. Přitom schovám zbraň zpět do pouzdra. „Já jsem Huana příliš neznal.. ale tím, že se mezi sebou navzájem povraždíme ničeho nedosáhneme.“ povzdechnu si, „Pojď připojíme se k ostatním a zjistíme co a jak. Ve větší skupině máme větší šanci na přežití.“ začnu opět a přitom kouknu na Asiatku, „Ale jestli máš jiné plány.. nebudu tě nutit.“ dodám a pomaličku vykročím k ostatním přeživším.

Ať už bude odpověď Hitomi jakákoliv promluvím k Laře slovy, „Docela působivé děvče. Nečekal jsem, že budeš mít na něco takového odvahu a žaludek.“ přiznám při pohledu na mrtvé tělo Huana. „A ty Sparrowe.. nemusel jsi hnedka tak zběsile střílet. Třeba se to dalo vyřešit v klidu - tím, že se tu pozabíjíme navzájem nic nevyřešíme. Když utvoříme skupinku máme větší šanci přežít.. jak jedinec.“ pronesu na Scotta.
 
SuperHunter
"Pochybuju že by Huan nechal Edgara být, skončilo by to tak, jako tak." řeknu, vezmu zásobníky a peníze. Pak se podívám co měl u sebe Huan a jeho bodyguard.
 
Tondulin
Stále budu pokračovat v ošetřování. "On vystřelil jako první, nebylo co řešit a větší šanci na přežití bychom spíše měli kdybyste se nekrčili v rohu jako malý holky a radši chytili toho negra."
Upravil/a Tondulin dne 03.06.2016 19:03
 
Sarako
KinimodLP
Vezmeš cestou jeden z pohozených kufrů. ,,Tam na lodi jsem poprvé viděla někoho zemřít. Proč tohle zabíjení nemůže skončit?" pronese Lin, sotva k ní přijdeš.
(aktuální čas: 13:30, pokračování o kus níž ...)

Aurelius
,,Máš pravdu." poznamená Hitomi a souhlasně kývne hlavou ,,Rozhodně půjdu s vámi."
(pokračování o kus níž ...)

Všichni
Potom, co si to spolu všichni vyříkají (odpovědi ve vašich příspěvcích o kus výš), Scott pokračuje v ošetřování (stav: 21/24 životů), Lara prohledá tělo Huana a jeho bodyguard u nichž najde dva poloprázdné zásobníky pro Norinco NP20, dvě pouzdra na pistole (shodou okolností pouzdro pro Desert Eagle měl u pasu pod smokingem Huan), jeden pár kožených rukavic a 110$ (připsány do inventáře byli jen peníze).
Na Scottovu poznámku o chycení prchajícího afroaneričana zareaguje první Hitomi, která následovala Jamese a s údivem prohlásí: ,,Negra? Ten tlouštík se prý jmenuje Carl."
Upravil/a Sarako dne 03.06.2016 19:39
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"Nezajímá mě, jak se jmenuje, měli jste ho zastavit. Kdo ví komu vyžvaní co se tady stalo." odpovím asiatce, skončím s ošetřováním a vše vrátím do lékarničky. "Děvče pujč mi ten nůž." natáhnu ruku směrem k ženě.
 
SuperHunter
"To záleží k čemu ti bude." řeknu Scottovi a vezmu si kromě peněz pouzdro na Desert Eagla a schovám ho do něj
Upravil/a SuperHunter dne 03.06.2016 20:46
 
Tondulin
"Potřebuju s tím otevřít kufr." rukou ukážu na svůj kufr.
Upravil/a Tondulin dne 03.06.2016 21:02
 
SuperHunter
Potom co budu hotová s Huanem a jeho bodyguardem půjčím Scottovi svůj nůž
 
Tondulin
"Díky." převezmu nůž, otevřu svůj kufr a rozpářu spodní dno.
 
KinimodLP
„Nevím, možná to je náš osud.“ pokusím se být vtipný. „Teď si, ale zacpi uši.“ řeknu a vytáhnu svou pistoli, „No a možná se i schovej.“ dodám a pokusím se ustřelit zámek kufru, pokud se mi to nepovede na první pokus, tak vystřelím znovu. Budu se snažit, abych při tom neublížil Lin nebo sobě. Jestli se mi ho povede otevřít, tak se do něj zvědavě podívám.
 
Aurelius
„V tom případě si zaděláš na pěkný problém pokud to někomu vyžvaní.“ poznamenám, „Ale nepřišlo mi, že je v takové kondici aby utekl daleko a jako jednotlivec v neznámém prostředí to bude mít hodně těžké.“ dodám.

„Takže..? Zkusíme vytvořit nějakou skupinku a pokusíme se spolupracovat s cílem zjistit kde vlastně jsme a přežít? Nebo se teď v klidu všichni rozejdeme vlastní cestou a budeme doufat, že přežijeme? To druhé mi přijde jako blbost.“ odmlčím se a kouknu na Laru, „Předpokládám, že ty jdeš s námi. Nebo máš jiné plány?“
 
SuperHunter
"Nejspíš...nic lepšího mi asi stejně nezbyde."
 
Sarako
KinimodLP
Když vytáhneš pistoli a chystáš se ustřelit zámek, Lin tě zadrží a se slovy:,,Nebude bezpečnější použít tamhleto." ukáže na železnou tyč trčící z jedné trosek lodi. (nebudeš riskovat, že někoho trefí odražená kulka a navíc tě to nebude stát žádné náboje)

Aurelius + Superhunter + Tondulin
Zatímco si Lara připne pouzdro na pistoli k opasku a dohodne se Jamesem na vytvoření skupiny, Scott otevře svůj kufr, vyndá z něj stranou několik věcí (několik kusů běžného oblečení a dva balíčky sušenek) rozpáře falešné dno a všichni co stojí kolem něj si všimnou samopalu HK MP5 a dvou zásobníků. ,,Do háje, co ty jsi vlastně zač?" poznamená s údivem Hitomi.
Upravil/a Sarako dne 03.06.2016 23:48
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
KinimodLP
Podívám se na pistoli a pak na tyč, ,,Ehm... Jo, asi jo." Následně vstanu, dojdu si pro železnou tyč a urazím zámek kufru.
 
Tondulin
"To není důležitý, musíme pryč." odpovím Hitomi, seberu samopal se zásobníky, obě lékarničky a vydám se směrem do nitra džungle.
 
Aurelius
„Sebereme všechno co najdeme na pláži a bude nám k užitku a zmizíme taky. Co říkáte?“ otočím se na Hitomi a Laru očekávajíc jejich kladnou odpověď.


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
SuperHunter
Přikývnu na Jamesův návrh a popadnu nejbližší kufr.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Ostrovy zatracených: Inventáře, Statistiky a Dotazy Zdejší kobky 2 27.05.2016 22:34
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4085 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8048 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5470 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4648 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12483 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7326 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6399 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7416 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist