Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 2 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Sarako
Se slovy: ,,Děkuji Vito." si převezmu prsten, tasím oba meče, rozeběhnu se a skočím. Arminovým mečem se za letu pokusím vykrýt případná útočná kouzla směřující proti mě, přitom budu doufat, že Vita ovládá telekinezi lépe, než Thera a Cariel.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Opravdu si neumíš vybrat? A když jsi schopen předpovídat můj příchod, proč nejsi schopen předpovídat tohle? Fajn fajn, byl bych ochoten obětovat ... třeba Aldmerský spolek ... nebo Palagána. I když ten už asi stejně mohyle propadl. Ale v poslední době jsme se stali přáteli!"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 629

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Vita jen přikývl. Převzal jsi prsten (ale nenasadil sis ho, pokud si ho chceš nasadit stačí to zmínit v dalším tahu) a rozeběhl se s mečem v ruce, připraven ho použít ke krytí nepřátelských útoků. Nebyl však potřeba, už v průběhu běhu jsi ucítil, jak na tebe začalo působit ochranné kouzlo, které vyvolal Vita. Když jsi se dostal dostatečně blízko k hradbě vyskočil jsi a ucítil, jak ti kouzlo napomáhá dostat se výše, pravděpodobně se nejedná o kouzlo telekineze, ale úplně jiné a mnohem silnější, protože jsi byl na hradbě velmi rychle a bez větších problémů.
„Sestřelte ho! Sestřelte ho!“ řval jeden z bojovníků s černočerveným pláštěm, a přitom ukazoval přítomným mágům ať tě sejmou svými kouzli. Mágové jej poslechli, vystřelili několik útočných kouzel, ale Vitovo ochranné kouzlo zafungovalo a kouzla se odrazila. Došlo k magické explozi, která po tvém dopadu na pevnou zem ohrozila několik nejbližších bojovníků. Trojice nejbližších bojovníků padla k zemi mrtvá, zbylí se kryli svými štíty a velitel s černočerveným pláštěm tasil meč.

Vitovo kouzlo pominulo. Válečnici na hradbě na tebe hleděli s připravenými zbraněmi a štíty, byli dobře ozbrojení a byla jich proti tobě značná přesila.
„Vyřídíme ho...“ konstatoval muž v těžké zbroji s černočerveným pláštěm, „Vy zničte že a sešlete ohnivá kouzla teď hned. Ať to lítá!“ rozkázal následně mágům a tasil svůj zahnutý meč a vyrazil blíže k tobě, ale v cestě mu stál početný zástup obránců. Mágové přikývli a začali shromažďovat své síly k seslání ohnivých kouzel.

Dvě obléhací věže mezitím dorazili k hradbě a bylo jen otázkou minut, než vypustí legionáře na hradbu a dojde ke střetu s obránci. (jakmile dojde ke střetu část tvých protivníků se bude muset věnovat tvým spojencům, ale i tak se k veliteli hned nedostaneš) Žebříky se rovněž začaly stavět podél hradby, ale některé byly ihned shozeny.
„Rychle! Na hradby!“ řval Atius ze sedla a pobízel své vojsko k útoku. Vztyčily se další žebříky na jeho pokyn a další dvojice věží dojela až k hradbě.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Nemrtvá osoba v černém nespokojeně zachrčela a zakroutila hlavou, švihla rukou a vyřkla nějaká tobě neznámá kouzla. Poté další ruku pozvedla proti tobě a znovu zamumlala kouzlo, které udeřilo přímo do tvé hrudi. Ucítil jsi, jak tebou prochází magická energie, jak tvé tělo na onu energii reaguje a cosi se v tvém těle mění, alespoň ti to tak připadalo, ale žádnou vizuální změnu jsi neregistroval. Nemrtvý pokračoval v kouzle a nechával tebou proudit magickou energii jako by se snažil z tebe cosi vysát. Původně příjemný průchod magické energie se rázem změnil v nepříjemný jako by z tebe cosi chtěl proud trhat. Kouzlo nabralo na intenzitě a bolest se nakrátko stupňovala, dokud zcela neustala spolu s kouzlem, které Nemrtvý přerušil.

„Dokonáno synu Karamonův. Jest dokonáno.“ kývl spokojeně hlavou, „Avšak tvá odpověď co si ochoten obětovat byla více než neuspokojivá a následky již brzy pocítíš.“ dodal následně, „Tvé tělo jest očištěno, kletba byla vysána jako se vysává jed z rány. Však kletba uzavřená uvnitř meče setrvává, ale tebe přední tě následky tohoto rituálu činní imunní.“ zakončil Nemrtvý spokojen se svojí prací.

Písmeno, které se ti kdysi vypálilo do kůže po dobu celého kouzla nesnesitelně pálilo, ale nyní po něm není ani památky.

„Teď jdi synu Karamonův, žij s následky svého rozhodnutí. Byl jsi ochoten obětovat Aldmerský spolek i Palagána... leč ani jedno ti nepatřilo. Jak bys mohl obětovat něco co ti nepatřilo?“ pokrčil rameny Nemrtvý a otočil se k tobě zády ve snaze opět nalézt úkryt v temnotě svého sídla.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
scorpioncz
"No ano, nebylo specifikováno co. Ale budiž. Díky mocný mágu." Pokloním se. "Pokud je zde něco, co bys potřeboval vykonat, vykonám to. Co se týče neuspokojivé odpovědi ... pokud by to mělo konkrétně patřit mně, asi bych se vzdal bohatství, avšak to je již jedno." Počkám na případnou prosbu nebo něco, a pokud nic nepronese, otočím se a vrátím se zpět k ostatním.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Co nejrychleji si nasadím prsten od Vita, jako by to byl artefakt co mi pomůže přežít, a postavím se do střehu.
Vyrazím proti nejbližšímu protivníkovi se slovy: ,,Mefalo má Paní, patřím tobě, stejně, jako každý život, který vezmu." provedu nápadná útok shora, aby pozvedl zbraň či štít a pokusil se jej vykrýt a druhým mečem se ho pokusím zasáhnout bodným útokem do břicha, nebo na nějaké nechráněné místo na nohách ,,Veď mé meče, veď mě k vítězství." udělám krok zpět a připravím se k obraně ,,Dnes budou umírat ti, kteří se k tobě obrátily zády a ti, kteří tvé jméno nevyslovovali s úctou." pokud se mi povede úspěšně vykrýt jejich útoky a padne mi do oka protivník, který se při svém útoku odkryl, provedu proti němu rychlý výpad ,,Nechť se nese jejich křik do šíré dálky. Nechť se země zbarví jejich krví."

Upravil/a Sarako dne 11.01.2020 13:11
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 630

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Než se stihli tvoji protivníci dostatečně vzpamatovat z magické exploze nasadil sis prsten, který ti dal Vita. Neucítil jsi po jeho nasazení žádnou změnu ani pozitivní ani negativní, jako by se jednalo o obyčejný neočarovaný prsten, který si můžeš zakoupit na tržišti.

Než ses stihl rozejít proti prvnímu protivníkovi, padla padací strana obléhací věže a skupina legionářů vyrazila proti obráncům hradeb. Došlo ke střetu, magie útočím legionářům nebyla překážkou, protože se mágové do jejich boje nezapojili, věnovali se dění pod hradbami. Několik legionářů překonalo počáteční odbor a dopadlo na hradbu, pro některé byl pár smrtelný pro jiné nikoliv a ihned se začali bít a odřízli tak jednu skupinu obránců a nikdo z nich ti nemohl vniknout do zad. Druhá obléhací věž dorazila rovněž a vypustila svoji posádku proti obráncům. Vpád na hradby tak rozdělil další tvé protivníky a opět se částečně zmenšil počet tvých potenciálních protivníků.

Vyrazil jsi proti prvnímu protivníkovi, který se ti sám od sebe nabídl. Byl to bojovník v kroužkové zbroji s kulatým štítem a cepem v ruce, pravděpodobně člen městské stráže, který se připojil během převratu na vítěznou stranu.

Naznačil jsi úder seshora tvůj protivník, ale úder prokoukl, byl připraven improvizovat, naznačil pozvednutí zbraně na obranu, ale rázem, když jsi provedl úder druhým mečem stáhl štít do obrané polohy a úder zavčasu zablokoval, když se s pokusil mečem zaútočit na nohy zablokoval úder cepem. Udělal jsi krok vzad, připravil se k obraně a vyčkával obezřetně úder od svého protivníka, obratně si jej odrazil a následně provedl protiútok, který obránce nedokázal dostatečně odrazit, zasáhl si jej a vážně zranil. Ustoupil několika kroky vzad a následně se skácel k zemi, opírajíc se přitom o stěnu hradby směrem do města. Ostatní se odhodlali k útoku a vyrazili proti tobě. Zastavil je až nečekaný výkřik a následný řev bojovníků pod hradbami, mágové spustili svoji ohnivou magii a značně zkomplikovali obsazování hradby, olej rozlitý podél hradeb urychleně vzplál umocněn ohnivou magií, a to i přes snahy Císařských mágů tomuto scénáři zabránit.

http://skyrim.4fan.cz/forum/attachments/mapka01.png
Pokus o grafické znázornění situace.


Několik legionářů urychleně vylezlo po žebříku nahoru, některým se ani to nepovedlo a skončili s mrtví buď pádem z výšky nebo rovnou probodnutím některým z obránců. Jiní nalezli smrt v plamenech, které obklopily i většinu obléhací věží, pouze jedna z věží zůstala netknutá a spolu s ním i část legionářů. Zbylí urychleně ustoupili do bezpečí anebo našli smrt v plamenech. Dvojice Císařských mágů věž i přítomné novice ochraňovali, legát Atius nakonec odhodlaně vylezl na věž a na nejím vrcholku sledoval spoušť kolem a také jak se jeho legionáři snaží urychleně z hořících věží probít na hradby. Pobízel je řvaním, ale sám se do boje zatím nezapojil, držel se vpovzdálí i se s trojici bodyguardů. Chvíli poté se k nim přidal i jeden z Císařských mágů, který úspěšně odrazil sérii magických úderu směřujících proti zbývající netknuté věži. Většinu se mu povedlo odrazit pryč z bojiště, dvojice střel se ale zbloudila. Jedna zasáhla stěnu hradby, jiná cimbuří, na které se nacházelo hned několik obránců, kteří se hodlali zapojit do obrany.

„Kryj tuhle věž i nadále! Dole to pojistí ostatní.“ zaslechl jsi Atiův hlas, „Jestli tenhle v útok vyjde vniveč tak jsme všichni skončili. Je ti to jasné?!“ křičel rozčileně z vrcholku věže a pokračoval v pobízení svých legionářů, který lezli vzhůru po funkční a magií chráněné věži a hodlali se připojit do boje bok po boku svých spolubojovníků.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Poklonil jsi se a promluvil k odcházejícímu, osoba už však nereagovala. Skryla se v temném zákoutí svého úkrytu a vícekrát k tobě nepromluvila. S nepořízenou jsi se otočil a vyrazil po schodech zpět k východu, zpět za svými společníky, kteří na tebe čekali venku.

Jen jsi vylezl ven s spatřil jsi ponuré prostředí, monotónní a temné. Grithart a Elanya byli na stejném místě, čekali na začátku schodů a o čemsi spolu diskutovali. Když jsi sešel až k nim jejich diskuze utichla, výraz v Elanyině tváři prozrazoval, že se asi nejednalo o příliš přátelský rozhovor.
„Vyřešeno?“ zeptal se Grithart, „Kdyby ne... asi bys tu nebyl hádám.“ pokrčil následně rameny, aniž by vyčkal na tvoji odpověď. „Zvládneš teď co tě čeká? Nebo si chceš dát nějakou chvilku oddych? Bude to náročné... Tvá společnice.“ podíval se na Elu, „To zvládla dobře.“
Elanya jen přikývla a podívala se vzhůru, k místu, z něhož jsi předtím vyšel a očistil se tak od prokletí.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Aurelius přiložený následující obrázek:


[18.76kB]
Upravil/a Aurelius dne 13.01.2020 22:45
 
Sarako
Se slovy: ,,A až se potoky krve slijí v jeden." se rozběhnu proti nejbližšímu obránci ve snaze pomoci legionářům, kteří se snaží probojovat na hradbu z hořící věže a seknutím oběma meči, každým z jiné strany, zaútočím. ,,Až se v té krvi budu brodit po kolena, ..." ustoupím o krok zpět a připravím se k obraně a až se mi některý z protivníků při svém útoku odkryje, rychle provedu protiútok ,, ... mé dílo bude dokonáno."
Upravil/a Sarako dne 14.01.2020 10:34
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 631

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Vyrazil jsi proti protivníkovi, využil oba své meče k útoku a bojovník se štítem se ti pokusil vzdorovat, marně, nebyl dostatečně zkušený a podlehl svému útoku velmi rychle. Mrtev se skácel k zemi a druhý, jeho spolubojovník proti tobě prudce zaútočil. Udělal jsi krok vzad a připravil se k obraně, jedním mečem jsi vykryl protivníkům útok a druhým jej pohotově sekl do boku. Válečník sebou bolestivě cukl s bolestí se pokusil o úkrok vzad, ale zavrávoral a spadl mezi své spolubojovníky.

Legionáři z věže pozvolna postupovali více a více na hradby, poháněni obavou z uhoření bojovali, jak nejlépe mohli a obránce se snažili zatlačit více k věžím ze kterým jim mohli přeběhnout každou chvíli posily. Všiml sis, že na věži města se objevilo dvojice mágů a trojice lukostřelců, které hodlala zastoupit rozbitý válečný stroj.

Legionáři u druhé věže stále úspěšně tlačili své protivníky k věži, mágové z hradby se mezitím stáhli na věž, kde se připojili k lukostřelcům, který střílí na vojsko pod hradbami. Útok na věž tak nakrátko ustal. Císařský mág si mohl oddechnout a urychleně doplnit své síly. Legát Atius a jeho doprovod se stále zdržoval v obléhací věži jen nadále povzbuzoval své muže, a přitom jim přikazoval ať hnou kostrou a spěchají na hradbu. Nově příchozí legionáři vyrazili za tebou, pomoci ti v boji s obránci a taktéž pomoci druhé věži dostat se urychleně na hradby.

http://skyrim.4fan.cz/forum/attachments/mapka02.png
Pokus o grafické znázornění situace.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Poklonil jsi se a promluvil k odcházejícímu, osoba už však nereagovala. Skryla se v temném zákoutí svého úkrytu a vícekrát k tobě nepromluvila. S nepořízenou jsi se otočil a vyrazil po schodech zpět k východu, zpět za svými společníky, kteří na tebe čekali venku.

Jen jsi vylezl ven s spatřil jsi ponuré prostředí, monotónní a temné. Grithart a Elanya byli na stejném místě, čekali na začátku schodů a o čemsi spolu diskutovali. Když jsi sešel až k nim jejich diskuze utichla, výraz v Elanyině tváři prozrazoval, že se asi nejednalo o příliš přátelský rozhovor.
„Vyřešeno?“ zeptal se Grithart, „Kdyby ne... asi bys tu nebyl hádám.“ pokrčil následně rameny, aniž by vyčkal na tvoji odpověď. „Zvládneš teď co tě čeká? Nebo si chceš dát nějakou chvilku oddych? Bude to náročné... Tvá společnice.“ podíval se na Elu, „To zvládla dobře.“
Elanya jen přikývla a podívala se vzhůru, k místu, z něhož jsi předtím vyšel a očistil se tak od prokletí.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Aurelius přiložený následující obrázek:


[19.4kB]
Upravil/a Aurelius dne 18.01.2020 12:25
 
scorpioncz
"Pojďme na to, nemůžeme tu takhle ztrácet čas." Stručně odvětím, zatímco si prokřupnu záda a připravím se na bolest, co mne pravděpodobně čeká. Vzhledem k tomu, co jsem teďka zažil, to asi bude dost podobné. Takže tomu snad dovedu čelit lépe, než válením se v bolestné agonii po podlaze. "Už mám dost kleteb a všeho, co mi ukusuje duši."
Upravil/a scorpioncz dne 18.01.2020 12:52
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Vy tři. Zamnou!" křiknu na tři blízké legionáře na hradbě, stojící za mnou ,,Až se obránci vypořádají s legionáři, co se snaží dostat z hořící věže, zaberou zbytek hradby a my ztratíme prostor pro přesun dalších legionářů na hradbu." zaútočím na dalšího obránce jedním mečem shora a zároveň mu druhým mečem zaútočím na nohy ,,Nenechte své spolubojovníky padnout zbytečně!"
Upravil/a Sarako dne 18.01.2020 17:41
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 632

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Okřikl jsi trojici legionářů, která se nacházela na hradbě a zrovna nebojovala. Ochotně ti vyrazili pomoci a střetli se s obránci hradeb, kteří blokovali postupu vojska z hořící obléhací věže. Spolu s nimi jsi vyrazil proti dalšímu protivníkovi i ty. Provedl jsi útok jedním mečem že shora a druhým napadl nohy. Obránci se tvůj úder seshora nepovedlo dorazit, zablokoval částečně jen spodní úder, a tak utržil sečné zranění, které jej pouze ochromilo. Udělal krok vzad a zády narazil do jiného spolubojovníka, který byl zrovna podobným úderem poslán k zemi od bojujícího legionáře. Legionář neváhal a zasadil smrtelný úder i tvému protivníkovi a poté se pustil do dalšího z obránců, který proti němu zběsile zaútočil palicí. Několikrát prudce udeřil kalicí do legionářova štítu, dokud jej nevyvedl z rovnováhy a poté ho dalším nezasáhl do nohy a nezpůsobil mu ošklivou zlomeninu. legionář se s bolestí sklesl k zemi mezi mrtvá těla. Válečník s palicí ho, ale nedorazil. Odplivl si a s rozmáchnutou palicí vyrazil proti tobě.

„MAKJTE! Hradby musíme obsadit! DĚLEJTE!“ řval legát Atius z věže a pobízel další a další legionáře, aby lezli na hradbu a snažili se probít dal. Ačkoliv byla jeho věž chráněna Císařským mágem jeden z úderů útočících nepřátel prošel a udeřil do věže. Věží to pouze otřáslo, ale zůstala v celku ani hořet nezačala. „VPŘED! Jdeme!“ rozkázal následně legát, když ustál onen otřes a pobídl své bodyguardy, aby vyrazili na hradbu. Císařský mág zůstal a kryl věž i nadále, ale bylo patrné, že jeho síly ubývají.

http://skyrim.4fan.cz/forum/attachments/mapka03.png
Pokus o grafické znázornění situace.


„Uvolněte hradbu! Ustupte do věží!“ křikl kdosi z řad obránců a obránci u hořící věže začali ustupovat do kamenné věže, mágové střežící kamennou věž spolu s lukostřelci zpozorněli a začali se soustředit na vás na hradbě. Nyní, když se většina z jejich mužů stáhla do věže jim nic nebránilo zaplavit věž destruktivní magií.

I obránce s palicí se dal na ústup, snažil se prodrat skrze bojující legionáře, neúspěšně. Jeden z legionářů jej dvakrát rychle sekl a následným úderem štítu ho srazil k zemi. Obránce sice žil, ale nebyl schopen se postavit na nohy, silně krvácel a byl otřesený z úderu štítem.
„Štíty! Musíme udělat formaci ihned!“ křikl jeden z legionářů u hořící věže, když se všem jeho spolubojovníkům povedlo dostat na hradbu a nyní si začali uvědomovat nové nebezpečí hrozící ze stran bránících se mágů. Přeživší legionáři se začali shromažďovat a utvářet ze svých štítů obranou formaci, která by byla schopná odolat i některým z útočných kouzel – alespoň krátkodobě.

„Ten žebřík!“ zařval náhle legát Atius, „Použij magii a hoď sem ten žebřík! Hned!“ řval i nadále na Císařského mága bránícího obléhací věž. Mág začal hledat některý z pokud možno nepoškozených žebříků, které nesežehl plamen a nebo magické útoky. „Přehoď ho sem ať můžeme slézt z hradby do města! Zbytek bude pokračovat v obsazování hradeb a věží.“ rozkazoval i nadále legát, a přitom mával nad hlavou mečem. On ani jeho osobní strážci se do boje ještě nedostali, protože i když se z věže dostali na hradby jsou stále mimo ohnisko boje. Jediné riziko pro ně představují mágové a lukostřelci.
„Guare!“ křikl následně tvé jméno a začal tě hledat na bojišti, když tě spatřil u legionářů, kteří se snažili sestavit formaci a bránit se tak před případným útokem, pokračoval „Vezmi si tu hrstku legionářů co kolem sebe máš, obsaď věž a pak postupuj k chrámu. Někde v tomhle zpropadeném městě bude zvon, který je potřeba rozeznít. Mohli by to vzít jako symbol kapitulace a některé ty bandy by možná mohli zahodit meč a vzdát se.“ řval z plných plic, aby přeřval hluk bojiště.

Zaslechl jsi opětovné zatroubení válečných lodí znějících z přístavu. Zvuk troubení doprovodila salva střel, které opět směřovali do města a poškodili tak některé ze staveb.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Připraven?“ zaznělo z úst Gritharta a taktéž se lehce protáhl, „Ty dvě nádobky co jsem ti dal máš u sebe stále... předpokládám. Výborně takže se je snaž neztratit, protože je budeš ve správný moment potřebovat.“ dodal následně a opřel se o magickou hůl. „Uvolni se a soustřeď se. Celé kouzlo je náročné a každý ho snáší úplně jinak.“ pokračoval a namířil proti tobě magickou hůl, Elanya udělala krok vzad.

Mág seslal kouzlo ze své hole a následně ze své ruky, ucítil jsi bolest jako by se cosi snažilo z tvého těla vyrvat duši i všechno ve tvém nitru. Pocítil jsi neskutečnou bolest a magická záře, která proudila z hole i mágovi druhé ruky tě oslnila natolik, že jsi byl nucen zavřít oči. Bolest, ale neutichala, pokračovala a stupňovala, dokud záře nepominula a neotevřel jsi oči. Spatřil jsi temnotu, kolem tebe nic nebylo pouze tma a před tebou cosi levitovalo, podivný rozmazaný objekt. Pokusil ses zaostřit, abys viděl poté a když se tvůj zrak konečně vzpamatoval rozeznal jsi objekt, který ti dost připomínal kámen duší, ale byl mnohem větší než kameny duší, se kterými ses setkal doposud. V hlavě si uslyšel hlas, který k tobě tiše promlouval, ale nedokázal jsi rozeznat jednotlivá slova, levitující kámen se k tobě blížil a jeho hlas byl více a více zřetelnější. Už jsi byl téměř schopen rozeznat i co ti říká, když jsi náhle ucítil neskutečnou bolest a úder do hlavy. Zatmělo se ti před očima a ucítil jsi, jak dopadáš k zemi. Následně jsi zaslechl hlas ženský hlas, který k tobě mluvil. Nepatřil, ale levitujícímu kameni, ale někomu jinému.

Ucítil jsi neskutečný zápach, který se ti linul kolem nosních dírek, zápach tě nutil se pohnout a probrat se, s námahou jsi otevřel oči a podíval se kolem sebe. Byl jsi zpět v oné ponuré Mohyle duší, Grithart i Elanya na tebe z výšky hleděli. Zatímco Grithart si zachovával vážnou tvář a cosi se snažil uklidit do kapes svého roucha, u Elanya se ti nakrátko zdálo, že zavládla nejistota a možná o tebe mohla mít i strach, ale jakmile naznala, že jsi zpět při smyslech nahodila opět svoji obvyklou tvář a začala jakékoliv výraznější emoce skrývat.
„Vypadá to, že je v pořádku.“ konstatoval Grithart udýchaně a roztřeseným hlasem, opatrně se napřímil „Tak... a pro dnešek... Mám toho čarování tak akorát.“ dodal a zahodil skleněnou lahvičku na zem neboť se mu ji nepodařilo zastrčit do kapsy roucha.
„A vy jste v pořádku?“ otočila se k odcházejícímu mágovi altmerka.
„Jsem!“ odsekl ji a s námahou se za asistence magické hole vydal k nedalekému kameni, na který se hodlal posadit a odpočnout si. Elanya od něj odvrátila tvář a podívala se na tebe, znovu si tě prohlédla, ale již s vážnou tváři jako by tě hodlala sjet za nějaký průšvih.
„Tak vstávej Škorpiasi. Ukaž pomůžu ti vstát.“ sehnula se k tobě a podala ti ruku.

Bolest, která tě provázela během kouzla pominula a zbyla po ní jen nepříjemná bolestivá vzpomínka, ale zápach, který ti projel nosními dírkami jsi cítil doteď. Možná je to, ale způsobenou rozbitou lahvičkou, kterou Grithart zahodil, když se mu jí nepovedlo uschovat ve svém rouchu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Aurelius přiložený následující obrázek:


[13.67kB]
Upravil/a Aurelius dne 22.01.2020 21:32
 
scorpioncz
"Eh ... To bylo zvláštní. Také jsi měla nějaké vidiny? Ufff, alespoň že už tu můžeme zůstat jak dlouho chceme." Přijmu nabízenou ruku a opráším svoje roucho, jen co se zvednu. "Fajn, takže když jsme vyřešili tohle, jaký je náš další plán?" Zeptám se, když pomalu vyrazím za mágem.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Jakmile uvidím, že se nepřátelé stahují, za pomoci telekineze posunu některou ze zbraní ležící poblíž dveří do věže tak, aby nešli zavřít a se zařváním jediného slova: ,,Kupředu!" se pokusím s legionáři dostat do věže dřív, než se obráncům povede zavřít a zablokovat dveře.
Upravil/a Sarako dne 23.01.2020 09:59
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 633

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
S pomocí telekineze si posunul jednu ze zbraní mezi dveře věže a pobídl legionáře k útoku proti stahujícím se obráncům a kryt pod jejich štíty jsi je následoval. Legionáři drželi formaci a běželi vpřed, několik magických střel dopadlo na jejich štíty, některé se shledali s neúspěchem některé značně poškodily štíty a bylo nutné je zahodit. Magický úder vás nakrátko zpomalil, ale jakmile pominul pokračovali jste dál ke dveřím do věže. Další magický úder by tam byl mnohem horší, ale nedošlo k němu. Věž zasáhla salva ohnivých kouzel a cosi na věži explodovalo.

Obránci si tvého zátarasu všimli a zbraň zavčasu odstranili, byli jste už téměř u dveří, když je zabouchli. Dvojice legionářů vrazila do dveří plnou silou v rozeběhnu, nehodlali zastavit, dveře v ten moment nebyly ještě zataraseny, a tak se částečně otevřely. Obránci pohotově začali tlačit dveře napět. Jeden z legionářů tlačící na dveře chtěl škvíru mezi dveřmi zablokovat štítem, částečně se mu to povedlo. Dveře se zcela nedovřely a začalo opětovné přetlačování mezi obránci a legionáři. Zbylí neúčastnící se legionáři zůstali stát a drželi nad svojí hlavou štít, aby byli chráněny před případným útokem seshora.

http://skyrim.4fan.cz/forum/attachments/mapka05.png
Pokus o grafické znázornění situace.


Druhá polovina hradby pod velením legáta Atia si vedla obdobně. Povedlo se jim dostat k věži, ale dveře byly již zavřené a zatarasené. Legionáři se tedy dovnitř museli začít dostávat násilím. Utvořili formaci, dvojice se probíjela skrze dveře a zbylí je kryli štíty před lukostřelci. Mágové si dávali načas, ustali se svými útoky. Vystřídala je trojice bojovníků, která začala vrhat keramické nádoby plné oleje.

Císařský mág mezitím pomocí telekineze přesunul žebřík a přistavil ho Atiovi přesně tam kde ho chtěl mít. Atius spokojeně pobídl legionáře ať začnou slézat dolů. Sám přitom zůstával na hradbě a sledoval dění kolem sebe. Zaměstnanosti Císařského mága ihned využila dvojice lukostřelců na věži, vypálila proti němu šípy a jeden z nich se trefil. Zasáhl mága do hrudi. Legionáři šplhající po věži a pokračující na hradbu jej začali krýt štíty a utvořili kolem něj ochrannou formaci.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Vidiny?“ podivila se, když ses s její pomocí opět postavil na nohy a začal se oprašovat. „Neměla jsem žádné vidiny... teda aspoň nic co bych si z toho pamatovala.“ pokrčila následně a doprovodila tě až k odpočívajícímu mágovi.
„Musím si chvilku oddechnout.“ řekl mág znaveně, „Takhle často... takhle často jsem nikdy tohle kouzlo neprováděl.“ pokračoval a přitom ztěžka oddechoval. Elanya na tebe koukla s pokrčením ramen. „Oddechnu si a pak vás vezmu zpět k věži kde se domluvíme na dalším postupu.“ dodal mág.

Neušlo ti, že kostlivci ve vašem okolí se začali nepřiměřeno přibližovat. Jejich modré oči zasazené do olezlých lebek na vás výhružně hleděly. S rachotem kostí a nenávistí kráčeli blíže k vám jako by je cosi vábilo. Napočítal jsi jich zběžně asi deset

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Aurelius přiložený následující obrázek:


[33.3kB]
Upravil/a Aurelius dne 25.01.2020 22:23
 
scorpioncz
"Jasně, odpočiň si jak dlouho chceš. Třeba bychom si tu mohli i udělat táboráček když na to přijde! Přece jen nám vůbec nechce ta banda kostlivců támhle poblahopřát k všeobecnému úspěchu. Pokud chceš mam tady lektvar many, to by tě mohlo povzbudit. Třeba tě to dokonce probudí k životu!" S radostným úsměvem vytáhnu lektvar many, který nabídnu.

Pokud ho nepřijme, tak se nic neděje. Znamená to, že prostě bojovat budeme muset. V tom případě tasím meč a s jiskrou v očích si připravím ohnivou kouli. Pokud kostlivci přijdou až nepříjemněji blíže, zamávám na ně mečem, a hodím jim pod nohy malý dáreček na uvítanou.

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Postupujte vpřed! Osud Anvilu i Císařství je ve vašich rukách!" zařvu a podívám se, jestli by se dalo přeskočit na druhou hradbu táhnoucí západně od věže, do které se snažíme dostat.
Pokud odhadnu, že bych to zvládl, pokusil bych se o to v naději, že najdu otevřené dveře pro případné posily, nebo pro volnou únikovou cestu z věže.
Budou-li dveře otevřené (odemčené), pokusím se vpadnout obráncům do zad.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 634

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Pobízel jsi legionáře, kteří se přetlačovali o dveře s obránci. Výsledek byl stále nejasný, nedařilo se ani jedné straně. Ostatní legionáři stojící před dveří se štíty nad hlavou rovněž začali pobízet své spolubojovníky.

Zatímco docházelo k přetlačování rozhlédl ses kolem sebe a zkusil odhadnout, jestli budeš schopen přeskočit na další hradbu a obejít tak věž, ale s největší pravděpodobností bys takový kus nepřeskočil. Také sis všiml, že obránci se nacházejí i na této části hradby.

Druhá půlka hradby si nevedla o moc lépe. Legionáři se násilím probíjeli skrze dveře a snažili se je rozsekat sekerami. Na štíty formace, která dvojici kryla mezitím dopadlo hned několik nádob s olejem, nádoby se rozbily a olej se roztekl po štítech i podlaze hradby.
„Dělejte nebo nás tu usmaží! Rozsekejte ty zasraný dveře.“ řval kdosi z formace, zatímco na štíty dopadly další nádoby s olejem.

http://skyrim.4fan.cz/forum/attachments/mapka06.png
Pokus o grafické znázornění situace.


Legát Atius mezitím pobízel legionáře k lezení po žebříku a dalšímu postupu hlouběji do města. Slézt z hradby dolů se, ale povedlo jen hrstce legionářů. Jakmile byly zásoby oleje vyčerpány začali mágové znovu používat svá kouzla. Jako první se zaměřili na onen žebřík, který spolu s lezoucími legionáři dostal zásah o několika ohnivých kouzel, zemřeli téměř okamžitě a exploze, která přišla v doprovodu kouzel donutila zalehnout k zemi zbylé legionáře. Vojáci na hradbě včetně legáta Atia byli explozí rovněž ochromeni, legát Atius vyvázl bez viditelného zranění, ale jeden z jeho bodyguardů takové štěstí neměl.
„DĚLEJTE! HNED!“ řval kdosi z formace u věže krátce po explozi. Legionáři jako zběsilí začali mlátit sekerami do dveří a zdálo se, že se jim i povede dveře rozbít, ale bylo pozdě. Některý z mágů seslal ohnivou střela, která udeřila do štítové formace a došlo ke vzplanutí vylitého oleje. Zasaženi byly nejprve legionáři na samotném konci formace, ale oheň se začal šířit všude, kde byl olej vylit.
„Probijte se tam! Jinak tady zařveme!“ řval jiný legionář v zoufalosti, zatímco další mlátil sekerou do dveří, aby alespoň hrstka uprchla před ohněm.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Grithart odmítl vypít tvůj lektvar, zůstal sedět na místě a oddechoval, zatímco se k vám nebezpečně blížili přítomní kostlivci. Možné nebezpečí ho nijak nevzrušovalo a zcela jej ignoroval. Připravil sis do jedné ruky ohnivou kouli a ve druhé zamával mečem.
„Ty si vezmi těch pět napravo a já těch pět nalevo. Dohodnuti?“ navrhla Ela a taktéž se připravila na střetnutí s nepřáteli.

Na tvůj souhlas, ale dlouho nečekala a vrhla proti nejbližšímu řetězový blesk, který zasáhl dva další kostlivce. Trojice zasažených sebou zaklepala a následně se vlivem kouzla rozpadla na kusy. Kostlivce tento útočný čin nesmírně pobouřil a přidali do kroku a následně se s hněvem rozeběhli, mávali nad hlavou zrezlými zbraněmi a výhružně cenili své zuby uvnitř lebek. Dvojice nemrtvých běžela proti altmerce, která neváhala a seslala další kouzlo, magií zavířila prachem před kostlivci a následně seslala další dvojici útočných kouzel, kterými je rozdrtila v prach. Seslal jsi ohnivou kouli a dvojici kostlivců zlikvidoval nejen explozí, kterou způsobila, ale také plameny, které poté vyšlehly. Zbylá trojice rozzuřeně pokračovala v útoku.

„Lezou ze země...“ namítl Grithart, který seděl a celý váš souboj s nemrtvými sledoval zpovzdálí. Elanya na nej vrhla nevraživý pohled a ukopla nejbližšímu kostlivci lezoucímu ze země hlavu. Další kostlivci nerušeně pokračovali ve vylézání ze země v okolí dvou až tří metrů od vás. Zbylá trojice se k tobě přiblížila dostatečně blízko na to, aby ses s nimi mohl střetnout i mečem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Aurelius přiložený následující obrázek:


[41.67kB]
Upravil/a Aurelius dne 29.01.2020 13:34
 
scorpioncz
"Teď se ode mě budeš chtít držet dál! Čaruju plášť!" Křiknu na Elu a vyjdu blíž k útočícím kostlivcům, přičemž vyčaruji ohnivý plášť, který bude všechno mrtvé v mé blízkosti smažit za ... za mrtva. Tím si alespoň částečně pokryji záda, ke kterým by se mohlo několik ze země lezoucích kostlivců lehce dostat. Pokud budu mít ještě čas, vyčaruji jako poslední kouzlo přízračného vlka, než svůj důvěryhodný meč uchopím i druhou rukou a utkám se s kostlivci.

Nejbližšímu příchozímu zkusím rychlým švihem utnout ruku se zbraní, přičemž zbytek těla snad dokoná ohnivý vír. Následně se budu snažit vykrýt očekávaný následující útok některého z dalších nemrtvých, ale nebudu couvat, abych neohrozil ostatní svým pláštěm.

Upravil/a scorpioncz dne 29.01.2020 13:46
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Sežeňte sekery a zlikvidujte ty dveře!" zavelím legionářům a pak se otočím k Atiovi: ,,Řekněte těm dole před hradbama, ať seženou nějaký lana pro cestu z hradeb do města!" pak se podívám, jestli někde náhodou neuvidím Vitu.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 635

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Sekery?“ otočil se k tobě jeden z legionářů, „Kde je teď asi máme sehnat?“ dodal následně. Legionáři předním začali do dveří mlátit mečem, a i nadále se snažili dveře nějakým způsobem otevřít.
„K daedrám s nima!“ zvolal další rozzuřeně, „SEKERU! POTŘEBUJEME SEKERU!“ nahnul se z hradby a řval na legionáře pod ní.

Otočil jsi se na legáta Atia, který se dostatečně vzpamatoval z útoku, který jeho skupina dostala. Hlavou kývl a křikl na jiného legionáře, kterého pověřil předáním rozkazu. Legionář se rozeběhl zpět přes věž a poté dolů. Cestou se minul s dalšími legionáři, kteří se přes věž dostávali nahoru.
„Běžte tam! Rychle hlavně vy, co máte sekery!“ rozkázal přibíhající pětici legionářů, „Máte snad sekery?“ ujišťoval se následně. „No tak padejte za Guarem! Musíme se pohnout. Dělejte!“ zařval opět a legionáři vyrazili k tobě.

„Uhněte!“ křikl jeden z přibíhajících legionářů, nejspíše nord protože svojí výškou převažoval všechny ostatní, „Rozmlátíme ty dveře.“ dodal následně a popadl obrovskou sekeru, kterou začal mlátit do dveří. Ostatní legionáři mu nestáli v cestě a ustoupili stranou. Zatímco se legionář snažil probít dovnitř rozhlížel jsi se a hledal Vitu. Viděl jsi dva Císařské mágy pod hradbou a jednoho chránícího věž, ale ani jeden z nich nevypadal jako Vita.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Křikl jsi na Elu a vyrazil proti blížícím se nepřátelům, vzápětí jsi vyvolal ohnivý plášť, který začal všechny nepřátelské formy života spalovat na popel, z některých zbyla jen hromada ohněm sežehnutých kostí. Zatímco tě obklopoval plamenný plášť vyvolal jsi další kouzlo – přízračného vlka. Zjevil se vedle tebe a vrhl se na nejbližšího z kostlivců, kterému se zrovna povedlo vylézt ze země. Vlk se mu zakousl do nohy, několikrát prudce trhl a vytrhl nemrtvému kost. Kostlivec ztratil rovnováhu a spadl k zemi. vlk pokračoval v útoku. Kostlivec ťal mečem, ale vlk obratně uskočil a zakousnul se znevýhodněnému protivníkovi do ruky v níž třímal meč.

Zatímco tvůj vlk válčil s kostlivcem, uchopil si meč i do druhé ruky a střetl se s kostlivci, kterým se povedlo nějakým způsobem odolat plamennému plášti a dostat se do tvé blízkosti. Několikrát jsi hbitě odrazil jejich úder, provedl několik rychlých útoků a jednoho protivníka zneškodnil dobře mířeným úderem na ruku v níž držel meč. Kostlivec bez zbraně poté padl po tvém dalším úderu, když jsi jej přeťal vejpůl v jeho nejslabším místě mezi pánví a žebra, kde tělo spojovala jen páteř. Druhého přeživšího kostlivce mezitím pohltily plameny tvého pláště. Když se dvojice kostlivců sesypala k zemi rozhlédl ses. Protivníků lezoucích ze země začalo rapidně přibývat, lezli rychleji a byli mnohem více agresivnější.

Elanya si vedla obdobně. Držela si kolem tebe odstup, a nakonec aplikovala obdobné kouzlo jako ty. Nejprve vyvolala ohnivý plášť, čímž se částečně stala imunní před tvým ohnivým pláštěm a poté plamennou stěnu, kterou kolem vás utvořila kruh. Uvnitř kruhu ukryla i stále odpočívajícího Gritharta, kterého útočící kostlivci zcela míjeli.
„Je jich hodně.“ hlesla následně, „Nejsou nejnebezpečnější pokud jich je pár, ale tohle už je trošku víc než pár.“ dodala následně a podívala se na tebe.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8045 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5468 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7323 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist