Fórum | Galerie | Archív novinek | Hlavní strana               LOGIN | REGISTRACE
Prastaré Archívy: Arena PA: Daggerfall PA: Morrowind Construction Set Čas zkracovaní Cechy Skyrimu Rasy ve Skyrimu Let´s learn some lore
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Víte že..
Sdí­let

nahoru
Číst diskuzi
Právě je zde: 3 host(ů)
 Tisk diskuze
Hrozba III.
Sarako
,,Hrdinové neumírají." odvětím Lexovi, aniž bych se nechal zastavit, a se slovy: ,,Krom toho, léčitele bude ještě zapotřebí, takže hledání mágů je na Vás." vyrazím vpřed.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Jo jo v pohodě. Stejně ti tu brašnu nevezmu, mám svojí, jen si obnovím svoje zásoby. Ups!" Zajíknu se poté, co při vyndávání lektvaru many omylem vytáhnu i nějakou písemnost, která spadne na zem. Hnedka jí zvednu a vrátím zpátky, načež elixíry schovám k sobě. "Myslím, že můžeme začít! Kosťo? Zavolej, zakřič, zamávej, zanadávej si ... prostě udělej co potřebuješ, abys zavolal na toho mága. Myslím, že bude lepší je uvítat venku, aby hnedka nevěděli, že tu máme více lidí že Elo? Dámy první!" Vyjděmě ven počkat na zcela jistě přátelské mágy, co nám určitě pomohou.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
SuperHunter
Rychlím krokem předstoupím před Gerricka a natáhnu k němu ruku s listinou od důstojníka Throma, "Laen Bluethornová, k vašim službám, lorde Gerricku."
Upravil/a SuperHunter dne 24.11.2019 17:12
 
Aurelius
→ Tah 583.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Už na tom pracuje. Proto je tu takový klid.“ řekla Elanya, když jsi vracel brašnu zpět Globullovi. Globullus nebyl ze tvého upuštění písemnosti moc nadšený, ale byl příliš unavený na to, aby se nějak ohradil. Rilen Globulla jistila při jeho pohybu ven ze skrýše. Elanya vyšla ven jako první, poté Rilen s Globullem a nakonec ty. Opět jsi ucítil onen chladný vzduch Mohyly duší plnými doušky.

Blyšťák jako smyslů zbavený přiběhl k vám, několikrát se přitom převalil přes záda jako by si hrál na psa. Nakonec ale zbaběle zalezl za sukni Elanyaina roucha a krčil se za ním.
„Odvážlivý průvodce.“ povzdechla si trpce Elanya a podívala se vpřed. „Rilen odveď Globulla zpět dovnitř. Blyšťáku ty tu zůstaň pěkně vysvětlíš svému pánu, jak se celá situace má. Stoupni si vedle nás!“ rozkázala přísně altmerka, Rilen bez okolků poslechla, Blyšťák se nezatvářil příliš nadšeně.
„Jistě má nejblyštivější...“ procedil mezi ústy a postavil se vedle ní.

Netrvalo dlouho a se zábleskem modrého světla se před vámi zjevil holohlavý mág ve špinavém potrhaném rouchu, ozbrojený magickou holí a mečem. Přísně se podíval vaším směrem, změřil si vás pohledem a následně se opřel o hůl.

„Oklamat Blyšťáka je snadné obzvlášť pokud jste blyštivou věcí, kterou on bezmezně miluje.“ prohlásil mág chladně, „Měl mě přivolat jen v případě, že nalezne mága po kterém paseme, ale nestalo se tak. Opakovaně zrazuje moji důvěru a nyní mě přivedl do kontaktu s Císařskými mágy, které bezpochyby poslal Corrientis, aby nedejte bohové zničil i tu poslední vzpomínku na mě i zde v Mohyle duší.“ pokračoval a pozvedl ruku vzhůru. Rozzářila se magií.
Blyšťák bolestivě zakvílel a skácel se k zemi, řval bolestí a držel se za hlavu. Snažil se vyprostit z vlivu magie, kterou na něj působil mág, ale nedařilo se mu to. Elanya se jen zamračila, ale žádným kouzlem prozatím nezasáhla.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Nenechal jsi se Lexem zastavit a vrhl se skrze malou uličku mezi plameny, pocítil jsi žár plamenů a nepříjemný kouř, který postupně zaplňoval místnost. Lex za tebou několikrát zanadával a poté se rozeběhl pryč. Nejspíš pro slibovanou pomoc.

Vystoupal jsi po schodech, nohy tě bolely, neboť byly nejvíce zasažené během tvého překonávání ohně. Odkašlal sis a pokračoval vzhůru za hlasem prosícím o pomoc. Netrvalo dlouho a po schodišti jsi vystoupal až do nejvyššího patra. Metr od schodiště se v kruhové místnosti nacházela židle, na níž byla přivázána hnědovlasá bretonka (graf. vzhled - zde). Měla nepravidelně střižené špinavé vlasy, tvář s několika výraznými krvavými šrámy, které byly patrné i na jejím těle zahaleném do roztrhaného oděvu.
„Prosím... pomozte mi.“ šeptla s nadějí, když tě spatřila a přimhouřila bolestí oči. Kousek od jejích nohou se nacházela svíčka, která pomalu dohořívala. Podobně jako v předchozím patře i zde byla rozlita hořlavina.

Opodál židle, k níž byla připoutána se nacházelo několik aparátů, několik vitrín plných lidských i zvířecích orgánů, které byly nejspíše zkoumáním jednoho z manželů Colů. Jediným oknem, které ve věži bylo pronikalo do místnosti už pomálu světla. Zdrojem tak byla uměle vytvořená levitující zářivá koule.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
Předstoupil jsi před Gerricka a předal mu listinu, převzal ji od tebe a v rychlosti přečetl. Poté se zachmuřil a listinu pohodil na okraj stole.

„Velitel Faerion o vás pěl jen samou chválu, když se řešili detaily ohledně vašeho převelení sem. Tak doufám, že se neplete.“ promluvil následně Gerrick a prohlédl si tě, „Bluethornová.“ zopakoval tvé příjmení a nejspíš mu bylo povědomé, ale více se k tomuto tématu nevyjadřoval. „Postrádám schopné lidi hned na několika frontách. Potřebuji, aby přijatý Konkordát nebyl jen cár papíru, na který zvesela kdekdo kašle. Jsme tu od toho, abychom dohlíželi na jeho dodržování a sledovali naše zájmy. Vrchní generál Valerius už nějaký čas prozatím úspěšně oddaluje veškeré naše vyšetřovací procesy s kacíři žijícími ve městě. Uprchlíci za lepším životem, před válkou atak dále... Však to znáte, se shromažďují v chudinských čtvrtí a vytvářejí si jakési zázemí kde porušují Konkordát. Uctívají Talose jako boha a tomu musí být zabráněno.“ odmlčel se, „To samé se děje i mimo Imperial City. Několik menších osad, které obývají převážně nordové se hlásí stále k bohu Talosovi. Legie je nečinná, a tak se do celé záležitosti musíme vložit my a jednat tvrdě. Nekompromisně jedině tak nastolíme pořádek a dokážeme, že Konkordát se bude respektovat a dodržovat.“ zakončil rázně a udělal dlouhou odmlku. Altmer stojící opodál se lehce pousmál.

„Jakmile se vzpamatujete z cesty a budete schopna se pustit do výkonu služby, budete se hlásit u jednoho z důstojníků. Buď u důstojnice Wethrinové. Nebo u důstojníka Stormia, kterého vidíte zde.“ poukázal na muže, který stál opodál. „Důstojnice Wethrinová se zaobírá likvidací příslušníků Čepelí skrývajících se tady v Cyrodiilu a také likvidací kacířů kolem Imperial City. Důstojník Stormius dohlíží na celé Imperial City a aktuálně řeší problémy v chudinské čtvrti...“
„Ano.“ přikývl důstojník Stormius, „Zdejší nordové si v chudinské čtvrti vystavěli provizorní dřevěných chrám s oltářem boha Talose. Vrchní generál Valerius odmítl vyslat legionáře, kteří by chrám zničili a prosadili dodržování zákona.“ oznámil a podíval se na tebe, „Ale to není nic neobvyklého. Legie pod vedením Valeria s námi dlouhodobě nespolupracuje.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
scorpioncz
"Jak se zdá, tak se tu živí asi normálně procházejí jak chtějí až tě to ani nepřekvapuje což? Zajímavé ... a já si myslel, že tady jsou z většiny jen nemrtví. Mimochodem, ačkoliv mam na sobě tenhle oděv, tak ne ... nepatřím mezi císařské mágy. Teda aspoň já ne, protože jsem tu kvůli osobním věcem. A vzhledem k tomu, že ani ty neztrácíš čas, tak já ho také nehodlám ztrácet a přejdu hned k věci. Chci se zeptat ohledně dvou věcí. Prý jsi schopný zpomalit nebo úplně vyrušit vliv mohyly na duše, aby se nestali po nějakém tom čase její součástí, co tě přiměje nám pomoci v tomhle ohledu? A ta osobní věc, slyšel jsem, že je tu možné se někde zbavit různých prokletí. Jak a kde?" Pokrčím rameny očekávajíc odpověď. Avšak budu mít připravené i kouzlo obrany, protože to může bejt znuděnej magor, co je sadista nebo něco.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
,,Mirabelle Sarricová?" optám se bretonky, dvěma prsty uhasím plamen svíčky a poté se jí s pomocí svého meče pokusím zbavit provazu, kterým je připoutána k židli a to pokud možno tak, abych mohl onen provaz následně použít ke slanění dolů z věže (prostě ten provaz přeruším na jednom místě, aby z něj něco zbylo).
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
SuperHunter
"Nordové byly vždy tvrdohlaví. Pokud jsou problémy přímo zde ve městě, ráda pomůžu důstojníku Stormiovi s místními kacíři," přikývnu.
"Do výkonu služby bych měla být schopna hned jak bude vědět kam přenést své vybavení z lodi."
 
Aurelius
→ Tah 584.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
„Poslední dobou to vskutku není nic neobvyklého.“ přikývl nevrušeně mág, „Znepokojuje nás to, protože to maří naše dlouhé snažení a teď tu před námi stojí mágové – živější než kterýkoliv zdejší mág – a ještě v róbách Císařských mágů.“ dodal rozčileně. Elanya na něj vrhala nemilosrdný pohled, ale nechala mluvit tebe. I mág její pohled ignoroval a věnoval se především tobě.

„Jsem toho schopen.“ přikývl následně na otázku zdali je schopen zrušit nebo zpomalit vliv Mohyly duší na tělo smrtelníka, „Ale není to snadné a úspěch není vždy stoprocentní.“ dodal následně, aby uvedl vše na pravou místu. „Je zde možné se zbavit kletby, protože k čemu je mrtvému prokletí? Jeho prokletí je samo o sobě zde bloudit a postupně se vytrácet. Existuje místo, které jsem nazval skromně jako ‚očistec‘ zde se může kdokoliv očistit od kleteb, které sžírají jeho podstatu. Ale není to nic snadného... pro živého.“ zamračil a podíval se na Blyšťáka, přerušil kouzlo, které kostlivcovi způsobovalo bolestivé trýznění.

„A ztrácet čas vskutku nehodlám.“ namítl znovu, „Jestli chcete moji pomoc pak musíte pomoci mému pánu v dosažení jeho cílů, ale k tomu se s ním nejprve musíte setkat a musí vás shledat jako vhodné a ona.“ ukázal na Elanyii, „Ona si musí nechat nasadit toto pouto.“ vytáhl podivné pouto odkudsi ze svého roucha, „Protože ONA. Představuje riziko... Je z ní cítit veliká moc a tu je potřeba omezit, dokud si nebudu jist, že se vám dá věřit.“
„To nepřipadá v úvahu.“ odmítla Elanya nasazení okovu, „Spoutáni jsou akorát zločinci. Já zločinec nejsem.“ zdůraznila, „To, že se bojíte mé moci je váš problém.“
„Nebudu smlouvat.“ zamračil se přísně mág a zařinčel okovem, „Buď své kolegyni domluvíte a nebo se rozlučte s možností, že se vám pokusím pomoci.“ promluvil k tobě, „Protože já opravdu smlouvat nebudu a Blyšťák moc dobře ví, že hovořím pravdu. Tady je. Nasaďte jí ho a já vás pak přenesu přímo do našeho sídla kde si promluvíte s mým pánem. Potom uvidíme, jaká bude vaše budoucnost tady. Zdali postupné vytrácení anebo možnost věčnosti s něčím v hlavě.“ odmlčel se, „Rozhodnutí je na vás.“ řekl a hodil pouto na zem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
„Ano. Ano.“ kývala hlavou přivázaná žena a rozhlédla se, „Opatrně... hlavně opatrně.“ dodala následně, když jsi uhasil obě svíčky. V její tváři byla patrná neskutečná úleva, když byla obě svíčky uhašeny. Ta však příliš dlouho nevydržela, když jsi se chtěl pokusit ženu s pomocí meče zbavit provazu zjevil se před jediným oknem muž v modrožlutém rouchu s kápí kryjící jeho tvář, který byl až doposud skryt pod rouškou neviditelnosti. Mirabelle sebou cukla, jak jen jí to provazy umožňovaly, o přítomnosti mága zjevně také nevěděla.

Muž přehodil magickou hůl z jedné ruky do druhé. Gestem vyvolal kouzlo, s jehož pomocí odsunul stále ještě připoutanou Mirabelle stranou, aby mu nepřekážela a ty ji nemohl tak snadno osvobodit.

„Nechte mě jít a já nechám jít vás! Jinak tu oba zemřeme! Já se nepodvolím Císařským mágům to radši zemřu! Radši to tu celé spálím na popel s vámi i s ní!“ křikl muž a vyvolal ve volné ruce slabé ohnivé kouzlo, které udržoval v podobě menšího plamínku. „Myslím to vážně!“ pohrozil následně.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
„Výborně.“ přikývl spokojeně Gerrick, „Důstojník vám nechá přidělit nějaké lůžko v našich kasárnách a také vás seznámí se vším potřebným.“ podíval se střídavě na tebe a poté na důstojníka, který souhlasně kývl. „Výborně. Důstojníku mi dva jsme domluveni.“
Důstojník přikývl, rozloučil se a poté vyrazil ven se slovy, „Počkám na vás venku a provedu vás tady.“
„Máte ještě nějaké otázky?“ podíval se na tebe Gerrick, „Jinak vás se vším seznámí váš přímý nadřízený, důstojník Stormius.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy

Upravil/a Aurelius dne 30.10.2019 19:17
 
Sarako
,,Můžeš jít, mým cílem je pouze záchrana profesorky Sarricové." odvětím mágovi, volnou rukou mu pokynu směrem ke dveřím a dodám: ,,Můj meč patří Felise Demnevanni z Velkého rodu Telvanni, mé kroky vede Azura a můj meč Mefala. Ještě pořád si myslíš, že by se mé zájmy mohly shodovat se zájmy Císařských mágů."

Až mág opustí místnost (třeba s pomocí teleportace), osvobodím Mirabelle. Potom jeden z konec provazu uváži k trámu, či nějakému jinému pevnému předmětu poblíž okna, a druhý konec vyhodím ven.
,,Dáte přednost mé náruči a provazu, nebo se cítíte na některé z cestovních kouzel?" zeptám se poté, co si připnu meč zpět k opasku, pravou rukou se chopím provazu a posadím se na parapet.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Nasadím jí ho, ale klíč od něj chci mít já. Dobrý kompromis ne? Nebude možné, že nás převezete a vysadíte někde, kde nás necháte zemřít, aniž bychom měli možnost se bránit ... v druhém případě budete mít dost času, než jí pouta sundám, aby jste dostali svoji výhodu a zničili nás. Zní to rozumně?" Přejdu a seberu pouta.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 585.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Mág přimhouřil oko, změřil si tě pohledem. „Souhlas.“ přikývl následně, ale bylo patrné, že není nadšený z uzavřené dohody. „Nasaďte jí to.“ přikázal. Popadl jsi pouto a vrátil se zpět k Elanyii, která se na tebe zamračila.

„Nejsem otrokyně ani trestankyně.“ zdůraznila přísně, slova nebyla adresována tobě, ale mágovi, který se nad nimi jen pousmál „Nasaď mi to na nohu ať to máme za sebou a nikomu tuhle potupu neříkej.“ vyhrnula sukni svého červeného roucha po koleno a ukázala ti holeň na kterou jsi měl pouto připnout za zamknout.

Klíč byl uvnitř pouta. Stačilo jen poutem obepnout holeň, otočit klíčkem a klíč uschovat na bezpečném místě. S podobným poutem ses již v minulosti setkal, vypravoval vám o něm jeden z profesorů. Jakmile jej připneš mágovi na nohu začne z něj pouto odčerpávat jeho magickou energii a jeho kouzla ztratí jak na účinnosti, tak časem bude mága magická energie natolik nízká až kouzlo nebude ani schopen vyvolat. Jak moc rychle bude energie odčerpávána pak záleží na síle pouta a jeho očarování. Tato pouta bývají z velmi pevného materiálu a je obtížné je zničit – proti zničení magií jsou imunní zcela.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Mága překvapily tvá slova, lehce přikývl, když jsi mu sdělil své záměry a poté bez delšího rozmýšlení zamířil ke schodišti ze kterého stoupal nepříjemný kouř. Rychle obešel Mirabelle jako by nechtěl, aby si ho mohla důkladně prohlédnout. Profesorka, ale měla jiné starosti, a tak si muže vůbec nevšímala. Seběhl dolů, jeho dupot byl slyšet dlouhou dobu, dokud zcela neutichl. Mezitím jsi osvobodil jsi Mirabelle.

„Děkuji.“ poděkovala a odkašlala si, promnula zápěstí a opatrně se pokusila postavit na nohy, ale kolena se jí během chvíle podlomila a málem by spadla. Zaplula zpět do židle. „Omlouvám se.“ řekla, „Poranili mi nohu, zbili mě... asi se nedokážu hned postavit a chodit.“ dodala ztrápeně.

Zatímco jsi uvazoval konec provazu k jednomu z trámů, který se nacházel nedaleko okna, přesunul jsi se k oknu, otevřel ho a vyhodil druhý konec ven. Během té příležitosti se ti naskytl krátký pohled na dění kolem domu. Venku už bylo šero a magická kouzla stále probleskávala, jedno útočné střídalo obranné.

„Neovládám přemisťovací kouzla... ani teleportaci.“ odpověděla ti, když ses usadil na parapet. Znovu se pokusila postavit, opatrně se držela židle a našlapovala blíže k oknu. Oporu jí dělala židle, kterou použila jako provizorní chodítko. Dupot přicházející ze schodiště se stal opět slyšitelným.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
„Výborně.“ přikývl spokojeně Gerrick, „Důstojník vám nechá přidělit nějaké lůžko v našich kasárnách a také vás seznámí se vším potřebným.“ podíval se střídavě na tebe a poté na důstojníka, který souhlasně kývl. „Výborně. Důstojníku mi dva jsme domluveni.“
Důstojník přikývl, rozloučil se a poté vyrazil ven se slovy, „Počkám na vás venku a provedu vás tady.“
„Máte ještě nějaké otázky?“ podíval se na tebe Gerrick, „Jinak vás se vším seznámí váš přímý nadřízený, důstojník Stormius.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
Když uvidím, jak se bretonka snaží postavit na nohy, vrátím se a pomohu jí k oknu. Potom se posadím zpět na parapet se slovy: ,,Chyťte se mě co nejpevněji, za chvíli tu budeme mít společnost." pravou rukou se chytím provazu a levou rukou budu bretonku jistit. Nakonec si provaz zajistím nohama a spustím se s Mirabelle v náručí dolů.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
Pokusím se co nejméně zírat na vykasanou sukni a elieniny nohy, když budu nasazovat protimagické pouto. "Neměli bychom sebou vzít i ostatní? Takhle to kouzlo bude jen na nás ... ale je asi co nejrychleji pošleme zpět že." Řeknu tiše Ele, při dopínání pout. "Jako ještě před nedávnem v Morrowindu. Tak pojďme, ať to máme za sebou. Doufám, že to stojí za to a neplahočíme se tam zbytečně!" Poznamenám k mágovi.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 586.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Obepnul jsi altmerčinu nohu a uzamkl magické pouto, ihned jsi pocítil, jak mírně zapulzovalo. Nejspíš se ihned aktivovalo a začalo z mladé altmerky vysávat magickou energii.
„Měli.“ přikývla a přitom k sklonila hlavu dolů. Napřímil jsi se a podíval se na mága, který spokojeně přikývl. Jeho přání bylo splněno.
„Připraveni?“ zeptal se mág, „Vyvolám teleport, který nás přemístí. Poberte všechno, co budete potřebovat, protože se sem kvůli zbytečnosti rozhodně vracet nehodlám.“ zdůraznil. Elanya si mezitím upravila sukni roucha a nepříjemně se zatvářila na Gritharta, který se jen ušklíbl.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Vrátil ses a pomohl Mirabelle dostat se k oknu. Posadil se zpět na parapet, profesorka přikývla a řídila se tvými instrukcemi. Jednou rukou ses chytl provazu a druhou jsi jistil Mirabelle, když jste byli oba připraveni začal jsi se slaňovat dolů.

Záblesků magie – útočných a obranných kouzel – ubylo, bitva kolem sídla nejspíš dospěla do finále a nyní zbývá už jen několik udatných. Palagán společně s Finnem čelil poslední trojici mágů, mezi nimi byla i žena. Zbytek přisluhovačů rodiny Colových se jim povedlo rozprášit, zranit anebo přímo zabít. Spellorovou, Loru a Lexe jsi nikde neviděl. Zatímco Palagán odrážel jednoho útočné kouzlo za druhým a připravoval se k proti útoku, Finn vyrazil kryt svým štítem proti jednomu z mágů, který se držel opodál a bylo znát, že je po magické stránce zcela vysílen. Ihned tasil meč a vyrazil proti svému protivníkovi. Finn měl, ale v souboji od samého začátku navrch, poslední mágův pokus o kouzlo odrazil štítem a následně ho úderem vedeným štítem omráčil, než se mág dokázal znovu vzpamatovat uštědřil mu švihnutím meče smrtelný, vedený přímo na krk. Mág se skácel mrtev k zemi.

Z věže se ozvaly zvuky, které vystřídalo několik ran a následně kdosi přesekl provaz. Byli jste téměř v polovině věže, když jste začali padat dolů přímo na střechu, která nebyla v příliš dobrém stavu a hrozí, že se skrze ni při dopadu propadnete.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
„Výborně.“ přikývl spokojeně Gerrick, „Důstojník vám nechá přidělit nějaké lůžko v našich kasárnách a také vás seznámí se vším potřebným.“ podíval se střídavě na tebe a poté na důstojníka, který souhlasně kývl. „Výborně. Důstojníku mi dva jsme domluveni.“
Důstojník přikývl, rozloučil se a poté vyrazil ven se slovy, „Počkám na vás venku a provedu vás tady.“
„Máte ještě nějaké otázky?“ podíval se na tebe Gerrick, „Jinak vás se vším seznámí váš přímý nadřízený, důstojník Stormius.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Sarako
,,U všech síťovců!" procedím mezi zuby ve chvíli kdy zjistím, že provaz povolil. Roztáhnu ruce a nohy tak, jako bych chtěl ve sněhu válet andělíčky a pokusím se při dopadu na střechu co nejvíc rozložit váhu, abych se s Mirabelle na krku nepropadl skrz, ale pozvolna zbrzdit pád třením, jak pojedu po zádech po šikmé ploše střechy.
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
scorpioncz
"Ještě máme támhle dvojici lidí, kteří by taky ocenili kouzlo na přežití. Ty bereme také." Poznamenám na připravenost a křiknu na skrytou dvojici, aby se k nám přidali při teleportaci.
http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Aurelius
→ Tah 587.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Mág přikývl. Křikl jsi na dvojici skrývající se uvnitř úkrytu. Po chvilce čekání oba vylezli ven, Rilen stále dělala oporu Globullovi. Mág přikývl, probral kopancem Blyšťáka a následně začal vyvolávat teleportační kouzlo.
„Všichni jak tu stojíte. Včetně tebe Blyšťáku se chytněte magické hole.“ rozkázal a jak řekl, tak jste učinili. Chytli jste se magické hole a vyčkávali až dojde k teleportaci. Netrvalo dlouho a se zábleskem modrého světla došlo k přemístění.

Když oslňující světlo pominulo spatřil jsi velkou černou kamennou stavbu připomínající věž a několik menších kamenných domů v obdobné barvě obklopujících věž. Dále zde byla hradba, která byl v nejhorším stavu, rozpadala se, ale částečnou ochranu majiteli věže a obydlí zjevně poskytovala. Kamenné nádvoří, na které jste se při teleportovali nezřelo prázdnotou. Pochodovalo zde několik těžce oděných kostlivců, kteří ihned tasili meče.
Mág je gestem uklidnil.

„Jsme tu.“ konstatoval spokojeně a otočil se k tobě a Elanyi, „Vy dva půjdete nahoru. Vylezete do nejvyššího patra a setkáte se s velitelem.“ řekl, „A vy dva. Vy počkáte tady.“ Blyšťák jen smutně vzdychl. Místo, ve kterém se nyní nacházíte se mu vůbec nelíbilo. Působilo mnohem pochmurnějším dojmem než cokoliv jiného, co jste měli v této sféře spatřit.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Pokusil ses roztáhnout nohy i ruce a rozložit váhu na co největší plochu. Mirabelle se tě v úleku ještě více chytla. Dopadli jste na střechu, ihned po dopadu jsi ucítil jsi bolest v zádech a na pravém boku. Střecha zarachotila, ale kupodivu vydržela a nepropadla se. Začali jste nebezpečně sklouzávat dolů, snažil ses pád zbrzdit.

„Palagáne!“ křikl Finn, který si vaší situace všiml. Okřikl bojujícího mága a ihned mu vyrazil na pomoc, aby se mohl věnovat vaší záchraně. Palagán mezitím provedl protiútok, kouzlem zasáhl mága a srazil ho k zemi. Žena kouzlo jen obratně odrazila, ihned se pokusila seslat kouzlo, ale to skočilo pohlceno Finnovým štítem, který zrovna dorazil k Palagánovi a skryl jej. Přitom mu v rychlosti ukázal na vás.

Mág sražený kouzlem se začal zvedat ze země. Popálená hruď mu nezbránila v seslání dalšího útočného kouzla v podobě několika ledových hrotů. Stihl jich vyslat pět, než mu v zádech skončil šíp z Lořina luku, která zrovna vyběhla dveřmi ven a ihned se zapojila do boje.
Palagán mezitím váš pád přibrzdil kouzlem a zastavil vás těsně před koncem střehy. Finn štítem odrazil většinu ledových hrotů, které byly seslány mágem. Ihned poté se rozeběhl proti ženě. Lora mezitím vypálila několik šípů proti ní, ale většina z nich buď minula nebo byla zadržena kouzlem, kterým je odklonila a poslala proti běžícímu Finnovi. Ten se pohotově kryl štítem, ale přesto ho jeden ze šípů zasáhl. Nejednalo se však o žádné smrtelné zranění, pozastavila jeho běh. Lora, která dospěla k názoru, že její šípy proti ženě rozhodně úspěšné nebudou tasila meč a vyrazila proti ní taktéž. Žena mezitím pozvedla telekinezí několik mrtvých těl v její blízkosti.

Zůstali jste kouzlem připevnění na střeše, nemohl jsi se zprvu ani pohnout, jak na vás působilo Palagánovo kouzlo. Mág se ze země pečlivě soustředil, aby jeho další kouzlo bylo úspěšné. Vyzvedl vás vzhůru a poté snesl dolů na zem do ‚bezpečí‘. Hned jak bylo hotovo přerušil kouzlo a ty i Mirabelle jste se mohli v zarostlé trávě opět pohnout. Palagána mezitím srazilo jedno z mrtvých těl, které vrhla po svých protivnících žena. Úder nečekal, a tak nestihl nijak zareagovat. Další mrtvá těla se rozlétla po Finnovi a Loře. Lora se tělu obratně vyhnula, ale Finn s poraněnou nohou se zmohl akorát na přidřepnutí a následné krytí štítem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
„Výborně.“ přikývl spokojeně Gerrick, „Důstojník vám nechá přidělit nějaké lůžko v našich kasárnách a také vás seznámí se vším potřebným.“ podíval se střídavě na tebe a poté na důstojníka, který souhlasně kývl. „Výborně. Důstojníku mi dva jsme domluveni.“
Důstojník přikývl, rozloučil se a poté vyrazil ven se slovy, „Počkám na vás venku a provedu vás tady.“
„Máte ještě nějaké otázky?“ podíval se na tebe Gerrick, „Jinak vás se vším seznámí váš přímý nadřízený, důstojník Stormius.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
scorpioncz
"Fajn, pojďme! Už se nemůžu dočkat setkání se s někým ... no kdo má také nějakou inteligenci, než kostlivci. Mimochodem, mezitím co tam budem, mohl bys ušetřit čas a začarovat tyhlety dva že? Až se vrátíme, tak budeme na řadě zase my dva ... fajn ne?" Mrknu na mága a nabídnu koketně rámě Ele. "Pojďme vylézt tuto nádhernou vyhlídku. Nahoře nás čeká překvapení!"

No a tak se tedy nějak vydáme nahoru, mezičímž se budu rozhlížet po okolí, po zajímavých stavbách hodných k budoucímu průzkumu. Také promluvím k Ele "Jak se zdá, tak tohle asi nebudou záporáci. Budeme se toho frajera nahoře muset zeptat, jak je možné ... že tu vlastně někdo vůbec žije. A jak se zdá, tak se budeme muset zeptat i na politickou situaci místní krajinky."

http://i.nahraj.to/f/1bbv.jpg
 
Sarako
Pokud mi to naražená záda dovolí, vstanu, Mirabelle naznačím, aby počkala, tasím oba meče a vyrazím rázným krokem proti kouzlící ženě, kterou bude nejspíš samotná paní Colová.
,,Co takhle přestat vzdorovat a vzdát se. Dávám ti své slovo, že ti neublížím." pronesu dostatečně hlasitě, rázně a pohrdavě, abych na sebe strhl pozornost kouzlící ženy, přitom budu připraven vykrýt její kouzlo Arminovým mečem a nebo se kotoulem stranou vyhnout letícímu tělu.

Upravil/a Sarako dne 09.11.2019 18:17
 
https://vzajetinadprirozena.webnode.cz
Aurelius
→ Tah 588.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Scorpioncz
Mág neodpověděl. Mrkl jsi na Elanyii a nabídl jí rámě, přijala ho a společně jste vešli do černé věže. Uvnitř toho nebylo moc k vinění, kamenné točité schodiště vedlo vzhůru a dveře po obvodu kruhové vstupní místnosti byly zavřené a střežené nepříliš přátelsky vyhlížejícími kostlivci.

Stoupali jste po schodišti nahoru, zdálo se být téměř nekonečné a veškerá patra byla stejná jako by se jednalo o nějakou iluzi, kterou někdo utvářel stále a stále dokola. Teprve až po několika patrech se situace zcela změnila a kulatou místnost se spoustu dveří a s kamenným zábradlím vystřídalo zúžení.

„Já ti nevím...“ zakroutila hlavou, „Víš co se psalo v těch písemnostech co jsem ti nechala poslat. Ten mág...“ ukázala za sebe, „Nebyl žádný svatoušek když ještě žil naplno.“ odmlčela se, „Musíme být obezřetní. Jsi jediný, co teď něco zmůže.“ podívala se na tebe, „S tím poutem.“ řekla pohrdavě, „Nejsme schopná něco vyvolat pokud půjde do tuhého. Sice ti nechali klíček, ale než to stihneš odemknout může být pozdě. A ty dva dole... Globullus a Rilen nám stejně moc nepomůžou. Jsme v tom prostě sami.“ zakončila následně.

Pokračovali jste vzhůru. Skrze malé otvory ve stěně ses mohl pokochat výhledem a výškou. Spatřil jsi několik výrazných velkých staveb v dálce, které osvětlovalo fialové světlo a také spoustu jiných fialových světýlek. Také jsi spatřil jakousi magickou bariéru, která světélkovala v dálce. Její význam však netušíš. Co však upoutalo tvoji pozornost byla polorozpadlá stavba připomínající hrobku. V místě, které připomínalo náhrobky poletovalo několik svítivých stvoření, na dálku jsi ale nebyl schopen určit o jaké stvoření se jedná.

Vyšli jste až do posledního patra a stanuli na samotném vrcholku věže. Spatřili jste trojici plně vyzbrojených kostlivců v kovových zbrojí, ozbrojených oštěpem a starými meči. Střežili muže, který stál na okraji věže s rukama sepnutýma za zády, držel v nich náhrdelník, který patřil Elanyii. Stál k vám zády, černý potrhaný plášť mu vlál, zbroj měl stále stejnou, poničenou zbroj agentů Čepelí. Přilbu měl odloženou na kamenu, který sloužil nejspíš jako židle. Zaznamenal váš příchod. Lehce pootočil hlavou a poté se pozvolna otočil zcela.

Poprvé se ti tak naskytl pohled do tváře, kterou jsi dlouhá léta neviděl. Přestože byla plná jizev, pobledlá a zčásti znetvořená poznal jsi v ní svého příbuzného – Appia Viciho. Zdali i on poznal tebe není jasné, protože jeho tvář zůstala chladná, neprojevil žádnou emoci.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sarako
Pokusil ses postavit, záda ti to dovolila, ale bolela při každém tvém rychlejším pohybu. Naznačil jsi Mirabelle, ab se držela při zemi, přikývla na souhlas. S taseným mečem ses vydal proti ženě. Křikl jsi na ní a ihned jsi nakrátko získal její pozornost. Neodpověděla ti. Pouze se uchechtla a vyvolala nové kouzlo v podobě blesku, který proti tobě vrhla, ihned poté to samé učinila Finnovi i Loře. Finn se kryl štítem, a přitom dopadl na poraněnou nohu. Lora se pokusila kouzlo vyhnout, ale kouzlo jí i přesto zasáhlo, projelo jejím tělo a během chvíle se na následky zásahu skácela k zemi. Finn okamžitě zařval. Překonal bolest a rozeběhl se proti ženě.

Blesk směřující proti tobě jsi vykryl Arminovým mečem, který jej pohltil. Přidal jsi do kroku, jak jen ti bolavá záda dovolovala.

Žena polevila ve svých kouzlech, otřela si krvácející nos a poté se s hněvem podívala na běžícího Finna. Vrhla proti němu další blesk – řetězový. Finn jej odrazil svým štítem a úder mezitím přešel i proti tobě, použil jsi meč k odražení a kouzlo skončilo ve stěně sídla. Žena nespokojena výsledkem vyvolala další kouzlo, které mělo obdobný účinek. Společně s Finnem jste se k ní nebezpečně blížili.

„Už slábne! Mrcha!“ křikl nahněvaný Finn, když se mu do štítu narazilo další kouzlo. Tentokráte byl však nucen štít zahodit. Pevně sevřel meč a vrhl jej proti čarodějce. Žena jeho úder odrazila magickou holí a meč dopadl na zem mezi mrtvá těla.
„Osudná chyba...“ prohlásila roztřeseným hlasem a utvořila další kouzlo. Její ruce obalila magická záře. Bylo patrné, že se nejspíš bude jednat o jedno z jejích posledních kouzel, protože tvář měla bledou a zakrvácenou od krve z nosu. Neměla už téměř žádnou magickou energii, kterou by mohla bezpečně přetvořit v kouzlo, aniž by si sama sobě nezpůsobila smrtelné vysílení.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SuperHunterCZ
„Výborně.“ přikývl spokojeně Gerrick, „Důstojník vám nechá přidělit nějaké lůžko v našich kasárnách a také vás seznámí se vším potřebným.“ podíval se střídavě na tebe a poté na důstojníka, který souhlasně kývl. „Výborně. Důstojníku mi dva jsme domluveni.“
Důstojník přikývl, rozloučil se a poté vyrazil ven se slovy, „Počkám na vás venku a provedu vás tady.“
„Máte ještě nějaké otázky?“ podíval se na tebe Gerrick, „Jinak vás se vším seznámí váš přímý nadřízený, důstojník Stormius.“

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Neodpovězené tahy
 
Přejít na fórum:
Podobná témata
Diskuze Fórum Odpovězeno Poslední příspěvek
Hrozba • Diskuze Zdejší kobky 313 23.12.2016 21:15
Hrozba • Pilíře Vědění Zdejší kobky 4 15.05.2016 23:33
Hunterovi povídačky, Svazek 1.: Hrozba Onyxu » Skyrim - Váš svět 30 20.10.2012 23:48
Archív Novinek
Datum Kategorie Název Přečteno
24-12-2018 Články Šťastné a veselé! (2018) Přečteno 4084 krát
11-06-2018 Elder Scrolls The Elder Scrolls VI oznámeno! Přečteno 8041 krát
01-04-2018 Novinky S hrdin(k)ou po celém TAMRIELU! (Apríl) Přečteno 5466 krát
24-12-2017 Články Veselé a šťastné! (2017) Přečteno 4644 krát
06-07-2017 Rozpracovaná novinka (6.7.) Přečteno 0 krát
01-04-2017 Na cukřík s M'aiqem Lhářem Konec série "The Elder Scrolls"! Přečteno 12477 krát
11-02-2017 Elder Scrolls Příběhové rozšíření pro TESO a H... Přečteno 7322 krát
24-12-2016 Elder Scrolls Veselé Saturalie a oslavte Starý život! Přečteno 6398 krát
12-12-2016 Na cukřík s M'aiqem Lhářem 6 let se Skyrim.4fan Přečteno 6219 krát
18-11-2016 Elder Scrolls The Elder Scrolls: Online dočasně zdar... Přečteno 7411 krát
 Více...     
Archív Novinek
TOPlist