Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
BadWolf
Vyjdu ven a zajdu se podívat do hraběcí části města, kam až mě pustí.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
→ Tah 320

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Altmerka stihla společenskou místnost opustit ještě dřív, než jsi Flaviovi věnoval jedno proplesknutí. Vyšla schodiště a zmizela v patře. Flavius byl zpočátku zmaten, když jsi ho propleskl, vypadal jako by ti ránu nejraději vrátil, ale když si uvědomil, o koho jde zastavil se.
„Zbláznil ses?!“ řekl podrážděně a promnul si tvář, „Zatraceně…“ uvědomil si po chvilce rozhlížení, „Já… Já jsem asi usnul.“ konstatoval zmateně a vyslechl tvá slova. Bez jakýchkoliv dotazů tě poslechl, zvedl se a následoval tě.

„Zatraceně… Omlouvám se Škorpiasi.“ začal se omlouvat, když za sebou zabouchl dveře, „To ta hudba… Příšerně mě uspávala. Začala mi v hlavě hrát hned jak jsem usedl na to křeslo. “ vysvětloval.

Netrvalo dlouho a dorazili jsi až k vile rodu Vici. Už během příchodu k brance sis všiml dvojice legionářů zbarvených do barev Vysokoskalí. Přísně hleděli na každého, kdo se mihnul kolem sídla, ale na vás nijak slovně nereagovali.
„Ehm… Škorpiasi.“ zarazil tě před brankou Flavius, „Ještě jednu věc jsem ti zapomněl říct. Laurana chtěla uspořádat menší oslavu tvého návratu. Mělo to být překvapení… Já jen, abys tam nevtrhl a hnedka nevypadl.“ dodal, „Nevím co se v tom domu odehrálo.“ ukázal za sebe, „Ale měl bys trošku přibrzdit a ještě jedna věc… Jestli tam bude Klargus tak se předním o návštěvě Císařského mága nezmiňuj.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Pod rouškou neviditelnosti ses začal přesunovat k otevřené bráně, doufal jsi, že nebudeš odhalen podobně jako dívka v bohatších šatech.

Císařský mág však učinil cosi nečekaného. Seslal své připraveného kouzlo přímo proti Beliovi. Ten úder nečekal, zrovna se otočil zpět na svého soka a úder bleskem dostal přímo do hrudi. Výboj ho odhodil o pár metrů dozadu, přičemž se udeřil do hlavy a zůstal bezvládně ležet.
„Belie!“ křikla Světlana, pustila dívku a rozeběhla se k Beliovi. Julius stojící vedle Císařského mága jen stěží stihl vykoktat nějaké slovo. Císařský mág ho totiž přetáhl holí a následným chvatem přitáhl k sobě, shodil kápy a zakousl se legionáři do krku. Legionáři teprve teď pochopili, že se jedná o falešného Císařského mága. Připravili své zbraně a vyčkávali na další reakci. Ani jeden z nich však nevěděl, jak podobnému protivníkovi čelit.
„Můj pán chce ‚duši své dcery‘ CELOU!“ křik rozzuřeně upír a zhmotnil se v monstrum s křídly, které zahodilo tělo již vysátého Julia stranou. Legionáři při pohledu na smrt svého velitele nepatrně ustoupili, ale dodali si odvahu a semknuli se. Světlana ničemu nevěnovala pozornost, skláněla se k Beliovi a snažila se zjistit, jak je na tom, zdali vůbec žije, protože po celou dobu ležel bezvládně a nejevil žádné známky života.

Mrtvé tělo legionáře přistálo těsně vedle tebe, když ses pokoušel projít otevřenou branou. Legionáři na cimbuří seběhli schodiště a s připravenými oštěpy a štíty mířili k okřídlenému protivníkovi. Než se k němu stihli dostat a podpořit své druhy vznesl se do vzduchu a rychlým letem vyrazil k Univerzitě.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
Opustil jsi chrám, aniž by k tobě stihl kterýkoliv z mnichů promluvit a poprosit o příspěvek. Svoje další kroky jsi směřoval k hraběcí části města. Přešel přes most a pokračoval až k bráně Cheydinhalského hradu. Dvojice stráží ti vstoupila do cesty, když ses pokusil vejít na nádvoří.
„Audienční hodiny ještě nezačaly měšťane.“ upozornil tě stráž, „Pokud nemáš dopředu sjednanou soukromou schůzku s Hrabětem nebo jeho ženou budeš muset počkat.“ pokračoval a přitom se ohlédl, „Myslím, že ještě necelou půlhodinu… Pak se dveře do hradu otevřou a budeš moc požádat o audienci.“
„Zbláznil ses Oggy?“ podíval se na něj druhý stráž, „Podívej se na něj. Vždyť vypadá jako nějaká lůza, co právě vylezla z kanálu.“ poukázal na tebe a tvůj oděv, „Kapitán Carvain by byl zásadně proti.“ podotkl následně a založil si ruce.
„Máš pravdu Bernardo… Máš pravdu. Jestli tu jsi kvůli audienci měl bys na sebe hodit něco lepšího. Hrabě nepřijímá kdejakého chudáka.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Nechám to na tobě… Jen mi přijde, že máme spoustu nepřátel a velmi málo spojenců. Čím déle tu budeme pobývat tím víc těžší pak bude náš útěk… Pokud si nedokáži poradit s tím co Hraběte trápí.“ odpověděla ti Thera a nabrala si něco málo z tácu, všiml sis, že dává přednost masu před zeleninou a pečivem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Ne… nevyšlo.“ zakroutila hlavou Belwen, „Jestli jim chceme opravdu pomoci musíme mít pořádný plán. Na vymýšlení pořádných plánů tu byla vždycky Carwen… Takže to bude chvilku trvat.“ dodala a zamyslela se.

„Mohl by jsi mě tam odvést jako zajatkyni. Oni mě poznají… Budou vědět, že jsem členkou odboje a nejspíš to strhne velkou pozornost. Při té příležitosti bys jim mohl říct, že v nějakém zadním domě jsi objevil zbraně odboje… Prostě bys to nějak přikrášlil. Pouta bys mi nechal na volno a já bych ve správný moment napadla velícího důstojníka.“ odmlčela se, „To by dodalo místním odvahu a válečníky by to přimělo k nečinnosti, protože jen málokterý důstojník je postradatelný.“ podívala se na tebe, „Nebo mě vezmou jako zajatkyni, zabalí to a vypadnou z vesnice. Ty bys jel jako jejich doprovod a ve vhodnou chvíli bychom se o ně postarali. Co na to říkáš?“ hleděla na tebe očekávajíc nějakou námitku nebo zlepšení jejího plánu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Složila jsi dopis, uchovala ho ve své uniformě a vyrazila pryč. Cestou nazpět ses plížila, abys nepřilákala nežádoucí pozornost. Když jsi potichu vykoukla zpoza oltáře uvnitř chrámu spatřila jsi skupinku zlatavých válečníků vedených velitelem Faerionem. Prohlíželi si mrtvá těla a snažili se nalézt někoho živého. Podle jejich reakcí se jim to, ale příliš nedařilo.

Faerion na sobě měl těžkou zbroj s pláštěm, plně vyzbrojen a připraven kdykoliv se vrhnout do nějaké bitevní vřavy. Přilbu držel pod ramenem a hleděl na mrtvé tělo jiného velitele, velitele Solitara, který ležel mezi mrtvými těly nedaleko oltáře. Nikdo z válečníků si tě zatím nezpozoroval, všichni se věnují mrtvým tělům.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 22.08.2017 19:09
 
Adrian_S
"Huh... a už je to tu zas..." pronesu si tiše v duchu, odvrátím se od brány směrem k upíru a počkám, až bude chtít projít kolem mne. Do levé ruky si připravím "Ochromení" a do pravé si hodím svou hůl.

Jakmile projde kolem mne, vypálím mu do zad kouzlo a až spadne na zem, spálím ho holí (mířím na hlavu).

Upravil/a Adrian_S dne 21.08.2017 22:26
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Hrabě má ještě pár týdnů, ale my nemáme ani jediný septim, takže se každým dnem zvedá šance, že budeme odhaleni. Vyrazil bych hned po snídani, každý okamžik, který kvůli mě musíš trávit jako upírka, mi rve srdce a hlavně se nechci dožít dne, kdy by nás tvoje prokletí postavilo proti sobě." na chvíli se zadívám Theře do očí: ,,Naše situace není zrovna nejzáviděníhodnější, ale možná nám zbude i dost ze septimů uložených u Delmuse na nový začátek někde jinde."
Až se dojíme, sbalím ze země roucho do torny, měch s krví si přehodím přes rameno a připravím se na cestu.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
Nějakou chvíli se pokusím zůstat nezpozorovaná.

Vidím někde mezi mrtvými Ayrenn nebo válečníka co jí měl odnést?
 
Aurelius
→ Tah 321

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Upír nabral výšku, byl dostatečně vysoko, aby ho bylo těžké zasáhnout. Za soustředil ses a očima vyhledal na obloze svůj cíl. Seslal jsi kouzlo přímo na mostě, při seslání ses odhalil, ale nikdo z přítomných by tomu pozornost stejně nevěnoval, protože měl každý něco na práci. Tvé kouzlo upíra nezasáhlo tak jak sis představoval. Možná ho zasáhlo, ale ve výšce to bylo špatně znát. Když začal rychle klesat zdálo se, že jsi ho opravdu zasáhl, ale v momentě, kdy se nacházel několik metrů nad mostem opět nabral výšku a vyrazil proti Univerzitě.

Už se blížil k Univerzitní hradbě, začal nabírat výšku, aby ji mohl překonat, ale nepovedlo se mu to. Narazil do neviditelné magické bariéry, která ho odrazila zpět. Něco takového nečekal, byl překvapen, zkusil to znovu, ale opět neuspěl. Rozzuřeně zařval a střemhlav letěl zpět na most s cílem prolétnout skrze Univerzitní bránu, která byla zrovna otevřená.

„Zatracenej parchant!“ zvolal jeden z trojice odvážných legionářů, který se rozhodli nepřítele následovat i na Univerzitní polovinu. „Dokážeš ho sundat?“ zeptal se legionář a přikázal dvojici, aby zastavila v tvé blízkosti. „Můžeme tě krýt, ale nevím… Jestli bude v našich silách něco takového zastavit.“ dodal a nasadil si plnou přilbu s níž měl krytý i celý krk.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
Opustil jsi chrám, aniž by k tobě stihl kterýkoliv z mnichů promluvit a poprosit o příspěvek. Svoje další kroky jsi směřoval k hraběcí části města. Přešel přes most a pokračoval až k bráně Cheydinhalského hradu. Dvojice stráží ti vstoupila do cesty, když ses pokusil vejít na nádvoří.
„Audienční hodiny ještě nezačaly měšťane.“ upozornil tě stráž, „Pokud nemáš dopředu sjednanou soukromou schůzku s Hrabětem nebo jeho ženou budeš muset počkat.“ pokračoval a přitom se ohlédl, „Myslím, že ještě necelou půlhodinu… Pak se dveře do hradu otevřou a budeš moc požádat o audienci.“
„Zbláznil ses Oggy?“ podíval se na něj druhý stráž, „Podívej se na něj. Vždyť vypadá jako nějaká lůza, co právě vylezla z kanálu.“ poukázal na tebe a tvůj oděv, „Kapitán Carvain by byl zásadně proti.“ podotkl následně a založil si ruce.
„Máš pravdu Bernardo… Máš pravdu. Jestli tu jsi kvůli audienci měl bys na sebe hodit něco lepšího. Hrabě nepřijímá kdejakého chudáka.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Jak se odtud chceš dostat?“ zeptala se Thera, „Denní světlo nesnesu… A u teleportace si nejsem tolik jistá. Může nás přemístit kamkoliv… Třeba přímo na nějaký rozpálený palouk.“ dodala, odložila prázdný talíř. Veškeré maso snědla, nechala pouze zeleninu, kterou si vzala na ochutnávku, ale nakonec ji nedojedla.

Rovněž jsi dojedl, sbalil veškeré vaše věci a připravil se na cestu. Thera působila dost nejistě, „Chceš teda… Abych nás teleportovala do toho Chorrolu?“ zeptala se.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulín
„Ne… nevyšlo.“ zakroutila hlavou Belwen, „Jestli jim chceme opravdu pomoci musíme mít pořádný plán. Na vymýšlení pořádných plánů tu byla vždycky Carwen… Takže to bude chvilku trvat.“ dodala a zamyslela se.

„Mohl by jsi mě tam odvést jako zajatkyni. Oni mě poznají… Budou vědět, že jsem členkou odboje a nejspíš to strhne velkou pozornost. Při té příležitosti bys jim mohl říct, že v nějakém zadním domě jsi objevil zbraně odboje… Prostě bys to nějak přikrášlil. Pouta bys mi nechal na volno a já bych ve správný moment napadla velícího důstojníka.“ odmlčela se, „To by dodalo místním odvahu a válečníky by to přimělo k nečinnosti, protože jen málokterý důstojník je postradatelný.“ podívala se na tebe, „Nebo mě vezmou jako zajatkyni, zabalí to a vypadnou z vesnice. Ty bys jel jako jejich doprovod a ve vhodnou chvíli bychom se o ně postarali. Co na to říkáš?“ hleděla na tebe očekávajíc nějakou námitku nebo zlepšení jejího plánu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Tiše jsi se rozhlížela, hledala jsi mezi mrtvými těly Ayrenn, ale nikde jsi ji neviděla. Válečníka rozeznat mezi mrtvými nedokážeš, protože většina jich vypadá stejně a tvář jsi neměla možnost poznat.
„Veliteli!“ ozval se jeden z Válečníků a přiběhl k Faerionovi, který se ztrápeně zvedl od mrtvého těla, „Nenašli jsme tělo Gwendis, Veliteli.“
„Nechce se mi věřit, že by tohle způsobila jedna bosmerka ať už byla horkokrevná jakkoliv.“ zamítl Faerion a opatrně se otočil zády k oltáři, rozhlédl se po chrámu. „Neměla by sebemenší důvod něco takového udělat.“ dodal po chvilce přemýšlení. „Odneste mrtvá těla a zajistěte celý chrám. Nikdo nesmí již více vstoupit dovnitř. Zataraste vchod.“ rozkázal a pomalou chůzí se vydal k odchodu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 22.08.2017 20:29
 
Adrian_S
Hůl zandám zpět na záda a do obou rukou si nabiju "Ochromení" (nějak takhle). Až bude odemne tak dva sáhy a budu si naprosto jistý, že přese mne bude chtít proletět, pustím to do něj (vzhledem k tomu, že bude chtít rychle proletět, nebude předpokládat, že mu způsobím nějaké zranění, takže by se kouzla nejspíše nebál. Navíc v té rychlosti a vzdálenosti, jakou chci pustit kouzlo, je nemožné uhnout).

Jestli spadne na zem a NESHODÍ mě, popadnu hůl a pustím plameny na jeho hlavu.

Pokud na mne spadne, do jedné ruky si hodím "Plameny" a za kopání a odstrkování nohou ho budu zraňovat. Pokusím se co nejrychleji vstát a držet si ho dál od těla.

Upravil/a Adrian_S dne 22.08.2017 20:42
"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Sarako
,,Spíš někam do hlubokých lesů Chorrolského hrabství poblíž města. O stín tam nebude nouze, jen si při nejhorším při teleportaci nabijeme o nějaký strom, čemuž by jsme mohli předejít tím, když budeme myslet na to, jak stojíme mezi stromy a kdyby ne, začínám si ne nepovedenou teleportaci zvykat." pronesu s úsměvem, ve snaze o něco zlehčit nastalou situaci a pak dodám: ,,Ale jestli to riziko nechceš podstoupit, pokusím najít nějaké jiné řešení."

Pokud Thera nebude mít další otázky, nechám jí napsat zprávu o tom, že se musela vydat řešit důležitou politickou situaci. Zatímco bude Thera psát se obrátím se ve svých myšlenkách k Mephale s prosbou o úspěch a připravím se na teleportaci.

Upravil/a Sarako dne 22.08.2017 23:10
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"V pohodě Flavie. Tímhle jsi mi jen potvrdil, že to bylo kouzlo. Když mě ta dívka poslouchala, tak jsem si říkal, že až tak děsnej vypravěč bejt nemůžu." Nahodil jsem menší úsměv a pomyslel si: "Jen škoda, že neuspala mě, co by asi Flavius pak dělal? Ta ženská mě štve, ale líbí se mi."

Dorazili jsme k vile, když jsem se dozvěděl, že se bude dít všechno, v co jsem nedoufal. "Áha … dobře tedy …" Trochu zaraženě jsem zareagoval. "Zdržím se, ale určitě pak odejdu. Nemůžu ten meč ztratit. Je to památka po lauranině otci. No nic, budu dělat že to překvapení je." Dopověděl jsem a vešel s Flaviem dovnitř.

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Pomalu vyjdu ven.
 
Aurelius
→ Tah 322

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Myslíš jako, že jsem byl pod vlivem kouzla? Co jsem jí provedl...“ poznamenal překvapeně Flavius, zakroutil hlavou a prošel branou na pozemek vaší vily, „Zdrž se aspoň chvilku, Lauraně to udělá radost a já ti pak klidně vytvořím nějaké alibi, abys nemusel přijít s tím, že je ti přednější chvíle strávená hledáním meče než-li sní.“ dodal a otevřel ti dveře, abys mohl vstoupit. Legionáři střežící vilu nic nenamítli.

Uvnitř se nic nezměnilo. Chodba i se schodiště byla pořád stejná, pokračoval jsi s květinou za zády až do společenské místnosti ve které bylo už vše připravené. Dvojice služebných dokončovala finální úpravy připraveného stolu. Scipio seděl bokem a četl si výpis dnešního Cyrodiilského kurýra. KDyž si Flavius odkašlal, Scipio se otočil. Odložil výpis, chytl sebral berly a dobelhal se k tobě, aby tě přivítal, přitom poprosil jednu ze služebných, aby doběhla informovat Lauranu. Flavius ji, ale zamítl a nabídl se, že to udělá sám.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Zandal jsi hůl a začal oběma rukama připravovat kouzlo ochromení. Legionáři bez odpovědi začali utvářet ochranou formaci s cílem od tebe udržet nelidské stvoření co nejdéle.
„Semknout a držet formaci!“ křikl nově velící legionář, „Ať už je ten upír jakkoliv starý tuhle formaci nerozdrtí, rozumíte?“ pobízel své muže a sám přitom udržoval štítovou formaci.

Vyčkával jsi na vhodný okamžik. Upír se přiblížil k mostu a začal provádět nálet, aby mohl prolétnout skrze otevřenou bránu. Seslal jsi kouzlo. Kouzlo jej zasáhlo, ale nijak výrazně upíra neochromilo. Povedlo se mu i se ztrátou výšky doletět a prolétnout bránou na pozemky Univerzity. Ochranné kouzlo pro tentokráte nezafungovalo. Dočasně ochromený upír nepřistál čistě, udeřil sebou o chodník a potloukl se. Urychleně se, ale začal zvedat ze země. Než se, ale stihl postavit na nohy zasáhl jej šíp do jedné z jeho rukou. Bolestivě zavřeštěl a začal se rozhlížet. Svojí protivnici spatřil velmi rychle díky svému vytříbenému zraku, ale daleko více ho zajímali dveře do velkého sálu.

„Připravte se na přesun!“ rozkázal velící legionář a ihned poté doplnil svůj rozkaz o dočasné zrušení formace a trojice legionářů vyrazila rychlým tempem na pozemek Univerzity. Ani jejich hrozbě nevěnoval upír pozornost, vyrazil rychlým tempem ke dveřím do velkého sálu.

Vzpomínáš si, že dnešní noční dozor by měl mít nejspíš Belius Arterius a někdo z novějších profesorů. Buď Fairwen Spellorová, Karlirah Jannusová nebo Serana Arteriová. Pokud upír pronikne za zdi Univerzity může čelit některé z profesorek a nebo také obyčejným novicům.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Podstoupím to riziko. Možná to bude bezpečnější než zůstávat tady.“ přikývla nakonec, vytáhla kalamář a brk, sepsala dopis pro vládnoucí rodinu, sebrala a zkontrolovala své věci. Když bylo vše připravené Thera si oddechla, „Jsi připraven?“ zeptala se a nabídla ti ruku. „Snaž se, aby tvé vzpomínky byly co nejintenzivnější... Jedině tak přistaneme na dobrém místě.“ (jakmile stiskneš Theřinu ruku teleportuješ se)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Opustila jsi úkryt za oltářem a vyšla ven. Z válečníků tě zpozoroval, ihned zalarmoval další. Nikdo z nich neřešil, že máš na sobě zbroj spojence, začali tě obklopovat s připravenými zbraněmi a vyžadovali odložení zbraní. Teprve až zásah velitele Faeriona celou situaci změnil.
„To je jedna z nás.“ pronesl a prošel uličkou mezi nedůvěřujícími válečníky, „Skloňte zbraně.“ rozkázal a válečníci tak bez jakéhokoliv zaváhání rozkaz vykonali, „Podej hlášení, vojíne.“ vyzval tě Faerion.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
S co nejintenzivnějšími myšlenkami na to, jak stojím s Therou v Chorrolských lesích několik mil severovýchodním směrem od Anvilu, stisknu Theřinu ruku.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
BadWolf
"Takže kvůli šatům nemá prostý občan vůbec šanci dostat se na audienci? A co teprv venkovani a farmáři... To je trochu absurdní, nemyslíte?"
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
SuperHunter
"Já a moje společnice, Ayrenn, jsme se za pomoci Gwendis dostali za nepřátelskou obranu a našli jsme tajnou chodbu kterou nepřítel použil jako úkryt. Tam jsme se za pomoci Taelory dostali přes past v podobě zamčených dveří, kde byla moje společnice těžce zraněna. Poté jsme vešli do síně, kde se skrývala kněžka s dvěma bojovníky. Po krátké bitce do síně vtrhla Gwendis s tím že nás Taelora zradila a že v chrámu jsou všichni mrtvý. Po krátké hádce jsme se společně vrhli na Taeloru, která se pokusila zmocnit se svitku, který střežila kněžka. Po krátkém souboji jsem Taeloru udolala, ale Gwendis to nezvládla."
 
Aurelius
→ Tah 323

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Myslíš jako, že jsem byl pod vlivem kouzla? Co jsem jí provedl...“ poznamenal překvapeně Flavius, zakroutil hlavou a prošel branou na pozemek vaší vily, „Zdrž se aspoň chvilku, Lauraně to udělá radost a já ti pak klidně vytvořím nějaké alibi, abys nemusel přijít s tím, že je ti přednější chvíle strávená hledáním meče než-li sní.“ dodal a otevřel ti dveře, abys mohl vstoupit. Legionáři střežící vilu nic nenamítli.

Uvnitř se nic nezměnilo. Chodba i se schodiště byla pořád stejná, pokračoval jsi s květinou za zády až do společenské místnosti ve které bylo už vše připravené. Dvojice služebných dokončovala finální úpravy připraveného stolu. Scipio seděl bokem a četl si výpis dnešního Cyrodiilského kurýra. KDyž si Flavius odkašlal, Scipio se otočil. Odložil výpis, chytl sebral berly a dobelhal se k tobě, aby tě přivítal, přitom poprosil jednu ze služebných, aby doběhla informovat Lauranu. Flavius ji, ale zamítl a nabídl se, že to udělá sám.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Zandal jsi hůl a začal oběma rukama připravovat kouzlo ochromení. Legionáři bez odpovědi začali utvářet ochranou formaci s cílem od tebe udržet nelidské stvoření co nejdéle.
„Semknout a držet formaci!“ křikl nově velící legionář, „Ať už je ten upír jakkoliv starý tuhle formaci nerozdrtí, rozumíte?“ pobízel své muže a sám přitom udržoval štítovou formaci.

Vyčkával jsi na vhodný okamžik. Upír se přiblížil k mostu a začal provádět nálet, aby mohl prolétnout skrze otevřenou bránu. Seslal jsi kouzlo. Kouzlo jej zasáhlo, ale nijak výrazně upíra neochromilo. Povedlo se mu i se ztrátou výšky doletět a prolétnout bránou na pozemky Univerzity. Ochranné kouzlo pro tentokráte nezafungovalo. Dočasně ochromený upír nepřistál čistě, udeřil sebou o chodník a potloukl se. Urychleně se, ale začal zvedat ze země. Než se, ale stihl postavit na nohy zasáhl jej šíp do jedné z jeho rukou. Bolestivě zavřeštěl a začal se rozhlížet. Svojí protivnici spatřil velmi rychle díky svému vytříbenému zraku, ale daleko více ho zajímali dveře do velkého sálu.

„Připravte se na přesun!“ rozkázal velící legionář a ihned poté doplnil svůj rozkaz o dočasné zrušení formace a trojice legionářů vyrazila rychlým tempem na pozemek Univerzity. Ani jejich hrozbě nevěnoval upír pozornost, vyrazil rychlým tempem ke dveřím do velkého sálu.

Vzpomínáš si, že dnešní noční dozor by měl mít nejspíš Belius Arterius a někdo z novějších profesorů. Buď Fairwen Spellorová, Karlirah Jannusová nebo Serana Arteriová. Pokud upír pronikne za zdi Univerzity může čelit některé z profesorek a nebo také obyčejným novicům.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Stiskl jsi Theřinu ruku a se zábleskem modrého světla se teleportoval. Když záře pominula, ucítil jsi studený vítr, slyšel zvuk deště. Otevřel jsi oči. Nacházeli jste se půl metru od padlého stromu, kolem vás byl les. Thera si tiše oddechla, neboť les dokonale stínil už tak zastíněné slunce mraky.
„Zase déšť... Když jsme opouštěli Valenský les taky pršelo.“ poznamenala po chvilce rozhlížení.

Když jsi se pořádně rozhlédl zjistil jsi v lese, kterým prochází cesta spojující Chorrol s Brumou. Z cesty se ozývaly tlumené zvuky pochodujícího vojska, nejspíš dosti početného, protože mezi stromy šlo zahlédnout žlutě oděné válečníky, nejde o Thalmor nebo Aldmerský spolek. Mezi válečníky šlo také zahlédnout několik jezdců a dvojici krytých vozů. Thera si porovnala oděv, zkontrolovala kápě a udělala několik kroků vpřed.
„To nevypadá jako mírotvorný pochod...“ konstatovala, když svůj upíří zrak zaměřila k cestě.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
„Heh... Chtěl jsem bejt slušnej.“ pronesl stráž Bernardo, „Pro takovou lůzu jako seš TY tu není místo! Obyčejnej občan může požádat o audienci. Náplava a podobný případy co se na pohostinství místních přiživují rozhodně ne.“ pokračoval nepříjemným tónem.
„Je mi líto...“ zakroutil hlavou Oggy, „Kapitán Carvain by nám snížil žold, kdyby se dozvěděl, že jsme k hraběti pustili někoho 'nevhodného'.“ vysvětlil, ale Bernardo se na něj vražedně podíval jakoby mu naznačil, že má mlčet.
„Takže vodpal.“ dokončil za něj na závěr.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Faerion si vyslechl tvé hlášení, mávnutím ruky odvolal válečníky a ti se začali věnovat předchozímu rozkazu. Dobu mlčel, pochodoval z místa na místo. Teprve až když se zastavil znovu se na tebe podíval, „Vidím, že svitek jsi zajistila. Taeloře jsem příliš nedůvěřoval, ale měl jsem být obezřetnější při spolupráci s místními. I když jsme zvolili mírumilovnější styl okupace města stále nás považují a budou považovat za nepřátele. Tento fakt změnit nedokážeme.“ odmlčel se, „Gwendis a Solitar jsou vážnou ztrátou. Byli dost horkokrevní a radikální to přiznávám, ale jejich ztráta se bude těžce nahrazovat.“ pokračoval při pohledu na mrtvé tělo Solitara. „Svitek bychom měli prozkoumat, ale nemáme v armádě nikoho kdo by ho dokázal přečíst. Prozatím navrhuji, abys ho odevzdala Ri'Zakarovi. Sice nemá s něčím takovým zkušenosti, ale je to nejschopnější mág, kterého momentálně máme k dispozici.“ dovysvětlil, poté si hlasitě povzdechl, „Znesvěcení tohle chrámu nám místní nikdy neodpustí. Budeme muset zdvojnásobit hlídky a připravit se na revoltu, protože tohle bude mít důsledky.“ krátce se odmlčel, „Naštěstí dorazila zpráva, že Lady Arannelya s částí své armády přesouvá zpět sem, ale zprávy o příjezdu lorda Gerricka z Cyrodiilu jsou nejasné.“

„Fajn...“ řekl nakonec po dlouhém monologu, „Odnes svitek Předků Ri'Zakarovi. Bude v našem sídle uvnitř města. Já s válečníky zajistím chrám a setkáme se pak společně u Ri'Zakara. Dohodnuto?“ podíval se na tebe.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 23.08.2017 12:07
 
Adrian_S
Rozeběhnu se za ním, během toho si do ruky připravím "Zamkni" a hodím jej do dveří, ke kterým míří (kouzlo je rychlé, mělo by doletět dřív, než by si stačil všimnout / přesunout do hlavní místnosti).

Jakmile se zamknou dveře, připravím si hůl a do druhé opět "Ochromení" a zamířím mu na nohy.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
SuperHunter
"Dohodnuto, pane." odsouhlasím mu a pomalu se vydám za Ri'Zakarem.

Cestou ven z chrámu se porozhlídnu po mrtvých tělech jestli někde neleží Ayrenn.

Upravil/a SuperHunter dne 23.08.2017 20:05
 
BadWolf
Kývnu hlavou na pochopení a odejdu. Vyjdu z města a pokusím se najít nějaký kopec ze kterého bych se mohl rozhlídnout jestli neuvidím nějaké trosky Bran do Zapomnění, popřípadě něco jiného zajímavého. Hlídám si jestli se už nestmívá.
XVI...............................................................[Dcery Nebes]
The Sassy Master, Melon Lord!

http://i.imgur.com/SNisYpc.gif

That's all I got. It's pretty much my whole identity. BW, the meat and sarcasm guy.

http://i.imgur.com/UAsbdCU.jpg
 
Aurelius
→ Tah 324

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Myslíš jako, že jsem byl pod vlivem kouzla? Co jsem jí provedl...“ poznamenal překvapeně Flavius, zakroutil hlavou a prošel branou na pozemek vaší vily, „Zdrž se aspoň chvilku, Lauraně to udělá radost a já ti pak klidně vytvořím nějaké alibi, abys nemusel přijít s tím, že je ti přednější chvíle strávená hledáním meče než-li sní.“ dodal a otevřel ti dveře, abys mohl vstoupit. Legionáři střežící vilu nic nenamítli.

Uvnitř se nic nezměnilo. Chodba i se schodiště byla pořád stejná, pokračoval jsi s květinou za zády až do společenské místnosti ve které bylo už vše připravené. Dvojice služebných dokončovala finální úpravy připraveného stolu. Scipio seděl bokem a četl si výpis dnešního Cyrodiilského kurýra. KDyž si Flavius odkašlal, Scipio se otočil. Odložil výpis, chytl sebral berly a dobelhal se k tobě, aby tě přivítal, přitom poprosil jednu ze služebných, aby doběhla informovat Lauranu. Flavius ji, ale zamítl a nabídl se, že to udělá sám.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adrian_S
Rozeběhl jsi se za upírem na pozemky Univerzity, legionáři měli pár kroků náskok, ale drželi se stranou, aby ti nebránili ve výhledu a možnosti kdykoliv seslat kouzlo. Když se protivník začal nebezpečně přibližovat ke dveřím seslal jsi kouzlo. Trefil jsi se, ale cosi jej zneutralizovalo a dveře zůstaly odemknuté. Upír tvůj pokus o zastavení zcela ignoroval. Uchopil svými obrovskými pařáty dveře a otevřel je dokořán. Lukostřelkyně (graf. vzhled - zde) znovu natáhla tětivu a vystřelila, ale tentokráte minula. Dohnal jsi legionáře a proběhl pod branou. Dveře do sálu byly již otevřené a upír vstoupil dovnitř. Lukostřelkyně se rovněž přesunula ke dveřím.
„Loro!“ křikl na Lukostřelkyni velící legionář ta mu jen pokynula na pozdrav.

Upír v sále narazil na odpor, několik noviců a novicek vyděšeně vykřiklo a rozeběhlo se do jídelny, někteří prchali po schodišti nahoru. Zůstala pouze trojice osob, dvě profesorky a jeden tobě neznámý muž v rouchu Bdícího (graf. vzhled - zde). Po chvilce ti došlo, že se jedná o Bdícího, který se zotavoval na ošetřovně. Upír se zarazil, zůstal stát, přistál na kamennou podlahu a vyčkával. Uvědomil si, že je obklíčen. Uvnitř se mu na odpor postavil Bdící se svým palcátem a profesorka Silverwoodová s kolegyní Jannusovou, ani jedna z profesorek neměla magickou hůl.

„Můj pán chce duši své dcery! Celou duši své dcery!“ zopakoval nelidským hlasem prastarý upír v zničeném červeném rouchu Císařských mágů, které se mu během přeměny potrhalo. „Jinak poteče krev... Hodně krve.“ dodal a pohledem si změřil obě mágyně.
„O čem to mluví?“ zeptala se Karlirah.
„Nemám sebemenší tušení.“ odpověděla ji Silverwoodová a začala si připravovat kouzla pro svůj úder, Karlirah rovněž začala něco vyvolávat a Bdící, který ještě nebyl dostatečně schopen používat svoji magii se musel spolehnout jen na svůj palcát.
„MŮJ PÁN CHCE DUŠI SVÉ DCERY!“ zařval z plných plic upír a bylo znát, že jeho hněv dosáhl maximální hranice a velmi brzy se pustí do každého kdo mu bude stát v cestě. (upír je uvězněn ve velkém sálu, aby se dostal ke schodišti musel by se probít skrze profesorky a Bdícího, aby se dostal ven musel by překonat tebe, trojici legionářů a Loru) „OPAKUJI TO NAPOSLED! MŮJ PÁN CHCE DUŠI SVÉ DCERY!“ zařval znovu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Stiskl jsi Theřinu ruku a se zábleskem modrého světla se teleportoval. Když záře pominula, ucítil jsi studený vítr, slyšel zvuk deště. Otevřel jsi oči. Nacházeli jste se půl metru od padlého stromu, kolem vás byl les. Thera si tiše oddechla, neboť les dokonale stínil už tak zastíněné slunce mraky.
„Zase déšť... Když jsme opouštěli Valenský les taky pršelo.“ poznamenala po chvilce rozhlížení.

Když jsi se pořádně rozhlédl zjistil jsi v lese, kterým prochází cesta spojující Chorrol s Brumou. Z cesty se ozývaly tlumené zvuky pochodujícího vojska, nejspíš dosti početného, protože mezi stromy šlo zahlédnout žlutě oděné válečníky, nejde o Thalmor nebo Aldmerský spolek. Mezi válečníky šlo také zahlédnout několik jezdců a dvojici krytých vozů. Thera si porovnala oděv, zkontrolovala kápě a udělala několik kroků vpřed.
„To nevypadá jako mírotvorný pochod...“ konstatovala, když svůj upíří zrak zaměřila k cestě.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BadWolf
Oba muži se spokojeně vrátili na stanoviště a pokračovali ve své hlídce zatím co jsi kráčel pryč z města. Nemusel jsi chodit ani příliš daleko, aby spatřil to co hledáš. Jeden z pozůstatků brán do Zapomnění se nacházel poblíž sídla rytířů Řádu Trnu. Poblíž sídla se také cvičila trojice mladých adeptů na přijetí do řádu, jejich učitel na ně přísně hleděl v těžké rytířské zbroji v ruce svíral dřevěnou hůl se kterou přetáhl každého nepozorného nebo méně schopného studenta.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunter
Odsouhlasila jsi rozkaz a odebrala se ke kamennému velvyslanectví. Cestou jsi se dívala po mrtvých tělech zdali náhodou nezahlídneš Ayrenn, ale nezahlídla. Pokračovala jsi dál, otevřenými dveřmi chrámu ven. Ihned sis všimla davu místních, který s hněvem v očích hleděl na svůj chrám. Zlatavý válečníci je drželi zkrátka a v bezpečné vzdálenosti, aby nikdo nemohl udělat něco zbrklého.

Když jsi opustila vyhrocenou scénu ušla jsi pár kroků a vešla na nádvoří velvyslanectví. Už při vstupu na nádvoří sis všimla krvavé skvrny na chodníku, pokračovala jsi dál a před vstupem do budovy jsi spatřila dvojici redguardek v potrhaných šatech. Snažily se zbavit obdobné krvavé stopy a docela se jim to dařilo. Nádvoří je střeženo dvojicí válečníků v lehkých kožených zbrojích (Aldmerské stráže mají kožené zbroje kvůli vysokým teplotám na které nejsou vojáci zvyklí a několika hodinovou stráž v plné zbroji by nezvládali). Redguardky ti uhnuly, aby jsi mohla bez sebemenšího problému vejít do velvyslanectví. (pokud chceš nějak reagovat na krvavé stopy můžeš v opačném případě nemusíš psát tah a tvá postava bude pokračovat dál)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 23.08.2017 21:02
 
Adrian_S
Doběhnu ke dveřím tak, abych je sebou zatarasil a tak zabránil možnému úniku. Hůl zandám na záda a do obou rukou si připravím "Ohnivou střelu", kterou "plně nabiji".

"VYBRAL SIS ŠPATNÉ MÍSTO A ŠPATNOU OSOBU, MRTVÁKU!" pronesu během příchodu, "NA NĚJ!" zacílím se mu na nohy a vypustím dříve, než stačí ukročit.

"Život je jako metal... Je rychlý, tvrdý, ale přesto uvnitř krásný!"

7.9.2014 - Level 12 (Falmer) - Ocenění "Pisálek" & "Pravidelná docházka"

17.11.2014 - Level 25 (Dwarven ballista) - Ocenění "Jarl povídkářů" za rok 2014
7.4.2015 - Level 34 (Boethiah) - Ocenění "Hráč ve zdejších kobkách"

Přečtěte si také moje díla:
Adriho verše
Adriho povídky I - Ruka zloděje
Adriho povídky II - Temná smlouva
Adriho povídky III - Děti Skyrimu
Adriho povídky IV - Prokletí daeder
Adriho povídky V - Osvobození
Adriho povídky VI - Putování M'aiqa Lháře
Adriho povídky VII - Torna plná cukříku
Adriho povídky VIII - Zapřísáhlej
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist