Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
scorpioncz
"No jo! ale co s tím uděláme? Hej mágu přítelíčku! Už sis odpočal? Už nás můžeš teleportovat zpět?" Křiknu nejprve na Elu a poté na lenošícího mága. Následně vyvolám pár ohnivých run, kdyby stěna selhala.

"Je mi jasné, že tebe to nijak netankuje, protože oni jdou jak se zdá jen po živejch ... jenže pokud zemřeme, tak nepomůžeme Appiovi a ten bude hódně naštvanej, až se to dozví. Takže by ses měl hejbnout a dostat nás odsud živé. Pokud jsi nechtěl lektvar, tak ho nepotřebuješ a teďka jsi chvilku na odpočinek měl ..." Pronesu a nebudu si moct pomoct při trochu paranoidním myšlení, že nás chce jen také vysílit, před něčím dalším.

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Takže Vita už bude nejspíš uvnitř města." pomyslím si.

,,Dělejte! Nemáme na to celý den!" křiknu na legionáře, pak se podívám, jestli bych zvládl bez újmy na zdraví seskočit z hradby do města, kde bych převzal velení nad legionáři dole a obsazení věže bych potom nechal na Atiovi.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 636

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Okřikl jsi legionáře sekajícího obrovskou sekerou do dveří, neodpověděl ti, protože měl plné ruce práce a dveře sekerou i svojí silou značně poškozoval při každém úderu, který provedl. Zatímco se snažil dostat skrze dveře, podíval ses z hradby dolů do města. Hradba je dost vysoká a pod hradbou se nachází jen zahrada nějakého domu. Jakýkoliv příbytek nebo cokoliv změkčující pád bylo v nedohlednu. S velkou pravděpodobností by sis tak při dopadu něco ve svém těle mohl při nejmenším zlomit.

Legionář se sekerou mezitím znovu a znovu udeřil do dveří, netrvalo dlouho a byl slyšet jásot některých z legionářů, který spatřili naději, že se dovnitř dostanou. Dveře se s dalším silným úderem povedlo konečně otevřít a legionáři vtrhli do věže, jak nejrychleji mohli. Ihned, ale došlo ke střetu s obránci uvnitř a vstup do věže se znovu ucpal, tentokrát bojujícími legionáři.

http://skyrim.4fan.cz/forum/attachments/mapka07.png
Pokus o grafické znázornění situace.


Legát Atius mezitím pobízel další přibíhající legionáře, kterým se povedlo vylézt na věž a poté se přesunout na hradbu. Hořící olej a mrtvá těla legionářů, kteří nestihli utéci před zapáleným ohněm mu znemožňoval další postup, a tak musel legionáře směřovat na tvoji stranu. Smrt nalezli i legionáři, kteří byli přímo u dveří a snažili se sekerami probít dovnitř. Císařský mág střežící věž viditelně zeslábl. Jedno z útočných kouzel prošlo skrze jeho ochranné a zasáhlo legionáře přebíhající z věže na hradbu, úder dalšího byl odražen ochranným kouzlem, ale další úder opět prošel skrze. Tentokráte se jednalo o magický úder směřující přímo proti věži. Lehce se zachvěla. Legátovi Atiovi viditelně zatrnulo, protože se zděšeným výrazem sledoval, co se děje jeho věži.
„Sejmete ty idioty! Sestřelte tu posranou věž!“ řval z plných plic a prodral se skrze přibíhající bojovníky blíže k ohraji hradby. „Rozuměli jste! Tu věž!“ zařval na Císařské mágy pod hradbou a ukázal na kamennou věž na níž se nacházeli nepřátelští mágové a lukostřelci. Jeden z legionářů ho mezitím kryl štítem před případným útokem lukostřelců nebo mágů z věže. Císařští mágové pod hradbou legáta poslechli a začali se přesouvat blíže k věži a následně ke kamenné věži, aby na ní mohli zahájit svůj útok. Další z Císařských mágů vylezl přímo na věž, aby svému druhovy pomohl s její obranou. Legátovi se, ale tohle nepozdávalo.
„Ty!“ křikl na mága, který věž bránil až doposud, „Pojď sem! Okamžitě sem k nám!“ rozkázal a mág vyrazil k legátovi, přitom jej kryli štíty legionářů. V průběhu přesunu si doplnil manu větším lektvarem. „Uhas ten oheň! Musíme se probít do věže. Hned!“ zařval a mág začal konat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Křikl jsi na odpočívajícího Gritharta, který celou melu sledoval zpovzdálí. Než ti stihl odpovědět, vyvolal jsi čtveřici ohnivých run v blízkosti plamenné stěny pro případ, že by se kostlivcům povedlo skrze stěnu projít. Elanya mezitím seslala na vylézající nemrtvé několik útočných kouzel, mnoho z protivníků se obrátilo v prach, někteří útok ustáli a pokračovali v běhu, ale plamenná stěna nebo exploze umístěné runy jim v tom zabránila.

„Vydržte.“ ozval se konečně mlčící Grithart, popadl magickou hůl a vyrazil blíž k vám. Opatrně našlapoval jako by se obával, že šlápne na něco nebezpečného. Prošel kolem vylézajícího kostlivce. Ohlédl se za ním a poté udeřil holí o zem. Vylézající kostlivce v Grithartově blízkosti ihned cosi stáhlo k zemi. „Chyťte se hole. Už jsem si odpočinul dost... a pozornost jste mezitím stihli strhnout dostatečnou.“ zhodnotil na závěr a pokynul vám ať se chytnete magické hole.

Ostatní kostlivci, kteří nebyli kouzlem staženi zpět do země se k vám blížili ještě více. Působili mnohem víc popuzeně a hrozivě chrastili kostmi. Elanya proti jednomu z nejbližších vrhla ohnivou střelu, zasáhla jen hlavu. Kostlivec se, ale výjimečně nerozpadl a pokračoval blíže k ní. Vystřelila další, kterou už dílo dokonala a když se protivník svalil definitivně k zemi. Chytla se Grithartovi hole.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Aurelius přiložený následující obrázek:


[45.87kB]
Upravil/a Aurelius dne 04.02.2020 21:05
 
Sarako
,,Vy tam dole!" křiknu na legionáře ve městě nacházející se pod hradbou poblíž: ,,Dostaňte se do věže, nebo na hradbu a vpadněte těm bastardům do zad!"
Legionářům na hradbě potom naznačím, aby mi uvolnily cestu ke vchodu do věže, abych se mohl utkat s obránci uvnitř.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Děkuji za porozumění. Řekl bych, že jsme způsobili divadlo nejednomu nemrtvému." Pronesu lehce sarkasticky a chytnu se hole, aby nás mohl teleportovat pryč.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 637

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Naklonil jsi se přes hradbu a křikl na legionáře nacházející se pod ní nové rozkazy. Kývli a vyrazili ke vchodu do věže, který se nacházel opodál. Legionářům na hradbě jsi naznačil, aby ti uvolnili místo a pustili tě dovnitř. Někteří ustoupili, někteří ne a vrhli dovnitř chvíli před tebou, aby nahradili padlé a zapojili se do boje s obránci. Když se ti povedlo vrhnout dovnitř spatřil jsi kruhovou místnost se schodištěm nahoru i dolů. Zezdola nepřibíhali žádní protivníci, ale z vedlejšího vchodu směřujícího na další hradbu přicházel někdo z obránců neustále. Obraná formace se snažila zabránit vám v postupu do dalšího patra věže a také na vedlejší hradbu.

http://skyrim.4fan.cz/forum/attachments/mapka08.png
Pokus o grafické znázornění situace.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Přispěchal jsi k mágovi s pronesením sarkastické poznámky, mág nijak nereagoval, a tak jsi popadl jeho hůl a nechal se odteleportovat do bezpečí. Opět jsi pocítil a spatřil onen modrý záblesk světla a poté co pominul jsi stanul v místě, které Appius považoval za svoji základnu. Všiml sis, že počet kostlivců v celém ležení poněkud vzrostl. Stáli vyřádkování jako by očekávali nějaký rozkaz či proslov, ale po nikom živém nebo alespoň trochu schopném pronést pořádnou větu nebylo ani památky.

Elanya se pustila hole, očistila si své červené roucho od prachu a odstoupila stranou od Gritharta do bezpečné vzdálenosti. Mág se spokojeně pousmál.
„Oznámím, že jsem vás úspěšně zbavil vlivů Mohyly duší.“ promluvil následně, „Ty jsi byl předpokládám seznámen se vším co máš pro Appia vykonat. Až budeš připravený a dostatečně odpočatý přijď za mnou do mého domu.“ zakončil svůj monolog pohledem na tebe. Poté se na patě otočil a vyrazil poklidnou chůzí k věži.

„Možná budu znít paranoidně... ale mám z toho všeho trošku divný pocit.“ namítla tiše Elanya, když Grithart zmizel uvnitř věže a vy jste zůstali před nastoupenými kostlivci zcela o samotě. „Nevím co přesně od tebe ten tvůj příbuzný chce, ale zjevně to bude něco velkého, když povolává takové množství kostlivců, aby mu sloužilo a nebo mu hrozí velké nebezpečí a snaží se na něj připravit.“ pokračovala zamyšleně.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Aurelius přiložený následující obrázek:


[3.24kB]
Upravil/a Aurelius dne 08.02.2020 15:57


http://i.imgur.com/bXIWcI6.pnghttp://i.imgur.com/olvyo3U.pnghttp://i.imgur.com/EsQm3jS.png
http://i.imgur.com/MzByOzJ.pnghttp://i.imgur.com/ihz4owz.png
 
Sarako
,,Nepolevujte! Je jen otázkou pár chvil, než se ta chátra setká s Arkayem!" zvolám a pokusím se dostat k nejbližšímu protivníkovi a poté na něho zaútočím oběma meči současně, jedním shora, druhým zdola ,,Císařství na nás spoléhá, nesmíme zklamat!"
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 638

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Pobízel jsi bojující legionáře, zatímco ses snažil protlačit blíže, aby ses mohl zapojit do boje. Netrvalo dlouho a povedlo se ti to. Jeden z legionářů byl smrtelně zasažen úderem směřujícím přímo na hlavu, meč mu projel skrze obličej a úder štítu jej poslal k zemi mezi zbylé mrtvé. Prodral jsi se vpřed a zaplnil volné místo. Obránce se instinktivně stáhl za svůj štít. Zaútočil jsi oběma meči současně. Obránce úder zespodu ubránil štítem a úder seshora vykryl mečem. Ihned poté udělal krok vzad a připravil se k úderu, podle všeho hodlá zaútočit nejprve štítem a poté provést výpad mečem.

Otevřenými dveřmi na vedlejší hradbu se objevil modrý záblesk světla, který následovala série menších explozí a následný řev některého z obránců, volající všechny přítomné do boje a k utvoření formace pro boj s mágem.

http://skyrim.4fan.cz/forum/attachments/mapka09.png
Pokus o grafické znázornění situace.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Přispěchal jsi k mágovi s pronesením sarkastické poznámky, mág nijak nereagoval, a tak jsi popadl jeho hůl a nechal se odteleportovat do bezpečí. Opět jsi pocítil a spatřil onen modrý záblesk světla a poté co pominul jsi stanul v místě, které Appius považoval za svoji základnu. Všiml sis, že počet kostlivců v celém ležení poněkud vzrostl. Stáli vyřádkování jako by očekávali nějaký rozkaz či proslov, ale po nikom živém nebo alespoň trochu schopném pronést pořádnou větu nebylo ani památky.

Elanya se pustila hole, očistila si své červené roucho od prachu a odstoupila stranou od Gritharta do bezpečné vzdálenosti. Mág se spokojeně pousmál.
„Oznámím, že jsem vás úspěšně zbavil vlivů Mohyly duší.“ promluvil následně, „Ty jsi byl předpokládám seznámen se vším co máš pro Appia vykonat. Až budeš připravený a dostatečně odpočatý přijď za mnou do mého domu.“ zakončil svůj monolog pohledem na tebe. Poté se na patě otočil a vyrazil poklidnou chůzí k věži.

„Možná budu znít paranoidně... ale mám z toho všeho trošku divný pocit.“ namítla tiše Elanya, když Grithart zmizel uvnitř věže a vy jste zůstali před nastoupenými kostlivci zcela o samotě. „Nevím co přesně od tebe ten tvůj příbuzný chce, ale zjevně to bude něco velkého, když povolává takové množství kostlivců, aby mu sloužilo a nebo mu hrozí velké nebezpečí a snaží se na něj připravit.“ pokračovala zamyšleně.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Aurelius přiložený následující obrázek:


[3.41kB]
 
Sarako
,,Vzdej to." ušklíbnu se na obránce a zaujmu obranný postoj. Pokud mi můj protivník dá příležitost a po svém útoku štítem se odkryje provedu protiútok rychlým výpadem svého meče, zatímco druhý meč použiji k obraně proti jeho meči.
Upravil/a Sarako dne 09.02.2020 19:06
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 639

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Exploze a řev doprovozený sténáním na boční hradbě i nadále pokračoval, záblesky kouzel pronikaly až do věže. Tvořil jsi obranný postoj a připravil se na úder štítem od protivníka, uhnul jsi úderu a v rychlosti jsi provedl protiútok směřovaný na odkryté tělo. Jeden z tvých mečů se střetl s jeho, druhý pronikl do okrytého boku. Bojovník s bolestí vyjekl a udělal zapotácel se o pár kroků vzad, dokud nenarazil na stoupající schodiště. Napřímil se, zaskučel bolestí a zaujal obranný postoj, před sebe stáhl štít a meč položil seshora.
„Tak pojď parchante!“ vyzval tě následně. Jen co to dořekl nahodila jeho štít krev od jeho spolubojovníka, kterému jeden z legionářů setnul hlavu a následným úderem štítu jej odhodil obránci k nohám. Ten jen polkl další slova, kterými tě hodlal vyprovokovat k útoku.

Další z legionářů mezitím prudce udeřil několikrát štítem svého protivníka a ten se zastavil až o otevřené dveře. Udeřil se o ně hlavou a upustil zbraň. Než se stihl vzpamatovat obdržel další úder štítem, který mu přelomil nos. Legionář obratně protočil meč a zakončil sérii úderů dobře mířeným švihem a následným bodnutím. Obránce se sesunul k zemi mrtev.
„Věž je naše.“ hlesl zadýchaně legionář a ohlédl se dveřmi na boční hradbu, „Konečně se zapojili i mágové do boje.“ dodal radostně, vytáhl meč z mrtvého a vyrazil s ostatními pomoci mágovi v boji.

„Vzdávám se! Vzdávám se!“ rozeřval se jeden z obránců, když uhnul jednomu z útoku. Zahodil svoji braň, pozvedl ruce nad hlavu a začal se sklánět k zemi. Legionář se svým dalším útokem posečkal. Toho využil jiný z obránců, který doposud zůstával vpovzdálí a vyčkával na svoji příležitost. Vyrazil proti legionáři a prudkým švihem cepu se ho pokusil zasáhnout. Legionář uhnul, ale zakopl o jedno z mrtvých těl. Dopadl na mrtvá těla a snažil se štítem skrýt před dalším úderem, který mohl následovat. Jiný z legionářů, ale přiskočil a úder odrazil mečem a následným úderem štítu vyvedl obránce z rovnováhy. Vzdávající se obránce popadl nejbližší zbraň a sekl jí legionáře do nechráněného místa na noze. Legionář zaskučel a poklesl k zemi. Štítem odrazil další úder, kterým se ho snažil obránce na zemi ochromit, ale úderu cepem už zabránit nedokázal. Dostal zásah přímo do hlavy, dopadl mezi mrtvá těla. Ležící legionář se mezitím sebral ze země a napadl obránce s cepem. Netrvalo dlouho ze souboje vyšel jako vítěz. Mrtvé tělo protivníka s cepem skončilo na schodišti, které směřovalo dolů. Obránce předstírající vzdávání mezitím skončil mrtev pod údery nově přibíhajících legionářů, kteří zaplnili věž.

Poslední protivník, který tě nejprve pobízel a snažil se vyprovokovat k útoku nyní osiřel. Byl zraněn a zcela obklíčen legionáři. Zahodil zbraň a začal uvolňovat štít, který poté taktéž zahodil, chytl se přitom za krvácející ránu na boku.
„Vzdávám se...“ šeptl přitom tiše a jednu ruku pozvedl vzhůru. Legionáři si jej nevšímali, někteří vyrazili po schodech nahoru, jiní pokračovali na boční hradbu a část jich zůstala a vyčkávala na tvé rozkazy.

http://skyrim.4fan.cz/forum/attachments/mapka10.png
Pokus o grafické znázornění situace.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Přispěchal jsi k mágovi s pronesením sarkastické poznámky, mág nijak nereagoval, a tak jsi popadl jeho hůl a nechal se odteleportovat do bezpečí. Opět jsi pocítil a spatřil onen modrý záblesk světla a poté co pominul jsi stanul v místě, které Appius považoval za svoji základnu. Všiml sis, že počet kostlivců v celém ležení poněkud vzrostl. Stáli vyřádkování jako by očekávali nějaký rozkaz či proslov, ale po nikom živém nebo alespoň trochu schopném pronést pořádnou větu nebylo ani památky.

Elanya se pustila hole, očistila si své červené roucho od prachu a odstoupila stranou od Gritharta do bezpečné vzdálenosti. Mág se spokojeně pousmál.
„Oznámím, že jsem vás úspěšně zbavil vlivů Mohyly duší.“ promluvil následně, „Ty jsi byl předpokládám seznámen se vším co máš pro Appia vykonat. Až budeš připravený a dostatečně odpočatý přijď za mnou do mého domu.“ zakončil svůj monolog pohledem na tebe. Poté se na patě otočil a vyrazil poklidnou chůzí k věži.

„Možná budu znít paranoidně... ale mám z toho všeho trošku divný pocit.“ namítla tiše Elanya, když Grithart zmizel uvnitř věže a vy jste zůstali před nastoupenými kostlivci zcela o samotě. „Nevím co přesně od tebe ten tvůj příbuzný chce, ale zjevně to bude něco velkého, když povolává takové množství kostlivců, aby mu sloužilo a nebo mu hrozí velké nebezpečí a snaží se na něj připravit.“ pokračovala zamyšleně.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
[/quote]
Aurelius přiložený následující obrázek:


[7.52kB]
 
Sarako
,,Vy dva." ukáži na dva blízké legionáře ,,Spoutejte ho!" ukáži na vzdávajícího se obránce ,,Ještě se může hodit."

Potom vyrazím po schodech nahoru, zajistit zbytek i pater věže.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 640

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Přikázal jsi dvojici nejbližších legionářů, aby spoutali vzdávajícího obránce. Bez namítání vyrazili vykonat tvůj rozkaz, zatímco jsi s ostatními pokračoval po schodišti vzhůru do vyšších pater věže. Vyběhnutí do dalšího patra se obešlo bez odporu, patro bylo prázdné. Jediný z obránců, kterého jste spatřili ležel pod schody mrtev, nejspíše na následky zranění, které utrpěl v boji a hodlal se zde skrýt.

V patře se nacházel sud s šípy a také několik nádob, které nejspíše obsahují olej nebo cokoliv jiného co by mohlo být vylito na útočící protivníky. Po schodišti z horního patra se ozval dupod, jako by někdo spěchal dolů.
„Do prdele!“ ozvalo se náhle, když trojice obránců doběhla až ke konci schodiště a spatřila vaši početnou převahu. „Rychle zpět! Dělejte!“ pobídl své druhy muž v kroužkové kápy a lehké kroužkové zbroji se symboly Anvilu. Obránci ani na chvíli neotáleli a vyrazili zpět po schodišti nahoru, možná ještě rychleji, než když scházeli dolů.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Přispěchal jsi k mágovi s pronesením sarkastické poznámky, mág nijak nereagoval, a tak jsi popadl jeho hůl a nechal se odteleportovat do bezpečí. Opět jsi pocítil a spatřil onen modrý záblesk světla a poté co pominul jsi stanul v místě, které Appius považoval za svoji základnu. Všiml sis, že počet kostlivců v celém ležení poněkud vzrostl. Stáli vyřádkování jako by očekávali nějaký rozkaz či proslov, ale po nikom živém nebo alespoň trochu schopném pronést pořádnou větu nebylo ani památky.

Elanya se pustila hole, očistila si své červené roucho od prachu a odstoupila stranou od Gritharta do bezpečné vzdálenosti. Mág se spokojeně pousmál.
„Oznámím, že jsem vás úspěšně zbavil vlivů Mohyly duší.“ promluvil následně, „Ty jsi byl předpokládám seznámen se vším co máš pro Appia vykonat. Až budeš připravený a dostatečně odpočatý přijď za mnou do mého domu.“ zakončil svůj monolog pohledem na tebe. Poté se na patě otočil a vyrazil poklidnou chůzí k věži.

„Možná budu znít paranoidně... ale mám z toho všeho trošku divný pocit.“ namítla tiše Elanya, když Grithart zmizel uvnitř věže a vy jste zůstali před nastoupenými kostlivci zcela o samotě. „Nevím co přesně od tebe ten tvůj příbuzný chce, ale zjevně to bude něco velkého, když povolává takové množství kostlivců, aby mu sloužilo a nebo mu hrozí velké nebezpečí a snaží se na něj připravit.“ pokračovala zamyšleně.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
Za pomoci telekineze vyšlu za posledním prchajícím svůj stříbrný meč s úmyslem vrazit mu ho do zad.
Ať už zasáhnu, nebo ne, meč si zase přitáhnu zpět do ruky, legionářům zavelím: ,,Za nima!" a pro jistotu nechám před sebou nahoru na věž vstoupit alespoň dva, nebo tři legionáře se štíty, abych nebyl prvním, na koho obránci nahoře zaútočí.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 641

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Vrhl jsi za pomoci telekineze meč proti poslednímu prchajícímu, ale tvar točivého schodiště ti znemožnil nepřítele zavčasu smrtelně zasáhnout. Přitáhl sis meč nazpět a pobídl legionáře vyzbrojené štítem, aby šli před tebou.

Trojice legionářů vyzbrojená štíty kráčela před tebou, schodiště bylo úzké a točité. Jakmile se první z legionářů dostal až k dalšímu patru. Ozval se výbuch a schodištěm zavanulo horko. Ohnivá střela zasáhla legionáře přímo do připraveného štítu. Následovala série dalších rychlých útoků, tentokráte mnohem slabších ohnivých střel. První legionář vyběhl poslední schod, odrazil štítem sérii menších úderů střel a pustil se do střetu s nejbližším obráncem. Další z legionářů jej následoval, střel se s jiným z obránců, který mu vstoupil do cesty a hbitě se oháněl dvojicí seker. Legionář vzdoroval dlouze, ale sekerník byl rychlejší. Odrazil několik jeho úderů a při provedení protiútoku zranil legionáře na noze a dalším úderem mu zasadil smrtelný úder mířený na hlavu. Poslední legionář před tebou vyběhl nahoru a hned v závěsu za ním jsi byl i ty.

Spatřil jsi šestici obránců a jednoho mága. Jeden z obránců byl zaměstnán legionářem. Další zrovna vytahoval sekeru z hlavy mrtvého. Mág v kroužkové zbroji se symbolem Anvilu výrazně zagestikuloval a vzápětí zmizel – zneviditelnil se. Obránce jeho zmizení nijak nevzrušilo, jakmile vyběhl schodiště i zbytek legionářů odhodlaně se připravili ke střetu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Přispěchal jsi k mágovi s pronesením sarkastické poznámky, mág nijak nereagoval, a tak jsi popadl jeho hůl a nechal se odteleportovat do bezpečí. Opět jsi pocítil a spatřil onen modrý záblesk světla a poté co pominul jsi stanul v místě, které Appius považoval za svoji základnu. Všiml sis, že počet kostlivců v celém ležení poněkud vzrostl. Stáli vyřádkování jako by očekávali nějaký rozkaz či proslov, ale po nikom živém nebo alespoň trochu schopném pronést pořádnou větu nebylo ani památky.

Elanya se pustila hole, očistila si své červené roucho od prachu a odstoupila stranou od Gritharta do bezpečné vzdálenosti. Mág se spokojeně pousmál.
„Oznámím, že jsem vás úspěšně zbavil vlivů Mohyly duší.“ promluvil následně, „Ty jsi byl předpokládám seznámen se vším co máš pro Appia vykonat. Až budeš připravený a dostatečně odpočatý přijď za mnou do mého domu.“ zakončil svůj monolog pohledem na tebe. Poté se na patě otočil a vyrazil poklidnou chůzí k věži.

„Možná budu znít paranoidně... ale mám z toho všeho trošku divný pocit.“ namítla tiše Elanya, když Grithart zmizel uvnitř věže a vy jste zůstali před nastoupenými kostlivci zcela o samotě. „Nevím co přesně od tebe ten tvůj příbuzný chce, ale zjevně to bude něco velkého, když povolává takové množství kostlivců, aby mu sloužilo a nebo mu hrozí velké nebezpečí a snaží se na něj připravit.“ pokračovala zamyšleně.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
scorpioncz
"Jop, je to docela velký, ačkoliv nevím, čeho by se tady měl obávat ... samozřejmě kromě ideálních pánů, jenže ti právě nepřipadají v úvahu hmm ... No! Nevím ale jak po mně chce, abych se připravil. Však jediný, kde se můžu připravit s nějakými věcmi je u něho v domě. Jedině odpočinek a potraviny by dávaly smysl." Pokrčil jsem rameny. "Ale souhlasím s tebou, paranoidně se cítím už od začátku. Třeba nyní se mi spíše zdálo, jako by si ověřoval, co dovedeme." Půjdu si sednout někam na nějakou stoličku nebo kámen. "Už bych to chtěl mít vše za sebou a trochu se tu porozhlédnout ... co říkáš? Musí tu být mnoho zajímavých věcí ... Třeba už jen ten papír co tu všude roste ..."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,NA NĚ!" zařvu z plných plic a zaútočím oběma meči, každým z jedné strany, na sekerníkovu ruku, kterou vytahuje svou sekeru z hlavy mrtvého, aby byl nucen se sekery vzdát a uhnout, nebo přijít o ruku.

Zvolí-li první variantu, zasypu ho sérií rychlých útoků oběma meči, proti kterým se mu bude jen s jednou zbraní bránit docela těžko.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 642

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Zařval jsi a legionáři vyrazili do útoku, došlo ke střetu. Tobě se povedlo dostat se hbitě k sekerníkovi, který se snažil vytáhnout sekeru z mrtvého legionáře. Nestačil ji vytáhnout a raději provedl úhyb. Tvé zbraně minuly a nepřítele nezasáhly. Než se, ale stihl připravit k nějakému protiútoku zasypal jsi ho další sérií rychlých útoků. Snažil se vzdorovat, některé útoky odrazil a poté začal ustupovat vzad, ale tvé meče jej dostihly. Po další sérii útoků jsi jej několikrát sekl a poslal jej umírajícího k zemi.

Legionáři se mezitím probíjeli skrze zbylé obránce. Někteří vítězně, někteří méně vítězně. Zneviditelněný mág se odhalil až po chvíli. Když seslal ledový hrot jednomu z bojujících legionářů do zad. Zásah jej vážně zranil a obránce legionáře dalším úderem usmrtil. Než se, ale stihl pustit do dalšího protivníka vyřítil se jiný legionář, který obránce srazil štítem a dalším úderem jej dorazil.

Mág se mezitím znovu za soustředil a začal tvořit jiné ledové kouzlo ve své levé ruce v pravé vyvolal kouzlo telekineze, kterou pozvedl jedno z mrtvých těl.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Posadil jsi se na kámen, který ležel opodál spolu s dalšími. Nejspíše se jednalo o nějaké pozůstatky již rozpadlé stavby, protože byly kameny poměrně pěkně opracované a měli hranatý tvar.

„Také mi to chvilku tak připadalo.“ přitakala souhlasně Ela, „Možná se můžeme vzdálit.“ pokrčila následně rameny a rozhlédla se, „Ale kdoví.“ dodala opět s pokrčením ramen. „Ale možná by bylo lepší něco podniknout. Buď se pokusit vzdálit a trošku se tu porozhlédnout... nebo jít čekat, jak říkáš do jeho domu.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
,,Ten je můj!" zvolám nahlas a sebejistě, přitom ukáži na mága jedním ze svých mečů.
Poté se slovy: ,,Vzdej to kouzlomrsku a daruji ti život!" vyrazím svižným krokem k mágovi, s taseným Arminovým mečem připraveným vykrýt jeho magický útok a zároveň připravený uhnout vržené mrtvole.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 643

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Nikdo z bojujících nic nenamítal, mág se jen pousmál tvé výhružce a pokračoval ve svém úmyslu. Vyrazil jsi proti němu s připraveným Arminovým mečem a připraven vyhnout se vržené mrtvole. Uhnul jsi mrtvému tělu, které zastavila až kamenná stěna. S neúspěchem se zatvářil a seslal ledové kouzlo, které pohltil tvůj meč. Mága druhý neúspěch dopálil ještě více. Znovu začal vyvolávat ledové kouzlo, a přitom v druhé ruce udržoval jiné, které nejspíš hodlal seslat ihned poté.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Posadil jsi se na kámen, který ležel opodál spolu s dalšími. Nejspíše se jednalo o nějaké pozůstatky již rozpadlé stavby, protože byly kameny poměrně pěkně opracované a měli hranatý tvar.

„Také mi to chvilku tak připadalo.“ přitakala souhlasně Ela, „Možná se můžeme vzdálit.“ pokrčila následně rameny a rozhlédla se, „Ale kdoví.“ dodala opět s pokrčením ramen. „Ale možná by bylo lepší něco podniknout. Buď se pokusit vzdálit a trošku se tu porozhlédnout... nebo jít čekat, jak říkáš do jeho domu.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
scorpioncz
"V tom případě se pojďme porozhlédnout. Tedy samozřejmě pokud máš zájem. Třeba ti tohle místo přijde mrtvé a nudné. Co se mně týče, je tu klid a je to tu krásné ... jen na výlet samozřejmě, napořád bych tu zůstat nechtěl."

Zvednu se z kamene a porozhlédnu se po okolí, kde a jaká by se tu mohla nacházet zajímavá místa. Vytipuju si zvláštní orientační body a místa, kde by se mohlo něco odehrávat a kde by se dalo třeba něco získat. Budu se koukat i po "přírodních" úkazech, které by se tu mohly nacházet. Různé husté porosty onoho zvláštního keře, co tu roste, nebo větší shromáždění skořápek duší. Klidně se budu dívat i po nějakých kopcích z prachu z kostí, na kterém by se mohlo něco nacházet. Hlavně se ale zaměřím na různé ruiny, chrámy nebo stavení z temného kamene, které ani nemusí vypadat obrovsky či impozantně. Čím větší nutně neznamená zajímavější.

"Taky si musíme zapamatovat, jak to tu vypadá, abychom našli cestu zpět, až skončíme. Pokud budeme dostatečně chrabří, třeba si popovídáme i s ideálním pánem. Ale to po dlouhém rozmyslu, souhlas? Vidíš něco, co tě vysloveně zaujímá? Jsem zvědavý, co tu můžeme nalézt."

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8041 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5466 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12477 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7322 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6219 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7411 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist