Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 1 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
scorpioncz
"No, můžeme si na něco sednout? A pokud tedy budeme spolupracovat, tak bys mohl pustit tady Elu. Myslím, že se necítí moc dobře s tím na rukou. Nemůžeme jí to mít za zlé. Co se týče života v říši živých, tak jak asi tušíš, stal jsem se členem rodu Vici a asi tě nepřekvapí, že jsem si vzal Lauranu. Pokročilo to už tak daleko, že máme i malou, což je skvělé! No a když jsme u těch svateb, nesmíme zapomenout ani na Flavia! Pravděpodobně si vezme Seranu! No není to skvělá zpráva? No a z nějakého důvodu u nás byl Klargus, delší dobu a ... no skoro se zdálo, že nás obsadil. Byli tam jeho vojáci a všechno .. a nemluvil s náma ze začátku úplně vstřícně. Ačkoliv těsně než jsem odešel, tak to vypadalo, že se to urovnalo. Tak nevím co si o tom myslet. A abych nezapomněl, podepsala se mírová smlouva, takže válka už není. To tuším jsi také minul. Těžko říct, co bys ještě chtěl vědět ... V Imperial City jsou upíři .. teda byli, teďka už by snad měli být vyvraždění ... Možná si na něco vzpomenu, ale tohle je asi to nejdůležitější? Napadá tě něco Elo?"
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 615.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Legát Atius si vyslechl tvá slova, „Beru vaši připomínku nadvědomí.“ řekl nakonec podrážděným tónem hlasu a podíval se rozčileně směrem k městu, jeho úmysl rozjet se vpřed a přenést nějaký inspirativní projev zjevně pominul.

Chvilku poté dorazila kvestorka Rainová, která vykonala vše, co jí legát rozkázal. Alespoň to ve svém stručném hlášení tvrdila.
„Oddíly jsou na místech. Čeká se jen na váš rozkaz.“ oznámila mu následně a postavila se do pozoru. Legát Atius dlouze mlčel a přemýšlel, ještě jednou se podíval směrem k městu a poté na legáta Amragora, který mu svým výrazem jasně dával najevo, že svá slova myslel vážně.
„Rozkažte zahájit palbu z katapultu. Cílem cokoliv za hradbami města.“ rozhodl se následně legát Atius, „S pozemním útokem prozatím posečkáme, budeme odstřelovat město a snad zlomíme jejich morálku natolik, že změní strategii a nebudou jen dřepět za hradbami.“
„Palba z katapultů zabije spoustu nevinných občanů města. Tohle není boj proti Aldmerskému spolku legáte, ale proti našim vlastním lidem.“ namítla nesouhlasně kvestorka Pelena, legát Amragor v tomto případě mlčel.
„Když se kácí les létají třísky.“ odpověděl jí stroze legát Atius a mávl přitom rukou, „Vydejte rozkaz Rainová.“ rozkázal kvestorce Rainové, která přikývla a vyrazila předat rozkaz.
„To je jako všechno co k tomu řeknete?“ zatvářila se zděšeně kvestorka Pelena.
„Ano.“ přikývl legát Atius, „Jsou to zrádci a pokud mě paměť neklame byl to generál Arterius kdo razil heslo, že se se zrádci nevyjednává. Vy jste byla jednou z jeho zastánkyň tak laskavě zmlkněte.“ poukázal na ní prstem, „Buď poteče krev na naší straně nebo na straně zrádců. Jestli Caesarovi záleží na jeho lidech, jak tvrdí, tak nějak zareaguje.“


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Appius přikývl na tvůj požadavek k posazení se a přikázal jednomu z kostlivců, aby ti přinesl něco, co bude moci posloužit jako židle. Když se kostlivec vrátil s kamenem vytesaným do podoby židle, posadil ses a začal Appiovi vyprávět.

„Ano. Ano...“ přikývl pohrdavým tónem, „Tahle... okolnost už mi je známa.“ dodal následně, když jsi mu vyprávěl o svatbě s Lauranou a narození vašeho potomka. „Flavius si bere Seranu?“ řekl ztěžka, „Jako sestru toho... Arteria?“ zhrozil se následně a promnul si rukou tvář. Elanya zpozorněla a začala mnohem více věnovat pozornost vašemu rozhoru.

„Klargus?“ vykulil oči Appius a opět se chytl za hlavu, nechal tě domluvit ačkoliv na něm bylo patrné, že ho tvé zprávy vůbec nepotěšily. „To je v prdeli...“ konstatoval následně s hlavou v dlani, když jsi domluvil, „To je opravdu hodně v prdeli.“ kroutil hlavou, „Takže Scipio se bratříčku s Klargem Arteriem tím zmrdem z Vysokoskalí. No to je... To je hodně špatný.“ namítl následně a pozvedl hlavu, „Škorpiasi.“ promluvil k tobě, „Měl bys znát fakta. Bratříčkování s rodem Arteriů nepřinese nic dobrého, Arteriové možná odpouštějí, ale nezapomínají. Scipio možná trpí jakýmsi dojmem, že kdysi dávno učinil náš rod něco špatného. Možná. Nicméně učinil to, co bylo třeba a zatím je třeba si stát a nezaujímat postoj, který zaujímá Scipio a strkat svoji hlavu do zadnice někoho jako Klargus Arterius. Jestli nechceš být jen člověk, kterého považuji za někoho bez potenciálu tak si tohle dobře zapamatuj. Rozumíš?!“ podíval se na tebe přísně a následně se dlouze odmlčel.

„Pověz mi... Jaký je tvůj názor na Arteriovce. Určitě nějaké znáš. Chci vědět co si o nich myslíš. Popravdě je to pro mě důležité.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Gerrick přikývl a pokynul ti odchodu. Odešla jsi z komnaty a konfrontovala čekajícího Stormia. „Ano. Můžeme jít.“ přikývl a dal se do pohybu, ruce přitom sevřel za zády a kráčel napřímenou chůzí. „Nejprve vám ukáži vaše ubikace.“ řekl následně a dovedl tě až do větší komnaty kde bylo vyskládané dostatečné množství postelí, aby to pokrylo současný počet přítomných válečníků. „Tohle lůžko bude vaše, truhla rovněž.“ dodal a nohou zlehka kopnul do truhly umístěné před lůžkem téměř v rohu místnosti. Klíč od truhly byl zasunutý v klíčové dírce. „Ten si být vámi vezmu a neztratím ho. Také doufám, že je vám známo, že netrpíme žádné krádeže ani nějaké naschvály mezi vojskem. Jsme tu, abychom důstojně reprezentovali naše zájmy, zájmy našich nadřízených a samotné královny.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
scorpioncz
"Trochu úcty Appie ... trochu úcty. Nemusíš mě mít rád, ale stále jsme na stejné lodi. A ne, nejsem tak blbej neboj. To že se k nám nastěhoval s armádou definitivně nevyzřívalo jako přátelská návštěva na čaj." Řeknu popuzeně. "Každej kdo se na to podívá z jinýho úhlu na tom musí vidět levárnu. Asi jsi tady strávil až moc času. Na světě nejsou jen tupí kostlivci. Nebo snad i ty přebíráš jejich inteligenci?" Ironicky se ušklíbnu.

"Co se týče Flavia, tak pokud se maj rádi, ať jsou spolu. To je mi celkem putna. Serana, čímž odpovím na tvojí další otázku, je skvělá osůbka. Klargus na druhou stranu, se mi až tolik nezdá. Ale nemůžu přece celý rod posuzovat jen na dvou zcela odlišných osobnostech. Takhle individuálně je Serana v pohodě, Klargus asi něco kuje. Je to asi jako u všech rodů. Mladší generace zatím moc o vašich rodových válkách nepřemýšlí, a proto je v pohodě. Starší členové už se tím zabývají, tak je lepší na ně občas pohodit očkem. A další členy znám spíš jen od vidění, takže nemá smysl ani o nich přemýšlet." Pokrčím rameny.

"A co za novinky mi zase na oplátku ty můžeš říct o tomhle místě? Myslel jsem, že tu najdu jen mrtvoly, duše a létající krystaly. Zbavím se tu prokletí, naučím se nová kouzla, objevím třeba nějaká tajemství, moc a poklady ... no a vyrazím domů. Tohle je docela překvapení, že tu jsou osoby, se kterými lze normálně mluvit."

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Jestli začnete odstřelovat město, Caesar toho využije a dostane na hradby i zbytek obyvatel, takže se počty obránců navýší až o třetinu." zareaguji na Atiův rozkaz, zhluboka se nadechnu a pokračuji: ,,Pokud nebude mít nikdo nic proti, mám plán. Každá z legií má k dispozici nějaké jezdce, přenechte jejich velení kvestorkám a vojska nechte seřazena na svých místech, jen s tím rozdílem, že si necháte všechny obléhací věže a Amragorovi legionáři dostanou o pár žebříků navíc. Nechme obránce, ať si myslí, že se držíme starého plánu. Já vyrazím k bráně a pokusím se co nejvíc podkopat morálku obránců a vyzvat na souboj toho Caesarova šampióna. Bez ohledu na to, jestli ten duel proběhne, nebo zda zvítězím, či zemřu, vydáte rozkaz k útoku a k ostřelování těch nově vystavených balist na hradbách. Duel strhne většinu pozornosti obránců, a legie získá víc času k manévrování. Jakmile se legie dají do pohybu, jízda to vezme okolo města a napadne přístav. Kvestorka Rainová ze strany od majáku a kvestorka Pelena od hradu. V přístavu neměli rozmístěny hlídky, a anvilští si myslí, že přístav se útoku vyhne, takže se nesetkají s nějak výrazným odporem. Vaše legie se s Vitovými mágy zastaví těsně mimo dostřel lučišníků a Amragorova legie v průběhu pochodu k městu změní směr a vyrazí k anvilskému hradu a zaútočí na něj plnou silou. Tou dobou jízda sesedne ze sedel a začne se zapalováním lodí. Jakmile bude pevnost dobita, dá legát Amragor signál flotile admirála Cornwalla a ta se za kouřovou clonou dostane do přístavu a zaútočí společně s Amragorovými legionáři a oddíly kvestorky Peleny i kvestorky Rainové. Vaše legie zaútočí, až dorazí admirálova flotila do přístavu, ne dřív. Pokud bude mít později některý z Vašich nadřízených dotazy ohledně Admirálovi přítomnosti, stačí když mu odpovíte, že si to situace vyžádala."
Poté se otočím k Amragorovi: ,,Dobytí Anvilského hradu je klíčové pro bezpečný přesun flotily do přístavu. Válečné stroje na jeho hradbám, sloužící k obraně přístavu, nám vhodně poslouží k útoku na městskou hradbu."
Pak se střídavě podívám na obě kvestorky: ,,Kdyby si náhodou některá z Vás dělala starosti ohledně těch lodí, tak drtivá většina z nich patří Caesarovi, žoldákům, nebo pirátům. A budeme-li mít štěstí, sami nám otevřou brány přístavu, pokud se vydají piráti bránit a hasit své lodě."
Nakonec se otočím zpět k Atiovy: ,,Chcete se dnes zapsat do historie, jako generál velící vítězné bitvě, jako osvoboditel Anvilu a jako znovunastolitel pořádku, nebo ne? Jestli se všichni budou držet tohohle plánu, jsou naše šance na vítězství hodně vysoké."

Upravil/a Sarako dne 13.12.2019 13:58
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 616.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Když jste tak děsně chytrej proč ještě nemáte červený plášť a zbroj legie?“ rozčílil se legát Atius.
„Držte hubu Atie a nechte ho mluvit!“ zvolal legát Amragor. Legát Atius vrhl nevraživý pohled, ale překvapivě okamžitě ztichl, přestože tě probodával vražedným pohledem. Plán přiměl kvestorku Rainovou zůstat a nepředat Atiův rozkaz dál.

„Obávám se, že to s tím přístavem není tak úplně pravda. Přístav budou mít střežený, protože tam mají rozmístěné obléhací stroje, které je mají chránit před útokem z moře.“ namítl legát Amragor, „Naši zvědové nás o tom informovali.“ dodal následně a dlouze se odmlčel, „Caesar má poměrně dost rozsáhlou síť informátorů. Určitě už teď ví, že z moře bude čelit admirálu Laniovi. Jeho zbožným přáním nejspíš byl vámi zmíněný admirál, ale v tomhle štěstěna na jeho straně nestála. Piráti a žoldáci, kteří žijí námořními bitvami moc dobře vědí, že je tomuhle admirálovi lepší jít z cesty a pochybuji, že se jim bude chtít s ním poměřovat síly na moři. Ale jinak s vaším plánem souhlasím a jsem pro jeho provedení.“ zakončil svoji dávku postřehů a připomínek legát Amragor a přenechal slovo dalším přítomným, legát Atius se zdržel komentáře, a tak se slova ihned ujala kvestorka Pelena.
„Myslím, že by to mohlo fungovat. Ale jak říká legát Amragor... obsazení přístavu nebude tak snadné na nějaký odpor tam rozhodně narazíme.“ řekla a podívala se na legáta Atia, jeho tvář prozrazovala, že je značně rozčilený.

„Fajn.“ vydal ze sebe podrážděně, „Bude po vašem. Kvestorka Rainová vydá rozkazy, zformujeme se podle vašich představ a pokusíme se obsadit Anvil, ale jestli tohle všechno selže.“ podíval se na tebe, „Půjde to na vaši hlavu a na hlavu legáta Amragora.“ ukázal prstem na legáta, „Protože vás v tomhle bezmezně podporuje!“ zakončil rázně a poté vydal rozkaz kvestorce Rainové zařídit vše potřebné. „A vy Guare...“ ujal se znova slova, „Vy si sebou vezmete k té hradbě nějakého mága, aby vás Caesar nesmázl dřív než dojde k pořádné bitvě. Nejlépe Vitu, protože stejně jako vy mi neskutečně pije krev. Teď půjdu připravit svůj oddíl. Stejně mě tu nepotřebujete.“ pobídl koně a vyrazil vpřed ke svému oddílu legionářů.
„Je smutné, že o životech legionářů rozhodují lidé jako legát Atius.“ povzdechl si legát Amragor, když viděl Atia odjíždět.

„Takže... mám přetlumočit to co jste vymyslel nižším důstojníků a zahájíme obléhání.“ podívala se na tebe nejistě Rainová, „Já a kvestorka Pelena převezmeme jízdu, legát Amragor s oddílem napadne Anvilský hrad a legát Atius bude mít kontrolu nad katapulty a s věžemi napadne město.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Dávej si pozor na jazyk, abys o něj nepřišel.“ zvolal Appius, „Má mysl je stále stejně čistá na rozdíl od té tvé. Každopádně jsem rád, že sis všiml, alespoň toho, že to určitě nebylo, jak říkáš ‚přátelská návštěva na šálek čaje‘ nebo jak si to formuloval. To je fuk.“ mávl rukou.

„Jenže to by ti být putna nemělo!“ zvolal Appius, „Jakmile bude mít klíče od našeho sídla Klargova neteř. Bude tam Klargus pečený vařený a nic už ho definitivně nezastaví.“ povzdechl si, „Pak bude po vile běhat kdejakej malej Arterius... To je příšerná představa a náš rod vymře... Za časů mého otce něco nepředstavitelného!“ povzdechl si a sklopil hlavu. „No...“ znovu si povzdechl a vstal ze svého trůnu, „Zakončíme to tím, že si seš alespoň vědom toho, že Klargus něco kuje. Náš rod asi už nespasíš, ale co už...“ mávl rukou.

„Za to může Grithart... To je jeho práce, ale zase zas tolik ‚lidí‘ se kterými bys mohl prohodit kloudné slovo tu není. V podstatě jen já a on. Pak ta jeho nevydařená kreatura, která prahne po všem zlatém. A vy.“ podíval se na tebe a Elu, „Vy dva a pár dalších nezvaných hostů, ale to bych předbíhal.“ začal pochodovat z místa na místo, „Shodli jsme se teda, že si navzájem pomůžeme. Já zabráním tomu, aby tě zničila šílenost, která proniká do tvého mozečku a ty mi na oplátku pomůžeš splnit moji dohodu s Ideálními pány. Jako bonus... abys neřekl, že jsem zcela bezcitný prohodím pár slov s Grithartem a třeba tě nějaká kouzla naučí. Kdoví.“ pokrčil rameny a zastavil se na místě „Koneckonců tady těžko najde lepšího kandidáta a ty jeho znalosti ještě můžeš přenést do světa živých... Nehledě na to, že vlastně on je jediný co ti nějaké znalosti může předat. Žádný jiný schopný mág tu není.“ odmlčel se a přistoupil blíže k Elanyi, „Co se týče tvé společnice.“ podíval se na altmerku, která na něj nevraživě hleděla, „Prozatím si myslím, že to pouto, které má na nožce bude představovat jakousi jistotu, že v sobě nalezneš... no alespoň trošku motivace k nepropadnutí do spárů šílenosti.“ podíval se na tebe, „A také by nejspíš jako příslušnice Císařských mágů nebyla moc nadšená z toho co tě bude Grithart učit.“
„S tím co ho bude Grithart učit žádný problém nemám, ale mám problém s tím poutem.“ ozvala se altmerka.
„Rebelka v řadách Císařských mágů. Úchvatné.“ uchechtl se, „Ty k nim snad nepatříš, ne? I když ta róba...“ zakroutil hlavou při pohledu na tebe, „Jsme domluveni Škorpiasi? Souhlasíš se vším, co obnáší naše spolupráce?“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Gerrick přikývl a pokynul ti odchodu. Odešla jsi z komnaty a konfrontovala čekajícího Stormia. „Ano. Můžeme jít.“ přikývl a dal se do pohybu, ruce přitom sevřel za zády a kráčel napřímenou chůzí. „Nejprve vám ukáži vaše ubikace.“ řekl následně a dovedl tě až do větší komnaty kde bylo vyskládané dostatečné množství postelí, aby to pokrylo současný počet přítomných válečníků. „Tohle lůžko bude vaše, truhla rovněž.“ dodal a nohou zlehka kopnul do truhly umístěné před lůžkem téměř v rohu místnosti. Klíč od truhly byl zasunutý v klíčové dírce. „Ten si být vámi vezmu a neztratím ho. Také doufám, že je vám známo, že netrpíme žádné krádeže ani nějaké naschvály mezi vojskem. Jsme tu, abychom důstojně reprezentovali naše zájmy, zájmy našich nadřízených a samotné královny.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
scorpioncz
"Ještě poslední dodatek, abych měl poslední slovo v té věci ... Přijde mi lepší aby tam pobíhal malej Arterius, než abychom byli všichni mrtví. Každým okamžikem jsem byl připravený, kdyby se ti vojáci, které sebou přivedl, pokusili o něco, na co bychom neměli v domě potřebnou sílu zvládnout. Docela děsivá představa."

"Zajímavé, že v tom případě jsme měli takové štěstí, a v celé téhle pustině jsme na sebe narazili. Jaká náhoda. A jasně, ve světě živých je tahle magie ... pravděpodobně ztracená a nikdo jí neovládá. Je to sice temná magie, ale mocná a nikým neprovozovaná. Výhra výhra, řekl bych." Pak se zamračím. "Ale Elu chci mít odpoutanou, to je jediná podmínka, kterou si kladu. Potřebuji někoho, komu alespoň trochu důvěřuji, aby mi hlídal záda a dával na mě pozor. Právě z toho důvodu spadnutí do šílenosti, protože bych nechtěl být sólo uprostřed hřbitova, až mi dočista hrábne. Kletby se nedají úplně krásně ovládat, jak by sis myslel. A co se týče róby? Nah, tu mi jen Ela dala, abych si z nějakého důvodu navlékl. Původně jsem přemýšlel o lehké zbroji, nebo rouchu ... takže jop, souhlasím, pokud ta podmínka bude splněna, což snad nečiní problém ne? Motivace ti pomoci mám myslím dost. Navíc kromě získávání kouzel a duševní rovnováhy se tu chci porozhlédnout. Jednomu se jen tak nepoštěstí se sem dostat."

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Ano." přikývnu kvestorce a vyrazím za Vitou.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 617.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Kvestorka Rainová přikývla a bez dalšího váhání vyrazila vyplnit obdržené rozkazy.
„Tak hodně štěstí. Ať se po bitvě opět sejdeme.“ popřála kvestorka Pelena a vydala se shromáždit svůj oddíl a převzít velení nad jízdou, která jí bude přidělena. Legát Amragor pouze přikývl, pobídl koně ke svému oddílu.

Učinil jsi to samé, pobídl koně a vyjel nalézt Vitu. Nalézt ho nebylo vůbec těžké, protože róby Císařských mágů značně vyčnívaly oproti těžkým zbrojím legionářů a také se jeho skupinka držela vpovzdálí, aby nepřekážela novým manévrům ve formacích. Zatímco desetičlenná skupinka Císařských mágů, kterým Vita velel měla zakryté tváře kápí tak, aby jim nebylo vidět do tváří a mohli si zachovat anonymitu, Vita měl kápy shozenou. Všichni mágové byli ozbrojeni nejen magickou holí, ale taktéž mečem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Appius se již nevrátil k tématu o okupaci vašeho rodinného sídla. Pouze jen nepříliš nadšeně souhlasně přikývl, možná nechtěl i nadále pokračovat v tématu ve kterém by jeho argumenty už nemuseli obstát.

„Nejsem si jist jestli chci riskovat její osvobození.“ namítl Appius když si prohlížel altmerku, „Vypadá nebezpečně a mocně. Grithart jí to pouto určitě nedal jen tak. Určitě k tomu měl důvod a považuje ji za možnou hrozbu.“ zvažoval situaci, přemýšlel, zatímco si prohlížel zamračenou tvář Elanye. „A rozhodně tě nehodlám nechat pobíhat po Mohyle samotného. Pojď za mnou.“ pokynul ti a přesunul se až k okraji věže, „Něco ti ukáži... pokud netrpíš závratěmi.“ uchechtl se a vyčkával až se k němu připojíš. „Jí mezitím odveďte dolů. Chci probrat něco jen mezi čtyřka očima.“ rozkázal kostlivcům, kteří bez zavání vykonali rozkaz svého velitele a začali odvádět Elu ke schodišti. Nevzdorovala jim, ačkoliv by mohla, vytrhnout by se jim totiž dokázala.

„Pojď sem.“ pokynul hlavou znovu Appius, „Sdělím ti co obnáší má dohoda s Ideálními pány a potom... potom tě odvedu za Grithartem, setkáš se s ostatními a já se domluvím se svým mágem jak budeme postupovat v případě tvé společnice.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Gerrick přikývl a pokynul ti odchodu. Odešla jsi z komnaty a konfrontovala čekajícího Stormia. „Ano. Můžeme jít.“ přikývl a dal se do pohybu, ruce přitom sevřel za zády a kráčel napřímenou chůzí. „Nejprve vám ukáži vaše ubikace.“ řekl následně a dovedl tě až do větší komnaty kde bylo vyskládané dostatečné množství postelí, aby to pokrylo současný počet přítomných válečníků. „Tohle lůžko bude vaše, truhla rovněž.“ dodal a nohou zlehka kopnul do truhly umístěné před lůžkem téměř v rohu místnosti. Klíč od truhly byl zasunutý v klíčové dírce. „Ten si být vámi vezmu a neztratím ho. Také doufám, že je vám známo, že netrpíme žádné krádeže ani nějaké naschvály mezi vojskem. Jsme tu, abychom důstojně reprezentovali naše zájmy, zájmy našich nadřízených a samotné královny.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
scorpioncz
"Fajn, proč ne? Výhled tu je docela pěkný." Přistoupím blíž k okraji, ale budu si udržovat jakýsi nenápadný odstup od Appia, aby neměl případně možnost mě shodil dolů.

"Povídej Appie, jsem docela zvědav, co po nich chceš. Doufám že znáš příběhy a jejich povahu že? Prastaré bytosti, které prahnou jen po duších ... dohoda se většinou obrátí proti tobě ... Snad jsi měl dost času si to pořádně promyslet."

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Přijedu blíže k Vitovy, seznámím ho s plánem a pak pokračuji: ,,Mistře Vito, Legát Atius říkal, že mi budete nápomocen v cestě k městské bráně. Vím, že je to šílenost, ale je potřeba připravit obránce o chuť bojovat, aby se nesnažili bránit do posledního dechu. Nepůjčily by mi císařští mágové hlavu paní Colové, aby o mých slovech nemohl nikdo z obránců pochybovat? Taky bych ocenil nějaký lektvar na posílení odolnosti (bolí mě záda, a můj protivník bude mít čepel svého meče nejspíš potřenou jedem), nebo alespoň k posílení rychlosti. Caesarův dunmerský šampión, je renegát z Morag Tong. Vím, že bude silným protivníkem, ale radši se mu postavím jeden na jednoho, než mu čelit na hradbách, či v ulicích města, kde po jeho boku bude stát několik žoldáků."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 618.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Legát Atius souhlasil se změnou plánu?“ zeptal se poněkud překvapeně, ale nakonec tě nechal domluvit a vyslechl si vše co máš na srci bez dalších připomínek. Teprve poté začal odpovídat.

„Guare, my nejsme barbaři. Neusekáváme protivníkům hlavy a nevystavujeme si je jako trofeje. Tělo paní Colové bylo přepraveno a bude s ním naloženo tak jak má být.“ odpověděl Vita, „Musíte si poradit bez toho. Lektvary vám samozřejmě nějaké dám a k hradbě s vámi pojedu. Nicméně jsem rád, že si uvědomujete, že se jedná o naprostou šílenost. Ten renegát nemá žádný důvod proč s vámi zkřížit zbraň a Caesar si je svojí pozicí dost jistý tak nač by riskoval ztrátu svého věrného stoupence.“ odmlčel se, „Nehledě na to...“ řekl a naklonil se k tobě, „Měl byste vědět, že mysl legáta Atia je plná nenávisti vůči vám. Jestli on tu změnu plánu neodsouhlasil jen kvůli tomuhle bodu, aby se vás zbavil.“ zaznělo z jeho úst ztišeným hlasem, jako by nedůvěřoval ani svým vlastním spolubojovníkům, kteří postávali kolem vás.

„Belisare.“ otočil se k jednomu z řadových Císařských mágů, „Dokud se nevrátím vedeš skupinu ty. Rozkazy máš jasné, nejnovější plán obléhání jsi slyšel. Víš teď všechno, co musíš.“ zakončil a podíval se zpět na tebe, „Pevně doufám, že víte co děláte, protože mé magické schopnosti jsou sice značné, ale pokud na nás spustí palbu celá hradba včetně mágů neslibuji jak dlouho vydržím udržovat ochranné kouzla.“ namítl následně a začal přehrabovat brašnu, nakonec vytáhl menší pouzdro, „Tohle namíchal kvestor Armin.“ oznámil, „Uvnitř pouzdra je pět ampulek, které by vám měli pomoci v boji proti nám mágům, ale proti tomu renegátovi taktéž. Jen je být vámi navzájem nekombinuji, protože kdoví co všechno za sajrajty tam Armin dal a jak moc si lámal hlavu nad tím jak spolu – no to je fuk. Prostě to nekombinujte.“ předal ti malé pouzdro, otevřel si jej a spatřil pětici malých ampulek s různě barvenou tekutinou. „První.“ začal Vita vysvětlovat, „První se vám bude hodit nyní. Posiluje odolnost, dočasně zesílí vaši kůži a ochrání vás před řeznými zbraněmi, částečně samozřejmě úplně dokonalé to není. Druhá ampulka posiluje odolnost čistě proti magii všech typů. Třetí je protijed, ta vás ochrání před většinou jedů, co známe. Čtvrtá nevím, k čemu je a ta poslední... ta mám takový pocit slouží k dočasnému znemožnění mágovi vyvolat kouzla. Musíte jí rozbít v jeho blízkosti... Ale takové malé množství.“ pokyvoval pochybovačně hlavou, „Pravděpodobně moc dlouho mága nezadrží. Ale první tři jsou v tomto množství dostatečné.“ zakončil svůj sáhodlouhý výklad Vita, „Klidně si to nechte. Mě ochrání má magie a případně meč.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Přistoupil jsi blíže k okraji, ale přitom sis dával pozor, abys udržoval nenápadný odstup. Appius se lehce pousmál, když jsi stanul vedle něj a hleděl před sebe.

„Jediné nač se tu dá dívat.“ přikývl, „Až do příchodu tvé společnice.“ dodal následně a sevřel ruce za zády, „Doufal jsem, že bys mohl tak nějak aspoň trošku tušit co po nich asi chci.“ namítl zklamaně, „To co po nich chci je život. Život opět mezi živými.“ podíval se na tebe, „Chci opět chodit po světě živých, dýchat čerstvý vzduch a být volný. Nechci tvrdnout tady, obklopen Grithartem a jeho tupou bandou kostí to je prostě něco pro co jsem se určitě nenarodil.“ podíval se vpřed, „Mým osudem je něco mnohem jiného. Cítím to.“

„Abych mohl opustit sféru musel jsem vykonat mnohé... včetně získání tohoto meče a několika dalších artefaktů. Přesně nevím, k čemu budou sloužit, ale asi k otevření portálu nebo kdoví?“ pokrčil rameny, „Možná to byly jen zkoušky, které po mně Ideální páni chtěli a já obstál. Nyní mi zbývá poslední část.“ odmlčel se, aby si srovnal v hlavě správnou formulaci slov, „Musím přemoci toho, kvůli němuž jsem skončil zde.“ uchechtl se, „Zprvu prakticky nereálný úkol. Jak můžeš přemoci někoho kdo pravděpodobně ještě mrtev není a má se čile k světu. Jenže pak Grithart přišel na řešení, neřeknu ti jaké, protože ačkoliv je to brilantní mág a zkušenosti má. Já rozhodně nejsem typ člověka, který by prahnul po jeho sáhodlouhém vysvětlování kdečeho. Chci to stručně a výstižně. Sice nemám kam pospíchat, ale zbytečné žvaní mě prostě ubíjí. Prostě to nějak dokázal.“ pokrčil rameny, „Ale stručně nějak to souvisí asi s momentem, kdy je člověk na hraně života a smrti. On ti to beztak vysvětlí, když se ho zeptáš.“ mávl rukou, „Zpět k tématu. Ve stručnosti musím zlikvidovat toho kvůli komu jsem tu skončil. Tak nějak zhruba zněla slova, která mi Ideální páni řekli. Zhruba... Musím toho dotyčného najít, a to je první problém, druhý problém spočívá v tom, že ho nemůžu zlikvidovat jen tak. Musí to být na určitém místě, a ještě tímto mečem.“ poklepal rukou o jílec svého meče, „A třetí problém... musím přemoci někoho kdo už mě v minulosti přemohl. Ironie.“ znovu se lehce pousmál, „A musím to být já kdo proklaje jeho tělo tímto mečem. Nikdo jiný. Takže Škorpiasi.“ podíval se na tebe, „To je v podstatě vše, a ve stručnosti samozřejmě. Tvým úkolem bude vyřešení problému jedna a dva, třetí problém si vyřeším sám. Společně s Grithartem ho vypátráte, konečně bude mít k ruce někoho aspoň trošku schopného, protože Blyšťák je neschopnost sama a ty ho přesvědčíš, aby tě následoval na místo, které ti sdělím... V lepším případě, v horším ho silou donutíme. Tobě by se ho možná mohlo povést přesvědčit... přeci jen já a Grithart jsme lehce profláknutí a ví, že ho lovíme. O tobě nemá ani šajna a toho musíme využít. Také pro něj představuješ stejně jako pro mě naději, že se vrátí zpět do světa živých. Což je fakt, který ti jednání s ním možná ještě víc usnadní. U srdce tě může hřát, že konečně vykonáš něco velkého pro svůj rod a konečně budeme jedna velká a silná rodina, která v Tamrielu něco dokáže.“ usmál se od ucha k uchu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Gerrick přikývl a pokynul ti odchodu. Odešla jsi z komnaty a konfrontovala čekajícího Stormia. „Ano. Můžeme jít.“ přikývl a dal se do pohybu, ruce přitom sevřel za zády a kráčel napřímenou chůzí. „Nejprve vám ukáži vaše ubikace.“ řekl následně a dovedl tě až do větší komnaty kde bylo vyskládané dostatečné množství postelí, aby to pokrylo současný počet přítomných válečníků. „Tohle lůžko bude vaše, truhla rovněž.“ dodal a nohou zlehka kopnul do truhly umístěné před lůžkem téměř v rohu místnosti. Klíč od truhly byl zasunutý v klíčové dírce. „Ten si být vámi vezmu a neztratím ho. Také doufám, že je vám známo, že netrpíme žádné krádeže ani nějaké naschvály mezi vojskem. Jsme tu, abychom důstojně reprezentovali naše zájmy, zájmy našich nadřízených a samotné královny.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
,,Děkuji." poděkuji Vitovi, když si převezmu lahvičky, a pobídnu koně směrem k městu.
Cestou si si jen mírně nadzdvihnu přilbu a vypiji léčivý lektvar (aby měl dostatek času začít působit).
Poté přilbu sklopím zpět a pokračuji v konverzaci: ,,Magii pohltí můj meč, větší starosti mi dělají šípy. A co se Legáta Atia týče, bez ostychu mi vpálil, že ho štvete stejně, jako já, ale to už jste z jeho mysli nejspíš vyčetl také. "

Jakmile dorazíme těsně na dostřel zastavím, stejným způsobem, jako jsem vypil léčivý lektvar, vypiji lektvar na posílení odolnosti a otočím se k Vitov se slovy: ,,Jestli znáte nějaké kouzlo na zesílení hlasu, aby jsem byl dobře slyšet až odsud, nebo kouzlo chránící před šípy, bylo by to skvělé."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 619.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Poděkoval jsi a pobídl koně, Vita tě s nepříliš velkým nadšením následoval vstříc Anvilskému městu. Cestou ses napil léčivého lektvaru a pocítil, jak bolest postupně slábne a odeznívá. Poté jsi obnovil konverzaci s mlčícím Vitou, který jel vedle tebe.

„Zajímavé.“ podivil se při zmínce o tvém meči, „Buďte opatrný. Sice kouzla pohlcovat může, ale existují kouzla proti, kterým vám moc platný nebude.“ dodal následně a podíval se na hradby města, „Šípy mi ani tak starost nedělají... Proti nim existuje poměrně dost účinné ochranné kouzlo a je v podstatě jedno jak velké množství jich proti vám vypálí. Problém je s magickými útoky. Pokud do nás začnou šít kouzla všichni mágové na hradbě.“ podíval se na tebe, „Neskončí to s námi dobře. Ale to s tím Atiem...“ přešel na jiné téma, „Vyčetl jsem to z jeho mysli. Také vím, že mi lhal a o vašich plánech věděl. Ale to řešit nebudu a mávnu nad tím rukou.“ pousmál se, „Vaše myšlenky samozřejmě nečtu. To jen, abych vás uklidnil. Dál už bych nepokračoval.“ zastavil koně v dostatečné vzdálenosti od hradeb města.

Odhaduješ, že zbývá posledních pár metrů a začnete být na dostřel. U válečných strojů nejsi schopen odhadnout jejich dostřel. Vytáhl jsi pouzdro s lektvary a napil se posilujícího lektvaru, poté pouzdro schoval a promluvil na Vitu.

„Jistě. To nebude problém.“ souhlasil a gestem utvořil kouzlo, které na tebe seslal. Pocítil jsi, jak na tebe zapůsobilo a nakrátko zaznamenal i nepříjemné škrábání v krku, které však po odkašlání pominulo. Vita se v sedle napřímil a poukázal rukou, že je to celé ve tvých rukou. Jakmile promluvíš uslyšíte tě téměř všichni na hradbě a možná ještě dál.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Přistoupil jsi blíže k okraji, ale přitom sis dával pozor, abys udržoval nenápadný odstup. Appius se lehce pousmál, když jsi stanul vedle něj a hleděl před sebe.

„Jediné nač se tu dá dívat.“ přikývl, „Až do příchodu tvé společnice.“ dodal následně a sevřel ruce za zády, „Doufal jsem, že bys mohl tak nějak aspoň trošku tušit co po nich asi chci.“ namítl zklamaně, „To co po nich chci je život. Život opět mezi živými.“ podíval se na tebe, „Chci opět chodit po světě živých, dýchat čerstvý vzduch a být volný. Nechci tvrdnout tady, obklopen Grithartem a jeho tupou bandou kostí to je prostě něco pro co jsem se určitě nenarodil.“ podíval se vpřed, „Mým osudem je něco mnohem jiného. Cítím to.“

„Abych mohl opustit sféru musel jsem vykonat mnohé... včetně získání tohoto meče a několika dalších artefaktů. Přesně nevím, k čemu budou sloužit, ale asi k otevření portálu nebo kdoví?“ pokrčil rameny, „Možná to byly jen zkoušky, které po mně Ideální páni chtěli a já obstál. Nyní mi zbývá poslední část.“ odmlčel se, aby si srovnal v hlavě správnou formulaci slov, „Musím přemoci toho, kvůli němuž jsem skončil zde.“ uchechtl se, „Zprvu prakticky nereálný úkol. Jak můžeš přemoci někoho kdo pravděpodobně ještě mrtev není a má se čile k světu. Jenže pak Grithart přišel na řešení, neřeknu ti jaké, protože ačkoliv je to brilantní mág a zkušenosti má. Já rozhodně nejsem typ člověka, který by prahnul po jeho sáhodlouhém vysvětlování kdečeho. Chci to stručně a výstižně. Sice nemám kam pospíchat, ale zbytečné žvaní mě prostě ubíjí. Prostě to nějak dokázal.“ pokrčil rameny, „Ale stručně nějak to souvisí asi s momentem, kdy je člověk na hraně života a smrti. On ti to beztak vysvětlí, když se ho zeptáš.“ mávl rukou, „Zpět k tématu. Ve stručnosti musím zlikvidovat toho kvůli komu jsem tu skončil. Tak nějak zhruba zněla slova, která mi Ideální páni řekli. Zhruba... Musím toho dotyčného najít, a to je první problém, druhý problém spočívá v tom, že ho nemůžu zlikvidovat jen tak. Musí to být na určitém místě, a ještě tímto mečem.“ poklepal rukou o jílec svého meče, „A třetí problém... musím přemoci někoho kdo už mě v minulosti přemohl. Ironie.“ znovu se lehce pousmál, „A musím to být já kdo proklaje jeho tělo tímto mečem. Nikdo jiný. Takže Škorpiasi.“ podíval se na tebe, „To je v podstatě vše, a ve stručnosti samozřejmě. Tvým úkolem bude vyřešení problému jedna a dva, třetí problém si vyřeším sám. Společně s Grithartem ho vypátráte, konečně bude mít k ruce někoho aspoň trošku schopného, protože Blyšťák je neschopnost sama a ty ho přesvědčíš, aby tě následoval na místo, které ti sdělím... V lepším případě, v horším ho silou donutíme. Tobě by se ho možná mohlo povést přesvědčit... přeci jen já a Grithart jsme lehce profláknutí a ví, že ho lovíme. O tobě nemá ani šajna a toho musíme využít. Také pro něj představuješ stejně jako pro mě naději, že se vrátí zpět do světa živých. Což je fakt, který ti jednání s ním možná ještě víc usnadní. U srdce tě může hřát, že konečně vykonáš něco velkého pro svůj rod a konečně budeme jedna velká a silná rodina, která v Tamrielu něco dokáže.“ usmál se od ucha k uchu.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Gerrick přikývl a pokynul ti odchodu. Odešla jsi z komnaty a konfrontovala čekajícího Stormia. „Ano. Můžeme jít.“ přikývl a dal se do pohybu, ruce přitom sevřel za zády a kráčel napřímenou chůzí. „Nejprve vám ukáži vaše ubikace.“ řekl následně a dovedl tě až do větší komnaty kde bylo vyskládané dostatečné množství postelí, aby to pokrylo současný počet přítomných válečníků. „Tohle lůžko bude vaše, truhla rovněž.“ dodal a nohou zlehka kopnul do truhly umístěné před lůžkem téměř v rohu místnosti. Klíč od truhly byl zasunutý v klíčové dírce. „Ten si být vámi vezmu a neztratím ho. Také doufám, že je vám známo, že netrpíme žádné krádeže ani nějaké naschvály mezi vojskem. Jsme tu, abychom důstojně reprezentovali naše zájmy, zájmy našich nadřízených a samotné královny.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
Vitovi rukou naznačím, aby počkal, popojedu o kus blíže městu, držíc se mimo dostřel lučišníků. Až budu mít jistotu, že mi Vito neuvidí do tváře, vyměním přilbu za kápi a začnu: ,,Dobří lidé města Anvilu, zapříčinila snad bláhovost a pošetilost, abyste uvěřili slovům zločince toužícího po moci? Co vám Caesar slíbil za zradu vlastních pánů? Lepší zítřky? Nebo že ušetří vás a vaše rodiny, pokud mu budete sloužit? Ať už vám Caesar slíbil cokoliv, nesplní se to. Robert Colus sloužil Caesarovi Věrně, a dostal snad slíbené místo dvorního mága? Ne, protože Caesar dospěl k závěru, že mu bude lepší nechat srazit hlavu, namísto toho, aby dostál svého slova." udělám dramatickou pauzu a pokračuji: ,,Když má Paní Felisa Demnevanni z Velkého rodu Telvanni ve snaze pomoci vašemu hraběti uctila toto město svou návštěvou, ještě tu noc jsem se setkal s Caesarem. Sliboval mi pohádkové bohatství, když se mé Paní léčba nepovede a hrabě podepíše novou závěť, ve které bude stanoven Caesar jako jediný dědic trůnu, jako by snad má čest byla na prodej. Proto využil chvíle, kdy jsem s mou Paní odcestoval pomoci se záchranou brumského hraběte drženého v zajetí prastarého upíra, jež doposud zasahoval do vlády Chorrolského hrabství a ze strachu, že by má paní hraběte dozajista vyléčila, vás Caesar vyzval k nepokojům a vydal rozkaz svým vrahům k zabití Anvilského hraběte." pohledem přejedu z jednoho konce hradby na druhý ,,Caesar je příliš zbabělý na to, aby se mi postavil, proto se ptám: Najde se za Anvilskými hradbami někdo, kdo by věřil slovům toho slizkého šupináče natolik, že by měl tu odvahu se mi postavit a vyvrátit má slova? Rád bych se utkal s někým schopnějším, než byla Paní Colová a její mágové." udělám delší pauzu, jako bych chtěl slyšet z hradeb nějakou odpověď a pokračuji: ,,Ne? Tak proč následujete někoho, jehož slovům nikdo z Vás nevěří?" přitom si dám záležet aby celý můj projev byl procítěný, jako by měl zasáhnout srdce všech obránců.
S myšlenkou na to, že by Caesar nechal má slova jen tak, a riskoval úpadek morálky obránců, pokynu Vitovi, aby zrušil kouzlo na zesílení hlasu, nasadím si zpět přilbu, couvnu zpět vedle něho a budu vyčkávat.

Upravil/a Sarako dne 18.12.2019 17:33
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Víš, tušil jsem to. Jenže pokud jsi jednou zemřel, nezemřel jsi navždy? Jedinou možností, jak to zvrátit, je nekromancie. Ale i kdyby se z tebe stal lich, nebo zombie ... nebo támhleten beznožní kostlivec." Ukážu na nejbližší přízrak. "Tak se tomu bude těžko říkat život, nemyslíš? A tvoje schránka pomalu ani nebude schopná bez magie fungovat, zatímco o vzduchu si stále budeš moct jen zdát. Tuši, jsem, kam míříš, ale nevidím úplně řešení." Pokrčil jsem rameny.

"A pro svůj rod už jsem vykonal věcí ... jako jednu z největších bych považoval jeho rozšíření nemyslíš? Ale budiž ... já do toho jdu, proč by také ne? Jen opravdu trvám na pomoci od Ely. Jasně, je silná, což je také důvod proč tu jsem a proč ji taky chci mít sebou. Když jí budeš držet jako otrokyni, jen se na tebe naštve a pak se z ní opravdu ta hrozba stane. Mimochodme, kde tedy máš toho svého mága, aby na mě začaroval tu ochranu a mohli jsme vyřídit tu tvoji záležitost? Tuším, že také tenhle meč, o kterém mluvíš, bude očarován na uvěznění duše že? Ono co jiného by Ideální páni chtěli ... duše duše duše ... víš, je to docela zajímavé téma k prozkoumání což? S energií duše by mohla vzniknout zajímavá magie ... a nemyslím jen nějakou očarovávací, ale i třeba nějaké úderné kouzlo hmm ... třeba by dokonce mohla nějaká už i existovat!" Náhle změním téma konverzace a zaujatě se zahledím na jeden ze vznášejících se krystalů.

Upravil/a scorpioncz dne 19.12.2019 22:39
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 62.0

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Naznačil jsi Vitovi ať se drží vzadu, nic nenamítal. Naopak působil, že je rád, že se k hradbám nemusí přibližovat. Pobídl jsi koně, popojel blíže a odhalil svoji tvář. Hradba plná válečníků na tebe hleděla. I přes své snažení a vynaložení emocí s cílem udělat svůj proslov co nejvíce procítěný, se ti nepovedlo nikterak výrazně zlomit morálku obránců – alespoň se to tak z dálky působilo. Zakryl sis tvář a vrátil se zpět k Vitovi, který jen přikývl hlavou a uklidnil svého koně, kterému nebyl příjemný tvůj hlasitý proslov.

„Zjevně to nezabralo.“ konstatoval následně Císařský mág, když jste se po chvíli čekání nedočkali žádné odezvy ze strany obránců.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Appius protočil oči, „Zjevně nejsi zrovna dvakrát nejvnímavější...“ povzdechl si, „Nezemřel jsem úplně. Jen téměř... Vnímal jsi mě, když jsem ti to předtím říkal? Balancuji mezi životem a smrtí... prožívám nevýslovná muka, protože jsem nemohl prostě jen zemřít.“ dodal následně a bylo na něm patrné, že toto téma ho značně rozčiluje, „Když dodržím dohodu s Ideálními pány dostanu zpět plnohodnotný život. Budu žít jako předtím.“ zatnul pěst a zamával s ní ve vzduchu, „Pak svět pozná čeho je Appius Vici schopen a o rodu Vici bude opět slyšet. To přísahám.“ dal nakrátko průchod svému hněvu.

Poté se však opět uklidnil, schoval ruku za záda, „Začíná mi to tvoje věčné žvanění o Ele lézt na nervy.“ přiznal, „Zaručíš se za ní? Protože jestli se mi bude plést do cesty, dělat naschvály nebo ohrozí celý můj plán.“ přísně se na tebe podíval, „Přikáži Grithartovi aby se jí zbavil a věř mi, že on moc dobře ví jak se takové Císařské mágyně zbavit a předpokládám, že si to náramně užije, protože to co mu udělali jim nikdy neodpustil.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Gerrick přikývl a pokynul ti odchodu. Odešla jsi z komnaty a konfrontovala čekajícího Stormia. „Ano. Můžeme jít.“ přikývl a dal se do pohybu, ruce přitom sevřel za zády a kráčel napřímenou chůzí. „Nejprve vám ukáži vaše ubikace.“ řekl následně a dovedl tě až do větší komnaty kde bylo vyskládané dostatečné množství postelí, aby to pokrylo současný počet přítomných válečníků. „Tohle lůžko bude vaše, truhla rovněž.“ dodal a nohou zlehka kopnul do truhly umístěné před lůžkem téměř v rohu místnosti. Klíč od truhly byl zasunutý v klíčové dírce. „Ten si být vámi vezmu a neztratím ho. Také doufám, že je vám známo, že netrpíme žádné krádeže ani nějaké naschvály mezi vojskem. Jsme tu, abychom důstojně reprezentovali naše zájmy, zájmy našich nadřízených a samotné královny.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
scorpioncz
"Dával jsem pozor, jen si prostě nedovedu představit jak. Buďto jsem ještě nedosáhl všech důležitých zkušeností ... nebo nevím. Musím se ptát už jen kvůli mému zájmu o toto téma." Odpověděl jsem omluvně. "V tom případě se za Elu ani nemusím přimlouvat ne? Pokud se jí tvůj kolega dokáže lehce zbavit, tak v čem je problém? Doteď mi pomáhala, dostala mě sem a všechno ... pokud sleduje nějaké své cíle, dokud to splní i mé, tak nemám nic proti. Ale ano, zaručím se za ní. V případě, že by se o něco pokusila, nebudu tvému mágovi bránit, na to se spolehni. Ačkoliv bych rád řekl, že jsme přátelé, tak je tomu tak leda kvůli tomu, čím jsme si zatím prošli. Neznám ji dlouho." Přiznal jsem. "Takže jak budeme pokračovat? Jak mám nalézt tvého mága? Opravdu ti snad nemusím připomínat, že moje duše každou chvíli trošku ubývá, o mém vědomí ani nemluvě. Dokud se tyto dvě věci nevyřeší, musíme jednat rychle. Nejlépe, kdyby se vyřešili ještě před tvým velkým plánem ... jelikož kdo ví, jak bude trvat dlouho vyhledání tvého nemesise."
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Alespoň ji to vehnalo do hlav otázky ohledně Caesara namísto myšlenek na boj." odvětím Vitovi a vrátím se s ním zpět k místu kde Atiovi legionáři prozatím drží pozice.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 621

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Vita přerušil kouzlo, které posilovalo tvůj hlas a po tvých slovech pouze přikývl, pobídl koně a následoval tě zpět k vojsku. Dojel jsi k Atiově oddílu, legionáři vyčkávali na rozkaz a Atius zrovna dokončil svůj povzbudivý projev, spokojeně dojel k vám.

„Živ a zdráv.“ konstatoval s pošklebkem, „Nějak vám ten plán začíná selhávat už v samotném počátku. To není dobré znamení.“ namítl následně a otočil se k městu, „Sice jste přednesl velice srdceryvný projev, kterým jste zcela jistě zastínil ten můj, ale to město brání žoldáci a Caesarovi podporovatelé, kteří mu pomohli k moci. Takže si o jeho chování asi iluze nedělají.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„To mi stačí, ale pamatuj si to.“ podíval se na tebe přísně, „Pokud zradí nebudeš Grithartovi bránit v jejím zničení.“ dodal následně a uchechtl se, „Leda bys chtěl riskovat, že se nesetkáš se svou Lauranou a Merril.“ zakončil s lehkým opovržením ze slov, která musel použít.

„Pojď se mnou.“ rozkázal následně a vykročil ke schodišti, následoval jsi ho dolů. Když jste se konečně dostali do přízemního patra spatřil jsi Girtharta, opíral se o magickou hůl a cosi řešil s Rilen, která vypadala jako by mu děkovala. Globullus seděl na jednom ze schodů a zarmouceně hleděl vpřed.

„Jeho...“ pokynul směrem ke starému Globullovi, „Mohyla duší poznamenala nejvíce. Sice jsme zabránili tomu, aby se stal součástí této sféry, ale zcela vyléčit ho už nelze.“ vysvětloval Rilen Grithart, možná by býval i pokračoval, ale příchod Appia ho vytrhl z řeči.
„Gritharte.“ promluvil k němu Appius bez jakéhokoliv odhledu na probíhající rozhovor, „Škorpias už začíná být trošku nervní.“ ukázal na tebe, „Zbav ho prokletí a společně s tou jeho altmerkou mu pomoz zastavit no ty víš co mám na mysli.“ mávl rukou, „Proveď ty svoje čáry mágy, rituály ať se můžeme pustit do lovu toho šmejda.“
„Jistě. Postarám se o to.“ přikývl Grithart, „Rilen.“ otočil se k redguardce, „Odveď Globulla do mého příbytku a vyčkejte tam až do mého návratu. Ukážu ti pak nějaké recepty, které mu pomohou se zotavit z toho co tu prožil... alespoň částečně.“ promlouval k Rilen poněkud milým a přátelským tónem. Appiův výraz ve tváři však už tolik přátelský nebyl.

„Tady máš klíč.“ otočil se k tobě náhle, „Elanye na tebe čeká uvnitř domu. Nejspíš uvnitř toho, před kterým stojí jeden z mých válečníků.“ řekl a podal ti klíč.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Gerrick přikývl a pokynul ti odchodu. Odešla jsi z komnaty a konfrontovala čekajícího Stormia. „Ano. Můžeme jít.“ přikývl a dal se do pohybu, ruce přitom sevřel za zády a kráčel napřímenou chůzí. „Nejprve vám ukáži vaše ubikace.“ řekl následně a dovedl tě až do větší komnaty kde bylo vyskládané dostatečné množství postelí, aby to pokrylo současný počet přítomných válečníků. „Tohle lůžko bude vaše, truhla rovněž.“ dodal a nohou zlehka kopnul do truhly umístěné před lůžkem téměř v rohu místnosti. Klíč od truhly byl zasunutý v klíčové dírce. „Ten si být vámi vezmu a neztratím ho. Také doufám, že je vám známo, že netrpíme žádné krádeže ani nějaké naschvály mezi vojskem. Jsme tu, abychom důstojně reprezentovali naše zájmy, zájmy našich nadřízených a samotné královny.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
,,Řekněme, že jsem se alespoň pojistil, že se mi pod meč nepřiplete někdo, kdo by měl v úmyslu jen bránit město a svůj majetek. Navíc, jsem tak trochu počítal s tím, že se mezi obránci nenajde nikdo, kdo by se rozhodl opustit bezpečí hradeb, a utkal se se mnou. Asi pověsti o Bílém Guarovi už dorazili i k uším Anvilských obránců." odvětím s úsměvem Atiovi a dodám: ,,Už je jen na Vás, abyste vydal povel, a bitva může začít."
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8046 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5469 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4645 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12480 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7324 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6221 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7414 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist