Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Sarako
,,Děkuji kvestorko. Informujte legáta Atia, že jsem nalezl Caesarovu pokladnici, a že mi zbývá najít jen poslední ze tří klíčů k jejímu otevření a navrácení zlata zpět do Anvilské pokladny. A když už jsme u těch klíčů, kdyby jste náhodou potkala Vitu, vzkažte mu, že jsem jeden z klíčů musel vypárat z Caesarova břicha, protože jej stihl před Atiovým příchodem spolknout. On už bude vědět." prohodím k Rainové a vydám se dle jejího popisu za Leyem.
Upravil/a Sarako dne 30.08.2020 11:09
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"No ano, plánuji mu pomoci ... jen mi řekni, co z toho všeho budeš mít ty? Taky se dostaneš zpátky na svět? Ale teď k výuce ... přál bych si znát věci užitečné spíše mimo tuhle sféru ... předpokládám, že až se odsud dostanem, tak se sem už nikdy nevrátím ... protože je to složité se sem už jen dostat. A rozumím, že znalosti budu skrývat, ale chci je znát ... A o kouzla, která jsou možná získat i od mojí kolegyně bych neřešil ... chci unikátní znalosti, dávno ztracené vědění ... a ještě ze zvědavosti, co ty písemnosti obsahují? Nějaký výzkum?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 716

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Není zač. Vyřídím hned jak ho uvidím.“ slíbila Rainová ještě před tvým odchodem. Odebral jsi se po schodišti nahoru a poté ke dveřím hraběte. Legionář, který dveře střežil si tě změřil pohledem, podíval se na Garyna a následně se otočil, aby zaklepal na dveře. Pustil vás dovnitř až poté co se ozvalo zpoza dveří svolení vstoupit. Prošel jsi dveřmi do pokoje, v němž měl být na dnešní noc ubytován Anvilský hrabě.

Přestože se jednalo o pokoj, který byl primárně určen pro někoho tak významného byl vybaven velmi dobře. Velká postel, několik různých skříní ze stejného kvalitního materiálu, nižší a vyšší stolek s židlemi včetně toho pracovního, který byl strčený bokem u okna. Nižší stolek posloužil jako odkládací místo pro Leyovu zbroj a zbraně, zatímco vyšší stolek byl použit ke svému hlavnímu účelu a to k jezení. Na jedné z židlí seděla kvestorka Pelena a zrovna večeřela, zatímco hrabě se procházel po nervózně po pokoji. Jeho jídlo bylo netknuté. Uklidnil se až když tě spatřil přicházet, zastavil se na místě a vykročil tvým směrem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
Uhnul jsi jeho úderu mířenému zleva a pokusil se ho odstrčit stranou, neúspěšně. Ferda tvé odstrčení ustál. Nenechal jsi se vyvést z míry a zaútočil na něj vší silou s napřaženou levačkou, kterou jsi směřoval na střed. Ferda ji dle tvého očekávají vykryl, chytl ti ruku. Následně jsi přidal útok pravačkou na jeho bradu. I tento útok Ferda ubránilo, popadl i tuto tvoji ruku v doprovodu útoku hlavou proti tvé hlavě. Po sražení hlav jsi ucítil bolest, kterou doprovodil i tvůj pád na zem poté co tvé ruce pustil. Protivník sebou také lehce zapotácel, ale úder ustál. Sice se jednou rukou chytl za hlavu, odplivl si a vykročil znovu proti tobě. Štamgasti několikrát provolali jeho přezdívku. Carwen jen přešlápla z místa na místo.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Co z toho budu mít já…“ usmál se, „Dobře směřovaná otázka. Já osobně nic. Mé dny jsou sečteny, ale mé vědění a odkaz může žít i nadále prostřednictvím tebe a Appia. Celé mé bytí zde nebude tudíž zcela bezvýznamné.“ odmlčel se, „Není úplně pravdou, že se sem nelze vrátit.“ zamítl poté, „Možnosti jsou, nejsou snadné, ale jsou. Lze vytvořit portál nebo bránu chceš-li, kterou propojíš dvě sféry a umožníš mezi nimi průchod. Průchod touhle branou má určité limity.“ odvrátil od tebe zrak, „V těch knihách je vše co jsem měl možnost tu objevit a naučit se. Všechno jsem to postupně sepsal a svázal do knih.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy



http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Sarako
,,Hrabě Rulle, nalezli jsme Caesarovu pokladnici." pronesu k Leyovi, věnuji mu mírnou poklonu a pokračuji: ,,Jeden z klíčů k jejímu otevření je u zlata, co jsem přinesl z Nelmolova domu, druhý klíč jsem vypáral z Caesarova břicha, je po třetím klíči potřebném k jejímu otevření stále pátráme. Tu pokladnici jsem pro jistotu nechal hlídat legionáři. Ten třetí klíč se nejspíš nacházel u mrtvé Colové, takže nejspíš bude nejlepší si jej vyžádat od Císařských mágů, kteří si vzali k ohledání její tělo. Ta pokladnice má žel Osmičce dvě části a k té druhé je zapotřebí klíčů pět, ale mám dostatek indícií k jejich nalezení, i když to chvíli potrvá a nejspíš si to vyžádá i návštěvu Císařského města." na chvíli se odmlčím a pak dodám: ,,Nechám vám tu Garyna, pro případ, že by se někdo pokusil usilovat o Váš život, zatímco se budu účastnit svatby v Chorrolu. Má za sebou stejný výcvik jako já, a jeho slibná budoucnost závisí na Vašem zdraví." pokusím se poslední větou ujistit Leye.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Setřu si krev z obličeje, trochu šokován tím jak dobře se Ferda umí bránit. "Vidím, že to budu muset brát vážně." Usměju se a zaplavím ho znovu několika ranami a donutím ho se bránit, potom s veškerou energií zaútočím na jeho nohu, s úmyslem mu prokopnout koleno a vykloubit mu nohu.
 
scorpioncz
"Jsi tu již moc dlouho že? Už není návratu ... to mě mrzí. No jak jsem řekl, plánuji, mám si ty spisy vzít tedy hned? Ať to máme z krku? A takže to vlastně znamená, že si je můžu přečíst a budu umět to, co ty ne? Ale to budu případně řešit, až se vrátím domů. Do té doby ... bych tedy chtěl znát alespoň nějaká kouzla. Něco užitečného, co by se mi taktéž tedy mohlo hodit i v následujících hodinách. Co mi tedy ukážeš a naučíš, než vyrazíme a také mi řekneš jak to bude probíhat?" Pokud dá svolení, tak zrovna poberu ty knihy do mojí tašky, abych na to později nezapomněl nebo kdyby nebyl čas. Poté se budu věnovat učení kouzel, na které už se snažím mága notnou chvilku dotlačit.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 717

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„To je skvělé!“ prohlásil radostně, „Pozeptám se jich.“ přikývl, když jsi mu sdělil všechny novinky ze svého pátrání a doporučil mu zeptat se Císařských mágů zdali nenalezli klíč u mrtvého těla Colové. „Je dobré, že se povedlo pokladnici najít.“ kývl hlavou následně, „Dokud bude střežená a budeme mít v držení alespoň část klíčů nehrozí, že by z ní někdo z Caesarových nástupců mohl čerpat finance.“ dodal a podíval se na kvestorku, která jen spokojeně přikývla.

„O Garyna tu bude dobře postaráno.“ kývl znovu a podíval se na tvůj doprovod, „Zajistím mu ubytování, stravu… s kvestorkou pak asi doladí bezpečnost celého hradu.“ pokračoval opět. Kvestorka jen pokyvovala hlavou od stolu. „Jsem dlužníkem, velkým dlužníkem… to pasování do rytířského postu bylo jen to nejmenší co jsem mohl udělat.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
Ferda se jen pousmál nad tvými slovy, vyrazil proti tobě. Zaútočil jsi několika rychlými údery pěstí, ale protivník je zvládal vykrývat, bránil se a učinil dva úkroky vzad. Využil jsi jeho úkroků a když se zastavil zaútočil jsi na jeho nohu. Zasáhl jsi mu koleno vší silou. Luplo to. Muž zaskučel bolestí, podlomila se mu i nezasažená noha a dopadl k zemi. Bolestivě řval a nadával co mu jen bolest dovolila. Povzbuzování štamgastů utichlo, zmlkli. Hospodský se lehce zaradoval, ale následně mu úsměv z úst zmizel, když viděl, že Ferda je vážně zraněn.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Jsem.“ souhlasil Grithart, „Byl bych radši kdyby sis ty spisy odnesl až potom co bude celá situace s Appiem uzavřená, abych měl jistotu, že ho skutečně nezradíš. Ale je mi jasné, že je to riskantní.“ opřel se lokty o stůl, „V podstatě ano…“ přikývl hlavou, když jsi vstal a zamířil ke knihovně, „Textem uvnitř se veřejně nechlub. Není pro každého.“ dodal následně a vstal ze židle. Kostlivec se opět přesunul.

„Appiova dohoda s Ideálními pány mu navrátí ztracený život. Bude si moci užívat života plným douškem, ale než dojde k naplnění dohody musíme mu pomoci. Appius musí svého soka zabít, musí to udělat jedině on a jedině mečem, který u sebe nosí. Také se to celé nemůže odehrát někde na náhodném místě, ale jen na jednom konkrétním místě. Jakmile budou všechny podmínky splněny otevře se brána skrze sféru, Appius získá zpět svůj život a ty, tvá společnice a stařík se slečnou budete moci klidně odejít.“ zahájil sáhodlouhý monolog, „Teď až tě doučím co je třeba… Musíme Appiova soka společně nalézt, následně ho ty musíš přesvědčit, aby s tebou odešel na ono klíčové místo, vlákáš ho do pasti a Appius dokoná co bude třeba. Odměnou ti bude jistě vděčnost tvých příbuzných, že si jim vrátil někoho dávno považovaného za mrtvého a také znalosti, které jsou v mé hlavně a písemnostech. Jedinou cenou tohohle celého bude v podstatě jeden lidský život, který musí vyhasnout. Neexistuje žádná jiná cesta, žádná jiná možnost.“ podíval se na tebe přísně Grithart, „Stačí Appiova soka najít, přesvědčit, zavést do pasti a celé to máme z krku.“ zopakoval stručně a odmlčel se, přitom pečlivě sledoval jak budeš reagovat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
scorpioncz
"Riskantní ... ano ... jako znak dobré vůle bych ti už teď mohl říci, kde se Arterius nachází. Tedy pokud během toho okamžiku neodešel někam pryč. Je to místo, kde pravděpodobně Appius úspěšně dokončil svoje hledání, on už vědět bude. Tím snad potvrzuji, že jsem s vámi zajedno. Co se týče textů, tak tedy bude škoda, že je nebudu moci zcela vydat ... protože je to temné učení, které by mne uvrhlo do vězení ... ačkoli tuším, že bych mohl vybrat nějaké ne tak hrozné informace a vydal bych je ... že bych to lehce zcenzuroval ... samozřejmě bych napsal tvoje jméno na hlavní stránku, protože ty jsi ten, kdo tu ty informace našel ... hmmm a tím bychom proslavili i tvoje jméno." Pronesu a pak po zamyšlené chvilce budu pokračovat. "Jak jsem řekl, místo, kde se nachází, znám. Co se týče přesvědčování, to bude složitější. A co se týče jiných cest, věřím že tohle těžko bude jediná cesta, neměj mi to za zlé, ale je to logické. Jen by se musela nalézt, či vyjednat. Což mě nějak nepřitahuje, jelikož chci stejně pomoci Appiovi."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Nebude-li hrabě proti, vybral bych si jako slíbenou odměnu za dobytí města Caesrovu rezidenci. Její majitel je po smrti a veškerý jeho majetek propadl ve prospěch města, takže nehrozí, že bych si nešťastnou náhodou připravil nějakou slušnou rodinu o střechu nad hlavou. Také bych si rád ponechal jednu desetinu toho, co bude v té pokladnici, jako nálezné, aby se mi vrátili cestovní výdaje, výdaje potřebné k jejímu otevření a na odměnu, kterou jsem slíbil legionářům, co jsem tam nechal hlídat. Bude to pro mě a pár dalších lidí, které hodlám najmout dostatečnou motivací k jejímu úplnému otevření v co nejbližší době." řeknu Leyovi na jeho slova, dám mu čas na odpověď a poté se ještě zeptám: ,,Neví někdo, kde bych našel paní LaRoucheovou?" přičemž se střídavě podívám na Leye a Pelenu.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
"To máš jako poučení, nezačínej si bitku se silnějším a radši odejdi, dokud můžeš." Pronesu poté co uvidím Ferdovu nohu. "Vemte ho někdo rychle k léčiteli chlapi, když ho tam zanesete neměl by mít žádný trvalý následky." Promluvím ke skupině štamgastů a půjdu převzít rachejtli od Šmajdalfa a pokud možno se už rychle odebrat směrem k vile společně s Carwen a bardkou.
 
Aurelius
→ Tah 718

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Dobrá… Doufám, že nebyla součástí Caesarova prodeje té obchodní společnosti, ale myslím, že ne.“ reagoval na tebe Ley, „Zjistím co a jak, nechám připravit papíry a myslím, že převodu do vlastnictví nic bránit nebude.“ pokrčil rameny, „To asi také nebude problém. Myslím, že snad peněz tam bude více než dost.“ dodal s nadějí v hlase, „Obzvlášť poté co všechno stihl rozprodat.“

„To opravdu nevím.“ pokrčil rameny Ley, když jsi se zeptal na LaRouchovou. „Mám pocit, že jsem jí neviděl od té doby co nás s Pelenou zachránila.“ otočil se na Pelenu, která jen s mírným úsměvem přikývla, „Jestli se jí nic nestalo... pak bych asi zkusil její sídlo.“ dodal a popsal ti cestu k jejímu domu, který se nacházel za zdmi města.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„Vole!“ rozeřval se jeden z přihlížejících, „To měla bejt klasická rvačka! Pěsti! Ne takovýhlec sviňárny!“ pokračoval a někteří mu dali zapravdu, jiní byli zdrženlivější. Hospodský se protáhl ke Carwen a bardce, kterým zjevně vyplatil jejich výhru. Dvojice štamgastů vyrazila k nadávajícímu a sténajícímu Ferdovi, jeden z kontroloval závažnost zranění a druhý jen několikrát zanadával.

Rychle ses přesunul k muži se špičatým kloboukem, popadl rachejtli, kterou ti uschoval a gestikulací naznačil Carwen i bardce, že je načase vypadnout. Obě pochopily a vyrazily k tobě.
„Počkat moje věci!“ zvolala bardka v půlce cesty, otočila se vyrazila zpět do hostince. Carwen jen tiše povzdechla.
„Kam zdrháš ty pestrobarevnej šmejde! Jen počkej! Chlapy chyťte ho i s tou jeho klepeličkou!“ zařval jeden z nejmenších přihlížejících a pět jich vyrazilo proti vám s výhružnými pěstmi.
„Tohle si vypijte! Takhle zmrzačit Ferdu!“ zařval jiný, zatímco mu pomáhal dostat se k nejbližší židli, další dva štamgasti nejspíš běželi za zdejším léčitelem. Hospodský, který na rvačce nepochybně vydělal sbalil vydělané peníze a mizel za dveřmi hostince. Neboť před hostincem nehrozilo, že mu někdo rozbije některý z kusů nábytku.

Carwen ti vtiskla do ruky masku, „Neříkala jsem, abys ho skopal a přelámal mu koleno.“ podívala se na tebe nevraživě, „Měl jsi mu jich pár poslat na hubu, padl by na zadek bylo by ticho.“ dodala rychlým mentorským tónem, „Teď bychom měli rychle vzít nohy na ramena… protože v šatech se s bandou opilců fakt rvát nechci.“ zakroutila hlavou.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Grithart nad tvými slovy užasl, „Jestli to myslíš vážně pak bychom neměli ztrácet čas… učením. Mluvil jsi s ním? Jestli ano pověz, co říkal.“ řekl odhodlaně a vtiskl ti do rukou několik svých písemností, které mezitím sundal z poliček. Přišlo ti, jakoby cokoliv ostatního co jsi řekl ignoroval. Slova o nalezení Arteria ho neskutečně překvapila. Uklidil knihy do své brašny a pokračoval s dalšími. „Měli bychom jednat okamžitě než ho opět ztratíme.“ otočil se prudce a odpochodoval ke svému stolu, „Posbírej si knihy… naučím tě několik rychlých pokročilejších kouzel a začneme konat než nám uteče jinam.“ rozhodl nakonec.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
,,Děkuji za tip, příteli." poděkuji Leyovi ,,A ještě jedna věc. Vím, že jste nedávno ztratil ženu, jenž jste miloval, a včera bratra i švagrovou, ale měl by jste popřemýšlet o svatbě, protože vládnoucí aristokrat bez ženy a bez dědice nebudí u prostých obyvatel pocit, že má jejich hrabství do budoucna zajištěnou stabilní vládu. Sňatkem zabráníte tomu, aby kdokoliv zpochybňoval stabilitu postavení rodu Rullů. Zatím bych nechal najmout nějaké služebnictvo, aby se Anvilský hrad mohl vrátit zase k životu a se zbytkem bych se mohl též pokusit pomoci, bude-li si to hrabě přát."

Potom se rozloučím s přítomnými a vydám se dle Leyova popisu k sídlu LaRoucheové.

Upravil/a Sarako dne 10.09.2020 22:41
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Tondulin
Nasadím si masku a odpovím Carwen už v běhu, zatímco se budeme snažit ztratit štamgastům v uličkách města. "Ten chlápek měl tak o 30 kilo tuku navíc, bál jsem se, že ve rvačce pěsti na pěsti, mě brzo pošle na zem, jinak to řešit nešlo." Pokud by Carwen byla v šatech příliš pomalá vezmu jí do náruče a za použití všech sil k rychlému sprintu se jim rychle ztratíme z dohledu a schováme se.
Upravil/a Tondulin dne 11.09.2020 14:24
 
scorpioncz
Strčím písemnosti do brašny. "Ano mluvil, ale moc toho neřekl. Byl stejně mimo, jako všichni ostatní, kdož tu ztrácejí duši. A byl s ním ještě jeden člověk ... nějaký člen univerzity kterého neznám. Co mne naučíš? Předváděj a už, mezitím ti řeknu, co se tedy vlastně dělo ... Začnu tedy, když jsme se dostali do takového lesa a přeskočím co se dělo předtím ať ušetříme čas ... Takže, zamotali jsme se v lese a našli jsme spálený ostatky a vypálený les. Tak jsme sledovali stopy ..." Začnu vyprávění a počkám, až mi začne ukazovat nějaká kouzla.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 719

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Není zač.“ usmál se Ley, „Jsem velkým dlužníkem.“ připomněl „Ano… to jsem ztratil.“ zmizel mu vzápětí úsměv ze tváře, „Také jsem ztratil bratra a švagrovou. Ještě nejsou ani důstojně pohřbení. Nemůžu se teď oženit. Nebylo by to vhodné.“ pokračoval s vážnou tváří, „Služebnictvo najmu, ale s ženěním spěchat nebudu…“ koutkem oka koukl po večeřící Peleně, „A myslím, že tohle zvládnu sám.“ dodal s mírným úsměvem, „Garyne vám teď hned zařídím nějaké ubytování. Jak jsem slíbil.“ otočil se ke Garynovi, který přikývl, „Pojďte.“ vyzval vás následně.

Rozloučil jsi se s Pelenou, Leyem a Garynem. Ley s Garynem zamířil v doprovodu bodyguarda, který doposud stál před dveřmi hlouběji do chodeb patra. Sám si se pak odebral po schodech domů, opustil sál, nádvoří přešel přes most a pokračoval do města. Město nořící se do tmy i nadále disponovalo početnými hlídkami, které zajišťovali pořádek. Dům LaRouchové jsi podle popisu našel velmi rychle. Nebyl poškozený od obléhání, vypadal netknutě jako by se ho celé obléhání obloukem vyhnulo. Prošel jsi brankou až ke dřevěným vstupním dveřím s obrovským klepadlem. Z komína se kouřilo, LaRouchová tudíž musí být uvnitř. Oknem, které se nacházelo vedle dveří bylo vidět do prostorné předsíně.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
Nasadil sis masku a dal se do běhu. Na mladou bardku jste nečekali. Štamgasti, Ferdovi kamarádi za vámi utíkali a vyřvávali nadávky. Carwen utíkala co jí nohy stačily, ale šaty jí limitovaly. Po chvilce běhu jsi jí popadl do náruče a utíkal. Dvojice štamgastů se oddělila, došli jim síly na pronásledování. Zabočili jste do uličky mezi domy a poté opět, stále jste za sebou, ale některého ze štamgastů slyšeli. Odbočili jste znovu, nejrychleji jak jste mohli a narazili na pochodující pětičlennou hlídku v jejímž čele pochodovala žena. Zastavil jsi se metr před nimi, jak bys je býval s Carwen v náručích povalil.
„Do hajzlu… Jí už ne.“ zanadávala Carwen, když spatřila blonďatou hlavu Rolstonové, která její připomínku musela zcela nepochybně slyšet.
Štamgasti, kteří vyběhli po chvíli za vámi se rovněž zastavili. Strnuli v bojovém postoji a zjevně nevěděli, jak teď reagovat.
„Co se to tu děje?!“ zvolala Rolstonová, které zjevně ihned došlo, že se připletla k nějaké nepravosti. „Mluvte.“ vyzvala vás následně.
„Zmlátil Ferdu, zpřelámal mu koleno.“ vychrlil jeden z Ferdových stoupenců. Bez jakéhokoliv dalšího promýšlení.
„Jo! Jo. Dvakrát! Zpřelámal mu koleno tak ošklivě, že už nikdy nebude chodit!“ řval druhý.
„Přesně!“ přitakával jiný. „Přišel do hospody a vyvolal rvačku! Zmetek jeden hnusnej! Zlámal mu nohu! Parchant!“
Rolstonová jen hlasitě nasála vzduch a přimhouřila oči, kterými tebe i Carwen ve tvé náruči začala probodávat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Postupně jsi uklidil všechny písemnosti, které ti Grithart dovolil si vzít. Brašna ani trochu neztěžkla.
„Působivé kouzlo.“ pochválil tvoji brašnu, „Ano. Pustíme se do toho.“ souhlasil, „Začneme prvotním kouzlem. Ovládnutím mrtvé duše. Mrtvého, nemrtvého. Zkrátka kohokoliv, koho jsi schopen přivést k životu můžeš ovládat, vtělit se do jeho těla, vidět jeho očima a jednat skrze něj. Velice… velice náročné kouzlo, které by se nemělo jen tak uspěchat, ale přesto velmi užitečné. Tebou ovládnutý nemrtvý nemůže mluvit, ale může cokoliv jiného.“ podíval se na tebe vážně, vytáhl srolovaný papír a napsal ti zaklínadlo, „Tohle si zapamatuj. Je dost dlouhé a krkolomné. Jeho použití je mnohem náročnější. Teď není čas se o to pokoušet. V knize je přesný postup. Důležitější bude tohle. Odčerpání životní síly mrtvého.“ začal znovu psát zaklínadlo, „Podobné Stendarrově magii, ale pracuje na jiném principu. Stendarrova magie je magie světla, magie kladná, magie neškodící. Zničí nemrtvého, zapudí nebo něco podobného. Tady v téhle Mohyle to, ale nefunguje. Funguje tohle kouzlo. Vysaje z nemrtvého i tu zbývající životní silu, která mu byla propůjčena Mohylou nebo někým jiným. Přejde na tebe jako sesílatele a dočasně tě posílí, ale ber v potaz, že jeho slabé posílení. Musel bys takhle vysát desítky kostlivců, abys začal pociťovat nějaký významnější růst své síly, ale v nouzi se to velmi hodí.“ dodal a založil si ruce, „Proto buduji tu armádu.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
Vezmu za klepadlo a zaklepu ,,LaRoucheová, drahá přítelkyně, věnovala byste mi chvíli. Je tu pár věcí, které musíme před naší cestou do Chorrolu ještě probrat." pak už jen počkám, až mi přijde někdo otevřít.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Hmm ... to je chytré." Vrátím mu uznaně pochvalu, když objasní důvod nemrtvé armády. "Tohle by se tady mohlo opravdu hodně hodit ... mohl bych si to i vyzkoušet?" Pozeptám se, když se budu toto kouzlo čtením učit. "Škoda že je to jen dočasně ... ještě nějaká zajímavá kouzla? Třeba nějaká, která vyvolají zdejší osazenstvo? Chápu, že je to nekromancie, ale znalosti jsou znalosti. Takže mě ještě něco naučte a pak tedy vyrazíme."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Tondulin
"Byla to férová bitka a chodit bude, ale tohle je ta ženská o které mluvil hospodský, plánuje se svýma strážema zavřít hospodu." Ukážu zmateným štamgastům na Rolstonovou a doufám že tím nalité ochlasty nalákám na jiný cíl. Po tom co vyřknu tuhle větu rychle s Carwen zasprintuji do postranní uličky, ztratit se oběma stranám.
 
Aurelius
https://i.imgur.com/80VDT6x.jpg


→ Tah 720

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Zaklepal jsi s pomocí klepadla na dveře a zvolal. Chvíli trvalo, než se za dveřmi konečně něco začalo dít. „Vydržte.“ ozval se hlas LaRouchové. Následovalo cvaknutí klíče a zvuk odemykání, možná také nějaké zaklínadlo, které mělo zrušit magickou ochranu dveří. „Hotovo. Můžete vejít.“ oznámila poté co otevřela dveře a pokynula ti ať vejdeš. „Musela jsem ujistit, že jsem odstranila ochranné kouzlo… sama už pořádně nevím kde všude jsem je rozmístila.“ vysvětlila a hřebenem si začala rozčesávat mokré vlasy.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tondulin
„To je vona?“ zvolal jeden ze štamgastů, když jsi domluvil. Pevněji si sevřel Carwen, abys jí při svém úmyslu rychle uprchnout někde nevyklopil a rozeběhl, jak jen ti síly stačili do postranní uličky. Nikdo z Rolstonových společníků ti v cestě nebránil.
„Ano!“ reagovala rázně na slova štamgasty zatímco jsi prchal postranní uličkou s Carwen v náruči, „A teď si dáte okamžitě odchod. Buď do hospody, kde budete pokračoval v nalévání nebo vás odvedu do cel. Kde setrváte až dokud nevystřízlivíte!“ pokračovala stejně rázným tónem, ale již tlumenějším, neboť ses velmi rychle vzdaloval. Zastavil jsi se až téměř před rezidencí, kterou zakoupila rodina Arteriů. Nikdo tě nesledoval.
„Myslím, že už mě můžeš pustit… blonska nás kupodivu nepronásleduje… ani nikdo další.“ konstatovala Carwen, když se kolem vás nikdo nenacházel. Z rezidence se jedním z otevřených oken v přízemí ozýval hlahol a smích.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Až později.“ odpověděl ti na možnost vyzkoušení kouzla Grithart, „Jistě. To by neměl být problém.“ přikývl a zapsal na papír kouzelnou formuli pro vyvolání nemrtvých kostlivců v této sféře, také ti detailně popsal, jak máš správně utvořit gesto. „Ještě něco tě napadá?“ zeptal se, „Pak je tu kouzlo odčerpání magické moci.“ zachmuřil se, „To má trvalé následky.“ připustil, „Můžeš z umírajícího mága vysát jeho magickou energii a sílu, přenést ji na sebe. Trvale se přenese jen… zpravidla jen čtvrtina. Pokud, ale tohle kouzlo ovládneš opravdu mistrně může se trvale přenést daleko větší magická energie síla.“ podíval se na tebe, „Je to jedno z nejhorších kouzel, ale umírajícímu stejně zbytek jeho magické moci a síly k ničemu není, ne?“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Tondulin
"Nepřišlo ti, že to bylo až podezřele jednoduché?" Zmateně se zeptám zatímco Carwen pomůžu zpět na nohy a budeme si to štrádovat rovnou do rezidence.

"Tak ti pěkně děkuju Belie, to byl opravdu úkol za všechny prachy. Kde jste kurwa tu Rolstonovou sebrali a co je to zač? Myslel jsem, že mi z ní zanikne veškerá šedá kůra mozková, otravnějšího člověka jsem nepotkal. Málem jsme jí tam s Carwen probodli jen pohledama, škoda že jsem s sebou neměl meč." Otráveně si vyleju srdíčko a pak už se zeptám kam odnesli naše šaty, abychom se mohli s Carwen rovnou převléknout z těch politých pivem.
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8041 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5466 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12477 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7322 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6219 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7411 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist